#Ελιά

MEGA: Πότε σταματάει για Πάσχα η σειρά «Το Ναυάγιο»

youfly.com
Οι επιτυχημένες σειρές του MEGA "Η Γη της Ελιάς" και το "Ναυάγιο" θα κάνουν ένα διάλειμμα για το Πάσχα και θα ρίξουν αυλαία. The post MEGA: Πότε σταματάει για Πάσχα η σειρά «Το Ναυάγιο» appeared first on Youfly.
07:58 20/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Μάνος κάνει χρήση αμφεταμινών

eretikos.gr
Η Γη της Ελιάς απόψε Παρασκευή 19 Απριλίου στις 21:40 στο MEGA. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας πως αυτή θα την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών. Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί από όλα, ενώ η Βασιλική προσπαθεί […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:58 19/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης σώζει την Αμαλία από την κακοποίηση

youfly.com
Δραματικές στιγμές θα βιώσει η Αμαλία στα χέρια του Μάνου στη Γη της Ελιάς, αλλά ο Αποστόλης την σώζει την κατάλληλη στιγμή. The post Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης σώζει την Αμαλία από την κακοποίηση appeared first on Youfly.
16:58 19/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό που κρύβει το ημερολόγιο της Φιλιώς

youfly.com
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη “Γη της Ελιάς” με την μικρή Φιλιώ να κρύβει ένα μυστικό μέσα στο ημερολόγιό της. Η Αθηνά και ο Τζον πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν κι αυτή την φορά, με την συγκατάθεση και της Φιλιώς. Ο Τζον και η Φιλιώ ήρθαν κοντά κι εκείνη αρχίζει να το […] The post Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό που κρύβει το ημερολόγιο της Φιλιώς appeared first on Youfly.
15:58 19/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Ένας μεγάλος έρωτας γράφεται με τον θλιβερότερο επίλογο

youfly.com
Ένας μεγάλος έρωτας γράφεται με τον θλιβερότερο επίλογο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Ένας μεγάλος έρωτας γράφεται με τον θλιβερότερο επίλογο appeared first on Youfly.
14:58 19/04/2024

Η Γη της Ελιάς: «Γκομενίζεις μωρέ στην ηλικία σου;»

youfly.com
Ο Δημοσθένης κανονίζει μπροστά στην Ειρήνη το ραντεβού του με την νέα γυναίκα που έχει βάλει στη ζωή του, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: «Γκομενίζεις μωρέ στην ηλικία σου;» appeared first on Youfly.
12:58 19/04/2024

«Η Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε την Παρασκευή στη σειρά

govastileto.gr
Παρασκευή 19 Απριλίου στις 21:40, Επεισόδιο 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας πως αυτή θα την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών. Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί από όλα, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να ορθοποδήσει για χάρη της […]
23:00 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς: «Είναι μουρόχαυλο το παιδί μου, πάει…»

youfly.com
Η Αρετή δεν μπορεί να δεχτεί όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», ότι η Βασιλική έχει καλές σχέσεις με την Αριάδνη, την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: «Είναι μουρόχαυλο το παιδί μου, πάει…» appeared first on Youfly.
22:58 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Φεύγει και αφήνει για πάντα την Αρεόπολη

youfly.com
Ποιος αποφασίζει να φύγει οριστικά από την Αρεόπολη, αφήνοντας για πάντα το κεφάλαιο αυτό πίσω του; The post Η Γη της Ελιάς: Φεύγει και αφήνει για πάντα την Αρεόπολη appeared first on Youfly.
20:58 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη υπομένει σιωπηλά το μαρτύριο της

youfly.com
Η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με κάτι που θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αλλά και να νιώσει διπλά προδομένη, όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς». Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη υπομένει σιωπηλά το μαρτύριο της appeared first on Youfly.
14:58 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Το νέο ζευγάρι που θα φέρει τα πάνω κάτω

youfly.com
Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στη Γη της Ελιάς μιας και όπως όλα δείχνουν, θα δούμε ένα νέο ζευγάρι που θα φέρει τα πάνω κάτω. The post Η Γη της Ελιάς: Το νέο ζευγάρι που θα φέρει τα πάνω κάτω appeared first on Youfly.
13:58 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Αφροδίτη και Κουράκος έρχονται κοντά

youfly.com
Μια μεγάλη ανατροπή θα δούμε να σημειώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» με πρωταγωνιστές Αφροδίτη και Κουράκο. The post Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Αφροδίτη και Κουράκος έρχονται κοντά appeared first on Youfly.
10:58 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Τέλος ο Ορέστης – Έτσι φεύγει ο Ντάνος

youfly.com
Τραγικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς με τον Ορέστη να αποφασίζει να βάλει τέλος στο κεφάλαιο Αρεόπολη και να φεύγει οριστικά.  The post Η Γη της Ελιάς: Τέλος ο Ορέστης – Έτσι φεύγει ο Ντάνος appeared first on Youfly.
08:58 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς – Τη γεμίζει τύψεις: «Τον καταριόσουν μέρα νύχτα»

youfly.com
Η Βασιλική νιώθει χαμένη μετά τον θάνατο του Φίλιππου, όπως βλέπουμε στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και τα βάζει με την Αρετή. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς – Τη γεμίζει τύψεις: «Τον καταριόσουν μέρα νύχτα» appeared first on Youfly.
07:58 18/04/2024

Η Γη της Ελιάς: «Σκάσε πια, δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο»

youfly.com
Η Βασιλική νιώθει χαμένη μετά τον θάνατο του Φίλιππου, όπως βλέπουμε στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και τα βάζει με την Αρετή. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: «Σκάσε πια, δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο» appeared first on Youfly.
08:58 17/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Το πιστόλι που σκότωσε τον Στεφανέα το έκρυψε στην…

youfly.com
Στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Παράς αναγκάζεται να ομολογήσει στον Κουράκο ποιο ήταν το σχέδιο του Βαφέα και πώς έχασε τελικά τη ζωή του ο Φίλιππος. Διαβάστε περισσότερα. The post Η Γη της Ελιάς: Το πιστόλι που σκότωσε τον Στεφανέα το έκρυψε στην… appeared first on Youfly.
07:58 17/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Κερδίζει σχεδόν τη μισή περιουσία του άντρα της και…

youfly.com
Ανατροπές και δυνατές εξελίξεις για τη ζωή της Ασπασίας θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, καθώς βιώνει μία δικαίωση. The post Η Γη της Ελιάς: Κερδίζει σχεδόν τη μισή περιουσία του άντρα της και… appeared first on Youfly.
22:58 16/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Χάιδως σε κίνδυνο – Η Αφροδίτη…

youfly.com
Η Χάιδω δεν ακολουθεί την αγωγή της και η υγεία της κινδυνεύει στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλάι της. The post Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Χάιδως σε κίνδυνο – Η Αφροδίτη… appeared first on Youfly.
16:58 16/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη σειρά για να τα ανατρέψει όλα

youfly.com
Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και εισβάλλει μια νέα ηρωίδα. The post Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη σειρά για να τα ανατρέψει όλα appeared first on Youfly.
15:58 16/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή στην ώρα προβολής σήμερα 16/4

youfly.com
Μια σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα του MEGA θα σημειωθεί απόψε 16/4 όσον αφορά την Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή στην ώρα προβολής σήμερα 16/4 appeared first on Youfly.
13:58 16/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load