#Έλενα Γκρέκου

OPEN: Αυτή είναι η νέα εκπομπή των Γκρέκου – Δεβετζή

youfly.com
Όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την νέα εκπομπή του OPEN με παρουσιάστριες την Έλενα Γκρέκου και την Πηγή Δεβετζή/ The post OPEN: Αυτή είναι η νέα εκπομπή των Γκρέκου – Δεβετζή appeared first on Youfly.
14:58 15/03/2024

Έλενα Γκρέκου: «Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες, ο Πάνος Βλάχος θα ήταν γνωστός;»

zappit.gr
Την Έλενα Γκρέκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. […] The post Έλενα Γκρέκου: «Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες, ο Πάνος Βλάχος θα ήταν γνωστός;» appeared first on Zappit.
19:00 28/01/2024

Έλενα Γκρέκου: “Πούλησα το σπίτι μου για να σπουδάσει ο γιος μου. Ο Βαλάντης θα μπορούσε να βοηθήσει πιο πολύ”

Newside.gr
Η Έλενα Γκρέκου η πρώην σύζυγος του Βαλάντη φιλοξενήθηκε σήμερα στην καλοκαιρινή εκπομπή του Opentv Καλοκαίρι Yes και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό της με τον Βαλάντη και τις σχέσεις τους σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει ώστε να παρέχει για τις σπουδές τους γιού τους Χάρη. Έλενα Γκρέκου: “Πούλησα […] The post Έλενα Γκρέκου: “Πούλησα το σπίτι μου για να σπουδάσει ο γιος μου. Ο Βαλάντης θα μπορούσε να βοηθήσει πιο πολύ” appeared first on NewSide.gr.
14:00 22/07/2023

O Νίκος Κοκλώνης τα «έσπασε» τραγουδώντας το «Έχω μάτι» στη συναυλία του Τριαντάφυλλου στην Αλεξανδρούπολη

okmag.gr
Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης μετά από μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Ο γνωστός παραγωγός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή. Εκεί, ωστόσο, ο CEO της BarkingWell media συνάντησε και κάποιους παλιούς παίκτες του J2US, καθώς η Έλενα Γκρέκου, ο Μπο και ο Τριαντάφυλλος πραγματοποίησαν μια συναυλία στην πλαζ ΕΟΤ […] The post O Νίκος Κοκλώνης τα «έσπασε» τραγουδώντας το «Έχω μάτι» στη συναυλία του Τριαντάφυλλου στην Αλεξανδρούπολη appeared first on OK! Magazine.
08:58 17/07/2023

Έλενα Γκρέκου: «Έχω σχέση, αλλά όποιος θέλει μπορεί να με προσεγγίσει και μπορεί και να με κερδίσει»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε η Έλενα Γκρέκου. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε, μεταξύ άλλων, πως […] The post Έλενα Γκρέκου: «Έχω σχέση, αλλά όποιος θέλει μπορεί να με προσεγγίσει και μπορεί και να με κερδίσει» appeared first on Zappit.
17:06 28/05/2023

Έλενα Γκρέκου: Για να αποδείξω πως έχω φωνή πάλεψα, γιατί ήμουν εντυπωσιακή και όλοι εστίαζαν στο πως θα κάνουν κάτι ερωτικό μαζί μου

thecaller.gr
Η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, μιλώντας στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το Secret, αναφέρθηκε στη διαδρομή της στο τραγούδι αλλά και στην εμφάνισή της, σχολιάζοντας πως υπήρξε εμπόδιο!Η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, μιλώντας στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το Secret, αναφέρθηκε στη διαδρομή της στο τραγούδι αλλά και στην εμφάνισή της, σχολιάζοντας πως υπήρξε εμπόδιο!Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Γκρέκου, μιλώντας στην δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου εξομολογήθηκε πως «το τραγούδι ήταν το χόμπι μου, δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας, δεν μου αρέσει, δεν μου […]
19:06 01/04/2023

Έλενα Γκρέκου: «Δεν εστίαζαν στην φωνή μου αλλά στο πως θα συνάψουν κάτι ερωτικό μαζί μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Γκρέκου στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου με αφορμή […] The post Έλενα Γκρέκου: «Δεν εστίαζαν στην φωνή μου αλλά στο πως θα συνάψουν κάτι ερωτικό μαζί μου» appeared first on Zappit.
18:30 01/04/2023

Η Έλενα Γκρέκου αγνώριστη και μελαχρινή πριν από χρόνια

happytv.gr
Παγκόσμια ημέρα θεάτρου σήμερα και η Έλενα Γκρέκου θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία της από τον καιρό που σπούδαζε στη δραματική σχολή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Έλενα Γκρέκου αγνώριστη και μελαχρινή πριν από χρόνια
18:02 27/03/2023

Έλενα Γκρέκου: Το βιογραφικό και η ηλικία της

happytv.gr
Το βιογραφικό και η ηλικία της Έλενας Γκρέκου Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έλενα Γκρέκου: Το βιογραφικό και η ηλικία της
17:06 23/03/2023

