#Θανάσης Παπαγεωργίου

Στον Σασμό έχουμε και 6ο χωρισμό, ενώ γρίφος παραμένει ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη

queen.gr
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα υποδυθεί τον πραγματικό πατέρα του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο εκ της Σουηδίας προερχόμενος Κρητικός και μέλος της οικογένειεας Σταματάκη έρχεται στον Σασμό και για να πάρει θέση στη βεντέτα. Περισσότερα...
16:09 26/03/2024

«Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» στο θέατρο Στοά – Παράταση έως 26 Φεβρουαρίου

irafina.gr
Παρατείνονται για ένα ακόμα μήνα οι παραστάσεις στο Θέατρο Στοά για το έργο της Νάσης Τουμπακάρη «Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης» που σκηνοθέτησε και ερμηνεύει ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Το έργο που παρουσιάζεται εκ νέου από τον Νοέμβριο, είναι μια μεγάλη επιτυχία της Στοάς αλλά και του ίδιου του σκηνοθέτη και ερμηνευτή που εξακολουθεί να απολαμβάνει την […]
00:42 11/01/2023

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Όταν σκηνοθέτησα τη “Μαντάμ Σουσού“ οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Τώρα κάνεις σαρδάμ και σου λένε “άστο“»

okmag.gr
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος της Λένας Αρώνη στο Art Week και απάντησε στο αν θα ήθελε να ξανακάνει τηλεόραση. Ο σκηνοθέτης έχει αφήσει πίσω του ιστορία με τη μεταφορά της Μαντάμ Σουσούς στη μικρή οθόνη με την Άννα Παναγιωτοπούλου στον ομώνυμο ρόλο. «Κάνω κατά καιρούς, έκανα ένα επεισόδιο, ωραία πέρασα. Δεν με βλέπω να […] The post Θανάσης Παπαγεωργίου: «Όταν σκηνοθέτησα τη “Μαντάμ Σουσού“ οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Τώρα κάνεις σαρδάμ και σου λένε “άστο“» appeared first on OK! Magazine Greece.
11:00 11/12/2022

Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης: Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συνομιλεί με τον συνθέτη, μας ταξιδεύει και μας συγκινεί

in.gr
Μια παράσταση, που μπορεί να πρωτοανέβηκε πριν 5 χρόνια, ωστόσο συνεχίζει να την αναζητά και ξεχωρίζει το θεατρικό κοινό.
20:40 26/11/2022

«Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης», στο Θέατρο Στοά

fosonline.gr
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συναντά τον Μάρκο Βαμβακάρη, στον μονόλογο της Νάσης Τουμπακάρη, με τίτλο «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης», που θα ανέβει στο Θέατρο Στοά.
18:16 13/11/2022

«Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης», ο Θανάσης Παπαγεωργίου συναντά τον ρεμπέτη στο θέατρο ΣΤΟΑ

in.gr
Ο μονόλογος αυτός παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 στη ΣΤΟΑ και στη συνέχεια παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο της ΕΜΣ), στη Σύρο (Θέατρο Απόλλων), στην Κόρινθο (Θέατρο Περιγιαλίου), στον Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο), στη Λεμεσό (θέατρο Ριάλτο) και τέλος στο Μικρό Άνεσις στους Αμπελοκήπους.
12:00 20/10/2022

Θανάσης Παπαγεωργίου: Ο κόσμος έχει το κουσούρι να μαθαίνει τι κρύβεται πίσω από σένα

Newsit
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο εκλεκτός Θανάσης Παπαγεωργίου. Για το θέατρο Στοά, την πολυετή κοινή θεατρική διαδρομή με τη Λήδα Πρωτοψάλτη αλλά και την αναγνωρισιμότητα μέσα από την τηλεόραση μίλησε ο Θανάσης Παπαγεωργίου στο “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Ναταλία Αργυράκη. “Υπήρχαν χρονιές που παίζαμε και με 7 και με 8 θεατές, έτσι ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Παπαγεωργίου: Ο κόσμος έχει το κουσούρι να μαθαίνει τι κρύβεται πίσω από σένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:12 25/09/2022

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Υπήρχαν χρονιές που είχαμε 7, 8 θεατές στο θέατρο

zappit.gr
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία […] The post Θανάσης Παπαγεωργίου: «Υπήρχαν χρονιές που είχαμε 7, 8 θεατές στο θέατρο appeared first on Zappit.
16:08 25/09/2022

Θανάσης Παπαγεωργίου: «…ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι κατέχεις κάτι…»

naftemporiki.gr
Με την παράσταση «Ακούω ήχον κώδωνος», μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ  -θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα-  που έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου, γιορτάζει το Θέατρο Στοά την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του και περιοδεύει.
08:32 26/06/2022

50 χρόνια θέατρο Στοά: Ο Θανάσης Παπαγεωργίου θυμάται τις παραστάσεις σταθμούς

monopoli.gr
Η ιστορία της Στοάς που κλείνει 50 χρόνια περνάει μπροστά από τα μάτια του Θανάση Παπαγεωργίου, λίγο πριν την πρεμιέρα της επετειακής παράστασης «Ακούω ήχον κώδωνος».
08:30 20/06/2022

Θέατρο Στοά: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του με μια παράσταση – αφιέρωμα στον Μποστ

thecaller.gr
Με μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ - θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα - που έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα γιορτάσει το ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του.Με μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ - θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα - που έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα γιορτάσει το ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΑ την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του.Η Φαύστα, ο Γιάννης, το Ριτσάκι, η Μήδεια, ο Ιάσων, η Καλόγρια, η […]
15:10 17/06/2022

«Ο Μποστ είναι ένας σύγχρονος Αριστοφάνης» – Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μιλάει στον «Ε.Τ.»

