#Ελισάβετ Μουτάφη

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν έχω επανέλθει μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

neolaia.gr
Όσα είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω».
09:46 23/02/2024

«Έσπασε» η Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι ακόμα πολύ δύσκολα, δεν έχω επανέλθει»

zappit.gr
Την Ελισάβετ Μουτάφη μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό της […] The post «Έσπασε» η Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι ακόμα πολύ δύσκολα, δεν έχω επανέλθει» appeared first on Zappit.
01:00 23/02/2024

Δολοφονία ή αυτοκτονία; Το Προξενιό της Ιουλίας έχει ένα μεγάλο μυστικό και μία διάκριση

queen.gr
«Ακόμη δεν είδατε τίποτε» δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη για το Προξενιό της Ιουλίας και στα επόμενα επεισόδια έχουμε τη μία έκπληξη μετά την άλλη. Περισσότερα...
21:10 01/02/2024

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα από το “Προξενιό της Ιουλίας”»

neolaia.gr
Την Ελισάβετ Μουτάφη που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας»  συνάντησε η κάμερα του «Happy Day».
19:46 31/01/2024

Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω βιώσει απώλειες ανθρώπων και έπρεπε να είμαι στη σκηνή και στο γύρισμα»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι […] The post Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω βιώσει απώλειες ανθρώπων και έπρεπε να είμαι στη σκηνή και στο γύρισμα» appeared first on Zappit.
10:00 27/01/2024

Ελισάβετ Μουτάφη: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, βεβαίως το λέω και δημόσια»

thecaller.gr
Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.Η πρωταγωνίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα εκ των μυστικών της ομορφιάς της. -Το πέρασμα του χρόνου είναι κάτι που σας αγχώνει; Νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου και γενικά αυτό που με απασχολεί, είναι να μεγαλώνω σωστά. -Πολλοί συνάδελφοί σας παραδέχονται τις αισθητικές […]
08:00 26/01/2024

Η Ελισάβετ Μουτάφη έδωσε σπόιλερ για το “Το προξενιό της Ιουλίας”: «Θα υπάρξει άνοιγμα στη σχέση Στάσας-Στασινόπουλου»

happytv.gr
Η Ελισάβετ Μουτάφη (Σάσα Σκούταρη | Το προξενιό της Ιουλίας) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται!” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε εξελίξεις για τη σειρά. «Ξυπνάμε από τις 5 το πρωί για να κάνουμε γυρίσματα γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Είναι μια σειρά εποχής και δεν είμαστε σε στούντιο αλλά σε φυσικούς χώρους οπότε καταλαβαίνετε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Ελισάβετ Μουτάφη έδωσε σπόιλερ για το “Το προξενιό της Ιουλίας”: «Θα υπάρξει άνοιγμα στη σχέση Στάσας-Στασινόπουλου»
13:37 22/01/2024

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής μετά από πέντε χρόνια γάμου, είναι το ίδιο ερωτευμένοι

queen.gr
Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από την καθημερινότητα και τον γάμο του, το vintage σπίτι και η τέλεια σχέση της ηθοποιού με τις κόρες του.Περισσότερα...
23:09 06/01/2024

Ελισάβετ Μουτάφη – Το προξενιό της Ιουλίας: «Όλα ξεκινούν με ένα φόνο» – Η αποκάλυψη για την πρεμιέρα της σειράς

tlife.gr
Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» απόψε στις To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη – Το προξενιό της Ιουλίας: «Όλα ξεκινούν με ένα φόνο» – Η αποκάλυψη για την πρεμιέρα της σειράς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 04/10/2023

Ελισάβετ Μουτάφη: Μας συστήνει τη «Στάσα» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

okmag.gr
«Το προξενιό της Ιουλίας», είναι η νέα δραματική σειρά του Alpha που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε λίγο καιρό και έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού με το επιβλητικό του τρέιλερ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται και η Ελισάβετ Μουτάφη η οποία μέσα από τα stories της στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής 915/9) μας […] The post Ελισάβετ Μουτάφη: Μας συστήνει τη «Στάσα» από το «Προξενιό της Ιουλίας» appeared first on OK! Magazine.
22:58 15/09/2023

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν από τον γάμο τους για την 5η επέτειο

tlife.gr
Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή, οι οποίοι μετρούν πέντε χρόνια έγγαμου To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν από τον γάμο τους για την 5η επέτειο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 01/09/2023

Ελισάβετ Μουτάφη: Eυχήθηκε στη μαμά της με την αγαπημένη της φωτογραφία που δείχνει πόσο μοιάζουν

queen.gr
Λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το «Προξενιό της Ιουλίας» η Ελισάβετ Μουτάφη ευχήθηκε στη μαμά της και καταλάβαμε από πού πήρε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση.Περισσότερα...
23:17 22/08/2023

