#Εκουαδόρ

Ένα σκάνδαλο μπορεί να φέρει τον Σαβέριο στο Κόπα Αμέρικα

pressaris.gr
Πολλές φορές στο παρελθόν, στο Εκουαδόρ έγραψαν για πιθανή παρουσία του Κίκε Σαβέριο στην εθνική ομάδα, αυτή τη φορά το ενδεχόμενο μοιάζει πολύ πιθανό και για άλλους λόγους. Μάλιστα, η μη παρουσία του στις τελευταίες κλήσεις, για τα παιχνίδια που έδωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, προκάλεσε έκπληξη κι αρνητικά σχόλια στον τοπικό Τύπο. […] The post Ένα σκάνδαλο μπορεί να φέρει τον Σαβέριο στο Κόπα Αμέρικα appeared first on pressaris.gr.
17:09 14/04/2024

Εκουαδόρ: Σε στριπτιτζάδικο τρεις ποδοσφαιριστές μετά τη φιλική ήττα από την Ιταλία (vid)

Gazzetta
Σάλος στο Εκουαδόρ με τρεις διεθνείς να δίνουν το «παρών» σε στριπτιτζάδικο της Νέας Υόρκης μετά τη φιλική ήττα από την Ιταλία. Ανάμεσα τους και ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Κέντρι Παέζ.
10:00 26/03/2024

Βαρβάκειος: Μειωμένες κατά 1-2 ευρώ οι τιμές στα θαλασσινά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ιχθυαγοράς

ProtoThema.gr
Στα 8-9 ευρώ από 10 -11 ευρώ που ήταν πέρυσι τιμάται η σκούρα γαρίδα Εκουαδόρ (μεσαίο μέγεθος) , τα 12 ευρώ αγγίζει η κόκκινη γαρίδα Αργεντινής, τα καλαμάρια κοστίζουν 8.98 ευρώ
12:00 13/03/2024

Ύμνοι για Σαβέριο από την Mercado Futbol EC (photo)

pressaris.gr
Ο Κίκε Σαβέριο έχει πολύ καλό όνομα στη χώρα του, στο Εκουαδόρ, έστω κι αν εκεί δεν έπαιξε καθόλου. The post Ύμνοι για Σαβέριο από την Mercado Futbol EC (photo) appeared first on pressaris.gr.
15:09 20/02/2024

Gisele Bundchen: Πώς τη μεταμόρφωσε ο θάνατος της μητέρας της – “Η θεραπεία παίρνει χρόνο”

instyle.gr
Η Gisele Bündchen μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά μετά τον θάνατο της μητέρας της Vania Nonnenmacher. Το supermodel ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της να στέκεται σε ένα μπαλκόνι και να βλέπει το ηλιοβασίλεμα να ξεπροβάλλει μέσα από τα σύννεφα, μαζί με ένα συγκινητικό απόσπασμα από τον συγγραφέα Yung Pueblo από το Εκουαδόρ. “Η […] The post Gisele Bundchen: Πώς τη μεταμόρφωσε ο θάνατος της μητέρας της – “Η θεραπεία παίρνει χρόνο” appeared first on InStyle.
13:46 11/02/2024

O μήνας του… Σαβέριο! Εννιά συνεχόμενα ματς, 4 γκολ και 2 ασίστ στον Γενάρη

pressaris.gr
Ο Κίκε Σαβέριο ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άρη στο χθεσινό ισόπαλο 2-2 με τη Νίκη Βόλου… Πέτυχε τα δυο γκολ των κιτρινόμαυρων, καταγράφοντας μια καλή εμφάνιση που επισφράγισε την πρόκριση. Ο Ιανουάριος ήταν χωρίς άλλο ο… μήνας του 24χρονου επιθετικού από το Εκουαδόρ. Αγωνίστηκε και στα εννιά συνεχόμενα ματς του Άρη μέσα […] The post O μήνας του… Σαβέριο! Εννιά συνεχόμενα ματς, 4 γκολ και 2 ασίστ στον Γενάρη appeared first on pressaris.gr.
08:10 31/01/2024

Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα

filathlos.gr
Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα 26/01/2024 Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της για αρκετές χώρες, αλλά όχι για όλες. Η Ελλάδα ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ενώ τα top-5 πρωταθλήματα θα κρατήσουν τις μεταγραφές για ακόμα μία ημέρα, με το παράθυρο να κλείνει την 1η Φεβρουαρίου. Οι χώρες που κλείνουν το παράθυρο στο τέλος του μήνα είναι περισσότερες από αυτές που το κλείνουν στην αρχή του επόμενου, όμως υπάρχουν και δεκάδες χώρες που... παρακούν αυτόν τον κανόνα. Η Πορτογαλία ολοκληρώνει τις μεταγραφές στις 2 Φεβρουαρίου, η Αυστρία και η Αυστραλία στις 6, η Τουρκία στις 9 και η Ρουμανία στις 12. Το πρωτάθλημ
22:46 26/01/2024

Πρόεδρος Νομπόα (Ισημερινός): Είμαστε σε πόλεμο με τις συμμορίες των ναρκωτικών

sinidisi.gr
Με τη βία να σαρώνει τη χώρα του, ο πρόεδρος του Εκουαδόρ Ντανιέλ Νομπόα τόνισε χθες ότι το κράτος βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου απέναντι στις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν σκέφτεται να υποχωρήσει,...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Πρόεδρος Νομπόα (Ισημερινός): Είμαστε σε πόλεμο με τις συμμορίες των ναρκωτικών
14:09 11/01/2024

Εκουαδόρ: Ο στρατός λιντσάρει μέλη των συμμοριών και τα καρτέλ εκτελούν αστυνομικούς (Βίντεο)

empisteutiko.gr
Σκηνές φρίκης και αποτροπιασμού κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με αφορμή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον Ισημερινό. Το Εκουαδόρ, η μικρή χώρα της λατινικής Αμερικής βιώνει κάποιες από τις πλέον αιματοβαμμένες ημέρες της σύγχρονης ιστορίας της με τα καρτέλ να κηρύσσουν τον πόλεμο στον πρόεδρο της χώρας. Από τη μία βλέπουμε στρατιώτες του Ισημερινού να συγκεντρώνουν και να ξυλοκοπούν άγρια μέλη […] The post Εκουαδόρ: Ο στρατός λιντσάρει μέλη των συμμοριών και τα καρτέλ εκτελούν αστυνομικούς (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 10/01/2024

«Επιστρέφει στην Τρουά ο Πορόζο»

filathlos.gr
«Επιστρέφει στην Τρουά ο Πορόζο» 09/01/2024 Στη Γαλλία θεωρούν πολύ πιθανή την άμεση επιστροφή του Τζάκσον Πορόζο από τον Ολυμπιακό στην Τρουά. Ο 23χρονος αμυντικός από το Εκουαδόρ μετακόμισε το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού στους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Ένας τραυματισμός καθυστέρησε τη συμμετοχή του στην ομάδα και στη συνέχεια έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια. Στον Ολυμπιακό θέλουν να διακόψουν τον δανεισμό του, μιας και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ μια ενδεχόμενη αποχώρησή του θα απελευθερώσει μια θέση ξένου στο ρόστερ. Αυτά τονίζονται και σε ρεπορτάζ της Τρουά στο «dailymercato.com», αναφέροντας πως η επισ
12:46 09/01/2024

Πρώτη είδηση σε σάιτ της χώρας του η εμφάνιση του Κίκε Σαβέριο (photos)

pressaris.gr
Πρωτοσέλιδο σε πολλές ιστοσελίδες στο Εκουαδόρ και όχι μόνο έγινε ο Κίκε Σαβέριο, μετά και την χθεσινή φοβερή εμφάνιση με ένα γκολ και μία ασίστ, απέναντι στον ΠΑΟΚ. The post Πρώτη είδηση σε σάιτ της χώρας του η εμφάνιση του Κίκε Σαβέριο (photos) appeared first on pressaris.gr.
17:09 08/01/2024

Άρης: Ο Σαρμιέντο, η Ίπσουιτς και το… σκληρό πόκερ

Gazzetta
Η Μπράιτον έχει ανάψει το πράσινο φως για τον εκ νέου δανεισμό του Τζέρεμι Σαρμιέντο και η τελική απόφαση, ως προς την επιλογή της ομάδας, ανήκει στον νεαρό winger από το Εκουαδόρ έχοντας μπροστά του την πρόταση του Άρη και αυτή της Ίπσουιτς.
14:00 02/01/2024

Ομόνοια: Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο – Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

sinidisi.gr
Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη για τέταρτη φορά μία 38χρονη γυναίκα από το Εκουαδόρ, που περιφέρεται στην περιοχή της Ομόνοιας. Η τελευταία της σύλληψη για τον λόγο αυτό έγινε χθες τα ξημερώματα, όπου έγινε...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ομόνοια: Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο – Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της
09:09 18/12/2023

