#Ευγένιος Ντελακρουά

Σαν σήμερα: Η Σφαγή της Χίου και ο Ευγένιος Ντελακρουά

eleftherostypos.gr
Σαν σήμερα: Το ημερολόγιο έγραφε 30 Μαρτίου του 1822 όταν ο Καρά Αλής έλαβε την εντολή να μεταβεί στο νησί, με σκοπό να καταπνίξει την απόπειρα επανάστασης που είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Η διαταγή του Σουλτάνου ήταν ξεκάθαρη και προέβλεπε τη θανάτωση βρεφών έως τριών ετών, των αγοριών άνω των δώδεκα ετών, των γυναικών […] Το άρθρο Σαν σήμερα: Η Σφαγή της Χίου και ο Ευγένιος Ντελακρουά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:26 30/03/2023

Φημισμένα έργα του φιλέλληνα Ευγένιου Ντελακρουά στην Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου

agrinionews.gr
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα διαρκέσει  η έκθεση “Ο Ευγένιος Ντελακρουά και η Ελληνική Επανάσταση”  που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου  και στην οποία παρουσιάζονται έργα του μεγάλου Γάλλου ζωγράφου αφιερωμένα στην Επανάσταση του 1821. Ο καλλιτεχνικός δ/ντης της ΔΠΑ Χρήστος Γαρουφαλής, στα εγκαίνια της έκθεσης,  σημείωσε την σπουδαιότητα των έργων τα οποία «…σαν ένα ...
10:38 18/11/2021

«Ο Ντελακρουά και η Ελληνική Επανάσταση» στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου

agrinionews.gr
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ φιλοξενεί την έκθεση “Ο Ευγένιος Ντελακρουά και η Ελληνική Επανάσταση”. Η έκθεση περιλαμβάνει επτά φημισμένα έργα του μεγάλου Γάλλου ζωγράφου, αφιερωμένα στην Επανάσταση του 1821 τα οποία παρέχονται από την Agence Photographique – Réunion des Musées Nationaux – GrandPalais – ...
12:42 10/11/2021

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Ο Ευγένιος Ντελακρουά και η Ελληνική Επανάσταση» στην πινακοθήκη Ακράτας

thebest.gr
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση
22:00 14/08/2021

Η έκθεση «Ο Ευγένιος Ντελακρουά και η Ελληνική Επανάσταση», σε Αίγιο και Ακράτα

thebest.gr
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και της υλοποίησης δράσεων συνεργασίας και εξωστρέφειας, εξασφάλισε την πραγματοποίηση της έκθεσης «Ο Ευγένιος Ντελακρουά και η Ελληνική Επανάσταση» στο Αίγιο και την Ακράτα.
15:57 15/04/2021

Ανοιχτή επιστολή προς Ν. Κεραμέως αναφορικά με την βαθμολογία του Α’ τετραμήνου

thecaller.gr
Ανοιχτή επιστολή προς την κα Υπουργό Παιδείας εκ μέρους των Συλλόγων Διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής Ευγένιος Ντελακρουά. Αξιότιμη κα Υπουργέ, Αισθανόμενοι ότι ακροβατούμε μεταξύ νόμιμου, ηθικού και εφικτού, απευθύνουμε σε εσάς την παρούσα επιστολή προκειμένου να λάβετε γνώση των πολλαπλών και έντονων προβληματισμών που από καιρό απασχολούν το σύνολο των […] The post Ανοιχτή επιστολή προς Ν. Κεραμέως αναφορικά με την βαθμολογία του Α’ τετραμήνου appeared first on TheCaller.Gr.
12:33 22/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load