eleftherostypos.gr
Με μια συρραφή κειμένων του Μποστ «διά χειρός Θανάση Παπαγεωργίου» και γενικό τίτλο «Ακούω ήχον κώδωνος», το Θέατρο Στοά γιορτάζει τα 50 του χρόνια σε όλη την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, αρχής γενομένης από το Θέατρο Βράχων στις 20 και τις 21 Ιουνίου. Με αυτήν την ευκαιρία, ο Θανάσης Παπαγεωργίου μιλάει στον «Ε.Τ.» της Κυριακής […] Το άρθρο «Ο Μποστ είναι ένας σύγχρονος Αριστοφάνης» – Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μιλάει στον «Ε.Τ.» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:36 12/06/2022

Ο «Απόστρατος» του Ζαχαρία Μαυροειδή στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

alexpolisonline.com
Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα προβάλει την βραβευμένη, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή «Απόστρατος». Μία τολμηρή δραμεντί που προσεγγίζει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.Οι προβολές της Κ.Λ.Α. γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με ώρα έναρξης, τη Δευτέρα στις 20:15 και την Τρίτη στις 21:30. Εισιτήριο 5 ευρώ γενική είσοδος, 4 ευρώ για τα μέλη της ΚΛΑ και 3 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, άνεργους, πολύτεκνους.ΑπόστρατοςΕλλάδα, 2019Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας ΜαυροειδήςΣενάριο: Ζαχαρίας ΜαυροειδήςΠρωταγωνιστούν: Μιχάλης Σαράντης, Γιώτα Φέστα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Μαυρόπου
10:30 27/02/2022

Παπαγεωργίου: «Αγχώσαμε τον ΠΑΟΚ, του βάλαμε δύσκολα»

Gazzetta
Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε ο αμυντικός της ΑΕΛ, Θανάσης Παπαγεωργίου αναφέροντας πως παρά τον αποκλεισμό οι «βυσσινί» έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ.
05:16 23/12/2021

«Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με τους ηθοποιούς από το Κωνσταντίνου και Ελένης»

zappit.gr
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συμμετείχε ως ο φοιτητής «Αναγνώστου» του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».  Είναι […] The post «Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με τους ηθοποιούς από το Κωνσταντίνου και Ελένης» appeared first on Zappit.
22:50 03/11/2021

ΕΡΤ: Οι σειρές που θα μας καθηλώσουν - Πότε κάνουν πρεμιέρα

ieidiseis.gr
Η ΕΡΤ βάζει στόχο να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις νέες σειρές μυθοπλασίας της. Πότε κάνουν πρεμιέρα και τι θα δούμε.Η τηλεόραση αλλάζει, καθώς η ΕΡΤ ενισχύεται διαρκώς και παρουσιάζει νέες σειρές μυθοπλασίας, οι οποίες θα συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό. Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ επιφυλάσσουν γέλιο, συγκίνηση, μυστήριο, αγωνία, δράση, και φυσικά πολλές εκπλήξεις τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, κλείνοντας ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά και τα βράδια του Σαββάτου. Με νέες καθημερινές και εβδομαδιαίες σειρές, που έρχονται να προστεθούν στις ήδη αγαπημένες του κοινού, αλλά και με την πρωτοποριακή για τη χώρα μας επιλογή να «ζωντανέψουν» σε μίνι σειρές αριστου
20:04 15/09/2021

Θανάσης Παπαγεωργίου: Από Καλαμάτα σε Ιωνικό και τώρα σε Λάρισα…

sportstonoto.gr
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωση την μεταγραφή-επιστροφή του Θανάση Παπαγεωργίου στους «βυσσινί». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή ενός ακόμη δικού της παιδιού στην προσπάθεια για Ελληνοποίηση και Λαρισοποίηση της ιστορικής μας ομάδας. Παίκτης της ΑΕΛ είναι από σήμερα ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ξεκίνησε από την ΑΕΛ, όταν η ΑΕΛ ιδιοκτησίας […]
19:14 08/07/2021

Super League 2: Απέκτησε Παπαγεωργίου και Πατράλη η ΑΕΛ

filathlos.gr
Super League 2: Απέκτησε Παπαγεωργίου και Πατράλη η ΑΕΛ 08/07/2021 Η ΑΕΛ συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της, ανακοινώνοντας ένα παιδί που αναδείχτηκε από τα σπλάχνα της, τον 34χρονο πρώην δεξιό μπακ του Ιωνικού, Θανάση Παπαγεωργίου. Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή ενός ακόμη δικού της παιδιού στην προσπάθεια για Ελληνοποίηση και Λαρισοποίηση της ιστορικής μας ομάδας. Παίκτης της ΑΕΛ είναι από σήμερα ο Θανάσης Παπαγεωργίου Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ξεκίνησε από την ΑΕΛ, όταν η ΑΕΛ ιδιοκτησίας Πηλαδάκη πτώχευσε, έχοντας 63 συμμετοχές, μεταγράφει στον Πανθρακικό με 59 συμμετοχές και όταν ο Πανθρακικός πτώχευσε και δ
16:04 08/07/2021

Επίσημο: Στην ΑΕΛ ο Παπαγεωργίου

to10.gr
Παίκτης της ΑΕΛ είναι με κάθε επισημότητα ο Θανάσης Παπαγεωργίου.
14:00 08/07/2021

ΑΕΛ: «Βυσσινί» και ο Θανάσης Παπαγεωργίου!

sportime.gr
Ο πρώην δεξιός μπακ και πρωταθλητής στη Super League 2, με τον Ιωνικό την περασμένη σεζόν, επιστρέφει στην ΑΕΛ. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
13:38 08/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load