#Ελένη Καρβέλα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Η πρώτη οικογενειακή έξοδος με την κόρη τους – Φωτογραφία

tlife.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της προσωπικής του ζωής διανύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Η σύζυγός του, Ελένη To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Η πρώτη οικογενειακή έξοδος με την κόρη τους – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:50 18/12/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Βόλτα με την σύζυγο και την 2 μηνών κορούλα τους

thecaller.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τον περασμένο Οκτώβριο που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τον περασμένο Οκτώβριο που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά» είχε δηλώσει η Ελένη Καρβέλα στο OPEN ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε […]
16:06 17/12/2022

Πανευτυχής πατέρας ο Μπογδάνος φίλησε τη σύζυγό του στον «αέρα»! «Πριν απ’ όλα ευχαριστώ τον Θεό, αλλά μετά ευχαριστώ την Ελένη»

thecaller.gr
Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ελένη Καρβέλα έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγος του ανεξάρτητου βουλευτή έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ελένη Καρβέλα έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγος του ανεξάρτητου βουλευτή έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του OPEN για τον ερχομό της κόρης τους. «Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο μεγάλη και υψηλή ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός», είπε ο […]
10:40 29/10/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ποζάρει με το νεογέννητο παιδί του για πρώτη φορά

thecaller.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγό τους Ελένη Καρβέλα αφού πριν λίγες ημέρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγό τους Ελένη Καρβέλα αφού πριν λίγες ημέρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσίευσε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον νεογέννητο παιδί του. «Διπλή γιορτή!» γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης. Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία:
14:44 28/10/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

thecaller.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του Ελένη Καρβέλα έγιναν για πρώτη φορά γονείς.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του Ελένη Καρβέλα έγιναν για πρώτη φορά γονείς.Φυσικά, το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την είδηση έκανε γνωστή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δημοσιεύοντας φωτογραφία του βρέφους μέσα από το μαιευτήριο. Δείτε την εδώ:
15:32 25/10/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η νέα φωτογραφία με την έγκυο σύζυγό του, Ελένη

okmag.gr
Tην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του περνάει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός και η αγαπημένη του που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2019, στη Νάξο ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς […] The post Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η νέα φωτογραφία με την έγκυο σύζυγό του, Ελένη appeared first on OK.
20:36 05/09/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Έγκυος η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα – Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε Καλό Δεκαπενταύγουστο στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του. To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Έγκυος η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα – Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:16 14/08/2022

Σταμάτης Μαλέλης κατά Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Καλά έκανα και σε απέλυσα. Είχα απόλυτο δίκιο»

Newside.gr
Ο Σταμάτης Μαλέλης ξέσπασε κατά του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με αφορμή την ανάρτησή του στα social media από δημοσίευμα της ιστοσελίδας meaculpa με ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου επειδή είχαν ξένα ονόματα. Η ιστοσελίδα ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ Ελένη Καρβέλα, η οποία δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου των […] The post Σταμάτης Μαλέλης κατά Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Καλά έκανα και σε απέλυσα. Είχα απόλυτο δίκιο» appeared first on NewSide.gr.
11:12 16/09/2021

Το MeaCulpa στοχοποίησε νήπια και ο Μπογδάνος ζητάει τα ρέστα και απειλεί (Photos)

topontiki.gr
Σε μια αδιανόητη πράξη στοχοποίησης... νηπίων προχώρησε η ιστοσελίδα Mea Culpa, που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Ελένη Καρβέλα.
10:42 15/09/2021

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Γιορτάζουν δύο χρόνια έγγαμου βίου – Φωτογραφίες από τον γάμο τους

tlife.gr
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη σύζυγό του, Ελένη Καρβέλα, To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Γιορτάζουν δύο χρόνια έγγαμου βίου – Φωτογραφίες από τον γάμο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:04 06/07/2021

Μπογδάνος - Καρβέλα: Έναν χρόνο παντρεμένοι - Η τρυφερή ανάρτηση του βουλευτή

thetoc.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η δημοσιογράφος, Ελένη Καρβέλα γιορτάζουν την πρώτη τους επέτειο.
17:37 06/07/2020

Κ.Μπογδάνος και Κ.Κυρανάκης πήραν τις... Ελένες τους και «βόλταραν» στην Αθήνα (φωτο)

pronews.gr
Κοινή έξοδο με τις συντρόφους τους σε μαγαζί της Αθήνας πραγματοποίησαν οι βουλευτές της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Μαζί τους ήταν και οι... Έλενες τους, όπως έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται, δηλαδή για τη σύζυγο του κ. Μπογδάνου Ελένη Καρβέλα και τη μέλλουσα σύζυγο του κ. Κυρανάκη, Ελένη Αθερίνου. Η ανάρτησή τους έχει και πολιτικές προεκτάσεις καθώς οι δύο βουλευτές της Ν.Δ., εκτός από το γεγονός ότι ανήκουν αμφότεροι στην πτέρυγα της δεξιάς, έχουν υποστηρίξει ουκ ολίγες φορές ο ένας τον άλλον. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν πολλές φορές τον Κωνσταντίνο Κυρανά
07:46 01/06/2020

Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μιλούν ανοικτά για τον γάμο τους

thebest.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε μαζί με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν για τον γάμο τους.
01:15 11/12/2019

Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μογδάνος: Ο γάμος, η πολιτική και οι δουλειές του σπιτιού

in.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους
09:57 10/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load