#Καρχαρίας

Αυστραλία: Καρχαρίας επιτέθηκε σε σέρφερ – Αναζητούν τη σορό του

tanea.gr
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τεράστια έρευνα για τον εντοπισμού της σορού του 55χρονου.
12:00 31/10/2023

Φλόριντα: Καρχαρίας κυνηγά εκατοντάδες σαλάχια στα ανοιχτά των ακτών

NewsBomb
Φλόριντα: Ο χειριστής του drone, Justin Nadeau, ο οποίος κατέγραφε βίντεο θαλάσσιας ζωής και τα δημοσίευε στο vlog του, εξεπλάγη…Περισσότερα...
14:00 01/10/2023

Τρόμος στο Ναύπλιο – Καρχαρίας στην παραλία του Κιβερίου

eleftherostypos.gr
Ένας καρχαρίας «έσπειρε» τον τρόμο στην Αργολίδα, όταν εντοπίστηκε στην παραλία του Κιβερίου από ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τον ναυαγοσώστη. Ο ναυαγοσώστης με την σειρά του έκανε σήμα στους λουόμενους να βγουν από το νερό. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, όπου με το διασωστικό σκάφος του ναυαγοσώστη έκαναν εκτεταμένες αναζητήσεις στην θαλάσσια […] Το άρθρο Τρόμος στο Ναύπλιο – Καρχαρίας στην παραλία του Κιβερίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 12/08/2023

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Καρχαρίας εμβολίζει με μανία αλιευτικό σκάφος

empisteutiko.gr
To γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, που καταγράφει τη λυσσαλέα επίθεση ενός τεράστιου καρχαρία εναντίον αλιευτικού σκάφους ανοικτά των ακτών της Φλόριντα. Στο βίντεο που αναρτήθηκε προ ημερών στο Instagram διακρίνεται ένας ταυροκαρχαρίας – είδος καρχαρία, γνωστό για την απρόβλεπτη και συχνά επιθετική συμπεριφορά του – να εμβολίζει επανειλημμένα με το ρύγχος του το […] The post Βίντεο που κόβει την ανάσα: Καρχαρίας εμβολίζει με μανία αλιευτικό σκάφος appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 29/07/2023

Tρόμος στη Φλόριντα: Καρχαρίας εμφανίστηκε στα ρηχά

lykavitos.gr
Πανικό προκάλεσε σε λουόμενους σε παραλία της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ένας καρχαρίας που κινήθηκε στα ρηχά.
05:17 05/07/2023

Τρομακτικό βίντεο: Καρχαρίας εμφανίζεται σε παραλία γεμάτη κόσμο

Newsique.gr
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι λουόμενοι σε παραλία της Φλόριντα, όταν εμφανίστηκε ένας καρχαρίας. Μάλιστα, το τεράστιο θηλαστικό με ιλιγγιώδη ταχύτητα κολυμπούσε προς την παραλία! Το περιστατικό συνέβη στον κόλπο Περντίντο το μεσημέρι της Κυριακής με την ταχύτητα του καρχαρία να προκαλεί εντύπωση και ανατριχίλα, με τους εμβρόντητους λουόμενους να μην πιστεύουν στα μάτια τους. […] Το άρθρο Τρομακτικό βίντεο: Καρχαρίας εμφανίζεται σε παραλία γεμάτη κόσμο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:58 04/07/2023

Φλόριντα: Καρχαρίας δάγκωσε ψαρά – Σοκαριστικό βίντεο

lykavitos.gr
Τη στιγμή που ένας καρχαρίας δάγκωσε έναν ψαρά και τον τράβηξε μέσα στο νερό από μια βάρκα στο Εθνικό Πάρκο Everglades στη Φλόριντα των ΗΠΑ δείχνει σοκαριστικό βίντεο.
03:17 27/06/2023

Τρόμος στην Ισπανία: Καρχαρίας κυνηγά λουόμενους σε παραλία στο Αλικάντε - Δείτε βίντεο

