#Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

tlife.gr
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Γεια σου», όπου και ρωτήθηκε To άρθρο Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

My Style Rocks – Την «έσβησε» η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Μάθε να σέβεσαι! Μια εβδομάδα μου, η ζωή σου όλη»

zappit.gr
Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν στο πλατό του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, το απόγευμα της Πέμπτης, δυο […] The post My Style Rocks – Την «έσβησε» η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Μάθε να σέβεσαι! Μια εβδομάδα μου, η ζωή σου όλη» appeared first on Zappit.
19:01 18/04/2024

"My Style Rocks": Επικό σαρδάμ από την Ζέτα Θεοδωροπούλου - Φοράω γυψοσανίδα, είπε

Παραπολιτικά
Η παίκτρια ήθελε να εξηγήσει το υλικό, από το οποίο είναι φτιαγμένες οι μπότες της κι έκανε ένα λάθος
19:00 18/04/2024

«Βόμβα» χωρισμού στη showbizz με τρίτο πρόσωπο

irafina.gr
«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η αγάπη μας να σβήσει και να λιώσει σαν κερί…» λέει ένα διαχρονικό τραγούδι που φαίνεται (δυστυχώς!) να ταιριάζει στη Ζέτα Θεοδωροπούλου και στον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η δημοφιλής influencer, που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί του φετινού «My style rocks», και ο γνωστός […]
23:46 07/04/2024

My Style Rocks – Μετά την καταγγελία, η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξέσπασε σε κλάματα: «Δέχθηκα ομαδική επίθεση»

zappit.gr
Για μια ακόμα φορά στην πασαρέλα του My Style Rocks βρέθηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, το απόγευμα της Παρασκευής, με μοναδικό στόχο […] The post My Style Rocks – Μετά την καταγγελία, η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξέσπασε σε κλάματα: «Δέχθηκα ομαδική επίθεση» appeared first on Zappit.
18:00 05/04/2024

Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Φήμες χωρισμού: «Ας μην τρώμε χρόνο τώρα» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Το τελευταίο διάστημα, όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. «Γίνεται κάποιος λόγος για τα προσωπικά μου, να τα ξεκαθαρίσω κι αυτά. Λένε διάφορα, θα με ρωτήσουν, θα απαντήσω…» «Στάσου ρε παιδί μου. Γιατί να πας αλλού; Τι λένε για τα προσωπικά σου και θα […] Το άρθρο Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Φήμες χωρισμού: «Ας μην τρώμε χρόνο τώρα» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 01/04/2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Aποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

govastileto.gr
H Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο χθεσινό επεισόδιο τουMy Style Rocks. Το χθεσινό θέμα της εκπομπής μόδας ήταν το Valentine’s Day και η Ζέτα Θεοδωροπούλου με αφορμή αυτό το κόνσεπτ είπε: «Είμαστε μαζί με τον άντρα μου 9 χρόνια. Σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Αθήνα είχε κλείσει σουίτα γεμάτη με λουλούδια, […]
00:00 14/02/2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Ο έρωτας στη Βερόνα, ο πριγκιπικός γάμος στο Ναύπλιο και το My Style Rocks

govastileto.gr
Λίγες ημέρες μετά τη νίκη της Μορτασίας, το My Style Rocks επέστρεψε στον ΣΚΑΪ με νέες διαγωνιζόμενες. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής αυτή την φορά κάθονται ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη είναι μία από τις 9 fashionistas που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με […]
18:00 08/02/2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με πενταόροφη τούρτα δίπλα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

tlife.gr
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είχε την τιμητική της, αφού γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια σε ένα μεγάλο To άρθρο Ζέτα Θεοδωροπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με πενταόροφη τούρτα δίπλα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:18 01/12/2022

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η τούρτα γενεθλίων υπερπαραγωγή και το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη Ταχτσίδη

okmag.gr
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη φόρεσε ένα μπεζ λαμπερό φόρεμα με λεπτομέρειες με φτερά που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της. Τριγύρω ο χώρος είχε στολιστεί με χρυσά, ασημένια, και λευκά μπαλόνια ενώ για τα γενέθλιά της […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η τούρτα γενεθλίων υπερπαραγωγή και το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη Ταχτσίδη appeared first on OK.
12:20 01/12/2022

Παναγιώτη Ταχτσίδης: Η φωτογραφία της Ζέτας Θεοδωροπούλου με το μαγιό που τον έκανε να τη βουτήξει

koolnews.gr
Φιλιά και αγκαλιά με θέα το ηλιοβασίλεμα! Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και χαίρονται τις διακοπές τους και τις όμορφες οικογενειακές στιγμές στην Πάρο! Μαζί με τα τρία τους παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα και το καλό φαγητό! Παίζουν σαν οικογένεια με τα παιδιά τους αλλά όταν το τοπίο […] The post Παναγιώτη Ταχτσίδης: Η φωτογραφία της Ζέτας Θεοδωροπούλου με το μαγιό που τον έκανε να τη βουτήξει appeared first on Koolnews.gr.
18:40 24/07/2022

