#Ζώζα Μεταξά

H Ζώζα Μεταξά κάνει ντουζ με το λάστιχο

Zougla
Η Ζώζα Μεταξά απολαμβάνει τις διακοπές της και θυμάται τα παιδικά της...
08:00 08/07/2023

Μαύρο ρόδο: «Ζώζα είσαι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί»

happytv.gr
Η Ζώζα Μεταξά εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του Μαύρου ρόδου και το twitter «πήρε φωτιά». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μαύρο ρόδο: «Ζώζα είσαι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί»
23:46 09/04/2023

Ζώζα Μεταξά: Συμμετοχή έκπληξη στο «Μαύρο Ρόδο»

NewsBomb
«Μαύρο Ρόδο»: «Θα λάβω μέρος και ως ηθοποιός με έναν ρόλο…έκπληξη!» έγραψε στο instapost της η Ζώζα ΜεταξάΠερισσότερα...
09:40 09/04/2023

«Πραγματοποιώ το όνειρό μου»: Τρισευτυχισμένη η Ζώζα Μεταξά, έγινε επιτέλους αυτό που περίμενε εδώ και χρόνια

Newside.gr
Η Ζώζα Μεταξά, σε συνέντευξή της στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Κόνι. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος υπογράφει το σενάριο στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή. «Είχα από […] The post «Πραγματοποιώ το όνειρό μου»: Τρισευτυχισμένη η Ζώζα Μεταξά, έγινε επιτέλους αυτό που περίμενε εδώ και χρόνια appeared first on NewSide.gr.
19:56 12/03/2023

Η Ζώζα Μεταξά γράφει το σενάριο στο Μαύρο Ρόδο: «Είναι η πρώτη μου δουλειά»

govastileto.gr
Η Ζώζα Μεταξά σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Κόνι Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος υπογράφει το σενάριο στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή. «Είχα από μικρή το ταλέντο της συγγραφής και […]
15:02 05/03/2023

Ζώζα Μεταξά: «Γράφω το Μαύρο Ρόδο, πραγματοποιώ το όνειρό μου»

zappit.gr
Η Ζώζα Μεταξά, σε συνέντευξή της στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα […] The post Ζώζα Μεταξά: «Γράφω το Μαύρο Ρόδο, πραγματοποιώ το όνειρό μου» appeared first on Zappit.
09:22 05/03/2023

Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο»

zappit.gr
Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις […] The post Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο» appeared first on Zappit.
08:18 26/02/2023

Κόνι Μεταξά: Πίνει κοκτέιλ πετάει το μαγιό και ποζάρει τoπλες στην πισίνα – Η selfie φωτογραφία που τα έσπασε στα Likes

koolnews.gr
Η Κόνι Μεταξά είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζα Μεταξά. Ασχολείται με το τραγούδι και την ηθοποιία εννοώ περισσότερο θα λέγαμε ότι ανήκει στην κατηγορία των performer. Από μικρή ηλικία η Κόνι Μεταξά έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προσπαθώντας να βρει το δρόμο της εκεί! Έκανε τις σπουδές της, δοκίμασε αρκετά πράγματα, […]
08:20 26/10/2022

Ζώζα Μεταξά: Αποκάλυψε ότι είναι μέλος της σεναριακής ομάδας της νέας σειράς «Μαύρο Ρόδο»

okmag.gr
Η Ζώζα Μεταξά ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram πως είναι μέλος της σεναριακής ομάδας της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο», που έχει καθηλώσει το κοινό. «Αύριο Κυριακή 23/10/22 κάνω ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από τη σχολή, επιλέχθηκα για να συγγράφω στην σεναριακη […] The post Ζώζα Μεταξά: Αποκάλυψε ότι είναι μέλος της σεναριακής ομάδας της νέας σειράς «Μαύρο Ρόδο» appeared first on OK.
15:46 22/10/2022

Ζώζα Μεταξά: Οι αποκαλύψεις για τη Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση

govastileto.gr
  Η Ζώζα Μεταξά «πάντρεψε» το καλοκαίρι τη κόρη της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση και η χαρά της δε κρύβεται. Το πρωί της Τετάρτης 9/7 βρέθηκε...
20:40 07/09/2022

Ζώζα Μεταξά: «Η Κόνι Μεταξά ήξερε ότι ο Μάριος Καπότσης θα είναι ο άντρας της ζωής της»

tlife.gr
Η Ζώζα Μεταξά είχε τη χαρά να δει το φετινό καλοκαίρι να παντρεύεται η κόρη της To άρθρο Ζώζα Μεταξά: «Η Κόνι Μεταξά ήξερε ότι ο Μάριος Καπότσης θα είναι ο άντρας της ζωής της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:24 07/09/2022

