#Ιπποκράτης

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι…

youfly.com
Η Ειρήνη στο «Ναυάγιο» έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον διπρόσωπο χαρακτήρα του Ιπποκράτη, όταν εκείνος φέρεται βίαια στον Ορφέα. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι… appeared first on Youfly.
23:58 18/04/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: H Eιρήνη μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαίρη

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA. Θα δούμε την Ευγενία να λέει στην Ειρήνη ότι υποπτεύεται πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. H Eιρήνη έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται ότι ο Ιπποκράτης είναι ένας βίαιος κι αδίστακτος άντρας και κινδυνεύει, τόσο εκείνη, όσο και ο Ορφέας. Η Ευγενία όμως, θα έρθει […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: H Eιρήνη μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαίρη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 17/04/2024

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν Δράσεις Ολιστικής Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Παρέμβασης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

alexpolisonline.com
Από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, για να υλοποιήσει Δωρεάν Ολιστικές Δράσεις, για μικρούς και μεγάλους. Οι Ολιστικές Δράσεις για μαθητές / μαθήτριες, γονείς / κηδεμόνες αλλά και εκπαιδευτικούς της Αλεξανδρούπολης, περιλαμβάνουν: • Δράσεις Εκπαίδευσης και ΕπιμόρφωσηςΕκπαιδευτική παρέμβαση πρόληψης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός»Η θεματολογία των δράσεων εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού «Έχεις τη δύναμη μέσα σου» σε συνεργασία με το ΝΟΥΝΟΥ Gouda και επιλέχθηκε ύστερα από διερεύνηση των αναγκών των μαθητ
04:53 14/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος λέει στην Ειρήνη όλη την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

tlife.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο». Ο Ιπποκράτης δίνει To άρθρο Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος λέει στην Ειρήνη όλη την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 12/04/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης χτυπάει τον Ορφέα

logiastarata.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Δραματικές οι στιγμές που θα περάσει ο Ορφέας στα χέρια του Ιπποκράτη στα προσεχή επεισόδια στο “Ναυάγιο”, καθώς τον χτυπάει. Η Ειρήνη μετά τις αποκαλύψεις, τόσο για τον Πέτρο, όσο και για τον Ιπποκράτη, κλείνεται στον εαυτό της και χάνει πάσα ιδέα για τους ανθρώπους. […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης χτυπάει τον Ορφέα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 10/04/2024

Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη

zappit.gr
Ναυάγιο – Επεισόδιο 84 (Δευτέρα 8 Απριλίου) – Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του […] The post Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη appeared first on Zappit.
20:00 08/04/2024

Το Ναυάγιο – Παντούση: «Κάποια στιγμή ο Ιπποκράτης…»

youfly.com
Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Αναστασία Παντούση, η οποία μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο. The post Το Ναυάγιο – Παντούση: «Κάποια στιγμή ο Ιπποκράτης…» appeared first on Youfly.
18:58 08/04/2024

Το ναυάγιο – Spoiler: Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη – Πώς θα αντιδράσει;

Newsbeast.gr
Μεγάλες ανατροπές και καθοριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega, «Το ναυάγιο». Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη. Πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν μάθει την αλήθεια για τον άνθρωπο που εμπιστεύεται περισσότερο απ’ όλους; Ο Γιώργης συναντιέται με τον Παύλο Ξενάτο και του λέει ότι ο Παντελίδης βίασε την Αλίκη. Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου στις 22:50: Επεισόδιο 84 – Δευτέρα 8 Απριλίου: Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι η συνάντησή τους στην Κρήτη ήταν τυχαία. Η σύγκρουση των δύο ανδρών είναι πλέον αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης κ
20:00 05/04/2024

Το Ναυάγιο: Απειλεί την Δήμητρα και χαπακώνει την Ειρήνη

youfly.com
Το πιο αδίστακτο πρόσωπό του θα δείξει ο Ιπποκράτης στο "Ναυάγιο", τόσο προς την Ειρήνη, όσο και προς την Δήμητρα. The post Το Ναυάγιο: Απειλεί την Δήμητρα και χαπακώνει την Ειρήνη appeared first on Youfly.
15:58 05/04/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα! Σκοτώνει την…

