#Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου: Επέστρεψε στο Breakfast@Star μετά τον τραυματισμό της – «Δεν έχω συνέλθει ακόμα, θέλει λίγο χρόνο»

tlife.gr
Η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Δευτέρας 19 Μαρτίου επέστρεψε στο Breakfast@Star μετά το ατύχημα και To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Επέστρεψε στο Breakfast@Star μετά τον τραυματισμό της – «Δεν έχω συνέλθει ακόμα, θέλει λίγο χρόνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 19/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους μετά το ατύχημα στον αυχένα – Φωτογραφίες

tlife.gr
Την πρώτη της έξοδο πραγματοποίησε την Κυριακή 17/3 η Ελένη Χατζίδου, αρκετές ημέρες μετά το ατύχημα To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Στο καρναβάλι με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους μετά το ατύχημα στον αυχένα – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 17/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Τα νεότερα για την υγεία της – Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου

govastileto.gr
Χωρίς την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» για μία ακόμη ημέρα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Star ανέφερε πως η Ελένη Χατζίδου είναι καλύτερα μετά το ατύχημα που είχε και ακολουθεί την θεραπεία της, ενώ σύντομα θα […]
11:00 14/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Συγκινημένη η κόρη της, Μελίτα με την επίσκεψη που δέχτηκαν – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Ελένη Χατζίδου περνάει λίγο δύσκολα τις τελευταίες ημέρες, μετά από ένα ατύχημα που είχε, το To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Συγκινημένη η κόρη της, Μελίτα με την επίσκεψη που δέχτηκαν – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 13/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Για δεύτερη ημέρα εκτός Breakfast@Star – Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου

tlife.gr
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισε τους τηλεθεατές του Brekfast@Star, χωρίς την Ελένη Χατζίδου To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Για δεύτερη ημέρα εκτός Breakfast@Star – Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 12/03/2024

Το ατύχημα της Ελένης Χατζίδου ενέπνευσε τον Ετεοκλή Παύλου να της χαρίσει το δικό του «Όσκαρ»

queen.gr
Η Ελένη Χατζίδου αναρρώνει στο σπίτι μετά από πρόσφατο μικροατύχημα. Η γλυκιά αναφορά του Ετεοκλή Παύλου και η φωτογραφία της τραγουδίστριας-παρουσιάστριας με δεμένο χέρι.Περισσότερα...
16:09 11/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Ατύχημα την αφήνει εκτός εκπομπής

koolnews.gr
Η Ελένη Χατζίδου απουσίαζε από την εκπομπή Breakfast@Star την Δευτέρα 13/11/2023, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στο χέρι της. Ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της, Ετεοκλής Παύλου, εμφανίστηκε μόνος του και εξήγησε την απουσία της. “Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει,” είπε ο κ. Παύλου. “Είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε […] The post Ελένη Χατζίδου: Ατύχημα την αφήνει εκτός εκπομπής appeared first on Koolnews.gr.
09:58 11/03/2024

Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη στην Ελένη Χατζίδου για τη γιορτή της γυναίκας – «Να μην σκύβετε ποτέ το κεφάλι»

zappit.gr
Σε μία πολύ ευγενική κίνηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωινό της Παρασκευής (8/3) στον αέρα του Breakfast@Star. Ο παρουσιαστής, […] The post Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη στην Ελένη Χατζίδου για τη γιορτή της γυναίκας – «Να μην σκύβετε ποτέ το κεφάλι» appeared first on Zappit.
11:00 08/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Έκανε live… προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου – «Ο αδελφός του Ετεοκλή είναι ελεύθερος»

zappit.gr
Ένα διακαναλικό… προξενιό προς την Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του σημερινού (7/3) Breakfast@Star. Με αφορμή τη […] The post Ελένη Χατζίδου: Έκανε live… προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου – «Ο αδελφός του Ετεοκλή είναι ελεύθερος» appeared first on Zappit.
12:00 07/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Η ατάκα της για τον Γιώργο Λιάγκα που… αιφνιδίασε τον Ετεοκλή Παύλου

zappit.gr
Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η ομάδα του Breakfast@Star. Ο […] The post Ελένη Χατζίδου: Η ατάκα της για τον Γιώργο Λιάγκα που… αιφνιδίασε τον Ετεοκλή Παύλου appeared first on Zappit.
10:00 01/03/2024

