#Ηλίας Μαμαλάκης

Ηλίας Μαμαλάκης: Λυπάμαι που το έμαθα αυτό για την Βέφα Αλεξιάδου, στην ηλικία της και το κόμμα που διάλεξε

Newsit
«Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική» σημείωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και στην Φαίη Φώτου και μίλησε για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ. «Πηγαίνω στην Κρήτη, γιατί έχω μια δουλειά σε ένα κρητικό κανάλι. Για την Αθήνα, θα δούμε. ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Λυπάμαι που το έμαθα αυτό για την Βέφα Αλεξιάδου, στην ηλικία της και το κόμμα που διάλεξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που έμαθα ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της»

tlife.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Ηλία Μαμαλάκη στο αεροδρόμιο To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που έμαθα ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 23/04/2024

Συγκινεί ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι»

thebest.gr
Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Παναγιωτίδου, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1.
02:00 15/04/2024

Σουτζουκάκια σμυρνέικα κυμινάτα από τον Ηλία Μαμαλάκη

koolnews.gr
Τι πιο ανοιξιάτικο φαγητό από σουτζουκάκια με ρύζι ή οτιδήποτε συνοδευτικό θέλετε. Ο Ηλίας Μαμαλάκης βάζει τον κιμά και τη σάλτσα και σας δίνει και ένα μικρό tip κι εσείς βάζετε την παρέα και τη λιγούρα. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2-3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες 1 κουταλιά σούπας τριμμένο κύμινο Αλάτι, πιπέρι 200 γραμ μπαγιάτικο […] The post Σουτζουκάκια σμυρνέικα κυμινάτα από τον Ηλία Μαμαλάκη appeared first on Koolnews.gr.
11:58 21/01/2024

Ηλίας Μαμαλάκης: “Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους γύρω μου”

instyle.gr
Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για το πρόβλημα υγείας του και τα 50 κιλά που έχασε. Σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα, ο γνωστός σεφ είπε: “Σε λίγες μέρες κλείνω έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου. Ήταν μία χρονιά παράξενη, μπήκα τρεις φορές στο νοσοκομείο, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία. Αλλά τώρα ξεμπέρδεψα. Ένιωσα μεγάλο […] The post Ηλίας Μαμαλάκης: “Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους γύρω μου” appeared first on InStyle.
18:46 22/11/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου»

okmag.gr
O Ηλίας Μαμαλάκης, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, τη μεγάλη απώλεια κιλών και τη 2η σύζυγο του. O γνωστός μάγειρας βρέθηκε στο νοσοκομείο και στην εντατική παλεύοντας για τη ζωή του. Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», ανέφερε: «Έκλεισα έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου. Ήταν μία χρονιά παράξενη, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία. Φοβήθηκα πολύ, […] The post Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου» appeared first on OK! Magazine.
10:58 22/11/2023

Ηλίας Μαμαλάκης για το πρόβλημα υγείας του: «Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο, σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου»

tlife.gr
Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για το πρόβλημα υγείας To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης για το πρόβλημα υγείας του: «Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο, σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 22/11/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

zappit.gr
Στο νοσοκομείο παραμένει ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός μάγειρας, όπως μάς ενημέρωσε χθες, εισήχθη με γαστρορραγία, ωστόσο, φαίνεται πως η […] The post Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο appeared first on Zappit.
15:00 09/11/2023

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης

Newsique.gr
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Ηλίας Μαμαλάκης σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. O μάγειρας, με ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι νοσηλεύεται ξανά, αυτή τη φορά με γαστρορραγία. «Ξανά λοιπόν νοσοκομείο. Πάει ένας χρόνος. Τώρα γαστρορραγία. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Όλα τα ραντεβού και τα ταξίδια άκυρα. Λυπάμαι που δεν θα […] Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
21:58 08/11/2023

