#Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Είναι η ambassador του οίκου Jean Paul Gaultier στην Ελλάδα

tlife.gr
Αναδυόμενο από την εκθαμβωτική του υπόσταση, το Gaultier Divine Le Parfum αποθεώνει όλες τις αιώνιες μούσες To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Είναι η ambassador του οίκου Jean Paul Gaultier στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:27 21/10/2024

Saske – Ελένη Φουρέιρα: Το music video για το επιτυχημένο ντουέτο «10’»

tlife.gr
Ο Saske και η Ελένη Φουρέιρα, δύο ξεχωριστοί και super επιτυχημένοι καλλιτέχνες, παρουσιάζουν το music video για την συνεργασία τους στο «10’», To άρθρο Saske – Ελένη Φουρέιρα: Το music video για το επιτυχημένο ντουέτο «10’» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:03 17/10/2024

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion έρχεται αποκλειστικά στο MEGA!

Newsbeast.gr
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion, συμπλήρωσε 19 χρόνια, μουσικής, χαράς και θετικής ενέργειας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ και προσέφερε μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε περισσότερους από 70.000 θεατές! Τα vibes θετικής ενέργειας, τα πολύχρωμα μπαλόνια, η μουσική, ο χορός, οι εκπλήξεις και ο αγαπημένος χυμός Amita Μotion συνεπήραν μικρούς και μεγάλους που κατέκλυσαν τον χώρο. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 23:10, το MEGA θα μεταδώσει αποκλειστικά τον μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion. Στην τηλεοπτική μετάδοση της πιο θετικής συναυλίας της χρονιάς, θα απολαύσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα
14:57 17/10/2024

Στο νοσοκομείο ο σύντροφος της Ελένη Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία

Newsit
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες μέρες ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο. Ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς και σύντροφος της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του, ωστόσο πλέον είναι καλά στην υγεία του. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έγινε στη σελίδα του ... Περισσότερα To άρθρο Στο νοσοκομείο ο σύντροφος της Ελένη Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 16/10/2024

Ελένη Φουρέιρα: Τα «έσπασε» στην τελευταία συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας – Φωτογραφίες, βίντεο

tlife.gr
Με ένα μεγάλο closing party ολοκλήρωσε την άκρως επιτυχημένη περιοδεία της η Ελένη Φουρέιρα! Η δημοφιλής To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Τα «έσπασε» στην τελευταία συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας – Φωτογραφίες, βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:34 13/10/2024

Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτική εμφάνιση σε συναυλία στο Θέατρο Άλσος – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Newsit
Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τους θαυμαστές της, σε συναυλία που έδωσε στο Θέατρο Άλσος. Η τραγουδίστρια χόρεψε και ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες. Η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε μια εκρηκτική εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος, χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Οι θαυμαστές της έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτική εμφάνιση σε συναυλία στο Θέατρο Άλσος – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:46 13/10/2024

Η Ελένη Φουρέιρα τα «έσπασε» στο μεγάλο closing party στο θέατρο Άλσος

in.gr
Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε ραντεβού σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα, ενώ το καλοκαιρινό θέατρο Άλσος είπε «καλό χειμώνα» και ανανέωσε το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι!
14:10 13/10/2024

Η Ελένη Φουρέιρα με τον Ερμή της: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της

thetoc.gr
Η Ελένη Φουρέιρα προσπαθεί να είναι συνεχώς στο πλευρό του μικρού της.
11:48 11/10/2024

H Ελένη Φουρέιρα με τον FY στο closing party του Θεάτρου Άλσος

in.gr
H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα είναι έτοιμη να ξεσηκώσει τα πλήθη.
18:46 09/10/2024

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το viral trend του TikTok με τον 1,5 έτους γιο της

govastileto.gr
Η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον γιο της, Ερμή. Η Ελένη Φουρέιρα φροντίζει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τον μικρό της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά. Αρκετές είναι οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον Ερμή και […]
23:39 07/10/2024

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε το viral trend του TikTok με τον 1,5 έτους γιο της

tlife.gr
Μια τρυφερή φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον γιο της, Ερμή μοιράστηκε το πρωί της Κυριακής 6/10 η To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Έκανε το viral trend του TikTok με τον 1,5 έτους γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:07 06/10/2024

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα και το δημόσιο «ευχαριστώ»

tlife.gr
Στο Λονδίνο βρέθηκε χθες Πέμπτη 3/10 η Τατιάνα Μπλάτνικ για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Μετά την To άρθρο Τατιάνα Μπλάτνικ: Η φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα και το δημόσιο «ευχαριστώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 06/10/2024

Η Ελένη Φουρέιρα «πετάχτηκε» για διήμερο στο Λονδίνο – Η ανάρτησή της

Newsit
Με μία ανάρτησή της ενημέρωσε τους followers της η Ελένη Φουρέιρα το πόσο γεμάτο διήμερο είχε στο Λονδίνο. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα ταξίδι «εξπρές» και βρέθηκε για 48 ώρες στο Λονδίνο. Η Ελένη Φουρέιερα ανέβασε μία συλλογή φωτογραφιών από την πολυτελή «εκδρομή» της. Η σταρ φαίνεται πως καταφέρνει με επιτυχία να συνδυάσει δουλειά και ... Περισσότερα To άρθρο Η Ελένη Φουρέιρα «πετάχτηκε» για διήμερο στο Λονδίνο – Η ανάρτησή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:01 06/10/2024

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα σε gala στο Λονδίνο

govastileto.gr
Μετά την δύσκολη ανάβασή της στον Όλυμπο – την ίδια ημέρα που η Θεοδώρα παντρεύτηκε με τον καλό της – η πρώην σύζυγος του Νικόλαου βρέθηκε στο φιλανθρωπικό gala του The Hellenic Initiative στο Λονδίνο καθώς η ίδια είναι ambassador του Οργανισμού. Η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ ανέβασε […]
18:48 05/10/2024

Ελένη Φουρέιρα Live στο Θέατρο Άλσος: Κλείσε το εισιτήριό σου στο Neolaia Tickets

neolaia.gr
Η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες και performer.
21:05 03/10/2024

Ελένη Φουρέιρα: Το BBC χορεύει στους ρυθμούς του «Fuego»

in.gr
Ένα ζευγάρι χορευτών samba χορεύει Ελένη Φουρέιρα στο BBC.
08:19 30/09/2024

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο ιδιαίτερος λόγος που βρέθηκε στο Παρίσι

Παραπολιτικά
Η Ελένη Φουρέιρα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποια από τα εντυπωσιακά fashion shows αλλά και να βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας σε ένα δείπνο του διάσημου οίκου μόδας μαζί με άλλα κορυφαία ονόματα του χώρου
22:36 24/09/2024

Το νέο look της Ελένης Φουρέιρα στην επίδειξη μόδας του Ζαν Πολ Γκοτιέ

Newsit
Στο Παρίσι βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα για να δώσει το παρών στην επίδειξη μόδας του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε «ντεμπούτο» με νέο κούρεμα και σόκαρε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει συχνά αλλαγές στα μαλλιά της, ενώ αρκετές φορές επιλέγει περούκες, σε διάφορα χρώματα αλλά και μήκη, προκειμένου να μην ταλαιπωρεί ... Περισσότερα To άρθρο Το νέο look της Ελένης Φουρέιρα στην επίδειξη μόδας του Ζαν Πολ Γκοτιέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:37 24/09/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load