#Έρωτας

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Φάνης πέφτει στην παγίδα Στέφανου και Ιάσονα

sportime.gr
Οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς στο κανάλι του ΑΝΤ1. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
21:47 24/04/2024

Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης εγκλωβισμένος αποκαλύπτει την αλήθεια

youfly.com
Με καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζεται η σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς» και με τον Φάνη να πέφτει στην παγίδα που του στήνουν ο Στέφανος και ο Ιάσονας. Διαβάστε περισσότερα. The post Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης εγκλωβισμένος αποκαλύπτει την αλήθεια appeared first on Youfly.
17:58 24/04/2024

Έρωτας Φυγάς: Kάνει απόπειρα αυτοκτονίας και…

youfly.com
Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια στον "Έρωτα Φυγά" με την Αλεξάνδρα να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.  The post Έρωτας Φυγάς: Kάνει απόπειρα αυτοκτονίας και… appeared first on Youfly.
10:58 24/04/2024

Έρωτας φυγάς: Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

happytv.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά του Open «Έρωτας φυγάς».  Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου : Η ιστορία μας: Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς: Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου
23:37 19/04/2024

Έρωτας Φυγάς: Μία αιματηρή συμπλοκή φέρνει ανατροπές

youfly.com
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια στον Έρωτα Φυγά με μία αιματηρή συμπλοκή δύο ατόμων να φέρνει ανατροπές. The post Έρωτας Φυγάς: Μία αιματηρή συμπλοκή φέρνει ανατροπές appeared first on Youfly.
21:58 19/04/2024

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος κάνει μοιραία συμμαχία 

sportime.gr
Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
23:46 16/04/2024

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος συμμαχεί με τον λάθος άνθρωπο

sportime.gr
Μία μοιραία νέα συμμαχία για τον Στέφανο φέρνει εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας Φυγάς». Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
22:46 12/04/2024

Έρωτας Φυγάς: «Είμαι ζωντανή, δεν νιώθεις το χάδι μου;»

youfly.com
Η Αλεξάνδρα, όπως θα δούμε απόψε 12/4 στη σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς», δίπλα στη Μαργέτα στην Κηφισιά, ξαναβρίσκει δειλά το χαμόγελό της. Διαβάστε περισσότερα. The post Έρωτας Φυγάς: «Είμαι ζωντανή, δεν νιώθεις το χάδι μου;» appeared first on Youfly.
12:58 12/04/2024

Κατερίνα Διδασκάλου στη δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Αυνανιζόταν μπροστά μου»

eretikos.gr
Στη δίκη του Κώστα Κωστόπουλου, πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», που κατηγορείται για το βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 5/4 η Κατερίνα Διδασκάλου αλλά και η Μαρία Τζομπανάκη. Η Κατερίνα Διδασκάλου, τόνισε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας» και την καταγγέλλουσα Έλενα Αθανασοπούλου όταν της τηλεφώνησε, λέγοντάς της ότι χρειάζεται την κατάθεσή της […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
17:58 05/04/2024

Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου

paraskhnio.gr
Η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο, κατηγορούμενο για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου. Υποστηρικτική για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη ήταν η Μαρία Τζομπανάκη. Η κυρία Διδασκάλου, κατέθεσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας» και την Το άρθρο Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» κατέθεσε η Διδασκάλου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 05/04/2024

Έρωτας φυγάς επομενα επεισοδια: Μαζι Ιάσονας και Άρτεμις

sportime.gr
Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
20:46 03/04/2024

Έρωτας Φυγάς: Ερωτευμένος παράφορα ο Δεμερτζής

youfly.com
Μια απροσδόκητη εξέλιξη κάνει τον Ιάσονα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», να χάσει τις ισορροπίες του. Διαβάστε περισσότερα. The post Έρωτας Φυγάς: Ερωτευμένος παράφορα ο Δεμερτζής appeared first on Youfly.
13:58 03/04/2024

Άννα Αδριανού: «Για οτιδήποτε κακό συμβαίνει εκτός του θύτη παίζει ρόλο και το θύμα»

zappit.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1, η Άννα Αδριανού έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και τον δημοσιογράφο […] The post Άννα Αδριανού: «Για οτιδήποτε κακό συμβαίνει εκτός του θύτη παίζει ρόλο και το θύμα» appeared first on Zappit.
01:00 01/04/2024

Έρωτας φυγάς: Έχεις χαιρετίσματα από τον Μάρκο. Έρχεται και μιλάμε

happytv.gr
«Έχεις χαιρετίσματα από τον Μάρκο. Έρχεται και μιλάμε» λέει η Αλεξάνδρα στον Ιάσονα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς: Έχεις χαιρετίσματα από τον Μάρκο. Έρχεται και μιλάμε
14:37 29/03/2024

Έρωτας Φυγάς – Spoiler: Η Αλεξάνδρα «συναντά» και μιλά στον Μάρκο

Newsbeast.gr
Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς», γράφεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον Ant1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. Έρωτας Φυγάς: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια Πέμπτη 28 Μαρτίου – Επεισόδιο 92: Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον Μάρκο, κάνοντας τους γύρω της ν’ ανησυχούν για την ψυχική της υγεία. Ο Ιάσονας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της, ενώ ο Κοντογιάννης τού δίνει μια διεύθυνση που του υπόσχεται να τον φέρει κοντά στο φονιά του Μάρκου. Η Μαργέτα μαθαίνει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του Στέφανου στην Αθήνα και μια ρωγμ
00:00 28/03/2024

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Μια έκρηξη ανατρέπει το τέλος της σειράς

sportime.gr
Τι θα παρακολουθήσουμε στο τραγικό φινάλε του σήριαλ «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
19:46 23/03/2024

Ο Σταύρος Σβήγκος “καρφώνει” τον Νίκο Αναδιώτη: “Είναι πολύ μακριά από μένα, αμαρτία είναι να αθωώνεται ένας βιαστής”

thecaller.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στο AtticaTV. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο καινούργιο τηλεοπτικό του βήμα μετά το τέλος της συμμετοχής του στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», ενώ αφήνει αιχμές κατά της τοποθέτησης του Νίκου Αναδιώτη κατά των ομοφυλόφιλων ανδρών. «Είμαι πολύ χαρούμενος […]
17:00 23/03/2024

Έρωτας φυγάς – επεισόδιο 92: Ραγίζει καρδιές η Αλεξάνδρα “Δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα”

happytv.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά του Open «Έρωτας φυγάς».  Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου : Η ιστορία μας: Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς – επεισόδιο 92: Ραγίζει καρδιές η Αλεξάνδρα “Δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα”
22:37 22/03/2024

Έρωτας Φυγάς: Της βάζει την ιδέα ότι ο Μάρκος…

youfly.com
Ο Κοντογιάννης όπως θα δούμε απόψε στη σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς», «φυτεύει» στην Αλεξάνδρα την υποψία πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε. Διαβάστε περισσότερα. The post Έρωτας Φυγάς: Της βάζει την ιδέα ότι ο Μάρκος… appeared first on Youfly.
17:58 22/03/2024

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται από παραισθήσεις

sportime.gr
Οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς στο κανάλι του ΑΝΤ1. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
21:46 21/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load