NewsBomb
Ένας μπλε καρχαρίας μήκους 2-2,5 μέτρων πλησίασε απειλητικά εκεί που βρίσκονταν οι λουόμενοι.Περισσότερα...
17:00 16/06/2023

Καρχαρίας επιτέθηκε σε 22χρονη Αμερικανίδα και της έκοψε το πόδι

Newsbeast.gr
Καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά Αμερικανίδα τουρίστρια στα νησιά Τερκς και Κάικος της Καραϊβικής, όπου βρέθηκε για να γιορτάσει την αποφοίτησή της από το κολέγιο του Γέιλ. Η 22χρονη από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, έκανε διακοπές σε θέρετρο της περιοχής μετά την αποφοίτησή της με μια φίλη της όταν δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία που πιστεύεται ότι ήταν υφαλοκαρχαρίας, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Από τη δαγκωνιά του καρχαρία κόπηκε το αριστερό της πόδι. Η 22χρονη και η φίλη της κολυμπούσαν κι έκαναν καταδύσεις στη διάσημη παραλία Grace Bay κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής εκδρομής με σκάφος όταν ο καρχαρίας της επιτέθηκε. Ο καπετάνιος του σκάφους, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος
00:50 27/05/2023

Χαβάη: Καρχαρίας τίγρης επιτέθηκε σε ψαρά – Συγκλονιστικό βίντεο

tromaktiko.gr
Ο ψαράς κατάφερε να απομακρυνθεί και κλώτσησε τον καρχαρία, με αποτέλεσμα να τον διώξει χωρίς να τραυματιστεί. Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας ψαράς στη Χαβάη, όταν εντελώς ξαφνικά ένας καρχαρίας τίγρης του επιτέθηκε. Καθώς καθόταν στο αλιευτικό, ο Σκοτ Χαραγκούτσι είδε τον καρχαρία που ετοιμαζόταν να του επιτεθεί. Κατέγραψε, μάλιστα, με κάμερα την επίθεση, την ώρα […] The post Χαβάη: Καρχαρίας τίγρης επιτέθηκε σε ψαρά – Συγκλονιστικό βίντεο appeared first on Tromaktiko.gr.
20:54 15/05/2023

Σοκαριστικό βίντεο: Καρχαρίας - τίγρης αρπάζει βάρκα με τα σαγόνια του

ieidiseis.gr
Η στιγμή της αστραπιαίας επίθεσης του καρχαρία.Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή της αστραπιαίας επίθεσης ενός καρχαρία-τίγρη σε καγιάκ στη Χαβάη. Ειδικότερα, στο καγιάκ επέβαινε ένας ψαράς, ο Scott Haraguchi, όταν είδα ξαφνικά τα σαγόνια του καρχαρία να πλησιάζουν καταπάνω του. «Άκουσα έναν ήχο που ακουγόταν σαν μια βάρκα που κατευθυνόταν προς το μέρος μου και κοίταξα και είδα αυτό το μεγάλο καφέ πράγμα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν χελώνα, αλλά μετά με χτύπησε και συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας καρχαρίας – τίγρης», ανέφερε ο Haraguchi στο KITV. Όπως είπε ο ψαράς, κατάφερε να κλωτσήσει τον καρχαρία, ο οποίος οπισθοχώρησε και έτσι συνέχισε το ψ
11:34 15/05/2023

Σοκ στη Φλόριντα: Καρχαρίας επιτέθηκε σε 13χρονη - Την τραυμάτισε στην κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια

Παραπολιτικά
«Δεν με άφηνε οπότε χρησιμοποίησα το χέρι μου και την παλάμη και με δάγκωσε και εκεί», είπε η 13χρονη
13:46 14/05/2023

