#Ελλάδα

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κρυφή ζωή σε διαφορετικά σπίτια, τα "τρίτα" πρόσωπα και το προγαμιαίο συμβόλαιο

thetoc.gr
Η κρυφή ζωή που ζούσαν επί πολλούς μήνες, οι παραπλανητικές εμφανίσεις για τα μάτια του κόσμου και το προγαμιαίο συμβόλαιο που δεν ισχύει στην Ελλάδα.
07:10 25/04/2024

Ελλάδα 2.0: «Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» – Όποια και αν είναι η ερώτηση

documentonews.gr
Ορισμένες φορές δεν υπάρχει πιο σοφή ρήση απο το «κρείττον του λαλείν το σιγάν». Σε μια χώρα που συνταράσσεται πολυεπίπεδα… Το άρθρο Ελλάδα 2.0: «Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» – Όποια και αν είναι η ερώτηση εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
07:10 25/04/2024

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

ProtoThema.gr
Μπροστά σε μία τεράστια ευκαιρία και πρόκληση βρίσκεται η Ελλάδα. Ο λόγος για το Ταμείο Ανάκαμψης
07:00 25/04/2024

Δυτική Ελλάδα «κλήρωσε» το «φύλλο πορείας» του Αυγενάκη

sinidisi.gr
Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η εκστρατεία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί
06:13 25/04/2024

Αποχαιρετάμε σήμερα την αφρικανική σκόνη και στη θέση της έρχονται βροχές - Τι «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι

Newsit
Φεύγει προσωρινά η αφρικανική σκόνη που σκέπασε τη χώρα από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σήμερα 25 Απριλίου. Η αφρικανική σκόνη που κάλυψε την Αττική αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα με ένα πυκνό πορτοκαλί πέπλο, μας εγκαταλείπει για την ώρα και στη θέση της έρχονται βροχές. Όπως είπαν οι μετεωρολόγοι, ... Περισσότερα To άρθρο Αποχαιρετάμε σήμερα την αφρικανική σκόνη και στη θέση της έρχονται βροχές - Τι «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:01 25/04/2024

25 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας. Η ελονοσία πριν 100 χρόνια στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

alexpolisonline.com
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας (World Malaria Day) καθιερώθηκε το 2008 με πρωτοβουλία του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Απριλίου για να αναδείξει τους κίνδυνους από την πιο παλιά καταγεγραμμένη ασθένεια της ανθρωπότητας. της Ουρανίας Πανταζίδου Η ελονοσία είναι λοιμώδης ασθένεια. Μεταδίδεται στον άνθρωπο από το θηλυκό κουνούπι του γένους Ανωφελές (Anopheles). Η ονομασία της ασθένειας προέρχεται από τις λέξεις έλος και νόσος, καθώς είχε παρατηρηθεί ότι η νόσος ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη γύρω από ελώδεις περιοχές.Διεθνώς αποκαλείται μαλάρια (malaria) από τις ιταλικές λέξεις: mal+aria = κακός αέρας, από την πεποίθηση που επικρατούσε κάποτε ότι η ασθένεια προκαλούταν από τον «κακό αέρ
05:54 25/04/2024

Νέο Tesla Model 3 Performance με 0-100 «ρουκέτα» (+τιμή Ελλάδα)

autogreeknews.gr
Τα Tesla είναι συνώνυμα του γκαζιού, της δύναμης και των επιδόσεων. Και η τεχνολογία με τα gadgets συγκαταλέγονται στα χαρακτηριστικά τους, αλλά μέσα από video με κόντρες του Model S έγινε πασίγνωστη η αμερικανική εταιρία. Το νέο Model 3 σκοπεύει να τιμήσει αυτή την παράδοση, αποκτώντας κορυφαία έκδοση Performance και 0-100 χλμ./ώρα που ζηλεύουν υπεραυτοκίνητα. […] The post Νέο Tesla Model 3 Performance με 0-100 «ρουκέτα» (+τιμή Ελλάδα) appeared first on AutoGreekNews.
05:53 25/04/2024

