#Έλενα Παπαρίζου

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

tlife.gr
Στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision το 12άρι της Ελλάδας θα ανακοινώσει φέτος η «Number one» To άρθρο Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 24/04/2024

Eurovision 2024: Το 12άρι με την Έλενα Παπαρίζου και η κατά Μπίγαλη "συνωμοσία"

Παραπολιτικά
Η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μπίγαλης και το παρατράγουδο με την Eurovision το 2005
14:01 24/04/2024

Eurovision: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου

zappit.gr
Την είδηση πως η Έλενα Παπαρίζου αναμένεται να ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον Μεγάλο Τελικό της φετινής […] The post Eurovision: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Αυτή η τραγουδίστρια θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

tanea.gr
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να ανακοινώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της Eurovision.
20:03 23/04/2024

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά» | Η διεθνής Ελληνίδα pop star στο απόλυτο club banger του 2024!

happytv.gr
Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία και παρουσιάζει το νέο της single «Μαύρα Γυαλιά», το απόλυτο club banger του 2024. Τα «Μαύρα Γυαλιά» είναι ένα εθιστικό pop anthem σε μουσική των Barrice & Sin Laurent, στίχους των Lila & Barrice και παραγωγή των Beyond & Sin […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά» | Η διεθνής Ελληνίδα pop star στο απόλυτο club banger του 2024!
15:37 19/04/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Έλενα Παπαρίζου στη συνεργασία – έκπληξη της χρονιάς

Newsbeast.gr
Το ήθελαν πολύ. Το αποφάσισαν. Το πραγματοποιούν. Αυτό το καλοκαίρι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Έλενα Παπαρίζου θα ενώσουν τις μουσικές τους διαδρομές, δημιουργώντας ανεπανάληπτες, μοναδικές μουσικές βραδιές στις συναυλίες που θα δώσουν σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πιο εμπνευσμένος ίσως και επιτυχημένος συνθέτης και ερμηνευτής της εποχής μας και το απόλυτο «number one», Έλενα Παπαρίζου, θα ξεσηκώσουν, θα ταξιδέψουν και θα συγκινήσουν το κοινό που θα παρακολουθήσει τις συναυλίες τους. Ο Κύπριος ερμηνευτής έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με ρυθμούς και μελωδίες όλη την Ελλάδα με τραγούδια που αγαπήθηκαν και μας εμπνέουν περισσότερα από 20 χρόνια. Τραγού
14:00 26/03/2024

Χρήστος Δάντης: Στην Eurovision ήταν υπερόπλο η Έλενα Παπαρίζου, όπως υπερόπλο είναι και η Μαρίνα Σάττι

Newsit
«Με πίκρανε η μετέπειτα αντιμετώπιση μας, ότι είχαμε σίγουρο πως θα ξανακερδίσουμε την Eurovision» δηλώνει ο Χρήστος Δάντης. Μια αναδρομή στην Eurovision, όταν και πήραμε την πρώτη θέση με την Έλενα Παπαρίζου έκανε ο Χρήστος Δάντης στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία της συντρόφου ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Δάντης: Στην Eurovision ήταν υπερόπλο η Έλενα Παπαρίζου, όπως υπερόπλο είναι και η Μαρίνα Σάττι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 25/03/2024

Έλενα Παπαρίζου: Απόυσα από το Instagram σχεδόν ένα μήνα απο το θάνατο που τη συγκλόνισε

koolnews.gr
Ένα μήνα απούσα από τα social media η Έλενα Παπαρίζου που βίωσε στην οικογενειά της ένα θάνατο που δε περίμεναν! Συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου ο θάνατος του Γιάννη Ράμου σε ηλικία 47 ετών βύθισε στο πένθος όσους τον γνώριζαν. Ο ηθοποιός ήταν ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, η οποία τον αποχαιρέτισε με μια σπαρακτική ανάρτηση και […] The post Έλενα Παπαρίζου: Απόυσα από το Instagram σχεδόν ένα μήνα απο το θάνατο που τη συγκλόνισε appeared first on Koolnews.gr.
12:58 20/03/2024

