#Θανάσης Πετράκος

Μεσσηνία: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη

eleftheriaonline.gr
  Τους υποψήφιους βουλευτές του στη Μεσσηνία παρουσίασε σήμερα στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”, η εκλογική συνεργασία “ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη”. Τα βασικά σημεία της εκλογικής συνεργασίας για μια αγωνιστική συστράτευση απέναντι στη μνημονιακή σύμπραξη παρουσίασε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος του συμμαχικού σχήματος στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας Θανάσης Πετράκος. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής Μεσσηνίας Βαγγέλης Μάινας και με Skype η Σίσσυ Βελισσαρίου, από την Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25. “Απέναντι στην θλιβερή συμφωνία των μνημονιακών κομμάτων, που προσπαθούν να πείσουν ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική στις πολιτικές τους, η Αριστερά, οι δυνάμεις των
14:52 10/04/2023

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: “Να μην καταστραφεί η σιδηροδρομική γραμμή Καλαμάτα – Μεσσήνη”

eleftheriaonline.gr
«Να μην καταστραφεί η σιδηροδρομική γραμμή Καλαμάτα – Μεσσήνη» ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας. Οι δύο σύμβουλοι ζητούν ένταξη του θέματος στην Ημερήσια Διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου προτείνοντας . «Να καταργηθούν τα πλευρικά διόδια εισόδου και εξόδου στην πόλη του αυτοκινητοδρόμου και ο νέος δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη να ξεκινάει από τον κόμβο του Μορέα, ο οποίος είναι πριν τον κόμβο του Αεροδρομίου».Αναλυτικά η πρόταση των συμβούλων της Αγωνιστικής Συνεργασίας: «Η απόφαση του υπουργείου Υποδομών να εγκρίνει τη μελέτη του Κτηματολογίου με την οποία η σιδηροδρομική γραμμή του προαστιακού Καλαμάτα – Μ
18:36 07/04/2023

Στρατούλης στο Νότιο Τομέα, Μαριάνα Τσίχλη στην Α΄Αθήνας

ieidiseis.gr
Ποια στελέχη της ΛΑΕ θα είναι υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25 – και πού.150 περίπου στελέχη της ΛΑΕ των Δημήτρη Στρατούλη και Μαριάννας Τσίχλη θα είναι υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25, μετά τη συνεργασία που αποφασίστηκε με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, οι δυο γραμματείς της ΛΑΕ θα είναι υποψήφιοι στην πρωτεύουσα. Η Μαριάνα Τσίχλη στην Α΄ Αθηνών και ο Δημήτρης Στρατούλης στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών- και οι δυο, με αυξημένες πληροφορίες εκλογής στη νέα Βουλή. Από τα υπόλοιπα στελέχη, μεταξύ άλλων, υποψήφιοι θα είναι: Ο Κώστας Ήσυχος στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, ο Θανάσης Πετράκος στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, ο Στάθης Λεουτσάκος στον Πειραιά (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα
06:48 23/03/2023

Περιφερειακό Συμβούλιο για αντιπλημμυρικό Καλαμάτας: Αμφισβήτησαν τη μελέτη και ζητούν τροποποίηση (βίντεο)

eleftheriaonline.gr
  Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου δεν γνωμοδότησε για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ΜΠΕ του αντιπλημμυρικού έργου της Καλαμάτας υιοθετώντας (με ψήφους 21 υπέρ, 20 κατά και 1 λευκό) την πρόταση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για αναβολή στην λήψη απόφασης μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Και οι παρατάξεις του Πέτρου Τατούλη και του Γιώργου Δέδε (με κοινή πρόταση) ζήτησαν έμμεσα να αναβληθεί η λήψη απόφασης και να σταλεί πρόταση πέντε σημείων στο υπουργείο Υποδομών  προκειμένου να ξαναζητηθεί το Σεπτέμβριο η ΜΠΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ της πρότασης του κ. Νίκα  στη δεύτερη ψηφοφορία ψήφισαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης  Θανάσης Πετράκος, Δημοσθένης Δρούγκας και Δήμητρα Λυμπε
05:30 04/08/2022

Πετράκος: “Να ζητήσουν συγγνώμη Νίκας και Τατούλης για παράκαμψη Πεταλιδίου”

eleftheriaonline.gr
Να ζητήσουν συγγνώμη για την παράκαμψη Πεταλιδίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο προκάτοχός του Πέτρος Τατούλης, ζητεί με γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος.
22:38 18/01/2022

