#Ευαγγελία Συριοπούλου

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μιλάει πρωτη φορά για τον γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της που έγινε στις αρχές του Σεπτέμβρη με τον οικονομολόγο σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή μετά από 13 χρόνια σχέσης. «Σκεφτόμουν ότι μαζί με τη βάφτιση του γιου μας, να κάνουμε μαζί και τον γάμο. Δεν αγχώθηκα καθόλου. Το έζησα πολύ ωραία, χωρίς […]
19:00 10/11/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η απάντηση για τον γάμο της μετά από 13 χρόνια σχέσης – «Δεν το είχαμε πάρει απόφαση τόσα χρόνια»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου To άρθρο Ευαγγελία Συριοπούλου: Η απάντηση για τον γάμο της μετά από 13 χρόνια σχέσης – «Δεν το είχαμε πάρει απόφαση τόσα χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 25/09/2023

Σμαράγδα Καρύδη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου

okmag.gr
Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο αγαπημένος της, Στράτος Πατσατζής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους αι συγγενείς. Την ίδια ημέρα μάλιστα, βάφτισαν και τον γιο τους Νικόλα.  Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιώργος Σκληρός και ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν οι κουμπάροι στον γάμο […] The post Σμαράγδα Καρύδη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου appeared first on OK! Magazine.
09:58 18/09/2023

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο ως νονά και με μία λέξη συγκίνησε τη Συριοπούλου

queen.gr
«Είστε τα αδέλφια που διαλέξαμε» λέει η Σμαράγδα Καρύδη για την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή, αλλά και τον γιο τους Νικόλα τον οποίο και βάφτισε.Περισσότερα...
07:17 18/09/2023

10 μέρες μετά το διπλό μυστήριο, η Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε το ωραιότερο post με το νυφικό look

queen.gr
Τα αξεσουάρ, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα δύο νυφικά ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά σε αυτόν τον ονειρικό γάμο. Περισσότερα...
07:17 16/09/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: Οι επίσημες φωτογραφίες της από τον γάμο με τον οικονομολόγο, Στράτο Πατσατζή

tlife.gr
Παντρεύτηκαν την Τρίτη 5/9 η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο οικονομολόγος σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής μετά από To άρθρο Ευαγγελία Συριοπούλου: Οι επίσημες φωτογραφίες της από τον γάμο με τον οικονομολόγο, Στράτο Πατσατζή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 15/09/2023

Ο Μιχάλης Μαρίνος στο okmag για τη βάφτιση του γιου της Ευαγγελίας Συριοπούλου – «Ο μικρός έκλαψε ελάχιστα»

okmag.gr
Διπλή χαρά είχαν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής. Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής παντρεύτηκε στο Κτήμα Μελισσουργού και έκαναν εκεί και τη βάφτιση του μικρού Νικόλα τους. Κουμπάροι τους στον γάμο και νονοί του γιου τους ήταν τέσσερις καλοί τους φίλοι: ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα […] The post Ο Μιχάλης Μαρίνος στο okmag για τη βάφτιση του γιου της Ευαγγελίας Συριοπούλου – «Ο μικρός έκλαψε ελάχιστα» appeared first on OK! Magazine.
13:58 07/09/2023

Στο γαμήλιο πάρτι της Ευαγγελίας Συριοπούλου ενθουσίασε ο χορός του κουμπάρου Αθερίδη με τον γαμπρό

queen.gr
Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάπτιση του γιου τους Νικόλα, ενώ το πάρτι που ακολούθησε τα είχε όλα, από reunion μέχρι ξέφρενα χορευτικά.Περισσότερα...
07:17 06/09/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο

instyle.gr
Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου παντρεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης με θρησκευτικό γάμο τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή. Το ζευγάρι, το οποίο είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, μετρά 12 χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει ένα αγοράκι που είναι περίπου 2 ετών. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στα Καλύβια της Αττικής, με την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον Στράτο Πατσατζή […] The post Ευαγγελία Συριοπούλου: Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο appeared first on InStyle.
20:46 05/09/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ντύθηκε νυφούλα πλάι στον σύντροφο της, Στράτο Πατσατζή

