#Καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πολλοί κεραυνοί – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

aek1924.gr
Αναλυτικά, το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ. Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ σχετικά με την κακοκαιρία που θα πλήξει περιοχές της χώρας από την Παρασκευή (19/4). Βαρομετρικό χαμηλό από τα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι […] The post Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πολλοί κεραυνοί – Ποιες περιοχές επηρεάζονται appeared first on AEK1924.gr.
17:37 18/04/2024

Καιρός – Καλλιάνος: Κακοκαιρία 24 ωρών με βροχές – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

lamianow.gr
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με βροχοπτώσεις, κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Όπως τόνισε, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα, από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι. «Είναι ένα σύστημα το οποίο θα επηρεάσει από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα σαρώσει όλη τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το βράδυ της Παρασκευής θα βρέξει και στην Αττική, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι το νερό θα είναι τέτοιο που θα προκαλέσει προβλήματα» συμπλήρωσε. «Από τη Θεσσαλονίκη και ανατολικότερα, μέχρι την Αλεξανδρούπολη, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για πλημμύρες καθώς τα φαινόμενα θα έχουν ένταση και διάρκεια» υπογράμμισε.
00:37 18/04/2024

Καιρός αύριο: Καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη – Έως 7 μποφόρ στα πελάγη

Newsit
Ο καιρός αύριο Πέμπτη 4 Απριλίου θα είναι βροχερός, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι καλός. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη – Έως 7 μποφόρ στα πελάγη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 03/04/2024

Καιρός: Καταιγίδες και αφρικανική σκόνη την Τρίτη, ηλιοφάνεια και 25άρια τις επόμενες ημέρες

eretikos.gr
Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες, εμφανής όμως θα είναι και η ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης, ενώ την Τρίτη θα σημειωθούν καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας. Για την Τρίτη ειδικότερα προβλέπονται νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς. Σύμφωνα με το meteo, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 25/03/2024

Καιρός την Τρίτη: Καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και ζέστη

eleftherostypos.gr
Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και θερμοκρασίες έως και 26 βαθμούς Κελσίου θα κυριαρχήσουν αύριο. Πιο αναλυτικά,  αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά οι οποίες μετά τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται να ενταθούν και θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες. Στα δυτικά και νότια αναμένεται μεταφορά Σαχαριανής σκόνης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη […] Το άρθρο Καιρός την Τρίτη: Καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και ζέστη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 25/03/2024

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία εξπρές – Καταιγίδες τις επόμενες ώρες και στην Αττική!

irafina.gr
Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων, με βροχές και καταιγίδες που αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα στα δυτικά σταδιακά θα σταματήσουν, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά, μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν […]
09:46 19/03/2024

Καταιγίδες μέσα…στο τριήμερο, αλλά όχι σε όλες τις περιοχές – Αναλυτική πρόγνωση

el.gr
Άστατος θα είναι ο καιρός της Κυριακής, καθώς από το μεσημέρι αναμένονται λίγες βροχές και κάποιες καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Το άρθρο Καταιγίδες μέσα…στο τριήμερο, αλλά όχι σε όλες τις περιοχές – Αναλυτική πρόγνωση εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:09 17/03/2024

Καιρός σήμερα: Καταιγίδες σε βορειοανατολική Ελλάδα και Δωδεκάνησα – Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς Κελσίου

Newsit
Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 18 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις Σποράδες και την Εύβοια ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Καταιγίδες σε βορειοανατολική Ελλάδα και Δωδεκάνησα – Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς Κελσίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 08/03/2024

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις τα ξημερώματα της Τρίτης – Οι περιοχές και τα υψόμετρα

irafina.gr
Νέο μέτωπο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο από απόψε με την έντονη αστάθεια να επηρεάζει και τη ΒΔ Ελλάδα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης σε όλη τη Μακεδονία, σε όλο το ανατολικό και το κεντρικό Αιγαίο θα έχουμε έντονα φαινόμενα τα οποία […]
21:46 04/03/2024

Καιρός: Νέα προειδοποίηση Meteo για «έντονα» φαινόμενα – Καταιγίδες, λασποβροχές και αφρικανική σκόνη

in.gr
Εκρηκτικό κοκτέιλ καταιγίδων και αφρικανικής σκόνης θα συνθέσει το σκηνικό της κακοκαιρίας που θα πλήξει την Ελλάδα από Δευτέρα
00:00 04/03/2024

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο: Καταιγίδες, χαλάζι και πολλά μποφόρ τις επόμενες ώρες - Πού θα χτυπήσει η Emil

thetoc.gr
Με χειμωνιάτικη διάθεση μπήκε ο Μάρτιος. Ερχονται καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
07:09 01/03/2024

Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι από το βράδυ της Κυριακής – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

empisteutiko.gr
Για τα καλά χαλάει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής (25.02.2024) με ραγδαία επιδείνωση η οποία θα περιλαμβάνει καταιγίδες και πιθανότατα χαλαζοπτώσεις. Όπως αναφέρει η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο, ο καιρός επιδεινώνεται από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι καταιγίδες θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και θα επεκταθούν και σε άλλες […] The post Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι από το βράδυ της Κυριακής – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 24/02/2024

Καιρός: Καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα -Βροχές και στην Αθήνα

empisteutiko.gr
Από την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και οι βροχές θα περιοριστούν αισθητά. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει το Σαββατοκύριακο, ενώ αναμένεται τοπικά να ξεπεράσουμε και τους 20 βαθμούς Κελσίου, καθώς οι νοτιάδες θα κυριαρχήσουν και θα μεταφέρουν πιο θερμές αέριες μάζες. Ιδιαίτερα, στη βόρεια Κρήτη, η θερμοκρασία […] The post Καιρός: Καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα -Βροχές και στην Αθήνα appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 21/02/2024

Καιρός σήμερα: Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με ομίχλη και υγρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Newsit
Βροχερός ο καιρός σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου σε πολλές περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 17 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στην Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και τη δυτική Κρήτη, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με ομίχλη και υγρασία – Αναλυτική πρόγνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 21/02/2024

Καιρός: Καταιγίδες και αφρικανική σκόνη – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

neolaia.gr
Καιρός: Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά - Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)
08:46 12/02/2024

Καιρός: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι κατά τη διάρκεια της νύχτας – Πότε θα εμφανιστούν τα φαινόμενα στην Αττική [βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά Καιρός: Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θα είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο του καιρού για την Δευτέρα (12/2). Η κακοκαιρία έχει γίνει αισθητή στην δυτική και βόρεια Ελλάδα, με ισχυρούς ως και θυελλώδεις ανέμους, ενώ μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να φαινόμενα να γίνουν αισθητά και στην Αθήνα. Καιρός: Η Αττική στο «μάτι» της κακοκαιρίας Στην Αττική […] Το άρθρο Καιρός: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι κατά τη διάρκεια της νύχτας – Πότε θα εμφανιστούν τα φαινόμενα στην Αττική [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 12/02/2024

Σε εξέλιξη το εξπρές κύμα κακοκαιρίας: Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και αφρικανική σκόνη - Τα μεσάνυχτα και στην Αττική

thetoc.gr
Κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι πολύ ενισχυμένοι και τοπικά θυελλώδεις νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι.
20:09 11/02/2024

Καιρός – Καλλιάνος: Έρχεται κακοκαιρία 48 ωρών – Καταιγίδες και βροχές και στην Αττική

sportime.gr
Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες και ο Γιάννης Καλλιανός αναλύει τα φαινόμενα των βροχοπτώσεων. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
12:46 11/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load