#Ζωή Παπαδοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»

happytv.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο J2US. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ποιον θα ήθελε για coach αν δεν είχε τον Ίαν Στρατή. «Τη Ζωή Παπαδοπούλου. Φωνάρα. Η Ζωή για μένα είναι.. δεν έχω λόγια ακριβώς […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»
12:37 12/04/2024

Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στη Ζωή Παπαδοπούλου για το Zari σε διαφορετική εκδοχή

happytv.gr
Η Ζωή Παπαδοπούλου ανέβασε πρόσφατα στο Tik Tok ένα βίντεο με την ίδια να ερμηνεύει το Zari της Μαρίνας Σάττι, σε μία διαφορετική εκδοχή. Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία απολαμβάνουν αυτόν τον καιρό στο J2US, τραγούδησε το Zari, ακαπέλα και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Η Μαρίνα Σάττι που θα βρεθεί […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στη Ζωή Παπαδοπούλου για το Zari σε διαφορετική εκδοχή
18:37 20/03/2024

Ζωή Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο 43χρονος σύζυγός της – Είναι μαζί 7 χρόνια τώρα!

happytv.gr
Η Ζωή Παπαδοπούλου, πέρα από μια πολύ καλή τραγουδίστρια, είναι μια υπέροχη μάνα και σύζυγος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ζωή Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο 43χρονος σύζυγός της – Είναι μαζί 7 χρόνια τώρα!
13:37 16/03/2024

Τέμπη: Η αφιέρωση της Ζωής Παπαδοπούλου στην μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα

neolaia.gr
Η Ζωή Παπαδοπούλου συγκλόνισε όταν μίλησε για την μαθήτριά της, η οποία ήταν ένα από τα 57 θύματα στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη
17:46 03/03/2024

Ζωή Παπαδοπούλου για τη μαθήτριά της που έφυγε από τη ζωή στο δυστύχημα στα Τέμπη – «Δε μπορώ να δεχτώ αυτό που συμβαίνει»

tlife.gr
Η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3/3 καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και To άρθρο Ζωή Παπαδοπούλου για τη μαθήτριά της που έφυγε από τη ζωή στο δυστύχημα στα Τέμπη – «Δε μπορώ να δεχτώ αυτό που συμβαίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 03/03/2024

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης που πάσχει από άνοια

Cnn.gr
Αγωνία για την Ζωή Παπαδοπούλου που πάσχει από άνοια η οποία εξαφανίστηκε χθες Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, από την Ευκαρπία δυτικής Θεσσαλονίκης.Περισσότερα...
08:37 01/03/2024

Ζωή Παπαδοπούλου: Το σπαρακτικό μήνυμά της για τη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

tlife.gr
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν To άρθρο Ζωή Παπαδοπούλου: Το σπαρακτικό μήνυμά της για τη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 29/02/2024

Για την Ζωή Παπαδοπούλου «οι γυναίκες ενωμένες κάνουν θαύματα»

queen.gr
Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλάει στο Queen.gr για τις κοινωνικές πιέσεις που δέχεται μια γυναίκα στην Ελλάδα, τη γυναικεία αλληλεγγύη, τις σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα της, την κόρη της και φυσικά τη φιλία της με τη Χαρούλα Αλεξίου.Περισσότερα...
20:09 14/11/2023

«Η Ζωή Παπαδοπούλου στα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου» στο Θέατρο Αθηνά

patrasevents.gr
Δεριγνύ 10, ΑθήναΤετάρτη, 15 Νοέ 2023 21:00Θέατρο Αθηνά Δεριγνύ 10 Η Συναυλία της Τετάρτης Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μιχάλης Κουμπιός Τετάρτη 15 Νοεμβρίου «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» Η Ζωή Παπαδοπούλου στα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου Ένα πρόγραμμα με τη σφραγίδα της τραγουδοποιού Χαρούλας Αλεξίου. Τραγούδια της που έχουμε συνδέσει με τη ζωή μας, τις χαρές, τους αποχωρισμούς, τις νύχτες με Πανσέληνο, γεμάτα συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη. Τραγούδια που δημιουργήθηκαν από βαθιά εσωτερική ανάγκη κι έγιναν ο διαχρονικός μας καθρέφτης: «Εσύ με ξέρεις πιο π...
19:53 26/09/2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης 22χρονης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά την τραγωδία

empisteutiko.gr
Το τραγούδι δημοσίευσε η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου που ήταν η δασκάλα φωνητικής της αδικοχαμένης φοιτήτριας του ΑΠΘ Την αγαπημένη της Αγάπη Τσακλίδου, η οποία πριν από έξι μήνες υπήρξε ένα από τα τραγικά θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, αποχαιρέτησε ανήμερα της γιορτής της την περασμένη Κυριακή, η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου. Η ερμηνεύτρια επέλεξε ένα βίντεο, […] The post Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκινεί η «αγγελική» φωνή της αδικοχαμένης 22χρονης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά την τραγωδία appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 21/09/2023

