#Κάρμεν Ρουγγέρη

Ξεσπά η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους»

zappit.gr
Η Κάρμεν Ρουγγέρη εξέφρασε την άποψή της σε συνέντευξή της στη εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για όσα […] The post Ξεσπά η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους» appeared first on Zappit.
22:00 27/11/2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν φοβήθηκα τον καρκίνο, ήμουν ψύχραιμη όταν το έμαθα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν φοβήθηκα τον καρκίνο, ήμουν ψύχραιμη όταν το έμαθα» appeared first on Zappit.
23:00 26/11/2023

Κατέρρευσε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

zappit.gr
Την Κάρμεν Ρουγγέρη μαζί με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» το απόγευμα […] The post Κατέρρευσε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα» appeared first on Zappit.
18:00 25/11/2023

Έρχεται «Το μαγικό κλειδί» από την Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη!

euro2day.gr
Έρχεται «Το μαγικό κλειδί» από την Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη!
17:09 03/11/2023

«Το Μαγικό Κλειδί»: Η νέα παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο «Κιβωτός»

mothersblog.gr
Ένα παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα που προσφέρει τροφή για σκέψη και θα ζωντανέψει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.  Περισσότερα...
13:37 01/11/2023

Κάρμεν Ρουγγέρη για Γλυκάνισο: «Ο ΣΚΑΪ φταίει ξεκάθαρα που δεν πήγε καλά η σειρά»

zappit.gr
Στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη συμμετοχή […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη για Γλυκάνισο: «Ο ΣΚΑΪ φταίει ξεκάθαρα που δεν πήγε καλά η σειρά» appeared first on Zappit.
01:00 12/07/2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Όταν τον έχασα, έχασα και τον κόσμο γύρω μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη: «Όταν τον έχασα, έχασα και τον κόσμο γύρω μου» appeared first on Zappit.
21:00 09/07/2023

"Παραμύθι χωρίς Όνομα" στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων

patrasevents.gr
Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων Δευτέρα, 10 Ιούλ 2023 21:00«ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» από την Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη Σε σκηνοθεσία Χριστίνας Κουλουμπή – Κάρμεν Ρουγγέρη Η παράσταση της χρονιάς σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Η παράσταση «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ την χειμερινή σεζόν, ανοίγει πανιά για την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ελλάδα. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευ...
13:53 15/06/2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Της είπα: σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω κατίνα»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη: «Της είπα: σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω κατίνα» appeared first on Zappit.
09:20 23/03/2023

"ΟΔΥΣΣΕΙΑ" της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater

patrasevents.gr
Λεωφ. Βεΐκου 137, ΓαλάτσιΚυριακή, 26 Μάρ 2023 12:00ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥΤο παραμύθι των παραμυθιών!ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 - CHRISTMAS THEATERΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater με την Οδύσσεια του Ομήρου! Ένα έργο που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν μέσα από το θέατρο τον μεγαλύτερο ποιητή της ανθρωπότητας, τον Όμηρο, σε μια παράσταση αποκλειστικά δική τους.. Η παράσταση, απόλυτα μελετημένη και τεκμηριωμένη, φωτίζει το Ομηρικ...
16:26 16/03/2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα» appeared first on Zappit.
14:54 14/02/2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αν ο Γλυκάνισος ήταν σε άλλο κανάλι, θα ήταν από τις πρώτες σειρές»

zappit.gr
Στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη για την συμμετοχή της στην σειρά, Γλυκάνισος, που προβάλλεται στον […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αν ο Γλυκάνισος ήταν σε άλλο κανάλι, θα ήταν από τις πρώτες σειρές» appeared first on Zappit.
00:22 10/02/2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: Το επάγγελμα που της έδινε 50.000 ευρώ το μήνα

thebest.gr
Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για την πολυετή καριέρα της, την αγάπη της για τα παιδιά αλλά και ένα ακόμα χόμπι της.
17:20 31/12/2022

Αυτή είναι η δεύτερη δουλειά της που της έδινε 50.000 ευρώ το μήνα

tanea.gr
Η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει αφιερώσει τη ζωή της στο θέατρο
09:20 28/12/2022

Η Κάρμεν Ρουγγέρη καταγγέλλει: «Εγώ δεν έχω άκρες, είναι δικό τους τσιφλίκι η Διεύθυνση του φεστιβάλ;»

zappit.gr
Η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Status» στο AstraTV. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο […] The post Η Κάρμεν Ρουγγέρη καταγγέλλει: «Εγώ δεν έχω άκρες, είναι δικό τους τσιφλίκι η Διεύθυνση του φεστιβάλ;» appeared first on Zappit.
23:04 27/12/2022

Κάρμεν Ρουγγέρη: Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες ευρώ έβγαλε από τη ζωγραφική

okmag.gr
Η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Status» στο AstraTV και μίλησε με τον Κωνσταντίνο Καμέα για την καριέρα της και την αγάπη της για τις παιδικές παραστάσεις. «Το σπίτι μου το έκανα από τη Ζωγραφική. Κάποια στιγμή δεν μας έφταναν τα χρήματα για να πληρώσουμε τα γραμμάτια για το δάνειο του σπιτιού και έβαλα […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη: Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες ευρώ έβγαλε από τη ζωγραφική appeared first on OK! Magazine.
22:30 27/12/2022

Κάρμεν Ρουγγέρη: Έβγαζα 50.000 ευρώ το μήνα από τα ζωγραφιστά νυφικά – Το έκανα για 8 χρόνια και έτσι πήρα σπίτι και αυτοκίνητο

thecaller.gr
Στην εορταστική εκπομπή του «Status» στο AstraTV βρέθηκε η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης Κάρμεν Ρουγγέρη ανήμερα των Χριστουγέννων.Στην εορταστική εκπομπή του «Status» στο AstraTV βρέθηκε η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης Κάρμεν Ρουγγέρη ανήμερα των Χριστουγέννων.Ειδικότερα, η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στον Κωνσταντίνο Καμέα για την πορεία της στο θέατρο και την αγάπη της για τις παιδικές παραστάσεις που ανεβάζει με επιτυχία επί σειρά ετών. «Το σπίτι μου το έκανα από τη Ζωγραφική. Κάποια […]
17:32 27/12/2022

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Έβγαζα 50.000 ευρώ τον μήνα από αυτό»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εορταστική εκπομπή του «Status» στο AstraTV ανήμερα των Χριστουγέννων βρέθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης […] The post Κάρμεν Ρουγγέρη: «Έβγαζα 50.000 ευρώ τον μήνα από αυτό» appeared first on Zappit.
16:46 27/12/2022

Εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων για το «Παραμύθι χωρίς όνομα» στο θέατρο Κιβωτός

Zougla
Η παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα» από την παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη, που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι και είναι...
13:06 03/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load