Δύσκολες στιγμές για τον Ηλία Μαμαλάκη που μπήκε ξανά στο νοσοκομείο: "Τώρα γαστρορραγία"

thetoc.gr
Γαστρορραγία υπέστη ο γνωστός σεφ, Ηλίας Μαμαλάκης - Η ανάρτηση και η φωτογραφία από το νοσοκομείο.
16:09 08/11/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Ξανά στο νοσοκομείο με γαστρορραγία ο μάγειρας – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο Ηλίας Μαμαλάκης έχει δει το σκληρό πρόσωπο του 2023, καθώς έχει αναγκαστεί να νοσηλευτεί στο To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Ξανά στο νοσοκομείο με γαστρορραγία ο μάγειρας – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 08/11/2023

Δάκρυσε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την τηλεοπτική του απουσία: «Με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού»

govastileto.gr
Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός chef αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, στα τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι λείπει τηλεοπτικά. «Είμαι καλά, τέλος καλό όλα καλά. Ευγνωμονώ τους γιατρούς που έκαναν σωστή διάγνωση. […]
10:00 25/09/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Η αιχμηρή ανάρτηση για την εκπομπή μαγειρικής του ΣΚΑΪ

govastileto.gr
Μία αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης στα προσωπικά του προφίλ στα social media. Ο γνωστός σεφ έκρινε αρνητικά την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες είναι αταίριαστοι. Ο Ηλίας Μαμαλάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο ΣΚΑΙ τώρα η εκπομπή η μαμά μου μαγειρεύει καλυτέρα. Μέχρι και […]
20:00 21/09/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: «Λύγισε» για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη στο Blue Horizon

govastileto.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή «Πρωινό». Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν ρωτήθηκε για το θλιβερό περιστατικό με τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά. «Δεν είμαι πολύ προσεκτικός και ξανάπιασα το […]
19:00 12/09/2023

Συγκινημένος ο Ηλίας Μαμαλάκης για τον 36χρονο Αντώνη: «Ήταν φόνος, πρέπει να τους βγάλουν την πέτσα με τανάλια»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο αγαπημένος σεφ και παρουσιαστής, λίγες μόλις ημέρες μετά το εξιτήριο […] The post Συγκινημένος ο Ηλίας Μαμαλάκης για τον 36χρονο Αντώνη: «Ήταν φόνος, πρέπει να τους βγάλουν την πέτσα με τανάλια» appeared first on Zappit.
14:00 12/09/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Πέρασα μια περίπλοκη περιπέτεια»

tlife.gr
Στο σπίτι του επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος αναρρώνει δίπλα στην To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Πέρασα μια περίπλοκη περιπέτεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 07/08/2023

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: Η ανάρτηση και το μήνυμά του

zappit.gr
Εξιτήριο πήρε ο Ηλίας Μαμαλάκης από το νοσοκομείο, μετά από 15 μέρες. Ο γνωστός μάγειρας, με ανάρτηση που έκανε στον […] The post Ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: Η ανάρτηση και το μήνυμά του appeared first on Zappit.
22:00 31/07/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες - Τα νεότερα για την υγεία του

ieidiseis.gr
Τα νεότερα για την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη αποκάλυψε η σύζυγός τουΚαλύτερα στην υγεία του είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.  Σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύζυγός του στην εφημερίδα Espresso, ο γνωστός μάγειρας είναι πλέον καλά στην υγεία του και θα επιστρέψει σήμερα σπίτι του, εκτός απροόπτου.  «Είναι καλά ο Ηλίας. Λογικά, αύριο θα επιστρέψουμε σπίτι μας», δήλωσε η σύζυγός του την Κυριακή. «Πήγαν όλα πολύ καλά. Απλώς χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο, γιατί του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση. Διαφορετικά θα είχε βγει ήδη. Θα καλυτερέψει κι άλλο η διάθεσή του, όταν επιστρέψουμε σπίτι», συμπλήρωσε. Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμ
10:46 31/07/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται

tlife.gr
Μια νέα φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα, δημοσίευσε σήμερα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 30/07/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

tlife.gr
Ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο. Αρχικά, ο γνωστός chef γνωστοποίησε τη νοσηλεία του μέσα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 27/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load