Η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” για τα πυρηνελαιουργεία

eleftheriaonline.gr
  Επερώτηση για τη μόλυνση του αέρα από τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας. 
21:42 09/12/2021

Ο Πετράκος για τις ζημιές από ανεμοστρόβιλο στην Κορώνη

eleftheriaonline.gr
Επερώτηση για τις ζημιές που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος στην Κορώνη κατέθεσε ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος.
22:34 07/12/2021

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» για τους εργάτες γης στην Πελοπόννησο

eleftheriaonline.gr
  Επείγουσα επερώτηση για τον έλεγχο της υγειονομικής κατάστασης των εργατών γης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπέβαλαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
22:04 05/11/2021

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» για το ρέμα “Στενό” Φιλιατρών

eleftheriaonline.gr
  Επερώτηση για το ρέμα "Στενό" των Φιλιατρών κατέθεσαν οι σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
23:14 01/10/2021

Η “Αγωνιστική Συνεργασία” για αναθέσεις έργων στα πυρόπληκτα

eleftheriaonline.gr
Επίθεση στην κυβέρνηση για την τροπολογία με την οποία νομιμοποιούνται οι απευθείας αναθέσεις έργων στις πυρόπληκτες περιοχές μέχρι του ποσού των 5.225.000 ευρώ, εξαπολύουν οι σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
21:52 23/09/2021

“Αγωνιστική Συνεργασία”: Πρόταση συζήτησης για την υποβάθμιση σχολείων

eleftheriaonline.gr
Πρόταση να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου η υποβάθμιση σχολείων καταθέτουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
14:10 18/09/2021

Πετράκος για κυβέρνηση: "Νεκροθάφτες της κορινθιακής σταφίδας"

eleftheriaonline.gr
«Νεκροθάφτες της κορινθιακής σταφίδας» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
11:36 09/09/2021

Επερώτηση για τις ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Καλαμάτας από την “Αγωνιστική Συνεργασία”

eleftheriaonline.gr
"Επερώτηση για τις ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Καλαμάτας" κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
16:38 08/09/2021

Η Αγωνιστική Συνεργασία για σταφίδα και ψαράδες της Μαραθούπολης

eleftheriaonline.gr
  Προτάσεις αποφάσεων για τη σταφίδα και τους ψαράδες της Μαραθούπολης κατέθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος.
22:24 02/07/2021

Η “Αγωνιστική Συνεργασία” για το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο

eleftheriaonline.gr
  Επερώτηση για το φυσικό αέριο, καθώς και πρόταση για έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με το ίδιο θέμα, κατέθεσαν οι σύμβουλοι της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
23:14 03/06/2021

Η “Αγωνιστική Συνεργασία” για την προστασία των καμένων περιοχών της Πελοποννήσου

eleftheriaonline.gr
Πρόταση απόφασης για την προστασία των καμένων δασών κατέθεσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
21:22 25/05/2021

Περιφερειακό Συμβούλιο για το ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας ζητεί η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”

eleftheriaonline.gr
  Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας ζητούν οι σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
21:38 20/05/2021

H “Αγωνιστική Συνεργασία” Πελοποννήσου για μεταφορά μηχανημάτων

eleftheriaonline.gr
  “Γιατί μεταφέρετε την τήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού βαρέων οχημάτων και μηχανημάτων έργων στα τμήματα εγγείων βελτιώσεων των ΔΑΟΚ;”. Την επερώτηση αυτή κατέθεσαν οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
21:58 16/05/2021

Ο Πετράκος για το site της “Μυθικής Πελοποννήσου”

eleftheriaonline.gr
Τα ερωτήματα για το τραγικό (όπως το χαρακτηρίζουν) site της “Μυθικής Πελοποννήσου” κατέθεσαν οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
17:04 13/05/2021

Πετράκος κατά Τατούλη για το Τζάνε - Καλαμάκι

eleftheriaonline.gr
  "Χειρότερος ο Τατούλης από τον Νίκα για το Τζάνε - Καλαμάκι" δηλώνει ο επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πέτρου Τατούλη για τη συνέχιση του πολύπαθου έργου.
22:20 08/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load