Ζώζα Μεταξά: Φόρεσε το μπικίνι της και βρήκε να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα – Φωτογραφίες

tlife.gr
Τις  διακοπές απολαμβάνει η Ζώζα Μεταξά η οποία και το φετινό καλοκαίρι δέχτηκε αρκετά σχόλια από To άρθρο Ζώζα Μεταξά: Φόρεσε το μπικίνι της και βρήκε να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:34 09/08/2022

Μελαχρινός με μούσια και πολύ γοητευτικός – Ο επί χρόνια σύντροφος της Ζώζας Μεταξά

eleftherostypos.gr
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει τα τελευταία χρόνια η Ζώζα Μεταξά η οποία κατά την προσωπική της ζωή για αυτήν και απασχολεί απλά μόνο με τα επαγγελματικά της. Παρόλα αυτά, έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με έναν αρκετά γοητευτικό άντρα, με τον οποίο και μετρά αρκετά χρόνια σχέσης. Διαβάστε περισσότερα στο […] Το άρθρο Μελαχρινός με μούσια και πολύ γοητευτικός – Ο επί χρόνια σύντροφος της Ζώζας Μεταξά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:52 23/07/2022

Ζώζα Μεταξά: Αυτός είναι ο σύντροφός της, με τον οποίο μετρούν χρόνια σχέσης- Οι κοινές τους φωτό!

NewsBomb
Η Ζώζα Μεταξά είναι στα... καλύτερά της, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αναστάση Ζήση, με τον οποίο και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Περισσότερα...
14:00 22/07/2022

Κόνι Μεταξά: Νέα στιγμιότυπα από τον γάμο - Η φωτογραφία που "πρόδωσε" πως θέλει να παντρέψει τη μητέρα της, Ζώζα Μεταξά

govastileto.gr
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης συμπληρώνουν ήδη μία εβδομάδα από τον γάμο τους στα Χανιά της Κρήτης. Το μυστήριο έγινε στον...
16:30 16/07/2022

Η Ζώζα Μεταξά στο okmag: «Ο Μάριος Καπότσης είναι όπως ακριβώς θα ήθελα να είναι ο γαμπρός μου»

okmag.gr
Χαρούμενη και ευτυχισμένη δηλώνει η μητέρα της Konnie Μεταξά, Ζώζα μετά τον γάμο που έκαναν η κόρη της και ο Μάριος Καπότσης στην Κρήτη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 9 Ιουλίου στα Χανιά και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στους 200 καλεσμένους του. Η μητέρα της νύφης […] The post Η Ζώζα Μεταξά στο okmag: «Ο Μάριος Καπότσης είναι όπως ακριβώς θα ήθελα να είναι ο γαμπρός μου» appeared first on OK.
14:06 14/07/2022

Κόνι Μεταξά: Η φωτογραφία που κλαίει στην αγκαλιά της μητέρας της πριν τον γάμο της

instyle.gr
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στα Χανιά παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Λίγες ημέρες μετά τον λαμπερό γάμο, η Ζώζα Μεταξά έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η μητέρα της νύφης κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια κλαίει στην αγκαλιά […] The post Κόνι Μεταξά: Η φωτογραφία που κλαίει στην αγκαλιά της μητέρας της πριν τον γάμο της appeared first on InStyle.
18:33 13/07/2022

Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά εύχονται δημόσια στην Κόνι για το γάμο της

in.gr
Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός καμάρωσαν την κόρη τους νυφούλα
17:14 11/07/2022

Κόνι Μεταξά: Οι δημόσιες ευχές των γονιών της για τον γάμο της – Τι έγραψαν Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά

tlife.gr
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν με παπά και με… κουμπάρους στα Χανιά, αυτό το Σάββατο 9 To άρθρο Κόνι Μεταξά: Οι δημόσιες ευχές των γονιών της για τον γάμο της – Τι έγραψαν Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:00 11/07/2022

Ζώζα Μεταξά: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο της κόρης της, Konnie

okmag.gr
Η Ζώζα Μεταξά ήταν από τις παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον γάμο της Konnie μεταξά και του Μάριου Καπότση στα Χανιά. Η μητέρα της νύφης επέλεξε μια ντραπέ ροζ δημιουργία για τον γάμο. Την συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα ενώ τα μαλλιά της προτίμησε να τα πιάσει ψηλά. Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο η Ζώζα […] The post Ζώζα Μεταξά: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο της κόρης της, Konnie appeared first on OK.
13:46 11/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load