Η «Ηλέκτρα» στο Κάστρο Καλαμάτας

eleftheriaonline.gr
  Η τραγωδία του Σοφοκλή «Ηλέκτρα», το όψιμο αριστούργημα του μεγάλου τραγικού ποιητή θα παρουσιαστεί αύριο Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο θέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, από την Εταιρεία Τέχνης Ars Aeterna σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Η παράσταση, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και παρουσιάζεται σε πανελλαδική περιοδεία. Στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, Ηλέκτρα και Ορέστης εκδικούνται για το φόνο του Αγαμέμνονα από την Κλυταιμνήστρα και τον Αίγισθο, πληρώνοντας το αίμα με αίμα. Βαθιά επηρεασμένος από την εποχή του (τέλη του 5ου αιώνα), που διακατέχεται από πνεύμα αμφισβήτησης, διερεύνησης και αποδόμησης, ο Σοφοκλής επιλέγει να αφηγηθεί τον μύθο των Ατρειδ
22:46 07/08/2023

Το προξενιό της Ιουλίας - Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται τη Στάσα Σκούταρη

patrasevents.gr
"Ο ρόλος έχει δυσκολίες αλλά μου αρέσει και τις αντιμετωπίζω ως προκλήσεις"
07:53 06/08/2023

Ελισάβετ Μουτάφη για παιδί με τον Μάνο Νιφλή: «Το θέλουμε…»

thecaller.gr
Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στη «Real Life» και μεταξύ άλλψν μίλησε για την για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή.Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στη «Real Life» και μεταξύ άλλψν μίλησε για την για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή.Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: Πες μας για τον Μάνο.. «Εντάξει ο Μάνος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, δεν τον γνώρισα μικρή και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έγινε […]
16:00 05/08/2023

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η ιστορία της «Στάσας» που θα υποδυθεί η Ελισάβετ Μουτάφη

okmag.gr
Ο Alpha έρχεται με νέα δραματική σειρά από τη νέα σεζόν. «Το προξενιό της Ιουλίας» έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού με το επιβλητικό του τρέιλερ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται και η Ελισάβετ Μουτάφη η οποία μίλησε για την ηρωίδα που θα ενσαρκώσει. Η Στάσα, μητέρα της Ιουλίας, είναι μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον […] The post «Το προξενιό της Ιουλίας»: Η ιστορία της «Στάσας» που θα υποδυθεί η Ελισάβετ Μουτάφη appeared first on OK! Magazine.
14:58 02/08/2023

Προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος της Μουτάφη στη σειρά του ALPHA

youfly.com
Το προξενιό της Ιουλίας έρχεται στον Alpha και ένας από τους ρόλους που αναμένεται να καθηλώσει είναι αυτός της «Στάσας Σκουτάρη», που υποδύεται η Ελισάβετ Μουτάφη. The post Προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος της Μουτάφη στη σειρά του ALPHA appeared first on Youfly.
13:58 02/08/2023

Εριέττα Μανούρη: «Έχω νιώσει να με αντιμετωπίζουν άντρες ως άλλη μια όμορφη κοπέλα»

zappit.gr
Μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της, Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη η Εριέττα Μανούρη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο με […] The post Εριέττα Μανούρη: «Έχω νιώσει να με αντιμετωπίζουν άντρες ως άλλη μια όμορφη κοπέλα» appeared first on Zappit.
23:00 30/07/2023

Ελισάβετ Μουτάφη: «Το θέλουμε και θα μείνει εκεί, καλό είναι να μην υπάρχει σε αυτά τα θέματα ψυχαναγκασμός»

zappit.gr
Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου και μίλησε μεταξύ άλλων για το αν θα […] The post Ελισάβετ Μουτάφη: «Το θέλουμε και θα μείνει εκεί, καλό είναι να μην υπάρχει σε αυτά τα θέματα ψυχαναγκασμός» appeared first on Zappit.
09:00 30/07/2023

Η Ελισάβετ Μουτάφη στο ΟΚ!: «Είμαι πολύ τηλεοπτική ηθοποιός και περήφανη για αυτό»

okmag.gr
Η Ελισάβετ Μουτάφη φωτογραφίζεται μαζί με την Εριέττα Μανούρη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη φετινή περιοδεία της «Ηλέκτρας», σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Ανάμεσα σε άλλα οι ηθοποιοί απαντούν σε σχέση με τον διαχωρισμό «θεατρικών» και «τηλεοπτικών» ηθοποιών που γίνεται συχνά. Νιώθετε και εσείς πως παύει σιγά σιγά όλος αυτός ο διαχωρισμός «θεατρικών» και «τηλεοπτικών» […] The post Η Ελισάβετ Μουτάφη στο ΟΚ!: «Είμαι πολύ τηλεοπτική ηθοποιός και περήφανη για αυτό» appeared first on OK! Magazine.
21:58 23/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load