#Θέμης Γεωργαντάς

OPEN: Επιστρέφει ο Θέμης Γεωργαντάς

youfly.com
Λίγο πριν ρίξει αυλαία η τηλεοπτική σεζόν, το OPEN κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά του, και ανάμεσα σε αυτά που θα δούμε θα είναι και η επιστροφή του Θέμη Γεωργαντά. The post OPEN: Επιστρέφει ο Θέμης Γεωργαντάς appeared first on Youfly.
21:58 07/04/2024

Θέμης Γεωργαντάς: Έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του – «Ο Λάμπρος ήταν δίπλα μου σε όλα»

happytv.gr
Δύσκολες ώρες για τον Θέμη Γεωργαντά, καθώς καλείται να αποχωριστεί το “Λάμπρο” τον αγαπημένο του σκύλο. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος, έκανε γνωστή την απώλεια του σκύλου του, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Απώλεια. Πώς τη διαχειρίζεσαι? Ο Λάμπρος μας βρήκε κουτάβι το 2013 στο κατώφλι του Mad. Τον είχαμε στη ρεσεψιόν και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Θέμης Γεωργαντάς: Έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του – «Ο Λάμπρος ήταν δίπλα μου σε όλα»
22:37 05/02/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα MAD VMA και η βράβευση στον Αργυρό

govastileto.gr
Το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do τα MAD VMA 2023, τα οποία φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια ως θεσμός. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο Trannos. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να δώσει ένα βραβείο […]
13:00 20/06/2023

MAD VMA 2023: Οι celebrities που έδωσαν το παρών στα μουσικά βραβεία – Δείτε τι φόρεσαν

govastileto.gr
Το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do τα MAD VMA 2023, τα οποία φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια ως θεσμός. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο Trannos. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στη σκηνή των MAD VMA ήταν οι: FY, Josephine, […]
09:00 20/06/2023

Mad VMA 2023: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

okmag.gr
Τα Mad VMA 2023 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου ενώ τα πρόσωπα της σόουμπιζ παρέλασαν στο κόκκινο χαλί κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η διοργάνωση γιόρτασε τα 20 χρόνια της ενώ παρουσιαστής της βραδιάς για ακόμα μια χρονιά ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης ήταν ο Γιώργος […] The post Mad VMA 2023: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν appeared first on OK! Magazine.
07:58 20/06/2023

MAD VMA 2023: Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία

thecaller.gr
O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε το κοινό το βράδυ της Δευτέρας στο κατάμεστο γήπεδο Tae-Kwon-Do στο Παλαιό Φάληρο, για τα 20 χρόνια των MAD VMA.O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε το κοινό το βράδυ της Δευτέρας στο κατάμεστο γήπεδο Tae-Kwon-Do στο Παλαιό Φάληρο, για τα 20 χρόνια των MAD VMA.Μερικοί από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν live ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, η Josephine, η Δέσποινα Βανδή, οι Melisses, η Τάμτα, η Καλομοίρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.  Στο διαγωνιστικό κομμάτι […]
07:00 20/06/2023

Mad VMA 2023: Η άφιξη της Καλομοίρας έχοντας στο πλευρό την οικογένειά της

okmag.gr
To Mad VMA 2023 επιστρέφουν σήμερα Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023, στο Γήπεδο Tae Kwon Do, για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους. Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει -για ακόμη μία χρονιά- ο Θέμης Γεωργαντάς ενώ ένα ξεχωριστό act έχει ετοιμάσει γι’απόψε η Καλομοίρα. Ο φακός του okmag τη συνάντησε στο κόκκινο χαλί κατά την […] The post Mad VMA 2023: Η άφιξη της Καλομοίρας έχοντας στο πλευρό την οικογένειά της appeared first on OK! Magazine.
19:58 19/06/2023

Mάγδα Τσέγκου: Τρίτη φορά κουμπάρα με εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα

okmag.gr
Κουμπάρα έγινε η Μάγδα Τσέγκου και μάλιστα για τρίτη φορά όπως μας ενημέρωσε. Η δημοσιογράφος πάντρεψε τον Διονύση Πυλαρινό με τη Θεοφανώ Μπαρδάκη στη Βάρκιζα. Μάλιστα καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Μάνος Ιωαννου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Ο ιδρυτής του Ionian Ray Yachting που δραστηριοποιείται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παντρεύτηκε […] The post Mάγδα Τσέγκου: Τρίτη φορά κουμπάρα με εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα appeared first on OK! Magazine.
10:40 26/05/2023

Γιώργος Λιάγκας – Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Ιωάννου: Στον γάμο φίλου τους στη Βάρκιζα

okmag.gr
Στον γάμο του καλού τους φίλου Διονύση Πυλαρινού βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Μάνος Ιωαννου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο ιδρυτής του Ionian Ray Yachting που δραστηριοποιείται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα την αγαπημένη του Θεοφανώ Μπαρδάκη. Οι […] The post Γιώργος Λιάγκας – Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Ιωάννου: Στον γάμο φίλου τους στη Βάρκιζα appeared first on OK! Magazine.
22:00 21/05/2023

