#Ιπποκράτης

Το Ναυάγιο: Της δίνει υπνωτικά χάπια

youfly.com
Με συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», καθώς ο Ιπποκράτης χορηγεί κρυφά στην Ειρήνη υπνωτικά χάπια. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Ναυάγιο: Της δίνει υπνωτικά χάπια appeared first on Youfly.
17:58 24/04/2024

Το Ναυάγιο Spoiler: Ο Ιπποκράτης ρίχνει υπνωτικά στην Ειρήνη

youfly.com
Δύσκολες οι στιγμές που θα βιώσει η Ειρήνη στη συνέχεια της σειράς "Ναυάγιο", καθώς ο Ιπποκράτης της ρίχνει υπνωτικά μέσα στο τσάι.  The post Το Ναυάγιο Spoiler: Ο Ιπποκράτης ρίχνει υπνωτικά στην Ειρήνη appeared first on Youfly.
13:58 23/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης αποφασίζει να τελειώσει τον δικηγόρο Ξενάτο

eretikos.gr
Το Ναυάγιο επιστρέφει απόψε Δευτέρα 22 Απριλίου στις 22:50 στο MEGA. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να καταφέρει να πάει στον αρραβώνα. Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:00 23/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Άγγελος παρακολουθεί στενά τον Ιπποκράτη

youfly.com
Στο στόχαστρο του Άγγελου και του Πέτρου θα βρεθεί ο Ιπποκράτης στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο». The post Το Ναυάγιο: Ο Άγγελος παρακολουθεί στενά τον Ιπποκράτη appeared first on Youfly.
19:58 22/04/2024

Το Ναυάγιο Spoiler: Ο Ιπποκράτης μέσα στα αίματα

youfly.com
Δραματικές οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς του MEGA "To Ναυάγιο" με τον Ιπποκράτη να βρίσκεται μέσα στα αίματα. The post Το Ναυάγιο Spoiler: Ο Ιπποκράτης μέσα στα αίματα appeared first on Youfly.
11:58 22/04/2024

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να ρίξει υπνωτικά στο τσάι της Ειρήνης

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το ναυάγιο» θα δούμε πως ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να συνεχίσει το σχέδιό τους και να ρίχνει υπνωτικά χάπια στο τσάι της Ειρήνης. Δείτε στο happytv.gr όλες τις εξελίξεις: Επεισόδιο 93 (Πέμπτη 9 Μαΐου) Η Στέλλα δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά, δεν γνωρίζει όμως ότι ο Παντελίδης μηχανορραφεί […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να ρίξει υπνωτικά στο τσάι της Ειρήνης
10:38 22/04/2024

«Το Ναυάγιο» – Δευτέρα: Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη

govastileto.gr
Δευτέρα 22 Απριλίου, Επεισόδιο 88 Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Δίνει […]
23:00 21/04/2024

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σαστίζει μπροστά στα σχέδια του Ιπποκράτη

eleftherostypos.gr
Οσο περνά ο καιρός, ολοένα και ξαφνιάζεται αρνητικά με το αληθινό του πρόσωπο. Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει […] Το άρθρο Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σαστίζει μπροστά στα σχέδια του Ιπποκράτη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 21/04/2024

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι…

youfly.com
Η Ειρήνη στο «Ναυάγιο» έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον διπρόσωπο χαρακτήρα του Ιπποκράτη, όταν εκείνος φέρεται βίαια στον Ορφέα. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι… appeared first on Youfly.
23:58 18/04/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: H Eιρήνη μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαίρη

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA. Θα δούμε την Ευγενία να λέει στην Ειρήνη ότι υποπτεύεται πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. H Eιρήνη έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται ότι ο Ιπποκράτης είναι ένας βίαιος κι αδίστακτος άντρας και κινδυνεύει, τόσο εκείνη, όσο και ο Ορφέας. Η Ευγενία όμως, θα έρθει […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: H Eιρήνη μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαίρη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 17/04/2024