Δικαίωση Νικόλα Φαραντούρη! Τρόμος στο Μαξίμου! Ο Μητσοτάκης αλλάζει νόμο για να γλιτώσει από την Ευρωπαία Εισαγγελέα!

olympia.gr
Ο νόμος προβλέπει ότι μπορεί ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας να επέμβει σε πολιτικά πρόσωπα για υποθέσεις διαφθοράς. Η Ευρωπαία Εισαγγελέας, ερευνά δύο οικονομικές υποθέσεις  στην Ελλάδα, η μια είναι η σύμβαση 717 που αφορά το έγκλημα στα Τέμπη την περίοδο που ήταν Υπουργός Μεταφορών ο Κώστας Καραμανλής και η άλλη αφορά το τρόπο χορήγησης 2,72 δισεκατομμυρίων […] Δικαίωση Νικόλα Φαραντούρη! Τρόμος στο Μαξίμου! Ο Μητσοτάκης αλλάζει νόμο για να γλιτώσει από την Ευρωπαία Εισαγγελέα! - olympia
04:28 25/04/2024

Τα ιστορικά στοιχεία και το «απόκοσμο» χρώμα της Αθήνας - Κολυδάς: «Το εντονότερο γεγονός» αφρικανικής σκόνης που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρωτεύουσα

Newsit
Την Τρίτη 23/4/24 τα Social Media πλημμύρισαν με φωτογραφίες από το «κίτρινο» και «απόκοσμο» τοπίο που δημιούργησε στην Ελλάδα το πέρασμα της αφρικανικής σκόνης. Σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει τις πρωτόγνωρες εικόνες, ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς δημοσίευσε κάποια ιστορικά στοιχεία… Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τα στοιχεία δείχνουν ότι το «κίτρινο» σκηνικό της Τρίτης (23/4/24) δημιουργήθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Τα ιστορικά στοιχεία και το «απόκοσμο» χρώμα της Αθήνας - Κολυδάς: «Το εντονότερο γεγονός» αφρικανικής σκόνης που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρωτεύουσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:01 25/04/2024

Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τον Μάιο! Συχνότερα τα φαινόμενα - Η ανάλυση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη

Newsit
Κύματα αφρικανικής σκόνης και τον Μάιο αναμένονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Δημοσθένη Σαρηγιάννη. Τα φαινόμενα θα είναι πλέον συχνότερα, εκτιμά ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ. Ακόμα ένα κύμα αφρικανικής σκόνης μέσα στον Μάιο φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουμε, μετά τη σταδιακή υποχώρηση του τελευταίου που σκέπασε κατά τόπους την Ελλάδα με ένα πορτοκαλί πέπλο, ... Περισσότερα To άρθρο Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τον Μάιο! Συχνότερα τα φαινόμενα - Η ανάλυση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:01 25/04/2024

Λαϊκή Συσπείρωση: Προσχηματική η αντίθεσή της ΠΕΔ ΑΜΘ στις αποφάσεις της ΚΕΔΕ και την κυβερνητική πολιτική για τη συνένωση των ΔΕΥΑ

alexpolisonline.com
Προσχηματική χαρακτηρίζουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την αντίθεση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αν. Μακεδονίας - Θράκης (ΠΕΔ ΑΜΘ) στις αποφάσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και την κυβερνητική πολιτική που προωθεί τη συνένωση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) και την παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού. Συγκεκριμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξανδρούπολης Σάββας Δευτεραίος, Νίκη Δραμανίδου, Κομοτηνής Γιάννης Λεβέντης, Καβάλας Χρήστος Ποτόλιας, Θάσου Νίκος Χρυσάφης, Λάμπρος Λαμπρινίδης, Ευαγγελία Παγώνη, Αργυρώ Φιλαρέτου, Βασίλειος Χονδρογιάννης, αναφέρουν τα εξής:«Η ΠΕΔ ΑΜΘ σε π
01:54 25/04/2024

Η ροζ πανσέληνος φωτίζει τον ουρανό - Μαγικές εικόνες από το «πασχαλινό φεγγάρι»