Θέμης Γεωργαντάς για Eurovision: «Ήταν σοκ, δεν πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή αυτό με τις επιτροπές;»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τις εξελίξεις […] The post Θέμης Γεωργαντάς για Eurovision: «Ήταν σοκ, δεν πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή αυτό με τις επιτροπές;» appeared first on Zappit.
12:30 18/05/2023

H αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για τα Mad VMAs

NewsBomb
H Δέσποινα Βανδή, η Ιlenia Williams, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Θέμης Γεωργαντάς και αρκετοί ακόμη πρωταγωνιστές του πιο διαχρονικού μουσικού…Περισσότερα...
22:26 07/05/2023

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο MAD VMA The kick off party

okmag.gr
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο Shamone το Τhe kick off party για τα φετινά ΜAD VMA. Eκεί ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία που διοργανώνει το μουσικό κανάλι ΜAD. Oικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς. Το πάρτι έντυσε μουσικά ο διάσημος DJ Αντώνης Δημητριάδης: Το παρών έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες. Οι στυλιστικές επιλογές των celebroties […] The post Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο MAD VMA The kick off party appeared first on OK! Magazine.
12:06 27/04/2023

Θέμης Γεωργαντάς: «Έχω στο παντελόνι μου ένα προσωπικό αντικείμενο του μπαμπά μου που δεν είναι πια στη ζωή»

zappit.gr
Λαμπερές παρουσίες στο «The kick off party» της μουσικής βραδιάς των Mad VMA 2023, οπού ανακοινωθήκαν οι φετινές υποψηφιότητες. Ο […] The post Θέμης Γεωργαντάς: «Έχω στο παντελόνι μου ένα προσωπικό αντικείμενο του μπαμπά μου που δεν είναι πια στη ζωή» appeared first on Zappit.
10:54 27/04/2023

Κώστας Σόμμερ: Η τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τρίτο παιδί

tlife.gr
Τον Κώστα Σόμμερ και την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη υποδέχτηκε o Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark To άρθρο Κώστας Σόμμερ: Η τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τρίτο παιδί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:40 24/04/2023

Πηγή Δεβετζή: «Η επιλογή μου είναι το μεγαλύτερο μου λάθος, θα ακύρωνα τον γάμο μου»

zappit.gr
Την Πηγή Δεβετζή υποδέχθηκε τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark, ο Θέμης Γεωργαντάς στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, […] The post Πηγή Δεβετζή: «Η επιλογή μου είναι το μεγαλύτερο μου λάθος, θα ακύρωνα τον γάμο μου» appeared first on Zappit.
01:26 24/04/2023

Ναταλία Γερμανού: Στην Κρήτη για το Πάσχα με μεγάλη παρέα

okmag.gr
Η Ναταλία Γερμανού κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και άρπαξε την ευκαιρία ώστε να ταξιδέψει στην αγαπημένη της Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα. Στην παρέα της, μεταξύ άλλων και στενοί της φίλοι όπως ο Θέμης Γεωργαντάς και η Χριστιάνα Δανέζη, αλλά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος και ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων της Ελούντα Ηλίας Κοκοτός. […] The post Ναταλία Γερμανού: Στην Κρήτη για το Πάσχα με μεγάλη παρέα appeared first on OK! Magazine.
19:32 15/04/2023

Η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε το πιο άβολο περιστατικό που έχει ζήσει στη σκηνή

govastileto.gr
Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής After Dark το βράδυ της Κυριακής στο OPEN την Τραϊάνα Ανανία. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια οδηγήθηκε στο περίφημο εξομολογητήριο όπου και πρόδωσε το πιο άβολο περιστατικό που έχει ζήσει στη σκηνή ενώ εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να βρεθεί ξανά σε […]
17:40 10/04/2023

Τραϊάνα Ανανία: «Πέρασα μέσα από τον κόσμο με το βρακί και το σουτιέν»

zappit.gr
Την Τραϊάνα Ανανία υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό της εκπομπής After Dark το βράδυ της Κυριακής στο OPEN. Η […] The post Τραϊάνα Ανανία: «Πέρασα μέσα από τον κόσμο με το βρακί και το σουτιέν» appeared first on Zappit.
01:52 10/04/2023

Εύη Δρούτσα: «Το είπα αυτό για τον Βασίλη Καρρά και το παρεξήγησαν»

zappit.gr
Την Εύη Δρούτσα και τον Μπο φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο […] The post Εύη Δρούτσα: «Το είπα αυτό για τον Βασίλη Καρρά και το παρεξήγησαν» appeared first on Zappit.
01:42 03/04/2023

Κώστας Τσουρός: Mε ποιο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης δεν έχει επαφές

okmag.gr
Κάθε μέρα μάς λέει «Μega Καλημέρα» δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής τον είδαμε σε έναν διαφορετικό ρόλο. Στο Εξομολογητήριο του After Dark κάθισε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος απάντησε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς. Όπως αποκάλυψε, έχει μετανιώσει συνεργασίες που έχει κάνει όχι με παρουσιαστές αλλά με ανθρώπους […] The post Κώστας Τσουρός: Mε ποιο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης δεν έχει επαφές appeared first on OK! Magazine.
08:22 27/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load