#Θανάσης Γιαννόπουλος

Θ. Γιαννόπουλος στον Λαμία FM-1 96.2: «Αυτή τη στιγμή ο Μητσοτάκης είναι κυρίαρχος της πολιτικής ζωής – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει τρίτο κόμμα»

lamiafm1.gr
«Εξασφάλησε και δεύτερη θητεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει μια μεγαλύτερη πτώση με την μεγαλύτερη διαρροή να είναι προς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,» δηλώνει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96.2 ο πρώην Υπουργός Υγείας, Θανάσης Γιαννόπουλος. «Αν θέλει η Νέα Δημοκρατία να επιστρέψει αυτή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, θα πρέπει […] The post Θ. Γιαννόπουλος στον Λαμία FM-1 96.2: «Αυτή τη στιγμή ο Μητσοτάκης είναι κυρίαρχος της πολιτικής ζωής – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει τρίτο κόμμα» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
14:14 23/05/2023

Γιαννόπουλος προς Πλεύρη: Τολμήστε με Υπουργέ

lamiafm1.gr
Τα όσα συζήτησε στην συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη δημοσιοποιεί ο καθηγητής χειρουργικής πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος.   Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το Νοσοκομείο Λαμίας, για τους λειτουργούς υγείας που […] The post Γιαννόπουλος προς Πλεύρη: Τολμήστε με Υπουργέ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
19:22 23/06/2022

Θανάσης Γιαννόπουλος: Σφάλμα ή σκοπιμότητα η μη στάθευση στο ΣΣ Λιανοκλαδίου του Ασημένιου Βέλους

lamiafm1.gr
ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ; Κατά περίεργο τρόπο πληροφορηθήκαμε την μη στάθμευση της συγχρόνου αμαξοστοιχίας ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΕΛΟΣ που η έναρξη λειτουργίας του έγινε την Κυριακή στον ιστορικό σταθμό Λιανοκλαδίου που είναι και γεωγραφικά για την Ελλάδα η μεσότητα της διαδρομής. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν σχεδιάσει σχεδόν το 5λεπτο της καθυστέρησης της αποβίβασης και επιβίβασης […] The post Θανάσης Γιαννόπουλος: Σφάλμα ή σκοπιμότητα η μη στάθευση στο ΣΣ Λιανοκλαδίου του Ασημένιου Βέλους appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
01:34 17/05/2022

Θανάσης Γιαννόπουλος - O πρώην υπουργός της ΝΔ δηλώνει: Θα πάω να ψηφίσω Ανδρέα Λοβέρδο

thetoc.gr
Ανάμεσα στα 100 ονόματα καθηγητών που στηρίζουν τον Ανδρέα Λοβέρδο και ο Θανάσης Γιαννόπουλος, ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, πρώην υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας.
12:16 24/11/2021

Μανώλης Χριστοδουλάκης στο iEidiseis: Γιατί δε μπορεί να ψηφίσει ο Θανάσης Γιαννόπουλος για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ

ieidiseis.gr
Το έντυπο που υποχρεωτικά θα υπογράψουν όποιοι πάνε να ψηφίσουν. Αποκλειστική δήλωση του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής.Πολλές συζητήσεις εντός και εκτός Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η ανάρτηση του «γαλάζιου» πρώην υφυπουργού Υγείας Θανάση Γιαννόπουλου ότι θα πάει να ψηφίσει στις εκλογές για ανάδειξη αρχηγού στη Χαριλάου Τρικούπη, αναφέροντος ταυτόχρονα και το όνομα του υποψηφίου που θα στηρίξει. Το iEidiseis απηύθυνε επίσημα ερώτηση στον εκπρόσωπο Τύπου (και Γραμματέα) του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη για το εάν μπορεί να ψηφίσει στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου ο Θανάσης Γιαννόπουλος ή οποιοδήποτε μέλος άλλου κόμματος. Στην απάντηση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι κατηγορηματικά αρνητι
06:46 24/11/2021

Το ευχαριστώ του Θανάση Γιαννόπουλου στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κο Συμεών

lamiafm1.gr
Ένα νεοσύστατο μοναστήρι ενεργοποιήθηκε και άρχισε την λειτουργία του στην Δυτική Φθιώτιδα. Κτήτωρ ο π. Υπουργός καθηγητής Ιατρικής και συντοπίτης μας Θανάσης Γιαννόπουλος ο οποίος δημοσιοποιεί την έναρξη λειτουργίας της Μονής και ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κο Συμεών για  τον καταλυτικό του ρόλο στην εξέλιξη αυτή. Σε ανακοίνωσή του ο κος Γιαννόπουλος αναφέρει: Χθες με […] The post Το ευχαριστώ του Θανάση Γιαννόπουλου στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κο Συμεών appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
16:00 02/09/2021

Θ. Γιαννόπουλος στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Λανθασμένη η νοοτροπία ευφορίας που επικρατεί – Δεν τελείωσε ακόμη ο αγώνας…» (Βίντεο)

lamiafm1.gr
«Εύλογη η διαμαρτυρία των ανδρών της ΕΜΑΚ, αλλά πολύ λογική και η απόφαση του αρχηγού της Πυροσβεστικής,» αναφέρει ο πρώην υφυπουργός υγείας, Θανάσης Γιαννόπουλος. «Έπρεπε να είχε συμβεί το αντίστοιχο και στους υγειονομικούς,» τονίζει ο κ. Γιαννόπουλος, αν και όπως δηλώνει, δεν έχει παρατηρήσει αρνητές του εμβολίου στους κύκλους των φοιτητών ιατρικής αλλά και άλλων […] The post Θ. Γιαννόπουλος στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Λανθασμένη η νοοτροπία ευφορίας που επικρατεί – Δεν τελείωσε ακόμη ο αγώνας…» (Βίντεο) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
14:46 20/05/2021

