#Ελένη Φιλίνη

Ελένη Φιλίνη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι αν δεν κάνω παιδί θα ήμουν δυστυχισμένη, την λέω την αμαρτία μου»

zappit.gr
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Ελένη Φιλίνη, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα […] The post Ελένη Φιλίνη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι αν δεν κάνω παιδί θα ήμουν δυστυχισμένη, την λέω την αμαρτία μου» appeared first on Zappit.
19:00 03/03/2024

Ελένη Φιλίνη: «Όταν μίλησα για τις παρενοχλήσεις, δεν ασχολήθηκε κανείς, είναι σαν τη μόδα αυτό»

tlife.gr
Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός To άρθρο Ελένη Φιλίνη: «Όταν μίλησα για τις παρενοχλήσεις, δεν ασχολήθηκε κανείς, είναι σαν τη μόδα αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 09/02/2024

Ελένη Φιλίνη: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Ελένη Φιλίνη.Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Ελένη Φιλίνη.Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τους άντρες που ήταν δίπλα της, τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ενώ αποκάλυψε γιατί έπαιρνε πάντα μαζί της τη μητέρα της. «Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει […]
13:00 08/02/2024

Ελένη Φιλίνη: "Ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση"

Παραπολιτικά
«Το φλερτ από τους άνδρες δεν σταματάει - Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την "τσέπη"» αναφέρει η Ελένη Φιλίνη - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η ηθοποιός
12:00 08/02/2024

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει: «Μου είχαν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση»

govastileto.gr
Η Ελένη Φιλίνη μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο, στις γυμνές φωτογραφίσεις αλλά και στην υιοθεσία που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει. Όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίσεις, η Ελένη Φιλίνη είπε: «Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που υπήρξε ποτέ και δεν έκανα γυμνό. Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές […]
18:00 14/11/2023

Ελένη Φιλίνη: «Δεν ήθελα γάμο… δεν φαίνεται;»

thecaller.gr
Η Ελένη Φιλίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι Yes».Η Ελένη Φιλίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι Yes».Η αγαπημένη ηθοποιός αυτό το διάστημα συνδυάζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με μικρές στιγμές χαλάρωσης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προσωπικές της σχέσεις και τους ρόλους που την καλούσαν να ερμηνεύει ως επί το πλείστον στο παρελθόν. Αρχικά, η Ελένη Φιλίνη ανέφερε πως: […]
10:00 19/08/2023

Ελένη Φιλίνη: «Έφυγα από παράσταση γιατί μου έκοψαν ατάκες και έγινε χαμός»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε την Παρασκευή 18/8 η Ελένη Φιλίνη, με αφορμή την μουσική παράσταση To άρθρο Ελένη Φιλίνη: «Έφυγα από παράσταση γιατί μου έκοψαν ατάκες και έγινε χαμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 19/08/2023

Ελένη Φιλίνη: «Μου έκοψε τις ατάκες στην πρόβα τζενεράλε, τρελάθηκα και έφυγα»

zappit.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε η Ελένη Φιλίνη την Πέμπτη με αφορμή την μουσική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό […] The post Ελένη Φιλίνη: «Μου έκοψε τις ατάκες στην πρόβα τζενεράλε, τρελάθηκα και έφυγα» appeared first on Zappit.
17:00 18/08/2023

“Είναι αστεία η επιμονή κάποιων να μάθουν την ηλικία μου”

irafina.gr
“Τι θα αλλάξει αν πω έναν αριθμό;” αναρωτιέται η Ελένη Φιλίνη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη, στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου, όπου και αναφέρθηκε τόσο στον έρωτα όσο και στον λόγο που δεν γνωστοποιεί την ηλικία της. Πως είσαι αυτό τον καιρό; Υπάρχει μοναξιά ή είσαι […]
23:46 29/07/2023

Ξεσπά η Ελένη Φιλίνη: «Τι δουλειά έχουν οι followers με το θέατρο;»

zappit.gr
Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει […] The post Ξεσπά η Ελένη Φιλίνη: «Τι δουλειά έχουν οι followers με το θέατρο;» appeared first on Zappit.
17:00 29/07/2023

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

okmag.gr
Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για τον έρωτα ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να λέει την ηλικία της. Με αφορμή την παράσταση «Στους 2… τρίτος χωρεί» παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time. Πως είσαι αυτό τον καιρό; Υπάρχει μοναξιά ή είσαι ερωτευμένη; Σε μένα δεν υπάρξει μοναξιά. Δεν υπάρχει […] The post Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;» appeared first on OK! Magazine.
23:58 28/07/2023