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Η επιμονή της να βρει στοιχεία για την εξαφάνιση της αδερφής της δεν θα της βγει σε καλό. Η Ευγενία δε σταματά να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την Κλαίρη και εκείνος τελικά παίρνει την απόφαση να την βγάλει για πάντα από τη ζωή του. Ούτε […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα! Σκοτώνει την… appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 04/04/2024

Το Ναυάγιο: Στελής – Ιπποκράτης σε άγρια κόντρα

youfly.com
Ανατροπές και δραματικές αποκαλύψεις έρχονται στη σειρά "Ναυάγιο", με τον Στελή και τον Ιπποκράτη να βρίσκονται σε άγρια κόντρα. The post Το Ναυάγιο: Στελής – Ιπποκράτης σε άγρια κόντρα appeared first on Youfly.
14:58 03/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη όπου βρίσκεται και η Ειρήνη

Newsit
Εξελίξεις που συγκλονίζουν, αποκαλύψεις και μεγάλες ανατροπές έρχονται στη σειρά του MEGA, «Το ναυάγιο». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στις 22:50. Ο παπά-Γρηγόρης αποκαλύπτει στη Λαμπρινή ότι είδε κι αυτός τον Πέτρο και ζητά τη συγχώρεσή της για όλους αυτούς τους μήνες που έχασε την πίστη ... Περισσότερα To άρθρο Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη όπου βρίσκεται και η Ειρήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 03/04/2024

Η κόντρα Στάνκογλου - Κακούρη στο Ναυάγιο, καθώς έχουμε την αποκάλυψη της ταυτότητας του Πέτρου

queen.gr
Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει πως ο Αντώνης δεν είναι αυτός που φαίνεται στο Ναυάγιο. Περισσότερα...
22:09 02/04/2024

Το Ναυάγιο: Πιάνονται στα χέρια και οι αλήθειες σοκάρουν την Ειρήνη

youfly.com
Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος όπως θα δούμε στο «Ναυάγιο» πιάνονται στα χέρια ενώ η Ειρήνη μένει σοκαρισμένη από τις αλήθειες που έρχονται στο φως. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Ναυάγιο: Πιάνονται στα χέρια και οι αλήθειες σοκάρουν την Ειρήνη appeared first on Youfly.
19:58 02/04/2024

Ο Ιπποκράτης διώχνει τη Δήμητρα από το σπίτι – Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Ναυάγιο»

in.gr
Η δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο» έρχεται απόψε στις 22:50 με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.
14:00 02/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Σάββας ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη

Newsit
Εξελίξεις που συγκλονίζουν, αποκαλύψεις και μεγάλες ανατροπές έρχονται στη σειρά του MEGA, «Το ναυάγιο». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στις 22:50. Το μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται και ο Ιπποκράτης την διώχνει από το σπίτι. Ο Βασίλης και η Στέλλα μπλέκουν σε έναν ... Περισσότερα To άρθρο Το Ναυάγιο: Ο Σάββας ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 02/04/2024

Το Ναυάγιο: Ιπποκράτης και Παντελίδης σε συνεργασία φωτιά

youfly.com
Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς "Το Ναυάγιο" με τον Ιπποκράτη και τον Παντελίδη να συνεργάζονται. The post Το Ναυάγιο: Ιπποκράτης και Παντελίδης σε συνεργασία φωτιά appeared first on Youfly.
10:58 01/04/2024

Το ναυάγιο: Η χάρη που αναγκάζεται να ζητήσει ο Ιπποκράτης από τον Παντελίδη

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το ναυάγιο» θα δούμε πως η Ειρήνη συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το ναυάγιο: Η χάρη που αναγκάζεται να ζητήσει ο Ιπποκράτης από τον Παντελίδη
09:37 30/03/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Η Ειρήνη μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης την έκλεψε

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Ντόμινο αποκαλύψεων έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Ναυάγιο” με την Ειρήνη να μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης της έκλεψε τις φόρμουλες. Τα πάντα ανατρέπονται στο ταξίδι της Ειρήνης στην Κρήτη, τόσο για καλό, όσο και για κακό. Η νεαρή γυναίκα θα βρεθεί προ εκπλήξεως […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Η Ειρήνη μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης την έκλεψε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 28/03/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να πάει μαζί με τον Στελή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μάνα του πριν την εγχείρηση της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά ο […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 26/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load