#Εύη Αδάμ

Νεφέλη Λιβιεράτου: Η σχέση με γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, οι χλιδάτες διακοπές και η Δανάη Λιβιεράτου

govastileto.gr
Πίσω στα 90s, η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το γνωστό μοντέλο και ο τραγουδιστής έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και απέκτησαν ό,τι πιο σημαντικό έχουν μέχρι σήμερα στη ζωή τους: τις δύο κόρες τους. Το 2012 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους […]
18:00 21/03/2024

Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της με την Εύη Αδάμ αλλά χωρίς την αδερφή της Δανάη

queen.gr
Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα. Το πάρτι και η εντυπωσιακή ομοιότητα μαμάς-κόρης.Περισσότερα...
15:09 04/03/2024

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε καστανά τα μαλλιά της και μοιάζει ακόμα πιο πολύ με τη μαμά Εύη Αδάμ

queen.gr
«Οι καστανές διασκεδάζουν περισσότερο» έγραψαν στην Νεφέλη Λιβιεράτου για την ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά της.Περισσότερα...
08:09 24/10/2023

Η super model μαμά Εύη Αδάμ είναι η σταρ στις διακοπές με τις κόρες της Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου

queen.gr
«Εύη σούπερ σταρ» ήταν το σχόλιο ενός φίλου της Δανάης και της Νεφέλης Λιβιεράτου για την υπέροχη μαμά τους Εύη Αδάμ που μένει σταθερά ίδια όσα χρόνια και αν περάσουν. Περισσότερα...
14:17 14/07/2023

Νόνη Δούνια: Η λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, η επέμβαση καρδιάς και η Νέα Δημοκρατία

govastileto.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα την δεκαετία του ’90 και έγραψε την δική της ιστορία στις ελληνικές πασαρέλες. Ο λόγος για τη Νόνη Δούνια, η οποία ανήκε στην dream team του ελληνικού μόντελινγκ μαζί με τη Ρέα Τουτουνζή, την Εύη Αδάμ και την Άντζελα Ευρυπίδη. Ήταν από τα μοντέλα που […]
17:32 24/05/2023

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, το πρόβλημα υγείας και το «μπέρδεμα» με την Εύη Αδάμ

tlife.gr
Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νόνη Δούνη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον To άρθρο Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, το πρόβλημα υγείας και το «μπέρδεμα» με την Εύη Αδάμ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:24 21/04/2023

Νόνη Δούνια: «Μιλούσαν για ώρες στην Εύη Αδάμ νομίζοντας πως ήμουν εγώ»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για τη ζωή της, […] The post Νόνη Δούνια: «Μιλούσαν για ώρες στην Εύη Αδάμ νομίζοντας πως ήμουν εγώ» appeared first on Zappit.
11:38 21/04/2023

Δίμετρες καλλονές, σωσίες της Τζολί: Ο Λιβιεράτος πήγε για φαγητό με τις 2 κόρες του & τους κοιτούσε όλο το μαγαζί

tomati.gr
Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν ένα από τα πιο φωτογενή ζευγάρια των [...] The post Δίμετρες καλλονές, σωσίες της Τζολί: Ο Λιβιεράτος πήγε για φαγητό με τις 2 κόρες του & τους κοιτούσε όλο το μαγαζί appeared first on Το Μάτι.
14:08 13/03/2023

Δανάη Λιβιεράτου: Η καθηλωτική ερμηνεία της και τo σχόλιo για το J2US

okmag.gr
Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα κράμα των διάσημων γονιών της. Έχει πάρει από την εξωτερική ομορφιά από τη μητέρα της, Εύη Αδάμ και την εκπληκτική φωνή της από τον πατέρα της, Λάμπη Λιβιεράτου. Φυσικά, ακολούθησε τα τους επαγγελματικά χνάρια. Πρόσφατα την είδαμε, μαζί με τον σύντροφό της, στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι στο σόου […] The post Δανάη Λιβιεράτου: Η καθηλωτική ερμηνεία της και τo σχόλιo για το J2US appeared first on OK! Magazine.
17:52 22/02/2023

Λάμπης Λιβιεράτος: Η ηλικία και η καλλονή τραγουδίστρια σύντροφός του

NewsBomb
Ο Λάμπης Λιβιεράτος μπορεί να απέκτησε δύο υπέροχες κόρες με την Εύη Αδάμ, όμως, μετά τον χωρισμό τους, ο καθένας…Περισσότερα...
08:22 15/02/2023

