#Καστρί

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι στο Καστρί όπου έμενε το πρώην ζευγάρι

queen.gr
Οι πληροφορίες ήθελαν το πρώην ζευγάρι να έχει νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί. Η κουζίνα υπερπαραγωγή και η αγάπη της 43χρονης για την ελληνική κουζίνα.  Περισσότερα...
10:17 22/04/2024

Καστρίτης: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σβήσει ό,τι πετύχαμε μέχρι τώρα»

Gazzetta
Ο Γιάννης Καστρίτης υποστήριξε τους παίκτες του μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου και αφού μίλησε για έναν γύρο δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον εξήγησε πόσο δύσκολο είναι για τις ομάδες να διαχειριστούν το εικοσαήμερο της διακοπής.
20:00 20/04/2024

Καστρίτης: «Δύσκολη περίοδος για εμάς»

thessports.gr
Το ότι ο Άρης ηττήθηκε δίκαια από τον Κολοσσό Ρόδου υπογράμμισε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Καστρίτης, σημειώνοντας πως αυτή είναι δύσκολη περίοδος για όλες τις ομάδες στο πνευματικό κομμάτι. Όπως είπε:  «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ήμασταν πολύ άστοχοι, τα παιδιά δημιούργησαν πολλά ανοικτά σουτ αλλά δεν τα βάλαμε, φαίνεται και από […]
19:53 20/04/2024

O Γκάλινατ είναι… εδώ μετά από 80 μέρες!

pressaris.gr
Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ είναι και πάλι εδώ! Βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, μετά από απουσία 80 ημερών. Ήταν 31 Ιανουαρίου του 2024, όταν ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Ουλμ. Χρειάστηκε να μείνει 80 ημέρες στα…πιτς για να ξεπεράσει το πρόβλημα και […] The post O Γκάλινατ είναι… εδώ μετά από 80 μέρες! appeared first on pressaris.gr.
08:09 20/04/2024

Άρης: Η επιστροφή του Γκάλινατ απέναντι στον Κολοσσό

thessports.gr
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (20/4) εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, με τον Γιάννη Καστρίτη να βλέπει τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να αγωνιστεί ξανά μετά από 2,5 μήνες εκτός παρκέ εξαιτίας του κατάγματος που υπέστη στο χέρι στον αγώνα κόντρα στην […]
21:53 19/04/2024

Χασανίδης: «Πιεστική άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση»

pressaris.gr
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: The post Χασανίδης: «Πιεστική άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση» appeared first on pressaris.gr.
18:09 19/04/2024

ΚΑΕ Άρης: “Με τον Κολοσσό θα θυμηθούμε, τι εστί γεμάτο «Nick Galis Hall»! “

pressaris.gr
Ο Άρης επιστρέφει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό, μετά από αρκετό καιρό στο «Nick Galis Hall» και η ΚΑΕ ζητά από τον κόσμο της ομάδας να θυμηθεί και να θυμήσει σε όλους πως είναι το γεμάτο γήπεδο. Η ανάρτηση της ΚΑΕ: “Το ερχόμενο Σάββατο (20/04) επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη […] The post ΚΑΕ Άρης: “Με τον Κολοσσό θα θυμηθούμε, τι εστί γεμάτο «Nick Galis Hall»! “ appeared first on pressaris.gr.
12:09 15/04/2024

Καραποστόλου: «Να κάνουμε μια καινούργια αρχή»

pressaris.gr
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για την αναμέτρηση του Άρη με το Περιστέρι : «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που αυτήν την στιγμή παίζει πολύ πειστικό μπάσκετ, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και βρίσκεται σε έναν πολύ καλό παικτικό ρυθμό, με τα δυο παιχνίδια την […] The post Καραποστόλου: «Να κάνουμε μια καινούργια αρχή» appeared first on pressaris.gr.
11:09 12/04/2024

Άρης: Σημαντική επιστροφή ενόψει!

thessports.gr
Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι συνεχίζει ο Άρης με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και να έχει ελπίδες για να βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Ο Άρης Midea έχει στρέψει την προσοχή του στον προσεχή αγώνα με […]
21:53 10/04/2024

Εκτός δωδεκάδας ο Σίλβιο ντε Σόουζα

pressaris.gr
Ο Γιάννης Καστρίτης είχε συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα και τους επτά διαθέσιμους ξένους του. The post Εκτός δωδεκάδας ο Σίλβιο ντε Σόουζα appeared first on pressaris.gr.
17:09 07/04/2024

Μοιρασμένες οι πιθανότητες η επιστροφή του Γκάλινατ στην Πάτρα, πιο σίγουρο για Περιστέρι

pressaris.gr
Χαμόγελα σκόρπισε στις τάξεις των ανθρώπων του Άρη η επιστροφή του Ρομπέρτο Γκάλινατ στις προπονήσεις. Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν ο πρώτος που είδε ανακουφισμένος τον αθλητή του να βγάζει μέρος του προγράμματος και να ανεβάζει ρυθμούς. The post Μοιρασμένες οι πιθανότητες η επιστροφή του Γκάλινατ στην Πάτρα, πιο σίγουρο για Περιστέρι appeared first on pressaris.gr.
08:09 05/04/2024

Το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών για αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών

Newsbeast.gr
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλία. Σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του, συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους των Παρακάρλιων χωριών στην πλατεία της Αμυγδαλής. Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετείχαν ακόμα ο Κύριλλος Παπασταύρου μέλος του ΠΓ, η Μαρία Γαβαλά μέλος της γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας, ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της ΚΕ, ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας, ο Β. Μεταξάς, βουλευτής Μαγνησίας και η Ασημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάρη, Dr πολιτικός μηχανικός, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, που τα τελευταία χρόνια συμπορεύεται με το ΚΚΕ. Στη σύσκεψη, μετα
19:00 04/04/2024

Ανεβάζει στροφές ο Άρης για Προμηθέα, διαχείριση για την επιστροφή του Γκάλινατ

pressaris.gr
Ο Άρης από σήμερα ανεβάζει στροφές για τον δεύτερο αγώνα του TOP 6 της Stoiximan Basket League, με τον Προμηθέα στην Πάτρα, την Κυριακή 07/04 (17:15). Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη συνεχίστηκε χθες καταγράφοντας τη σημαντική παρουσία του Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος για μια ακόμη φορά έβγαλε μέρος του ομαδικού προγράμματος, ενώ ο […] The post Ανεβάζει στροφές ο Άρης για Προμηθέα, διαχείριση για την επιστροφή του Γκάλινατ appeared first on pressaris.gr.
09:09 04/04/2024

O Γκάλινατ φώναξε “παρών”! Συμμετέχει στις προπονήσεις, έτοιμος για την επιστροφή

pressaris.gr
Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ συμμετέχει κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από από απουσία δύο μηνών και λίγων ημερών. Είναι πλέον θέμα του Γιάννη Καστρίτη πότε θα αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στην εξάδα των ξένων. Αν δεν επανέλθει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Προμηθέα, στην Πάτρα, […] The post O Γκάλινατ φώναξε “παρών”! Συμμετέχει στις προπονήσεις, έτοιμος για την επιστροφή appeared first on pressaris.gr.
08:09 03/04/2024

Πληθωρική εμφάνιση Χαρέλ που… εξήγησε γιατί είναι ο MVP φέτος

pressaris.gr
Άλλη μια πληθωρική εμφάνιση από τον Ρόνι Χαρέλ, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος και μάλιστα, υπό το βλέμμα του παππού του, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, όχι μόνο του Άρη, αλλά και του αγώνα.  Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν μαζί με τον Βασίλη Τολιόπουλο οι πιο συνεπείς παίκτες της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. Ως συνήθως […] The post Πληθωρική εμφάνιση Χαρέλ που… εξήγησε γιατί είναι ο MVP φέτος appeared first on pressaris.gr.
09:09 24/03/2024

Καστρίτης: «Περνάμε την κοιλιά μας»

thessports.gr
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Άρη με το Λαύριο και τη νίκη των κιτρινόμαυρων, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας, κάνοντας παράλληλα τον έως τώρα απολογισμό και θέτοντας τους στόχους της ομάδας στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Αναλυτικά τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ 3: «Η αλήθεια είναι πως […]
19:53 23/03/2024

Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Άρης - Λαύριο

filathlos.gr
Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Άρης - Λαύριο 22/03/2024 Για πρώτη φορά στη σεζόν, ο Άρης θα αγωνιστεί στο «Nick Gallis Hall» χωρίς την παρουσία του κόσμου του στο παιχνίδι με το Λαύριο. Ο λόγος είναι εξαιτίας ενός οπαδού τους που καθόταν στα court side seats του γηπέδου, έχοντας κακή συμπεριφορά προς τους διαιτητές στον αγώνα απέναντι στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα ο αθλητικός δικαστής να τους τιμωρήσει. Η διοίκηση της ΚΑΕ προχώρησε σε έφεση για την μείωση της ποινής, αλλά η ΑΣΕΑΔ το απέρριψε σήμερα. Κάτι που σημαίνει πως η πρωτόδικη απόφαση παραμένει ως έχει.  Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα παίξει χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο παιχνίδι του Σαββάτο
15:46 22/03/2024

Δύσκολα να είναι με Λαύριο ο Σόουζα, αφού επιστρέφει ο Σταρκ

pressaris.gr
Ο Καστρίτης καλείται να επιλέξει τη  εξάδα των ξένων για τον αγώνα με το Λαύριο. The post Δύσκολα να είναι με Λαύριο ο Σόουζα, αφού επιστρέφει ο Σταρκ appeared first on pressaris.gr.
14:09 21/03/2024

Καστρίτης: “Είμαστε σε φάση όπου δεν μπορούμε να προπονηθούμε και να ανταγωνιστούμε στο επίπεδο που θέλουμε”

pressaris.gr
O προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με το Περιστέρι, για την κατάσταση στον Άρη και την προσπάθεια που θα γίνει ως το τέλος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου για την δικαιότατη νίκη τους σήμερα. Από την αρχή μέχρι […] The post Καστρίτης: “Είμαστε σε φάση όπου δεν μπορούμε να προπονηθούμε και να ανταγωνιστούμε στο επίπεδο που θέλουμε” appeared first on pressaris.gr.
22:09 16/03/2024

Η επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Καστρίτη και η ανάγκη ανασυγκρότησης

pressaris.gr
Ο Άρης γνώρισε μια κακή ήττα από το Μαρούσι, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρείται φυσιολογικό μια πεντάμηνη περίοδο διπλών και τριπλών αναμετρήσεων να αναζητάει η ομάδα τον εαυτό της. The post Η επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Καστρίτη και η ανάγκη ανασυγκρότησης appeared first on pressaris.gr.
14:09 13/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load