Newsit
Εντυπωσιακές εικόνες στον ουρανό από τη ροζ πανσέληνο που έχει κάνει την εμφάνισή της σε πολλές χώρες του πλανήτη. Στις 2:49 τα ξημερώματα η κορύφωση του «πασχαλινού φεγγαριού» στην Ελλάδα. Η ροζ Πανσέληνος ή αλλιώς η πανσέληνος του Απριλίου ή πασχαλινό φεγγάρι πήρε το όνομά της από τα ροζ αγριολούλουδα «phlox» της Βόρειας Αμερικής που ... Περισσότερα To άρθρο Η ροζ πανσέληνος φωτίζει τον ουρανό - Μαγικές εικόνες από το «πασχαλινό φεγγάρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:01 25/04/2024

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

koolnews.gr
Μάιος: 3 Ελληνικές Παραλίες που Αξίζει να Επισκεφθείτε Ο Μάιος φέρνει μαζί του την άνοιξη, φέρνοντας μαζί του ζεστό και ηλιόλουστο καιρό, ιδανικό για εξορμήσεις στην παραλία. Η Ελλάδα, με τα πανέμορφα νησιά και τις ακτές της, αποτελεί κορυφαίο προορισμό για να απολαύσετε δροσερές βουτιές και χαλάρωση. Σε αυτό το κείμενο, θα σας παρουσιάσουμε 3 […] The post Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο appeared first on Koolnews.gr.
00:58 25/04/2024

Όμιλος Kering: Ο Gucci παρασύρει το κάστρο του -μια εξαίρεση

mononews.gr
Σε προσωπικές συζητήσεις γνωστοί έλληνες έμποροι, εισαγωγείς πολυτελών οίκων μόδας στην Ελλάδα, μεταφέρουν την εικόνα με διαύγεια. Ο πλουσιότερος του κόσμου Μπερνάρ Αρνό λειτουργεί ως αυτοκράτορας. Ο όμιλός του LVMH ελέγχει το σύμπαν. Το Παρίσι ολοσχερώς. Ο Kering από την άλλη πατάει με αστάθεια και αβεβαιότητα, πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Στον Gucci οι αριθμοί ακολουθούν […]
00:28 25/04/2024

Minerva Red: Δορυφορική εικόνα δείχνει την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα (χάρτες)

eretikos.gr
Δορυφορικά δεδομένα του αμερικανικού δορυφόρου Aqua της NASA που πέρασε πάνω από τη χώρα μας το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου 2024, δείχνουν σε υψηλή ανάλυση το έντονο κύμα Αφρικανικής σκόνης «Minerva red» που έλαβε χώρα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου επηρεάζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την Ελλάδα. Το αβαθές χαμηλό στην περιοχή της Σύρτης κινούμενο προς […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
00:01 25/04/2024

Κασσελάκης από Κω: Εμφανής σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση με τα άδεια ασθενοφόρα (Videos)

documentonews.gr
Το νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με εργαζόμενους,… Το άρθρο Κασσελάκης από Κω: Εμφανής σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση με τα άδεια ασθενοφόρα (Videos) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:10 24/04/2024

Νέο Tesla Model 3 Performance: Άμεσα στην Ελλάδα με καταιγιστικές επιδόσεις (vid)

Gazzetta
Η κορυφαία εκδοχή του Tesla Model 3 έχει πολλές εκατοντάδες ίππους, νέα ενεργητική ανάρτηση και δεκάδες βελτιώσεις, σε τιμή που ηλεκτρίζει.
23:03 24/04/2024

Τερίμ: «Η πιο κακή εμφάνιση από τότε που ήρθα, μόνο ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι» (vid)

Gazzetta
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Φατίχ Τερίμ έκανε λόγο για άξια νίκη της ΑΕΚ, τόνισε πως οι «πράσινοι» έκαναν την πιο κακή εμφάνιση από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και για την φάση του πέναλτι που ζήτησε το «τριφύλλι» είπε πως μόνο ο διαιτητής δεν το είδε.
23:03 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load