Ελένη Χατζίδου: «Σήμερα πήρα την κόρη μου μια πιο σφιχτή αγκαλιά» – Το μήνυμα για τον έναν χρόνο από το δυστύχημα στα Τέμπη

tlife.gr
28 Φεβρουαρίου 2023. Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική ημέρα που 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή To άρθρο Ελένη Χατζίδου: «Σήμερα πήρα την κόρη μου μια πιο σφιχτή αγκαλιά» – Το μήνυμα για τον έναν χρόνο από το δυστύχημα στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 28/02/2024

Ελένη Χατζίδου για Τέμπη: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, βαριά ημέρα»

tlife.gr
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2024, από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που πήρε μαζί To άρθρο Ελένη Χατζίδου για Τέμπη: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, βαριά ημέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 28/02/2024

Επέστρεψε ο Ετεοκλής Παύλου στο πλατό: «Ανησύχησα γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό»

zappit.gr
Όλο χαμόγελο και χαρά μπήκαν σήμερα στο πλατό η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Και αυτό διότι όλα τελικά […] The post Επέστρεψε ο Ετεοκλής Παύλου στο πλατό: «Ανησύχησα γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό» appeared first on Zappit.
09:00 27/02/2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου – Τι συνέβη; [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Στο νοσοκομείο μπήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2 ο Ετεοκλής Παύλου, όπως  αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star. Ο Ετεοκλής Παύλου πριν από λίγη ώρα έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο. «Καλημέρα, καλημέρα. Σήμερα δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήρθα στις 3 τα ξημερώματα, ψηνόμουν στον πυρετό, ήμουν πολύ […] Το άρθρο Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου – Τι συνέβη; [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 26/02/2024

Στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης του

govastileto.gr
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης του, ανέβασε υψηλό πυρετό. Φυσικά ο Ετεοκλής Παύλου δεν εμφανίστηκε στο «Breakfast@Star» ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, με την Ελένη Χατζίδου να καλημερίζει τους τηλεθεατές του Star μόνη της. «Σαν την καλαμιά στον κάμπο. Το […]
11:00 26/02/2024

Ετεοκλής Παύλου: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα – Τι είπε η Ελένη Χατζίδου

zappit.gr
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου σήμερα στο Berakfast@star, ανέβασε […] The post Ετεοκλής Παύλου: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα – Τι είπε η Ελένη Χατζίδου appeared first on Zappit.
09:00 26/02/2024

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Εξιτήριο για την κόρη τους από το νοσοκομείο – «Δεν μπορεί να πάει ακόμη σχολείο»

tlife.gr
Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας πνευμονίας σε αρχικό στάδιο, η μικρή Μελίτα Δήμητρα To άρθρο Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Εξιτήριο για την κόρη τους από το νοσοκομείο – «Δεν μπορεί να πάει ακόμη σχολείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/02/2024

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους παραμένει στο νοσοκομείο – Όσα είπαν στην έναρξη της εκπομπής

tlife.gr
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό τους μέσα από το «Breakfast@Star», To άρθρο Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους παραμένει στο νοσοκομείο – Όσα είπαν στην έναρξη της εκπομπής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 21/02/2024

Ελένη Χατζίδου: «Είναι μια μέρα περίεργη, το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο»

govastileto.gr
To πρωί της Τρίτης η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε κανονικά στο πόστο της στην πρωινή εκπομπή του Star και στην έναρξη ανάφερε πως η κόρη της παραμένει στο νοσοκομείο και την προσέχει η πεθερά της. «Θα μείνουμε μέσα σήμερα, θα μας κρατήσουν το βράδυ για να κάνει εξετάσεις γιατί ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό. […]
11:00 20/02/2024

H Ελένη Χατζίδου στο TLIFE: «Αυτό ήταν που μας τρόμαξε πάρα πολύ» – Τι έδειξαν οι εξετάσεις της κόρης της

tlife.gr
Στο νοσοκομείο βρέθηκε από χθες το μεσημέρι η Ελένη Χατζίδου, καθώς ενημερώθηκε πως η κόρη της To άρθρο H Ελένη Χατζίδου στο TLIFE: «Αυτό ήταν που μας τρόμαξε πάρα πολύ» – Τι έδειξαν οι εξετάσεις της κόρης της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 20/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load