#Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: Κορίτσια, μη στέλνετε, δεν θα απαντήσει

Newsit
Ο Θοδωρής Μαροσούλης αποθέωσε την Ελεονώρα Μελέτη σε μια σπάνια συνέντευξή του κι εκείνη δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει με… χιούμορ. Στην ερώτηση ποια πρόσωπα συμβουλεύεται για τις παραγωγές του, ο Θοδωρής Μαροσούλης απάντησε φυσικά την Ελεονώρα Μελέτη, ένα κορίτσι με… άστρο, όπως είπε. «Όνειρό μου και επιθυμία μου είναι κάποια στιγμή να ... Περισσότερα To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: Κορίτσια, μη στέλνετε, δεν θα απαντήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 28/03/2024

Θοδωρής Μαροσούλης για Ελεονώρα Μελέτη: «Της έχω ζητήσει να αφήσει την τηλεόραση, αν το θέλει και η ίδια»

zappit.gr
Ο Θοδωρής Μαροσούλης παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στον ιστότοπο του gossip tv και στην Κατερίνα Ζαζάνη. Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας […] The post Θοδωρής Μαροσούλης για Ελεονώρα Μελέτη: «Της έχω ζητήσει να αφήσει την τηλεόραση, αν το θέλει και η ίδια» appeared first on Zappit.
17:00 27/03/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είναι η κατάταξη και πού έχει τον καθένα μας»

zappit.gr
Με αφορμή την ατάκα της Ναταλίας Γερμανού «οι τηλεθεατές μου λένε ότι “σας έχει βαρεθεί το κάθε κύτταρό μας διότι […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είναι η κατάταξη και πού έχει τον καθένα μας» appeared first on Zappit.
10:00 26/03/2024

Γιώργος Καραμίχος: «Μου λείπει σύντροφος, σε αυτή τη φάση που είμαι»

happytv.gr
Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα», παρέα με τον Luxor τον αγαπημένο του σκύλο, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συντροφικότητα. Η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε για την έννοια της αγάπης και για τη συντροφική αγάπη και ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω, περιμένω να βρεθεί. Το ‘χω νιώσει για πολύ μικρά διαστήματα, δεν ήμουν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Καραμίχος: «Μου λείπει σύντροφος, σε αυτή τη φάση που είμαι»
10:37 19/03/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της στο σκι – Το βίντεο που τράβηξε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης

tlife.gr
Μια οικογενειακή απόδραση αποφάσισε να κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της στο σκι – Το βίντεο που τράβηξε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 17/03/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της, Αλεξάνδρα στην εξόρμησή τους

tlife.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Mega Καλημέρα μπορεί To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της, Αλεξάνδρα στην εξόρμησή τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 17/03/2024

Ελεονώρα Μελέτη κατά Λιάγκα: Ο Λαζόπουλος έκανε 70% – Ξεχνάμε την εποχή του;

sportime.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη υπερασπίστηκε τον Λάκη Λαζόπουλο μετά τις δηλώσεις Λιάγκα. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:46 06/03/2024

Μελέτη για Κανάκη: «Σε εμάς δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο»

thecaller.gr
Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη συζήτησαν σήμερα (05/03) το πρωί στο «Mega Καλημέρα».Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη συζήτησαν σήμερα (05/03) το πρωί στο «Mega Καλημέρα».Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε στο γεγονός ότι ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα τα έβαλε με τις εκπομπές που ασχολούνται με τον γνωστό δικηγόρο και συγγραφέα. «Το κουνάμε το δάχτυλο, ποιος κάνει σωστά τη δουλειά, τι ρωτάνε οι […]
11:01 05/03/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Το σχόλιο για την απόφαση της Σοφίας Χατζηπαντελή να αποσυρθεί από τη μόδα

govastileto.gr
Η Σοφία Χατζηπαντελή ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι θα αποσυρθεί για λίγο από τον χώρο του μόντελινγκ για λόγους ψυχικής υγείας. Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας την ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είπε: «Θεωρώ ότι πιθανότατα η ψυχική της υγεία να διαταράχθηκε από όλο αυτό που έζησε και ως εμπειρία στην ελληνική […]
19:00 29/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: "Άνδρας φίλης, άνδρας συγγενή, ξαδέλφης, αδελφής δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο"

Παραπολιτικά
«Αποδομήθηκε στα μάτια μου τελείως, μα αποδομήθηκε, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι μπορεί να είχε σχέση με τον άνδρα της αδελφής της», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη - Δείτε το βίντεο
14:00 27/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη και Βίκυ Καγιά – Η απίστευτη ομοιότητα με τις κόρες τους

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Επώνυμες, πρωταγωνίστριες της TV και του εγχώριου lifestyle, επιτυχημένες, η καθεμία με τη δική της καριέρα, η Βίκυ Καγιά και η Ελεονώρα Μελέτη είναι δύο από τις πιο αγαπητές γυναίκες. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αφιερωμένες στις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει και κυρίως στα παιδιά τους που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα. Έτσι, όταν […] Το άρθρο Ελεονώρα Μελέτη και Βίκυ Καγιά – Η απίστευτη ομοιότητα με τις κόρες τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 24/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Με την κόρη της Αλεξάνδρα για σκι – Βίντεο

tlife.gr
Η αγάπη της Ελεονώρας Μελέτη, όπως και του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη για extreme sport είναι To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Με την κόρη της Αλεξάνδρα για σκι – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 23/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο» – Η απάντηση στην ερώτηση για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της

tlife.gr
Σε μία ερώτηση διαδικτυακού της φίλου απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου. To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο» – Η απάντηση στην ερώτηση για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 22/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: "Έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές η Κατερίνα Καινούργιου, τώρα παίρνει την εκδίκησή της"

thetoc.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη για την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Μαρία Μπακοδήμου
13:09 22/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Δυο τρεις παρουσιαστές ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast@Star»

zappit.gr
Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το κλίμα που επικρατεί στην εκπομπή […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Δυο τρεις παρουσιαστές ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast@Star» appeared first on Zappit.
10:00 22/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της ανυπομονεί για τις Απόκριες! Φωτογραφία

tlife.gr
Μπορεί οι Απόκριες να απέχουν λίγες ημέρες ακόμα, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν μπει To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της ανυπομονεί για τις Απόκριες! Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 18/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

tlife.gr
Μια σειρά φωτογραφιών από τον θρησκευτικό γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη.  Η To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 15/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μπορεί να φταίνε οι παρουσιαστές για όλα, κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί και από πίσω»

tlife.gr
Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τη Φαίη Σκορδά συζητήθηκαν στο Mega Καλημέρα το πρωί της To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μπορεί να φταίνε οι παρουσιαστές για όλα, κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί και από πίσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 14/02/2024

Γιάννης Στάνκογλου σε Ελεονώρα Μελέτη: «Είπα να πάρω την Τσιμτσιλή να της πω τι και πώς»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη και […] The post Γιάννης Στάνκογλου σε Ελεονώρα Μελέτη: «Είπα να πάρω την Τσιμτσιλή να της πω τι και πώς» appeared first on Zappit.
10:00 05/02/2024

Ελεονώρα Μελέτη για Άντζελα Δημητρίου: «Δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα; – Πονάει όλους τους γονείς»

neolaia.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου και την αποκάλυψη στη ρήξη των σχέσεων της γνωστής τραγουδίστριας με την κόρη της.
13:47 31/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load