#Ιωάννα Παππά

Λένα Παπαληγούρα και Ιωάννα Παππά: Η φιλία και ο γάμος με δύο αδέλφια – «Στα τόσα χρόνια δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησαν η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά. Οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί εκτός To άρθρο Λένα Παπαληγούρα και Ιωάννα Παππά: Η φιλία και ο γάμος με δύο αδέλφια – «Στα τόσα χρόνια δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 18/04/2024

«Ο Πατέρας» στο Σύγχρονο Θέατρο

patrasevents.gr
Ευμολπιδών 45, ΑθήναΤετάρτη, 13 Μάρ 2024 20:00Η Ελένη Σκότη επιστρέφει στο Σύγχρονο Θέατρο από τον Νοέμβριο του 2023 με το δημοφιλές έργο του Φλοριάν Ζελέρ «O Πατέρας». Ο Περικλής Μουστάκης και η Ιωάννα Παππά θα πρωταγωνιστήσουν στο έργο του Γάλλου συγγραφέα με τέσσερις αξιόλογους ηθοποιούς να ολοκληρώνουν τον θίασο: τον Αλέξανδρο Κωχ, τη Λίλη Τσεσματζόγλου, τον Κωνσταντίνο Σειραδάκη, και την Καλλιόπη Παναγιωτίδου. Ένα σύγχρονο δράμα που πραγματεύεται τα όρια των σχέσεων μέσα σε μια οικογένεια, όταν ο πατέρας νοσήσει με άνοια λόγω γήρατος. Το τραγικό αυτό θέμα...
15:53 11/03/2024

Ιωάννα Παππά: «Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα»

zappit.gr
Την Ιωάννα Παππά συνάντησε η Νάντια Ρηγάτου για το I love Σου Κου και απάντησε για την περίοδο που γνώρισε […] The post Ιωάννα Παππά: «Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα» appeared first on Zappit.
15:00 04/02/2024

Από το «Παπακαλιάτικο μπλέξιμο» στον «Πατέρα» η Ιωάννα Παππά δεν εκτέθηκε ποτέ για τους λάθος λόγους

queen.gr
Με αφορμή τον ρόλο της Anne, η Ιωάννα Παππά μιλάει Queen.gr και απαντάει στο αν θεωρεί εαυτόν επιτυχημένο, αν νιώθει ότι δεν «χωράει» πουθενά ηλικιακά σε ρόλους, αν την ενοχλεί που πολλοί την έχουν ταυτίσει με το «Παπακαλιάτικο μπλέξιμο», αν, αν, Anne.  Περισσότερα...
13:09 02/02/2024

Ιωάννα Παππά: «Υπήρχε ένα σάστισμα, ένιωθα ότι δεν είμαι τόσο σημαντική για να βγω να μιλήσω»

zappit.gr
Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη της Αθηναϊδας Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» με αφορμή την παράσταση «Πατέρας» όπου και […] The post Ιωάννα Παππά: «Υπήρχε ένα σάστισμα, ένιωθα ότι δεν είμαι τόσο σημαντική για να βγω να μιλήσω» appeared first on Zappit.
17:00 11/01/2024

Ιωάννα Παππά: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο αν δεν ήταν συμφωνημένο»

zappit.gr
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Παππά στo Marie Claire και στην δημοσιογράφο Σίσσυ Στρέμπα, με αφορμή τη […] The post Ιωάννα Παππά: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο αν δεν ήταν συμφωνημένο» appeared first on Zappit.
14:00 31/12/2023

Ιωάννα Παππά: «Ο συνδυασμός μητρότητα και καριέρα είναι ένα στοίχημα, έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αντοχές σου»

govastileto.gr
Η Ιωάννα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ονοματοδοσία του γιου της και το λόγο που δεν προχώρησαν σε βάφτιση. Αρχικά, η Ιωάννα Παππά είπε: «Η παράσταση “Ο πατέρας” αφορά τη νόσο Αλτσχάιμερ. Είναι ένα φοβερό κείμενο, σύγχρονο». Στην συνέχεια, η Η Ιωάννα Παππά ανέφερε: «Είναι ένα στοίχημα […]
21:00 27/12/2023

Ιωάννα Παππά: «Κάναμε ονοματοδοσία στον γιο μας, εγώ έχω κακή ανάμνηση από τη βάφτισή μου»

zappit.gr
Η Ιωάννα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ηθοποιός μίλησε για την ονοματοδοσία του […] The post Ιωάννα Παππά: «Κάναμε ονοματοδοσία στον γιο μας, εγώ έχω κακή ανάμνηση από τη βάφτισή μου» appeared first on Zappit.
09:00 27/12/2023

Ιωάννα Παππά: Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο

govastileto.gr
Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την κοινή της ζωή και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί με τον σύντροφό της Κωσταντίνο Πάντο. Η Ιωάννα Παππά ανέφερε ότι δεν θεωρεί πως ο γάμος «φθείρει» τη σχέση του ζευγαριού, καθώς η ίδια και ο σύντροφός […]
17:00 13/12/2023

Ιωάννα Παππά: Ήμουν κοντά στην αναιμία και είχα σταματήσει να τρώω

Newsit
«Με έβγαλε η μητέρα μου από την ενόργανη χωρίς να το μάθω και μου το είπε μετά από χρόνια», αποκαλύπτει η Ιωάννα Παππά. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην ΕΡΤ για την περίοδο που έκανε ενόργανη στα παιδικά της χρόνια. Η Ιωάννα Παππά περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Παππά: Ήμουν κοντά στην αναιμία και είχα σταματήσει να τρώω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 12/12/2023