Γύθειο: Καρχαρίας κολυμπούσε γύρω από βάρκα

neolaia.gr
Τον εντόπισε ψαράς και τράβηξε βίντεο την απρόσμενη συνάντησή τους
11:58 21/04/2023

Ψαράδες στη Λακωνία είχαν για… παρέα καρχαρία

Newsbeast.gr
Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι ψαράδες ανοιχτά του Λακωνικού Κόλπου, κοντά στο Γύθειο όταν διαπίστωσαν ότι στην «παρέα» τους βρισκόταν και ένας καρχαρίας. Η παρουσία καρχαριοειδών στις ελληνικές θάλασσες αν και σπάνια, δεν είναι κάτι το παράξενο, ωστόσο σίγουρα προκαλεί έκπληξη. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι Fishingingreece στο TikTok, φαίνεται ο καρχαρίας να κάνει την εμφάνισή του σε κοντινή απόσταση από τη βάρκα των ψαράδων, οι οποίοι το κατέγραψαν με τα κινητά τους. Ο συγκεκριμένος καρχαρίας, μπορεί να τρομάζει με το μέγεθος του, (6 με 7 μέτρα) είναι όμως ακίνδυνος. Ανήκει στο είδος Προσκυνητής Καρχαρίας, γνωστός και σαν Σαπουνάς.
10:40 21/04/2023

Μαλδίβες: Καρχαρίας 100 κιλών δάγκωσε κολυμβήτρια

thebest.gr
Στιγμές τρόμου έζησε μια 30χρονη κολυμβήτρια στις Μαλβίδες όταν την δάγκωσε καρχαρίας βάρους 100 κιλών.
10:38 18/04/2023

Μαλδίβες: Καρχαρίας δάγκωσε σε πλάτη και ώμο 30χρονη κολυμβήτρια κι εκείνη συνέχισε να κολυμπά

Newsbeast.gr
Στιγμές τρόμου έζησε μια 30χρονη κολυμβήτρια στις Μαλβίδες όταν την δάγκωσε καρχαρίας βάρους 100 κιλών. Τη στιγμή της επίθεσης κατέγραψε ο 37χρονος φίλος της 30χρονης Ιμπραήμ Σαφίγκ. Η 30χρονη Κάρμεν Κανόβας Κερβέλο και ο 37χρονος γνώριζαν, πάντως, ότι το σημείο στο οποίο βούτηξαν ήταν περιοχή στην οποία βρίσκονται καρχαρίες. «Αποφασίσαμε να κάνουμε ελεύθερη κατάδυση και να κολυμπήσουμε δίιπλα σε μια ομάδα από καρχαρίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος. Σύμφωνα με τον ίδιο όταν βούτηξαν στην ατόλη Βααβού στις Μαλδίβες βρέθηκαν ανάμεσα σε περίπου 10 καρχαρίες (nurse sharks) οι οποίοι διαβιούν στη συγκεκριμένη περιοχή. Συνολικά οι δύο κολυμβητές βρέθηκαν για 45 λεπτά ανάμεσα στους καρχαρίε
16:46 15/04/2023

Καρχαρίας 100 κιλών δάγκωσε 30χρονη στις Μαλδίβες - Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Newsit
Τον τρόμο έζησε μια 30χρονη στις Μαλδίβες, όταν είδε έναν καρχαρία 100 κιλών να της επιτίθεται. Η 30χρονη Κάρμεν Κανόβας Κερβέλο και ο 37χρονος Ιμπραήμ Σαφίγκ απολάμβαναν την θάλασσα στις Μαλδίβες, σε περιοχή όπου βρίσκονται καρχαρίες. «Αποφασίσαμε να κάνουμε ελεύθερη κατάδυση και να κολυμπήσουμε δίιπλα σε μια ομάδα από καρχαρίες» είπε χαρακτηριστικά ο 37χρονος. Μια ... Περισσότερα To άρθρο Καρχαρίας 100 κιλών δάγκωσε 30χρονη στις Μαλδίβες - Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:26 15/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load