Η Ελένη Φιλίνη αναπολεί τον Ντίνο Ηλιόπουλο: «Τον πατούσες και σου έλεγε συγγνώμη»

zappit.gr
Μια τρυφερή επιστροφή στο παρελθόν έκανε η Ελένη Φιλίνη μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και […] The post Η Ελένη Φιλίνη αναπολεί τον Ντίνο Ηλιόπουλο: «Τον πατούσες και σου έλεγε συγγνώμη» appeared first on Zappit.
00:00 28/07/2023

Ελένη Φιλίνη: «Η ομορφιά μού έκλεισε πόρτες, έπρεπε 100 φορές να αποδείξεις αν αξίζεις»

zappit.gr
Στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου μίλησε η Ελένη Φιλίνη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην […] The post Ελένη Φιλίνη: «Η ομορφιά μού έκλεισε πόρτες, έπρεπε 100 φορές να αποδείξεις αν αξίζεις» appeared first on Zappit.
00:00 27/07/2023

Η Ελένη Φιλίνη ξεσπάει για τις καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων στο θέατρο: «Λες και ανακαλύψαμε πρώτη φορά την Αμερική»

okmag.gr
Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για τις καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων στον χώρο του θεάτρου ενώ αναφέρθηκε στη δική της διαδρομή. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time. Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχει το μεγάλο σκάνδαλο στο θεατρικό χώρο με τις καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων, τι έχεις να μας […] The post Η Ελένη Φιλίνη ξεσπάει για τις καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων στο θέατρο: «Λες και ανακαλύψαμε πρώτη φορά την Αμερική» appeared first on OK! Magazine.
22:58 23/07/2023

Ελένη Φιλίνη: «Οι δήθεν, που δεν πουλάγανε, έβγαλαν κακίες για εμάς που παίζαμε στις βιντεοταινίες»

zappit.gr
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά στην εφημερίδα OnTime για τις βιντεοταινίες της […] The post Ελένη Φιλίνη: «Οι δήθεν, που δεν πουλάγανε, έβγαλαν κακίες για εμάς που παίζαμε στις βιντεοταινίες» appeared first on Zappit.
15:00 22/07/2023

Ελένη Φιλίνη: «Ξέρεις τι είναι να μην ξανά πεις ποτέ τη λέξη μαμά;»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε η Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις […] The post Ελένη Φιλίνη: «Ξέρεις τι είναι να μην ξανά πεις ποτέ τη λέξη μαμά;» appeared first on Zappit.
15:00 27/06/2023

Ελένη Φιλίνη: «Με έχει κουράσει απίστευτα η ατάκα πώς κρατιέστε»

irafina.gr
Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε για τον λόγο που δεν αναφέρει ποτέ την ηλικία της Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να αποκαλύπτεις την ηλικία σου, για ποιο λόγο; Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: «Ελένη, μην […]
01:46 26/06/2023

Ελένη Φιλίνη: Απαντά στα σχόλια για την ηλικία της και αποκαλύπτει το δικό της μυστικό της νεότητας

tlife.gr
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη στο «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο. Η γνωστή To άρθρο Ελένη Φιλίνη: Απαντά στα σχόλια για την ηλικία της και αποκαλύπτει το δικό της μυστικό της νεότητας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 25/06/2023

Ελένη Φιλίνη: «Ο καθένας λέει ό,τι θέλει για την ηλικία μου»

zappit.gr
Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε για τον λόγο που δεν αναφέρει ποτέ […] The post Ελένη Φιλίνη: «Ο καθένας λέει ό,τι θέλει για την ηλικία μου» appeared first on Zappit.
13:00 25/06/2023

Ελένη Φιλίνη: «Προτιμούσα να χάσω δουλειές παρά να με εκμεταλλευτεί κάποιος σεξουαλικά»

govastileto.gr
Με αφορμή την κομεντί που συμμετέχει θεατρικά αυτό το καλοκαίρι, η Ελένη Φιλίνη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη κατ΄ εξακολούθηση στην μακρόχρονη καριέρα της, καθώς και τις πληγές που της άφηνε στο ξεκίνημα η ωραία της εικόνα. Είσαι από τις […]
23:00 22/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load