#Ηπατίτιδα Α

Ηπατίτιδα Α: Έξαρση μολυσματικού στελέχους σε επτά χώρες στην Ευρώπη

instyle.gr
Συναγερμός στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) έπειτα από έξαρση μολύνσεων από μολυσματικό στέλεχος της ηπατίτιδας Α που καταγράφηκε σε επτά χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, 303 περιπτώσεις με πανομοιότυπα ή στενά συγγενικά στελέχη της ηπατίτιδας Α εντοπίστηκαν στην Αυστρία (7), τη Γερμανία (8), την Ουγγαρία (161), την Ολλανδία […] The post Ηπατίτιδα Α: Έξαρση μολυσματικού στελέχους σε επτά χώρες στην Ευρώπη appeared first on InStyle.
15:58 01/10/2022

Ανησυχία για την Ηπατίτιδα Α: Έξαρση μολυσματικού στελέχους σε επτά χώρες στην Ευρώπη

thetoc.gr
Μεγάλος αριθμός κρουσμάτων πανομοιότυπων ή στενά συγγενικών στελεχών της ηπατίτιδας Α έχει καταγραφεί στην Ευρώπη
15:20 30/09/2022

Ηπατίτιδα Α: Συναγερμός σε επτά ευρωπαϊκές χώρες λόγω έξαρσης – Τι αναφέρει έκθεση του ECDC

eleftherostypos.gr
Σήμα κινδύνου εκπέμπει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) για έξαρση μολύνσεων από μολυσματικό στέλεχος της ηπατίτιδας Α σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με έκθεσή του, έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2022, 303 περιπτώσεις γονότυπου IB του ιού της ηπατίτιδας Α (HAV) έχουν εντοπιστεί στην Αυστρία (7), τη […] Το άρθρο Ηπατίτιδα Α: Συναγερμός σε επτά ευρωπαϊκές χώρες λόγω έξαρσης – Τι αναφέρει έκθεση του ECDC εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:08 30/09/2022

ΕΦΕΤ: Ηπατίτιδα Α σε μίγμα κατεψυγμένων φρούτων – Προσοχή αν το έχετε αγοράσει!

iatropedia.gr
Με σημερινή του ανακοίνωση ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει από τα ψυγεία των καταστημάτων ένα μίγμα κατεψυγμένων φρούτων. The post ΕΦΕΤ: Ηπατίτιδα Α σε μίγμα κατεψυγμένων φρούτων – Προσοχή αν το έχετε αγοράσει! appeared first on Iatropedia.
15:16 26/08/2022

ΗΠΑ - Ηπατίτιδα Α: Βιολογικές φράουλες θεωρούνται “ύποπτες” για την εξάπλωση της νόσου

thebest.gr
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), ερευνά εάν δυο εταιρείες με βιολογικές φράουλες, που πωλούνται σε πολλά καταστήματα στις ΗΠΑ, συνδέονται με την εξάπλωση της Ηπατίτιδας Α στην χώρα.
22:24 30/05/2022

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και εμβόλια για εργαζόμενους στον Δήμο Λαρισαίων

larisanew.gr
Δωρεάν ιατρικές διαγνωστικές εξετάσεις και εμβόλια έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εργαζόμενοι σε δέκα Διευθύνσεις του Δήμου Λαρισαίων. Η διακήρυξη για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει τα παραπάνω, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων, για να προχωρήσει η εφαρμογή του έργου. Οι δωρεάν εμβολιασμοί αφορούν τα εμβόλια για την Ηπατίτιδα Α και […]
09:30 30/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load