Έλενα Γκρέκου: «Έχασα τον σύντροφό μου λίγο πριν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας»

neolaia.gr
Έλενα Γκρέκου: «Τώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια μπόρεσα να κάνω ξανά πράγματα για τη δουλειά»
21:24 21/03/2023

Έλενα Γκρέκου για Survivor: «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Καλύτερα να δω Οικογενειακές Ιστορίες»

zappit.gr
Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor σχολίασε η Έλενα Γκρέκου. Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα […] The post Έλενα Γκρέκου για Survivor: «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Καλύτερα να δω Οικογενειακές Ιστορίες» appeared first on Zappit.
16:02 21/03/2023

Έξαλλος με Βανδή: Την είδα στο μόνιτορ, δεν ήξερε ότι παίρνει η κάμερα

NewsBomb
Super Κατερίνα: Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Έλενα Γκρέκου ήταν σήμερα (21/3) καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.Περισσότερα...
14:32 21/03/2023

Έλενα Γκρέκου: «Μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου και η καριέρα μου έμεινε πίσω – Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι»

tlife.gr
Η Έλενα Γκρέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο, λίγες ημέρες To άρθρο Έλενα Γκρέκου: «Μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου και η καριέρα μου έμεινε πίσω – Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:24 21/03/2023

Περικλής Κονδυλάτος: «Με ενόχλησε ένας μορφασμός της Δέσποινας Βανδή, την ώρα που μου μιλούσε ο Σταμάτης Φασουλής»

tlife.gr
Μετά την αποχώρησή του από το J2US, ο Περικλής Κονδυλάτος μαζί με την Έλενα Γκρέκου βρέθηκαν To άρθρο Περικλής Κονδυλάτος: «Με ενόχλησε ένας μορφασμός της Δέσποινας Βανδή, την ώρα που μου μιλούσε ο Σταμάτης Φασουλής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:18 21/03/2023

Έλενα Γκρέκου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σε ευχαριστώ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης η Έλενα Γκρέκου και ο Περικλής Κονδυλάτος. Το […] The post Έλενα Γκρέκου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σε ευχαριστώ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση» appeared first on Zappit.
12:36 21/03/2023

Έλενα Γκρέκου: Η άγνωστη ιστορία της προσωπικής της ζωής που συγκλονίζει – «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν…»

okmag.gr
Η Έλενα Γκρέκου που συμμετείχε στον φετινό κύκλο του J2US παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για μια άγνωστη ιστορία της προσωπικής της ζωής. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη Μαρία Αντωνά και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη μητρότητα και το πώς αποφάσισε να αφήσει πίσω την καριέρα της για […] The post Έλενα Γκρέκου: Η άγνωστη ιστορία της προσωπικής της ζωής που συγκλονίζει – «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν…» appeared first on OK! Magazine.
18:44 20/03/2023

Συγκλονίζει η Έλενα Γκρέκου: «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε»

zappit.gr
Η Έλενα Γκρέκου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά. Η γνωστή τραγουδίστρια, […] The post Συγκλονίζει η Έλενα Γκρέκου: «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε» appeared first on Zappit.
16:18 20/03/2023

Έλενα Γκρέκου: «Το Survivor έκανε κακό στη δουλειά και την ψυχολογία του Βαλάντη»

zappit.gr
Η Έλενα Γκρέκου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το […] The post Έλενα Γκρέκου: «Το Survivor έκανε κακό στη δουλειά και την ψυχολογία του Βαλάντη» appeared first on Zappit.
12:48 20/03/2023

J2US: Δε θα πιστέψετε τι νούμερα τηλεθέασης έκανε (9 εικόνες)

happytv.gr
Στο χθεσινό J2US υπήρξαν δύο αποχωρήσεις. Δύο αγαπημένα ζευγάρια ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου και η κα Στέλλα Σολωμίδου με τον Πάνο Καλίδη αποχώρησαν από το σόου Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US: Δε θα πιστέψετε τι νούμερα τηλεθέασης έκανε (9 εικόνες)
12:30 19/03/2023

J2US: «Προκάτ και χαζή κριτική, δεν μας αφορά» – Έξαλλος ο Κονδυλάτος με την αποχώρησή του

eleftherostypos.gr
J2US:  Το βράδυ του Σαββάτου (18/3) υπήρξε μια διπλή αποχώρηση από το J2US. Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια που αποχώρησαν ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου και η Στέλλα με τον Πάνο Καλίδη. Δυστυχώς ο Περικλής Κονδυλάτος και η Έλενα Γκρέκου δεν άκουσαν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την εμφάνισή τους και βαθμολογήθηκαν […] Το άρθρο J2US: «Προκάτ και χαζή κριτική, δεν μας αφορά» – Έξαλλος ο Κονδυλάτος με την αποχώρησή του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:52 19/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load