Μύκονος: Η Ελληνίδα Kim Kardashian είναι μητέρα 3 παιδιών και δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη στην παραλία

Newsit
Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος της προορισμός τα καλοκαίρια και το απέδειξε και φέτος. Η κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων… Μπορεί πλέον η Ζέτα Θεοδωροπούλου να είναι μαμά και σύζυγος ωστόσο συνεχίζει να είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα με καμπύλες α λα Kim Kardashian. Η επιτυχημένη fashion blogger και σύντροφος του ... Περισσότερα To άρθρο Μύκονος: Η Ελληνίδα Kim Kardashian είναι μητέρα 3 παιδιών και δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη στην παραλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:48 17/06/2022

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Βόλτα στη Μύκονο με τα παιδιά της

govastileto.gr
Την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της στα κοσμικά στενά της Μυκόνου, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τη Ζέτα Θεοδωροπούλου μαζί...
08:00 13/06/2022

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Φιλιά και αγκαλιές σε βραδινή έξοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια To άρθρο Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Φιλιά και αγκαλιές σε βραδινή έξοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:10 21/03/2022

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο

koolnews.gr
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης προσφέρει στην οικογένειά του μία πάρα πολύ άνετη ζωή και για το λόγο αυτό βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία όπου παίζει ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Αλ-Φαϊχά και αμείβεται πλουσιοπάροχα. Οπότε έχει κενό ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ταξιδεύει στην Ελλάδα για να συναντήσει τη γυναίκα και τα τρία τους παιδιά αλλά και η Ζέτα Θεοδωροπούλου […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο appeared first on Koolnews.gr.
21:32 14/02/2022

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Εμφάνιση από τις παλιές Trash εκπομπές στην tv δίπλα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

koolnews.gr
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου για αρκετά χρόνια ήταν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας την οποία και αναζητούσε σχεδόν με κάθε τίμημα! Αμέτρητες φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις, δηλώσεις, συμμετοχή σε τρας εκπομπές, ιδιαίτερες εμφανίσεις, προκλητικές πόζες και ντυσίματα! Στη συνέχεια και μετά τις σχέσεις με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και τον αρραβώνα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη ήρθε […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου: Εμφάνιση από τις παλιές Trash εκπομπές στην tv δίπλα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη appeared first on Koolnews.gr.
10:18 14/12/2021

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Καψούρα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. 2 σουίτες της έκλεισε για να..

koolnews.gr
Γενέθλια είχε η Ζέτα Θεοδωροπούλου πριν από κάποιες μέρες όμως τα γιόρτασε το Σάββατο και ο λόγος είναι ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ο άντρας της λείπει στο εξωτερικό αφού αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία και επέστρεψε το Σάββατο. Μάλιστα όπως σχολίασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου της έκλεισε τις δύο σουίτες για να μπορεί να καλέσει όποιον θέλει […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου: Καψούρα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. 2 σουίτες της έκλεισε για να.. appeared first on Koolnews.gr.
17:48 30/11/2021

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη τίμησε την 28η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο. Στην παρέλαση με τα παιδιά

koolnews.gr
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι παντρεμένη από το 2016 με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη με τον οποίον έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά Η Ζέτα ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή στην Ιταλία όπου έμειναν αρκετά χρόνια ενώ ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έκανε φέτος μεταγραφή με «χρυσό» συμβόλαιο στην Al-Fayha στη Σαουδική Αραβία! Δεν ακολούθησε το σύζυγό της […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη τίμησε την 28η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο. Στην παρέλαση με τα παιδιά appeared first on Koolnews.gr.
09:30 29/10/2021

Ζέτα Θεοδωροπούλου προβάρει μπούργκα για Σαουδική Αραβία στο πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη

koolnews.gr
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην Ιταλία και τη Λέτσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πήρε μεταγραφή με αμοιβή 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για τη Σαουδική Αραβία και την ποδοσφαιρική ομάδα Al-Fayha! Δίπλα του πάντα η γυναίκα του Ζέτα Θεοδωροπούλου και τα τρία τους παιδιά Και αν στην Ιταλία η αγαπημένη Ζέτα είχε δραστηριότητα […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου προβάρει μπούργκα για Σαουδική Αραβία στο πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη appeared first on Koolnews.gr.
16:58 20/08/2021

Ζέτα Θεοδωροπούλου: μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία! Το βασιλικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ταχτσίδης

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουλίου 2021 09:30 Μάταια περίμενε η Ζέτα Θεοδωροπούλου να επιστρέψει στην Ελλάδα ο σύζυγός της Παναγιώτης Ταχτσίδης. Παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ζέτα Θεοδωροπούλου: μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία! Το βασιλικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ταχτσίδης
09:34 17/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load