#Ελιά

Η Γη της Ελιάς: Το σχέδιο του Δημοσθένη για να πλησιάσει τη Μυρτάλη

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη, βάζει φύλακες να φρουρούν το σπίτι. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις: Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση. Επεισόδιο 57 (Τετάρτη 30 Νοεμβρίου). Ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Γη της Ελιάς: Το σχέδιο του Δημοσθένη για να πλησιάσει τη Μυρτάλη
16:06 29/11/2022

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο

zappit.gr
Γη της Ελιάς, Τρίτη 29/11 (21:00, Mega) – Ο Στάθης θυμάται πού έχει ξαναδεί τον άνδρα που απήγαγε το παιδί […] The post Γη της Ελιάς: Η Αθηνά συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο appeared first on Zappit.
14:18 29/11/2022

«Η Γη της Ελιάς»: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

thecaller.gr
H δημοφιλής σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κρατώντας το αμείωτο με τις συνεχείς σεναριακές ανατροπές.H δημοφιλής σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κρατώντας το αμείωτο με τις συνεχείς σεναριακές ανατροπές.Πάθη, εντάσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές θα αναστατώσουν τη Μάνη, απόψε στις 21:00. Ο Στάθης θυμάται πού έχει ξαναδεί τον άνδρα που απήγαγε το παιδί και το αποκαλύπτει στον Κουράκο και […]
13:06 29/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρήκε ποιος άρπαξε το παιδί

youfly.com
Νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έρχεται απόψε (29/11) στο MEGA με τις εξελίξεις να τρέχουν και να συγκλονίζουν, καθώς ο Στάθης βρίσκει ποιος άρπαξε το παιδί, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ. Δείτε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρήκε ποιος άρπαξε το παιδί appeared first on Youfly.
12:20 29/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος στα μαχαίρια για τον εισαγγελέα

youfly.com
Η Ιουλία κι ο Κουράκος έρχονται σε τεράστια σύγκρουση στο αποψινό επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς» για τον εισαγγελέα Οικονομέα. Δείτε αναλυτικά! The post Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος στα μαχαίρια για τον εισαγγελέα appeared first on Youfly.
10:50 29/11/2022

Η Γη της Ελιάς – Σωκράτης: «Σήκω και φύγε, μη γίνουμε ρεζίλι»

youfly.com
Ο Σωκράτης κι η Αντιγόνη έρχονται αντιμέτωποι στη «Γη της Ελιάς» και οι εντάσεις δε θα λείψουν. Δείτε το απόσπασμα! The post Η Γη της Ελιάς – Σωκράτης: «Σήκω και φύγε, μη γίνουμε ρεζίλι» appeared first on Youfly.
09:44 29/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Η αντίδραση της Χάιδως μόλις μαθαίνει πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως η Ειρήνη συναντήσει για πρώτη φορά τον Φίλιππο και αντιδρά με έναν τρόπο που κανείς δεν περίμενε. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις: Η Ειρήνη και η Ασπασία κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη. Επεισόδιο 56 (Τρίτη 29 Νοεμβρίου). Ο Στάθης θυμάται […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Γη της Ελιάς: Η αντίδραση της Χάιδως μόλις μαθαίνει πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι
09:04 29/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο

youfly.com
Το σπίτι των Στεφανέων πωλείται, όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». The post Η Γη της Ελιάς: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο appeared first on Youfly.
06:52 29/11/2022

Η Γη της Ελιάς – Ειρήνη σε Μαντώ: «Εγώ δεν θέλω να τον παντρευτώ»

youfly.com
Ακάθεκτη συνεχίζει τα καμώματα της στην Γη της Ελιάς, η... ανακτώστρα Ειρήνη! The post Η Γη της Ελιάς – Ειρήνη σε Μαντώ: «Εγώ δεν θέλω να τον παντρευτώ» appeared first on Youfly.
23:06 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ημέρες προβολής - Πότε θα παίζεται

NewsBomb
Νέες ημέρες προβολής για τη δημοφιλή σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»Περισσότερα...
19:40 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πέφτει στην παγίδα του Δημοσθένη

youfly.com
Ο Δημοσθένης εξαπατά τη Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς» κι εκείνη πέφτει στην παγίδα του. Δείτε αναλυτικά! The post Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πέφτει στην παγίδα του Δημοσθένη appeared first on Youfly.
19:32 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα φέρνει προβλήματα σε Κουράκο-Ευτυχία

youfly.com
Η Μαργαρίτα, άθελα της, φέρνει φουρτούνες στον Κουράκο και την Ευτυχία! The post Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα φέρνει προβλήματα σε Κουράκο-Ευτυχία appeared first on Youfly.
16:50 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά γίνεται σωτήρας της Ιουλίας

youfly.com
H Ιουλία μην αντέχοντας άλλο λυγίζει και μιλάει ανοιχτά στην Αθηνά, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, για την σχέση της με τον Στάθη. The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά γίνεται σωτήρας της Ιουλίας appeared first on Youfly.
15:48 28/11/2022

Γη της Ελιάς: Η μέρα του γάμου έφτασε

zappit.gr
Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 55 – Δευτέρα 28 Νοεμβρίου – Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. […] The post Γη της Ελιάς: Η μέρα του γάμου έφτασε appeared first on Zappit.
13:58 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης λυγίζει και παραδέχεται την αλήθεια στην Αλκμήνη

youfly.com
Ο Σωκράτης στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, λυγίζει και παραδέχεται στην Αλκμήνη τα πάντα για την κόρη του! The post Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης λυγίζει και παραδέχεται την αλήθεια στην Αλκμήνη appeared first on Youfly.
12:32 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Τα συγκινητικά λόγια του Λυκούργου με αφορμή τον γάμο της κόρης του

youfly.com
Μια συγκινητική σκηνή αναμένεται να απολαύσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς από τον Λυκούργο με αφορμή τον γάμο της κόρης του! The post Η Γη της Ελιάς: Τα συγκινητικά λόγια του Λυκούργου με αφορμή τον γάμο της κόρης του appeared first on Youfly.
10:04 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος Ισμήνης – Κωνσταντίνου είναι γεγονός

youfly.com
Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Όσα θα δούμε! The post Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος Ισμήνης – Κωνσταντίνου είναι γεγονός appeared first on Youfly.
09:08 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: «Πες μου για τον Αλέξη και το σχέδιο που έχεις κατά νου»

youfly.com
Η Αλίκη προσπαθεί να βοηθήσει την Μυρτάλη, και να την επαναφέρει στον σωστό δρόμο, κάτι που αποδεικνύεται πολύ δύσκολο στη Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: «Πες μου για τον Αλέξη και το σχέδιο που έχεις κατά νου» appeared first on Youfly.
06:54 28/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Ένα φρικτό λάθος του Στάθη – Ο πανικός της Μαργαρίτας

youfly.com
Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Μαργαρίτα θα βρεθεί σε πανικό, ενώ ο Στάθης θα κινδυνεύσει. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: Ένα φρικτό λάθος του Στάθη – Ο πανικός της Μαργαρίτας appeared first on Youfly.
19:52 27/11/2022

Η Γη της Ελιάς-spoiler: Ο Στάθης κινδυνεύει

eleftherostypos.gr
Η Γη της Ελιάς: Προσπαθώντας να βοηθήσει την Αστυνομία, ο Στάθης χάνει τον έλεγχο και κινδυνεύει Η Γη της Ελιάς – Κυριακή 27/11: Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη), η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ένα μεγάλο ψέμα σε […] Το άρθρο Η Γη της Ελιάς-spoiler: Ο Στάθης κινδυνεύει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:46 27/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load