#Ηλίας Κρασσάς

Σπιταρώνα από τις λίγες: Το 2όροφο παλάτι της Βίκυς Καγιά με τις τεράστιες τζαμαρίες και το παραμυθένιο κήπο

Newside.gr
Η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι εδώ και 7 χρόνια και έχουν στεγάσει τον έρωτα και την οικογένειά τους σε ένα εκπληκτικό σπίτι στα Βόρεια Προάστια. Στη μοντέρνα κατοικία, με κυρίαρχο στοιχείο τις μεγάλες [...] Το άρθρο Σπιταρώνα από τις λίγες: Το 2όροφο παλάτι της Βίκυς Καγιά με τις τεράστιες τζαμαρίες και το παραμυθένιο κήπο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:02 24/04/2024

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: «Το κουίζ που κυκλοφορεί δεν αναφέρεται σε εκείνους, είναι μία χαρά»

tlife.gr
Με αφορμή κάποια κουίζ που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ώρες και ήθελαν διάσημο ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, To άρθρο Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: «Το κουίζ που κυκλοφορεί δεν αναφέρεται σε εκείνους, είναι μία χαρά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 09/02/2024

Βίκυ Καγιά: Ο γιος της Κάρολος έγινε έξι ετών - Οι φωτογραφίες και τα τρυφερά λόγια

thetoc.gr
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους. Ο Κάρολος έγινε έξι ετών και η παρουσιάστρια – μοντέλο έκανε σχετική ανάρτηση στα social media.
09:09 21/01/2024

Το απίθανο blazer dress της Βίκυς Καγιά στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - Στιλάτο ζευγάρι με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά

thetoc.gr
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - Το κρουαζέ blazer dress της Καγιά και ο Κρασσάς με κοστούμι με μαντήλι στο πέτο.
17:09 09/11/2023

Βίκυ Καγιά: Σημαντική απόφαση για τη ζωή της – Η ανακοίνωση της

eleftherostypos.gr
Τις καλοκαιρινές διακοπές της εδώ και μεγάλο διάστημα συνεχίζει να απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά. Ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς και τα δυο της παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολος Ηλίας είναι τα πιο πολύτιμα πρόσωπα στη ζωή της. Λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους και να γεμίζει όμορφες αναμνήσεις. Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στην Εύβοια. όπου το […] Το άρθρο Βίκυ Καγιά: Σημαντική απόφαση για τη ζωή της – Η ανακοίνωση της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 08/08/2023

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Τα τρυφερά φιλιά σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο

okmag.gr
Στη Χώρα της Μυκόνου εντόπισε ο φακός τη Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά με τα δυο τους παιδία Μπιάνκα και Κάρολο. Η οικογένεια απολάμβανε την έξοδό της σε εστιατόριο στη Χώρα. Μάλιστα το ζευγάρι δεν δίστασε να δείξει τον έρωτά του μέσα από τρυφερά φιλιά. Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια ενώθηκαν με τα δεσμά […] The post Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Τα τρυφερά φιλιά σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο appeared first on OK! Magazine.
11:58 25/07/2023

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο

govastileto.gr
Τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά αυτό το διάστημα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Shopping Star. Η παρουσιάστρια και fashion expert που φέτος ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, μετά από μια αρκετά δύσκολη χρόνια, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεοπτική της […]
10:00 13/07/2023

Καγιά και Κρασσάς μοιράστηκαν την πιο τρυφερή selfie και οι fans εξυμνούν τη φυσική της ομορφιά

queen.gr
H Bίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς περνούν ανέμελες στιγμές στο Saint Tropez και δεν σταματούν να δημοσιεύουν υπέροχα στιγμιότυπα.Περισσότερα...
17:17 15/06/2023

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ταξίδι με τα παιδιά τους στο Μαρόκο! Όλες οι φωτογραφίες

tlife.gr
Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι μία άψογη επαγγελματίας και ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, όμως πάνω από όλα To άρθρο Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ταξίδι με τα παιδιά τους στο Μαρόκο! Όλες οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 26/03/2023

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Γενέθλια για τον γιο τους – Οι τρυφερές ευχές, οι σπάνιες φωτογραφίες και η τούρτα

tlife.gr
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλια του μονάκριβου γιου τους! Ο To άρθρο Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Γενέθλια για τον γιο τους – Οι τρυφερές ευχές, οι σπάνιες φωτογραφίες και η τούρτα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:00 20/01/2023

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ο γιος τους μεγάλωσε! Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 5α γενέθλιά του

okmag.gr
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους με μία εντυπωσιακή τούρτα. Ο Κάρολος έσβησε τα κεριά του με μία δημιουργία από την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων του μπαμπά του. Η τούρτα είχε το σχήμα του παιδικού ήρωα Sonic. Την αποκάλυψη της τούρτας για τα 5α γενέθλια του Κάρολου έκανε η παρουσιάστρια […] The post Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ο γιος τους μεγάλωσε! Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 5α γενέθλιά του appeared first on OK! Magazine.
11:28 20/01/2023

Bίκυ Καγιά: Αγκαλιά με τον Ηλία Κρασσά σε βραδινή έξοδο μαζί με την Δανάη Μπάρκα

tlife.gr
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, διασκέδασαν στο To άρθρο Bίκυ Καγιά: Αγκαλιά με τον Ηλία Κρασσά σε βραδινή έξοδο μαζί με την Δανάη Μπάρκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:58 31/12/2022

Mαρίνα Βερνίκου: Μe τα πιο περιζήτητα sneakers σε βόλτα της με τον Ηλία Κρασσά

okmag.gr
Σε μία βόλτα της στo Mαρούσι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρίνα Βερνίκου. Η επιχειρηματίας, φωτογράφος και σχεδιάστρια βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. Η Μαρίνα Βερνίκου δεν ήταν μόνη της. Στην παρέα της ήταν και ο mr Fresh, Ηλίας Κρασσάς. Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι, ενώ μέσα στις γιορτές δεν μπόρεσαν να […] The post Mαρίνα Βερνίκου: Μe τα πιο περιζήτητα sneakers σε βόλτα της με τον Ηλία Κρασσά appeared first on OK! Magazine.
14:18 28/12/2022

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα χέρι-χέρι στα νότια προάστια – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ήταν Ιούλιος του 2014 όταν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι To άρθρο Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα χέρι-χέρι στα νότια προάστια – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:34 11/12/2022

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Γεύμα για δύο στη Βουλιαγμένη

okmag.gr
Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου το μοντέλο και παρουσιάστρια μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της απαθανατίστηκαν στη Βουλιαγμένη. Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς επέλεξαν να γευματίσουν οι δυο τους στο εστιατόριο Panorama στο Καβούρι, δίπλα στη θάλασσα, και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους κατέγραψε καθώς αναχωρούσαν πιασμένοι χέρι χέρι. «Αν […] The post Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Γεύμα για δύο στη Βουλιαγμένη appeared first on OK.
13:04 27/11/2022

Καγιά: Το νυφικό της είναι νούμερο ένα τάση κι έχουν περάσει 8 χρόνια

queen.gr
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.Περισσότερα...
11:12 14/11/2022

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Τρυφερές στιγμές στη Μύκονο με τα παιδιά τους

govastileto.gr
  Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε τη Βίκυ Καγιά και τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, τη στιγμή που απολάμβαναν τις διακοπές τους...
07:06 06/09/2022

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Μίνι απόδραση στις Σπέτσες με τα παιδιά τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία To άρθρο Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Μίνι απόδραση στις Σπέτσες με τα παιδιά τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:34 01/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load