Νόνη Δούνια: Ποτέ δεν είδα ανταγωνιστικά την Εύη Αδάμ

Newsit
«Ήξερα ότι τη δουλειά θα την πάρει η Εύη Αδάμ ή εγώ», λέει η Νόνη Δούνια. Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως το πρόβλημα υγείας που πέρασε της άλλαξε τη ζωή. «Δεν είναι ότι ξαφνικά ξύπνησα μια μέρα και είπα ότι έφτασα κοντά ... Περισσότερα To άρθρο Νόνη Δούνια: Ποτέ δεν είδα ανταγωνιστικά την Εύη Αδάμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:58 13/02/2023

Νόνη Δούνια: «Ήξερα ότι τη δουλειά θα την πάρει η Εύη Αδάμ ή εγώ»

zappit.gr
Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως το πρόβλημα […] The post Νόνη Δούνια: «Ήξερα ότι τη δουλειά θα την πάρει η Εύη Αδάμ ή εγώ» appeared first on Zappit.
10:10 13/02/2023

Μοντελικό reunion από τα 90s: Νόνη Δούνια και άλλα supermodels με χαμόγελα στο Ναύπλιο

queen.gr
Νόνη Δούνια, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδη, Κάλλι Τσιλίδου και Κορίνα Στεργιάδου γιορτάζουν τα γενέθλια της πρώτης με ταξιδάκι στο Ναύπλιο και ξεγνοιασιά.Περισσότερα...
16:48 17/01/2023

Εύη Αδάμ: «Την Πρωτοχρονιά θα την περάσουμε σε 3 διαφορετικές χώρες»

okmag.gr
Η Εύη Αδάμ αποκάλυψε τα σχέδιά της για την Πρωτοχρονιά αλλά και πώς πέρασε τις προηγούμενες μέρες. Το μοντέλο εκμυστηρεύτηκε ότι τα Χριστούγεννα τα πέρασε οικογενειακά κάνοντας ένα μεγάλο βραδινό γεύμα. Στο πλευρό της είχε φυσικά της δύο κόρες της, Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου. «Εγώ αποσύρθηκα πολύ νωρίς. Τα κορίτσια συνέχισαν σε διάφορα πάρτι που […] The post Εύη Αδάμ: «Την Πρωτοχρονιά θα την περάσουμε σε 3 διαφορετικές χώρες» appeared first on OK! Magazine.
10:08 27/12/2022

MadWalk 2022: Η Δανάη Λιβιεράτου για πρώτη φορά στη σκηνή – Στο πλευρό της η Εύη Αδάμ

tlife.gr
Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν τα MadWalk 2022 και η νεαρή τραγουδίστρια Δανάη Λιβιεράτου έκανε το To άρθρο MadWalk 2022: Η Δανάη Λιβιεράτου για πρώτη φορά στη σκηνή – Στο πλευρό της η Εύη Αδάμ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:00 14/12/2022

Εύη Αδάμ: Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή της τσάντα;

zappit.gr
Την Εύη Αδάμ συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και ρωτήθηκε για το πόσο περίπου κοστίζει η πιο ακριβή τσάντα που έχει στην […] The post Εύη Αδάμ: Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή της τσάντα; appeared first on Zappit.
16:56 13/12/2022

Eύη Αδάμ: Πώς απογείωσε το LBD σε βραδινή της έξοδο

okmag.gr
Σε μια βραδινή της έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Εύη Αδάμ. Το μοντέλο μάλιστα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα κομψό κρουαζέ Little Black Dress σε μίντι μήκος. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πλέον βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η Εύη Αδάμ το συνδύασε με μαύρα πέδιλα με μεσαίο τακούνι και chic clutch. […] The post Eύη Αδάμ: Πώς απογείωσε το LBD σε βραδινή της έξοδο appeared first on OK.
11:24 18/11/2022

Νεφέλη Λιβιεράτου: 4+1 φωτογραφίες με την αδελφή της, Δανάη

okmag.gr
Ανάμεσα στις λαμπρές παρουσίες που περπάτησαν στο catwalk στο fashion show του οίκου υψηλής ραπτικής Kathy Heyndels για την AXDW πριν από λίγες ημέρες είδαμε και την Εύη Αδάμ με την όμορφη κόρη της, Νεφέλη Λιβιεράτου. Οι δύο γυναίκες περπάτησαν στην πασαρέλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου […] The post Νεφέλη Λιβιεράτου: 4+1 φωτογραφίες με την αδελφή της, Δανάη appeared first on OK.
16:26 17/11/2022

H 22χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου στην πασαρέλα: Η δήλωση για τη μητέρα της, Εύη Αδάμ, και η έξοδό τους

queen.gr
Μαμά και κόρη πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο με παρόμοια looks και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας.Περισσότερα...
14:34 16/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load