zappit.gr
Μια από τις πλέον ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της έμελλε να βιώσει η Ευαγγελία Συριοπούλου, το απόγευμα της Τρίτης, όταν και […] The post Ευαγγελία Συριοπούλου: Ντύθηκε νυφούλα πλάι στον σύντροφο της, Στράτο Πατσατζή appeared first on Zappit.
20:00 05/09/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Αθερίδης, Καρύδη και Μαρίνος κουμπάροι στον γάμο τους – Αποκλειστικό βίντεο

okmag.gr
Η Ευαγγελία Συριοπούλου παντρεύτηκε τον Στράτο Πατσατζή με θρησκευτικό γάμο το απόγευμα της Τρίτης και βάφτισαν τον γιο τους δίνοντάς του το όνομα Νικόλας. Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν 12 χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Κτήμα Μελισσουργού με κουμπάρους τους Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Μαρίνο Κόνσολο. Ανάμεσα στους καλεσμένους […] The post Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Αθερίδης, Καρύδη και Μαρίνος κουμπάροι στον γάμο τους – Αποκλειστικό βίντεο appeared first on OK! Magazine.
19:58 05/09/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Αλλάζουν όλα, οι προτεραιότητες, οι ισορροπίες»

zappit.gr
Με αφορμή την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του σίριαλ «Παράδεισος των κυριών» μίλησε η Ευαγγελία Συριοπούλου στο ένθετο Τύπος Tv και την […] The post Ευαγγελία Συριοπούλου: «Αλλάζουν όλα, οι προτεραιότητες, οι ισορροπίες» appeared first on Zappit.
23:00 04/09/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν έχω δει κάποια ανησυχητική αλλαγή στην εικόνα μου για την ώρα»

zappit.gr
Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την εξωτερική της εμφάνιση και αν την ανησυχεί […] The post Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν έχω δει κάποια ανησυχητική αλλαγή στην εικόνα μου για την ώρα» appeared first on Zappit.
11:00 03/09/2023

Συριοπούλου – Πατσατζής: Η σπάνια εμφάνιση με το μωρό τους

queen.gr
Τον περασμένο Νοέμβριο, η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή.Περισσότερα...
09:02 27/04/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: Στη Ρώμη με τον Στράτο Πατσατζή

okmag.gr
Ταξίδι στη Ρώμη για την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» ταξίδεψε μέχρι την πρωτεύουσα της γειτονικής Ιταλίας μαζί με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο μπροστά στο Εθνικό Μνημείο του Βιτόριο Εμανουέλε Β’. Παράλληλα η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της μπροστά από το Κολοσσαίο. […] The post Ευαγγελία Συριοπούλου: Στη Ρώμη με τον Στράτο Πατσατζή appeared first on OK! Magazine.
00:02 03/04/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Είχα πονάκια και του λέω δεν πάμε μέχρι τα ΙΚΕΑ – Σε 20 λεπτά γέννησα φυσιολογικά»

thecaller.gr
Για την γέννηση του παιδιού της και τους πόνους που την είχαν πιάσει, μίλησε η Ευαγγελία Συριοπούλου η οποία ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Για την γέννηση του παιδιού της και τους πόνους που την είχαν πιάσει, μίλησε η Ευαγγελία Συριοπούλου η οποία ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Ο Στράτος είχε φέρει και τους γονείς του για να μην είμαι μόνη. Περνούσαν οι ώρες, είχα πονάκια και του λέω δεν πάμε μέχρι τα ΙΚΕΑ; Ήθελα […]
08:56 15/02/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8»

zappit.gr
Η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την γέννηση του παιδιού […] The post Ευαγγελία Συριοπούλου: «Έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8» appeared first on Zappit.
00:40 15/02/2023

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Σε ό,τι κι αν συμβεί ο σύντροφός μου είναι το πρώτο μου τηλέφωνο»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η To άρθρο Ευαγγελία Συριοπούλου: «Σε ό,τι κι αν συμβεί ο σύντροφός μου είναι το πρώτο μου τηλέφωνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:34 15/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load