Ιωάννα Παππά: Μιλά για την απώλεια της μητέρας της και συγκινεί – “Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να της μιλήσω”

instyle.gr
Η Ιωάννα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της και τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. “Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός. Πριν λίγες μέρες μου είπε «το ξέρω ότι θέλεις την μαμά σου». Είναι δύσκολο όταν φεύγει από την ζωή η μάνα, […] The post Ιωάννα Παππά: Μιλά για την απώλεια της μητέρας της και συγκινεί – “Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να της μιλήσω” appeared first on InStyle.
20:46 16/11/2023

Συγκινεί η Ιωάννα Παππά: «Είναι δύσκολο όταν φεύγει από τη ζωή η μητέρα»

okmag.gr
Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ιωάννα Παππά. Η γνωστή ηθοποπιός μίλησε για γτον γιο της και την οικογένειά της και αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της. «Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός. Αν πάμε κάπου για φαγητό και υπάρχει άλλο παιδάκι σε άλλο τραπέζι, θα καθίσουμε την άλλη παρέα όταν τελειώσουμε», […] The post Συγκινεί η Ιωάννα Παππά: «Είναι δύσκολο όταν φεύγει από τη ζωή η μητέρα» appeared first on OK! Magazine.
10:58 16/11/2023

Ο Πατέρας: Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί τον Περικλή Μουστάκη και την Ιωάννα Παππά στο Σύγχρονο Θέατρο

monopoli.gr
Η Ελένη Σκότη επιστρέφει στο Σύγχρονο Θέατρο τον Νοέμβριο του 2023 με το δημοφιλές έργο του Φλοριάν Ζελέρ, «O Πατέρας».
12:53 16/10/2023

Ο Γυάλινος Κόσμος: Το πιο αντιπροσωπευτικό έργο του Τενεσί Ουίλιαμς για λίγες ακόμη παραστάσεις

instyle.gr
O Γυάλινος Κόσμος του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, με την Κάτια Δανδουλάκη στον εμβληματικό ρόλο της Αμάντα και τους εξαιρετικούς Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνο Μπιμπή και Ρένο Ρώτα, ολοκληρώνει με περιοδεία του στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι! Λίγες μόνο παραστάσεις έμειναν πριν κλείσει οριστικά η αυλαία του έργου που έχουν δει περισσότεροι από 60,000 θεατές και που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό […] The post Ο Γυάλινος Κόσμος: Το πιο αντιπροσωπευτικό έργο του Τενεσί Ουίλιαμς για λίγες ακόμη παραστάσεις appeared first on InStyle.
22:46 04/09/2023

Μυστήριο 93 Ξυλίκι: Ένα θεατροποιημένο αναλόγιο για τον χρόνο, την αρπαγή και την απουσία παρουσιάζεται στην Ελευσίνα

monopoli.gr
Το Θεατροποιημένο αναλόγιο «Μυστήριο 93 Ξυλίκι Post Scriptum», με την Ιωάννα Παππά, τον Άλκη Παναγιωτίδη και τον Αντρέα Μαντά, συνοδεία ζωντανής, πρωτότυπης μουσικής από τον Βρετανό μπασίστα, συνθέτη και παραγωγό, Jah Wobble και τους Tian, παρουσιάζεται στο Πάρκινγκ του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας.
16:53 05/07/2023

Ιωάννα Παππά: Στο Ηρώδειο με το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε σωματότυπο

okmag.gr
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Παππά. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Ηρώδειο και στη συναυλία των Τhe Waterboys. Μάλιστα για την εμφάνισή της, η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο τοπ με λεπτές τιράντες. Το συνδύασε με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε flared γραμμή. Ένα κομψό σχέδιο που κολακεύει κα΄θε σωματότυπο. Και ολοκλήρωσε το στυλ της με […] The post Ιωάννα Παππά: Στο Ηρώδειο με το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε σωματότυπο appeared first on OK! Magazine.
11:58 23/06/2023

Η Κάτια Δανδουλάκη κάνει περιοδεία με τον «Γυάλινο Κόσμο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη – Δείτε το πρόγραμμα

happytv.gr
O Γυάλινος Κόσμος σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη με την Κάτια Δανδουλάκη,  σε περιοδεία και αυτό το καλοκαίρι. O Γυάλινος Κόσμος του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, με την Κάτια Δανδουλάκη στον εμβληματικό ρόλο της Αμάντα και τους εξαιρετικούς Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Ρένο Ρώτα, επιστρέφει με περιοδεία στην Ελλάδα και το φετινό καλοκαίρι! Η παράσταση που έχει ξεπεράσει ως τώρα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Κάτια Δανδουλάκη κάνει περιοδεία με τον «Γυάλινο Κόσμο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη – Δείτε το πρόγραμμα
17:37 13/06/2023

Κλείσε τα μάτια: Ιωάννα Παππά και Θάλεια Ματίκα θυμούνται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

zappit.gr
Οι Θάλεια Ματίκα και Ιωάννα Παππά ξανασμίγουν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» 20 χρόνια μετά το Κλείσε τα μάτια και θυμούνται […] The post Κλείσε τα μάτια: Ιωάννα Παππά και Θάλεια Ματίκα θυμούνται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα appeared first on Zappit.
13:22 21/03/2023

Ιωάννα Παππά: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της – Είναι κούκλος και της μοιάζει πολύ

instyle.gr
Η Ιωάννα Παππά κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται, όμως, ότι λόγω των γενεθλίων της είπε να κάνει μια εξαίρεση και να δημοσιεύσει στα social media μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον γιο της. Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο […] The post Ιωάννα Παππά: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της – Είναι κούκλος και της μοιάζει πολύ appeared first on InStyle.
16:28 13/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load