Παπαδοπούλου-Πλεμμένος: Βάφτισαν την κόρη τους-Nονά η Χάρις Αλεξίου

NewsBomb
Την κορούλα τους που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο βάφτισαν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Πλεμμένος. Περισσότερα...
09:00 10/09/2023

Ζωή Παπαδοπούλου: Η μπομπονιέρα που επέλεξε για τη βάφτιση της κόρης της και ο σημαντικός σκοπός της

okmag.gr
Την κόρη της βάφτισε το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) η Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύζυγός της, Θοδωρής Πλεμμένος. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Ηλιούπολή και νονές της μικρής Βαλέριας Ελένης, ήταν η Χάρις Αλεξίου και η Ιωάννα Αριστοτελίδου. Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα Οι αποχρώσεις του ροζ, το λευκό και η απλότητα κυριαρχούσαν […] The post Ζωή Παπαδοπούλου: Η μπομπονιέρα που επέλεξε για τη βάφτιση της κόρης της και ο σημαντικός σκοπός της appeared first on OK! Magazine.
00:58 10/09/2023

Η Ζωή Παπαδοπούλου για την μητρότητα: «Είχα χάσει την ελπίδα μου, την τρίτη φορά πάθαμε σοκ»

tlife.gr
Στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη μίλησε η Ζωή Παπαδοπούλου. Η γνωστή To άρθρο Η Ζωή Παπαδοπούλου για την μητρότητα: «Είχα χάσει την ελπίδα μου, την τρίτη φορά πάθαμε σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:04 17/03/2023

Ζωή Παπαδοπούλου: «Ο σύζυγός μου με διεκδικούσε έναν χρόνο»

okmag.gr
Για τη νέα περίοδο στη ζωή της, εκείνη της μητρότητας μίλησε η Ζωή Παπαδοπούλου. «Τώρα η μικρή μου θα γίνει 4 μηνών. Μόνο ευγνώμων αισθάνομαι. Κάθε μέρα λέω “Σε ευχαριστώ, Θεέ μου”. Εννοείται ότι μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες έχασα την ελπίδα μου, απογοητεύτηκα. Όταν όμως ήρθε την τρίτη φορά, που δεν το περιμέναμε καν, […] The post Ζωή Παπαδοπούλου: «Ο σύζυγός μου με διεκδικούσε έναν χρόνο» appeared first on OK! Magazine.
16:10 17/03/2023

Ζωή Παπαδοπούλου: «Μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες, έχασα την ελπίδα μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Ζωή Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη […] The post Ζωή Παπαδοπούλου: «Μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες, έχασα την ελπίδα μου» appeared first on Zappit.
14:14 17/03/2023

Ζωή Παπαδοπούλου: «Λαμβάνω σκληρά μηνύματα από γυναίκες για τα κιλά της εγκυμοσύνης»

tlife.gr
Η Ζωή Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε To άρθρο Ζωή Παπαδοπούλου: «Λαμβάνω σκληρά μηνύματα από γυναίκες για τα κιλά της εγκυμοσύνης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 09/03/2023

Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

instyle.gr
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα: “Ένα πολύ γλυκό πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της την ζωή υπηρέτησε με απέραντη […] The post Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου appeared first on InStyle.
14:42 03/03/2023

Ζωή Παπαδοπούλου: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία η γέννηση της κόρης μας»

govastileto.gr
Το πρωί της Παρασκευής 4/11, η Ζωή Παπαδοπούλου έχοντας συνεχώς δίπλα της τον σύζυγό της Θοδωρή Πλεμμένο, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση...
17:38 04/11/2022

Ζωή Παπαδοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της – «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία»

tlife.gr
Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της κόρης της έκανε το πρωί της Παρασκευής 4/11 To άρθρο Ζωή Παπαδοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της – «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:08 04/11/2022

Γέννησε η Ζωή Παπαδοπούλου – Η τραγουδίστρια έγινε μητέρα μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης

instyle.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζωή Παπαδοπούλου, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό από το “Πρωινό Μας” με τη Φαίη Σκορδά να εύχεται στην τραγουδίστρια για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Σύμφωνα με την εκπομπή η Ζωή Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 10:20, καρπού του έρωτά της με […] The post Γέννησε η Ζωή Παπαδοπούλου – Η τραγουδίστρια έγινε μητέρα μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης appeared first on InStyle.
14:46 01/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load