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν Δράσεις Ολιστικής Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Παρέμβασης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

alexpolisonline.com
Από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, για να υλοποιήσει Δωρεάν Ολιστικές Δράσεις, για μικρούς και μεγάλους. Οι Ολιστικές Δράσεις για μαθητές / μαθήτριες, γονείς / κηδεμόνες αλλά και εκπαιδευτικούς της Αλεξανδρούπολης, περιλαμβάνουν: • Δράσεις Εκπαίδευσης και ΕπιμόρφωσηςΕκπαιδευτική παρέμβαση πρόληψης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός»Η θεματολογία των δράσεων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού «Έχεις τη δύναμη μέσα σου» σε συνεργασία με το ΝΟΥΝΟΥ Gouda και επιλέχθηκε ύστερα από διερεύνηση των αναγκών των μαθητ
04:53 14/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος λέει στην Ειρήνη όλη την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

tlife.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο». Ο Ιπποκράτης δίνει To άρθρο Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος λέει στην Ειρήνη όλη την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 12/04/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης χτυπάει τον Ορφέα

logiastarata.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Δραματικές οι στιγμές που θα περάσει ο Ορφέας στα χέρια του Ιπποκράτη στα προσεχή επεισόδια στο “Ναυάγιο”, καθώς τον χτυπάει. Η Ειρήνη μετά τις αποκαλύψεις, τόσο για τον Πέτρο, όσο και για τον Ιπποκράτη, κλείνεται στον εαυτό της και χάνει πάσα ιδέα για τους ανθρώπους. […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης χτυπάει τον Ορφέα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 10/04/2024

Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη

zappit.gr
Ναυάγιο – Επεισόδιο 84 (Δευτέρα 8 Απριλίου) – Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του […] The post Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη appeared first on Zappit.
20:00 08/04/2024

Το Ναυάγιο – Παντούση: «Κάποια στιγμή ο Ιπποκράτης…»

youfly.com
Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Αναστασία Παντούση, η οποία μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο. The post Το Ναυάγιο – Παντούση: «Κάποια στιγμή ο Ιπποκράτης…» appeared first on Youfly.
18:58 08/04/2024

Το ναυάγιο – Spoiler: Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη – Πώς θα αντιδράσει;

Newsbeast.gr
Μεγάλες ανατροπές και καθοριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega, «Το ναυάγιο». Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη. Πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν μάθει την αλήθεια για τον άνθρωπο που εμπιστεύεται περισσότερο απ’ όλους; Ο Γιώργης συναντιέται με τον Παύλο Ξενάτο και του λέει ότι ο Παντελίδης βίασε την Αλίκη. Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου στις 22:50: Επεισόδιο 84 – Δευτέρα 8 Απριλίου: Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι η συνάντησή τους στην Κρήτη ήταν τυχαία. Η σύγκρουση των δύο ανδρών είναι πλέον αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης κ
20:00 05/04/2024

Το Ναυάγιο: Απειλεί την Δήμητρα και χαπακώνει την Ειρήνη

youfly.com
Το πιο αδίστακτο πρόσωπό του θα δείξει ο Ιπποκράτης στο "Ναυάγιο", τόσο προς την Ειρήνη, όσο και προς την Δήμητρα. The post Το Ναυάγιο: Απειλεί την Δήμητρα και χαπακώνει την Ειρήνη appeared first on Youfly.
15:58 05/04/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα! Σκοτώνει την…

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Η επιμονή της να βρει στοιχεία για την εξαφάνιση της αδερφής της δεν θα της βγει σε καλό. Η Ευγενία δε σταματά να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την Κλαίρη και εκείνος τελικά παίρνει την απόφαση να την βγάλει για πάντα από τη ζωή του. Ούτε […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα! Σκοτώνει την… appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 04/04/2024

Το Ναυάγιο: Στελής – Ιπποκράτης σε άγρια κόντρα

youfly.com
Ανατροπές και δραματικές αποκαλύψεις έρχονται στη σειρά "Ναυάγιο", με τον Στελή και τον Ιπποκράτη να βρίσκονται σε άγρια κόντρα. The post Το Ναυάγιο: Στελής – Ιπποκράτης σε άγρια κόντρα appeared first on Youfly.
14:58 03/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη όπου βρίσκεται και η Ειρήνη

Newsit
Εξελίξεις που συγκλονίζουν, αποκαλύψεις και μεγάλες ανατροπές έρχονται στη σειρά του MEGA, «Το ναυάγιο». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στις 22:50. Ο παπά-Γρηγόρης αποκαλύπτει στη Λαμπρινή ότι είδε κι αυτός τον Πέτρο και ζητά τη συγχώρεσή της για όλους αυτούς τους μήνες που έχασε την πίστη ... Περισσότερα To άρθρο Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη όπου βρίσκεται και η Ειρήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 03/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load