Ελάφρυνση χρέους για την προστασία του κλίματος και της φύσης: μια ενδιαφέρουσα προοπτική

sinidisi.gr
Νωρίτερα φέτος το Εκουαδόρ, σε συνεργασία με την τράπεζα επενδύσεων Credit-Suisse και την αναπτυξιακή τράπεζα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε μια πρωτοποριακή συμφωνία, βάσει της οποίας προχώρησε σε αναχρηματοδότηση κρατικών ομολόγων αξίας 1,6 δισ. δολαρίων με προεξοφλητικό...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ελάφρυνση χρέους για την προστασία του κλίματος και της φύσης: μια ενδιαφέρουσα προοπτική
23:09 17/12/2023

Futbolecuador: “Ο Σαβέριο περιμένει το χειμώνα για να κερδίσει την κλήση στην ομάδα του Άρη”

pressaris.gr
Ο Κίκε Σαβέριο ήταν τραυματίας αλλά στο Εκουαδόρ δεν έχουν ενημερωθεί σωστά. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Βόλο αλλά δεν αγωνίστηκε. The post Futbolecuador: “Ο Σαβέριο περιμένει το χειμώνα για να κερδίσει την κλήση στην ομάδα του Άρη” appeared first on pressaris.gr.
11:09 16/11/2023

Άρης: Ανεβάζουν ρυθμούς οι Ζουλ και Σαβέιρο

to10.gr
Ο Καμερουνέζος μέσος και ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, χωρίς πάντως να υπολογίζονται για το κυριακάτικο (5/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
16:46 02/11/2023

Ángela Valbonesi: Influencer και TikToker η Πρώτη Κυρία του Εκουαδόρ – H πριγκίπισσα Diana η έμπνευση για το στιλ της

instyle.gr
Το Εκουαδόρ μόλις εξέλεξε νέο πρόεδρο, τον νέο και χαρισματικό Daniel Noboa Azín, γιο ενός μεγιστάνα της μπανάνας, και στο πλευρό του η Ángela Lavinia Valbonesi Acosta, μια γυναίκα με εντυπωσιακή χάρη και τρομερή ευφυΐα, είναι έτοιμη να γίνει η Πρώτη Κυρία. Από διατροφολόγος… Πρώτη Κυρία Η Valbonesi, μια 25χρονη διατροφολόγος, μοντέλο και influencer, είναι […] The post Ángela Valbonesi: Influencer και TikToker η Πρώτη Κυρία του Εκουαδόρ – H πριγκίπισσα Diana η έμπνευση για το στιλ της appeared first on InStyle.
20:46 18/10/2023

Αργεί ακόμη ο Σαβέριο στον Άρη

thessports.gr
Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρει στον ΑΡΗ χρόνο για δουλειά, όπως και χρόνο για τους τραυματίες όπως ο Κίκε Σαβέριο. Ο 24χρονος εξτρέμ κλείνει μεθαύριο (07/10) δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, με έναν τραυματισμό που ξεκίνησε ως διάστρεμμα αλλά εξελίχθηκε σε μία πιο περίπλοκη περίπτωση. Από το διάστρεμμα το πρόβλημα του εξτρέμ από το Εκουαδόρ […] The post Αργεί ακόμη ο Σαβέριο στον Άρη first appeared on ThesSports.
10:53 05/10/2023

Εκουαδόρ: Στην Dunamis 04 ο 40χρονος Ίσμαελ Μπλάνκο

fosonline.gr
Στο Εκουαδόρ και την Dunamis 04 θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ίσμαελ Μπλάνκο.
17:46 24/09/2023

Σφοδρή κριτική Πογιέτ σε Μπιέλσα

filathlos.gr
Σφοδρή κριτική Πογιέτ σε Μπιέλσα 13/09/2023 Η Ουρουγουάη ηττήθηκε από το Εκουαδόρ με 1-2 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και ο Γκουστάβο Πογιέτ άσκησε δριμεία κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της πατρίδας του, Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας σχολίασε κυρίως την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργεντινός προπονητής. "Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα", δήλωσε αρχικά ο Πογέτ. Κατόπιν, σχολίασε τη μη κλήση των δύο σούπερ σταρ της χώρας, Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι: "Δεν ξέρω
18:46 13/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load