Τι ζητά με ανοιχτή επιστολή του από τους εφοπλιστές ο Θανάσης Γιαννόπουλος

lamiafm1.gr
Ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών  απέστειλε ο καθηγητής και πρώην Υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος ανακινώντας το θέμα του εγκαταλειμμένου  Ναυτικού Νοσοκομείου στην Πεντέλη. Σήμερα τέτοια νοσηλευτικά ιδρύματα είναι παραπάνω από απαραίτητα, σημειώνει ο κος Γιαννόπουλος. Δείτε αναλυτικά πως θέτει το ζήτημα: Αξιότιμε Πρόεδρε κ. Βενιάμη, Με την ιδιότητα του Έλληνα Πολίτη που διατέλεσε […]
22:28 20/03/2021

Θανάσης Γιαννόπουλος: Εγώ τα φώναζα από νωρίς

lamiafm1.gr
Νέα παρέμβαση κάνει ο π. Υφυπ Υγείας καθηγητής Ιατρικής Θανάσης Γιαννόπουλος σχετικά με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης για την πανδημία και το plan B που δεν φαίνεται να έχει. Χαρακτηριστικά αναφέρει: Προ 4μήνου περίπου είχα σχολιάσει τη δυναμική εμπλοκή που θα έπρεπε να σχεδιαστεί στο επίπεδο του PLAN B της συμμετοχής δηλαδή και εμπλοκής του […]
23:03 16/03/2021

Θ. Γιαννόπουλος στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Να κατασκευάσει κοντέινερ η κυβέρνηση για σεισμοπαθείς- Να αφήσουμε τις δεισιδαιμονίες στην άκρη και να εμβολιαστούμε»

lamiafm1.gr
Την άποψη του για τις δράσεις της κυβέρνησης στον απόηχο των σεισμών που πλήττουν την Θεσσαλία και κυρίως την περιοχή της Ελασσόνας, εκφράζει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην υφυπουργός υγείας και βουλευτής Φθιώτιδας, Θανάσης Γιαννόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρεται στην κατασκευές κοντέινερ για την πιθανή αντιμετώπιση οικιστικών προβλημάτων, όπου εμφανιστεί ανάγκη. «Θα πρέπει […]
16:41 05/03/2021

Θ. Γιαννόπουλος: «Μετά τους νέους σεισμούς, ποια θα είναι τα μέτρα; »

lamiafm1.gr
Την άποψη του για τις δράσεις της κυβέρνησης στον απόηχο των σεισμών που πλήττουν την Θεσσαλία και κυρίως την περιοχή της Ελασσόνας, εκφράζει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην υφυπουργός υγείας και βουλευτής Φθιώτιδας, Θανάσης Γιαννόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρεται στην κατασκευές κοντέινερ για την πιθανή αντιμετώπιση οικιστικών προβλημάτων, όπου εμφανιστεί ανάγκη. Διαβάστε το […]
09:28 05/03/2021

Δυο Θανάσηδες συζητούν για την Φθιώτιδα- Ένας π.Υφυπουργός και ένας Αντιπεριφερειάρχης

lamiafm1.gr
Δυο πρόσωπα που έπαιξαν και παίζουν ρόλο στα δρώμενα της Φθιώτιδας συναντήθηκαν και συζήτησαν για τα προβλήματά της. Ο π. Υφυπουργός Υγείας Καθηγητής Θανάσης Γιαννόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας συναντήθηκαν και συζήτησαν θέματα που πρέπει να προωθηθούν.Ιδιαίτερη αγάπη του κου Γιαννόπουλου η Δυτική Φθιώτιδα για την οποία ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τον Αντιπεριφερειάρχη. […] The post Δυο Θανάσηδες συζητούν για την Φθιώτιδα- Ένας π.Υφυπουργός και ένας Αντιπεριφερειάρχης appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
11:51 28/08/2020

Θανάσης Γιαννόπουλος: «Η Δημοκρατία μας είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία και όχι τεχνοκρατική κυβέρνηση»

lamiafm1.gr
Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών-Χειρούργος και τ. Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θανάσης Γιαννόπουλος για τον επικείμενο όπως φημολογείται ανασχηματισμό που σκέφτεται να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Διαβάστε αναλυτικά: Όταν αρχίζουν οι δημοσιογράφοι και αναφέρονται σε θέμα επικείμενου ανασχηματισμού είναι γεγονός ότι κάτι θα συμβεί. Βέβαια ο Γεραπετρίτης χρησιμοποίησε τη λέξη ανασχηματισμό, […] The post Θανάσης Γιαννόπουλος: «Η Δημοκρατία μας είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία και όχι τεχνοκρατική κυβέρνηση» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
07:38 21/07/2020

Θανάσης Γιαννόπουλος: Δεν είναι καλλιτεχνική εκδήλωση τα 200 χρόνια από το 1821 κα Αγγελοπούλου(ηχητικό)

lamiafm1.gr
Ηχηρή αντίδραση του π. υφ Υγείας Καθηγητή Αθ. Γιαννόπουλου για την εξαίρεση της Εκκλησίας από το πρόγραμμα της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021 κατά την επίσκεψη της κας Αγγελοπούλου στη Λαμία. Την ένστασή του για τον αποκλεισμό της Εκκλησίας από τις επαφές που είχε στην Λαμία αλλά και σε όλη την Ελλάδα η πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα […] The post Θανάσης Γιαννόπουλος: Δεν είναι καλλιτεχνική εκδήλωση τα 200 χρόνια από το 1821 κα Αγγελοπούλου(ηχητικό) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
17:15 26/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load