#Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος αγκαλιά σε βραδινή έξοδο στη Μαρινέλλα – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια και To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος αγκαλιά σε βραδινή έξοδο στη Μαρινέλλα – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 04/04/2024

Γιάννης Ζουγανέλης για Νίκο Συρίγο: «Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα»

zappit.gr
Για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο, απάντησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε δηλώσεις που […] The post Γιάννης Ζουγανέλης για Νίκο Συρίγο: «Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα» appeared first on Zappit.
09:00 23/02/2024

To τέλος μιας κόντρας: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσσα Μποφίλιου ποζάρουν μαζί έπειτα από πολλά χρόνια

thetoc.gr
Μία σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Μποφίλιου.
15:09 21/02/2024

Νίκος Συρίγος: Ποζάρει για πρώτη φορά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τους γονείς της – Φωτογραφία

tlife.gr
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης βρέθηκαν χθες Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου αρκετά πρόσωπα από τα media και τον To άρθρο Νίκος Συρίγος: Ποζάρει για πρώτη φορά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τους γονείς της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 20/02/2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Easy rider η δημοφιλής ερμηνεύτρια – Φωτογραφίες από τις βόλτες της με τη μηχανή

tlife.gr
Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη πάνω σε μουσικές σκηνές με χιλιάδες κόσμο να την To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Easy rider η δημοφιλής ερμηνεύτρια – Φωτογραφίες από τις βόλτες της με τη μηχανή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 12/02/2024

Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον αιφνιδίασε – «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

tlife.gr
Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε καλεσμένος στο The Break με τη Βάσω Λασκαράκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε To άρθρο Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον αιφνιδίασε – «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 11/02/2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ένα ακόμη τραγούδι, μία αισθαντική μελωδία με την καθάρια φωνή της

instyle.gr
Ένα ακόμα τραγούδι σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ακούγεται στη τηλεοπτική σειρά «Το Ναυάγιο». Το «Κρατήσου από μένα» αποτελεί μια μπαλάντα με στοιχεία που δύσκολα αφήνουν τους ακροατές ασυγκίνητους. Η αισθαντική μελωδία του κομματιού σε συνδυασμό με την καθάρια φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αναμειγνύονται γλυκά σε […] The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ένα ακόμη τραγούδι, μία αισθαντική μελωδία με την καθάρια φωνή της appeared first on InStyle.
22:46 06/02/2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ακούστε το νέο τραγούδι από τη σειρά «Το Ναυάγιο»

gossip-tv.gr
Ένα ακόμα τραγούδι σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ακούγεται στη τηλεοπτική σειρά «Το Ναυάγιο».Περισσότερα...
17:37 06/02/2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, ωστόσο προσπαθεί να κρατήσει To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 02/02/2024

«Η Εκατομμυριούχος»: Ρίχνει αυλαία η υπερπαραγωγή της χρονιάς

Newsbeast.gr
«Η Εκατομμυριούχος», η παράσταση στην οποία η Ελεονώρα Ζουγανέλη ξεδίπλωσε το υποκριτικό της ταλέντο, αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη, ρίχνει αυλαία. Η αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, κλείνει τον κύκλο των παραστάσεων της στις 21 Ιανουαρίου στο Θέατρο Παλλάς. Τον ομώνυμο ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου, αναλαμβάνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής. Μαζί τους επί σκηνής, μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών, 10 ακόμα ηθοποιούς, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα. Το πολυσυλλεκτικό ανέβασμα του Γιάννη Κακλέα, σε ολοκαίνουργια διασκευή του Βασίλη Τσιγκριστάρη και του ιδίου, δίνει μια φρέσκια μ
13:00 08/01/2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν ζηλεύω και δεν μπορώ και να δεχτώ τη ζήλια" (Εικόνες)

Παραπολιτικά
Μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να κάνει κάποιον ευτυχισμένο; Η γνωστή ερμηνεύτρια απάντησε με ειλικρίνεια - «Απεχθάνομαι τη ζήλια. Δεν ζηλεύω, δεν θέλω να ζηλέψω και δεν μπορώ και να δεχτώ τη ζήλια - Η ζήλια ανήκει σε ένα άλλο συναίσθημα, όχι στον έρωτα»
10:00 19/12/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Με ενοχλεί να μιλάει ο πατέρας μου για την προσωπική μου ζωή»

govastileto.gr
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το βράδυ της Δευτέρας 11/12 βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί για να καλύψουν την πρεμιέρα και αναφέρθηκε στη γεύση που της αφήνει η χρονιά που φεύγει αλλά και για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη που στη […]
12:00 12/12/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μοναχική βόλτα με τη βέσπα της στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τόσο στα επαγγελματικά To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μοναχική βόλτα με τη βέσπα της στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 05/12/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη για το ερωτευμένο ζευγάρι

govastileto.gr
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν. Μάλιστα, το ζευγάρι πριν μερικές ημέρες πραγματοποίησε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη, όπου απόλαυσαν τον έρωτά τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, κάμερες και φωτογράφους. Οι φήμες πως η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο δημοσιογράφος είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Απρίλιο, λίγους μήνες […]
22:00 03/12/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ακούστε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που κυκλοφόρησε

govastileto.gr
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας δίνει το δικό της άρωμα Χριστουγέννων και ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ φέρνοντας το απόλυτο εορταστικό και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα ελληνικά ραδιόφωνα! Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έγραψαν ένα καθαρόαιμο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ειδικά για τη ταινία ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ. Ένα πολύ όμορφο και τρυφερό τραγούδι που […]
22:00 02/12/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Φλέρταρα καιρό με το θέατρο – Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή» (vid)

monopoli.gr
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέατρο, την «Εκατομμυριούχο», αλλά και την τηλεόραση.
15:53 22/11/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είχε έρθει η ευτυχία στη ζωή μου και δεν ήξερα να τη χαρώ» – Τι είπε για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο

tlife.gr
Το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είχε έρθει η ευτυχία στη ζωή μου και δεν ήξερα να τη χαρώ» – Τι είπε για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 22/11/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Μίνωας Μάτσας απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 24:00  στο «The 2Night Show» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Μίνωα Μάτσα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλάει με ενθουσιασμό για την παράσταση «Η Εκατομμυριούχος», στην οποία πρωταγωνιστεί και θυμάται τι την έκανε να τα «χάσει» για λίγο στην επίσημη πρεμιέρα. Σε ποιες σειρές θα ήθελε να παίξει στην ... Περισσότερα To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Μίνωας Μάτσας απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 21/11/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν εδώ και λίγους μήνες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος, ενώ To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 14/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load