Πολύ πριν το «Τα Τα» της Δρούτσα: Η μεγάλη διαμάχη για το ποιος ήταν ο πραγματικός συνθέτης του «My Number One»

agrinionews.gr
Με την στιχουργό Εύη Δρούτσα να προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές με αφορμή την ύπαρξη του… «τα τα» στο «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, το μυαλό όλων πήγε στην προηγούμενη φορά που προέκυψε θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας σε τραγούδι της Eurovision. Και αναφερόμαστε φυσικά στο «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου! Ήταν η εποχή που για την Ελλάδα η κατάκτηση της Eurovision είχε χαρακτήρα εθνικής υπόθεσης! Στο κάτω-κάτω της γραφής, είχαμε φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, είχαμε σηκώσει το Euro 2004 στο ποδόσφαιρο την ίδια χρονιά, ενώ αργότερα ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί για το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Σαϊτάμα το 2006… Σιγά που δεν θα θρια
22:46 12/03/2024

Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Νταλάρα: «Τι είναι πιο σημαντικό; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;»

real.gr
Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην κυπριακή τηλεόραση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να κάνουν διαφημίσεις.
23:09 27/02/2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της ξάδερφο με ένα post που «ξεχειλίζει» αγάπη

queen.gr
Η Έλενα Παπαρίζου πενθεί την απώλεια του Γιάννη Ράμου με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένη.Περισσότερα...
00:09 27/02/2024

Έλενα Παπαρίζου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον ξάδελφό της που πέθανε σε ηλικία 47 ετών -«Έχασα τον άγγελό μου…»

real.gr
Η Έλενα Παπαρίζου με μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τον ξάδελφό της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.
21:09 26/02/2024

Παπαρίζου: Το μήνυμα της για την απώλεια: «Έχασα τον άγγελό μου»

NewsBomb
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Έλενα Παπαρίζου και σύσσωμη η οικογένειά της για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μέλους…Περισσότερα...
18:00 26/02/2024

Έλενα Παπαρίζου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια και την οικογένειά της

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η Έλενα Παπαρίζου και η οικογένειά της, περνούν δύσκολες ώρες μετά από τον θάνατο συγγενικού τους προσώπου. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον αδερφό της τραγουδίστριας, Ντίνο, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έγραφε: «Άγγελε μου, καλό ταξίδι». Το άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια και την οικογένειά της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 25/02/2024

Η Έλενα Παπαρίζου συγκλονίζει: «Στην Eurovision έπαθα απώλεια μνήμης από την πολύ δουλειά»

govastileto.gr
Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε κυπριακό site και μίλησε για πολλά θέματα. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στο ενδεχόμενο να ξανά λάβει μέρος στην Eurovision, ενώ αποκάλυψε ότι στην συμμετοχή της στο 2004 από την πολύ κούραση έπαθε απώλεια μνήμης. Αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου σχετικά με το αν νιώθει νοσταλγία […]
19:00 15/02/2024

Έλενα Παπαρίζου: «Η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα. Άσχετα ότι είμαι από δυο Έλληνες γονείς, εκεί γεννήθηκα»

Newside.gr
Η Έλενα Παπαρίζου είναι αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία μάλιστα μας χάρισε και την πρωτιά στη Eurovision. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή DOT την Κυριακή μίλησε για την απόφασή της να έρθει από την Σουηδία στην Ελλάδα και την μετέπειτα επιτυχημένη καριέρα της. Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη πατρίδα Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η τραγουδίστρια «δεν το μετάνιωσα [...] Το άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα. Άσχετα ότι είμαι από δυο Έλληνες γονείς, εκεί γεννήθηκα» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
14:00 05/02/2024

Έλενα Παπαρίζου: Η συγκινητική έκπληξη που δέχτηκε για τα γενέθλιά της

govastileto.gr
Τα γενέθλιά της είχε στις 31 Ιανουαρίου η Έλενα Παπαρίζου, η οποία γίνεται 42 ετών και η ομάδα της Unicef θέλησε να της κάνει μια έκπληξη, κάνοντας την ημέρα αυτή ακόμη πιο ξεχωριστή για την ίδια. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό της Unicef Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Έλενας Παπαρίζου, […]
22:00 01/02/2024

Έλενα Παπαρίζου: Η έκπληξη που δέχτηκε για τα γενέθλιά της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, 31 Ιανουαρίου η Έλενα Παπαρίζου και γίνεται 42 ετών. Έτσι, η To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Η έκπληξη που δέχτηκε για τα γενέθλιά της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 31/01/2024

Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει στον Β’ ημιτελικό - Η πρόταση που έγινε στην Έλενα Παπαρίζου

ProtoThema.gr
Μπορεί να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας, λένε για την Έλενα Παπαρίζου - Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ
13:00 31/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load