#Κατερίνα Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη: «Θεωρώ ότι έχει ακόμα τηλεοπτικό ψωμί»

neolaia.gr
Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στο «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.
11:47 22/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έδωσε τέλος στην κόντρα του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

govastileto.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τη θέση στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος […]
13:00 20/04/2024

Αλεξάνδρου- Βάσαλος: Τέλος στη κόντρα τους! – «Ο Αλεξάνδρου που είναι;» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από τη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την εκπομπή του στο Youtube και για το τηλεοπτικό τοπίο […] Το άρθρο Αλεξάνδρου- Βάσαλος: Τέλος στη κόντρα τους! – «Ο Αλεξάνδρου που είναι;» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:02 19/04/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν ήταν δική μου θέληση να πάμε 14:45, αλλά κάναμε την προσπάθειά μας φιλότιμα»

zappit.gr
Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια έκανε έναν μίνι απολογισμό […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν ήταν δική μου θέληση να πάμε 14:45, αλλά κάναμε την προσπάθειά μας φιλότιμα» appeared first on Zappit.
12:00 14/04/2024

Από την αρχή οι διαπραγματεύσεις του OPEN με Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη

zappit.gr
Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο πρόσωπα με ζωντανές εκπομπές στο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN για τα οποία υπάρχουν […] The post Από την αρχή οι διαπραγματεύσεις του OPEN με Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη appeared first on Zappit.
10:00 11/04/2024

Κατερίνα Ζαρίφη για Ελεονώρα Μελέτη: «Το ότι ολοκληρώνεται μια εκπομπή σημαίνει ότι ήταν κακή;»

tlife.gr
Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει από το πρωί της Παρασκευής 5/4 η πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη για Ελεονώρα Μελέτη: «Το ότι ολοκληρώνεται μια εκπομπή σημαίνει ότι ήταν κακή;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 05/04/2024

Κατερίνα Ζαρίφη για Καινούργιου – Μπάρκα: «Πρέπει να μπει μια τελεία σε όλο αυτό»

zappit.gr
Με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα σήμερα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Ζαρίφη εξέφρασε […] The post Κατερίνα Ζαρίφη για Καινούργιου – Μπάρκα: «Πρέπει να μπει μια τελεία σε όλο αυτό» appeared first on Zappit.
16:00 04/04/2024

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

sportime.gr
Σημαντική αλλαγή στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open, «Οδός Ζαρίφη 2» Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
00:46 21/02/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με έβριζε όλη μέρα, μου έλεγε “φύγε μωρή”»

tlife.gr
Μια προσωπική ιστορία διηγήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στους συνεργάτες της στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2». H To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: «Με έβριζε όλη μέρα, μου έλεγε “φύγε μωρή”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 20/02/2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω βγάλει τα γεμίσματα και τα θέλω όλα πιο φυσικά, γι’ αυτό έχω ομορφύνει»

tlife.gr
Η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την κάμερα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω βγάλει τα γεμίσματα και τα θέλω όλα πιο φυσικά, γι’ αυτό έχω ομορφύνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 20/02/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη Μενεγάκη κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει»

zappit.gr
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου για το σχόλιο του Δημήτρη Μακαλιά […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη Μενεγάκη κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει» appeared first on Zappit.
13:00 20/02/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: Το on air τηλεφώνημα στην Ιωάννα Μαλέσκου – «Κρατάω τη χθεσινή μας ατάκα»

tlife.gr
Η Κατερίνα Ζαρίφη κάλεσε on air την Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: Το on air τηλεφώνημα στην Ιωάννα Μαλέσκου – «Κρατάω τη χθεσινή μας ατάκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 13/02/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Ζαρίφη – «Μου δυναμιτίζεις τη σκέψη αυτή τη στιγμή»

zappit.gr
Τις δηλώσεις που έκανε στα τηλεοπτικά συνεργεία η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης (13/2) η Κατερίνα Ζαρίφη και […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Ζαρίφη – «Μου δυναμιτίζεις τη σκέψη αυτή τη στιγμή» appeared first on Zappit.
17:00 13/02/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: «Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»

zappit.gr
Στο The 2Night Show της Τρίτης 23/1 φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη. Τη γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό υποδέχθηκε ο Γρηγόρης […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε» appeared first on Zappit.
02:00 24/01/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο λόγος που αρνήθηκε να παίξει στη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

happytv.gr
Στο σημερινό «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, θα δούμε καλεσμένη την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στους λόγους που αρνήθηκε να συμμετέχει στη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου. Η Κατερίνα Ζαρίφη στο «The 2Night Show» Στο αποψινό «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Κατερίνα Ζαρίφη: Ο λόγος που αρνήθηκε να παίξει στη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου
13:37 23/01/2024

Τρύφωνας Σαμαράς – Πηγή Δεβετζή: Ο Νίκος Κοκλώνης «έλυσε» την παρεξήγηση ανάμεσά τους

govastileto.gr
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Open «Οδός Ζαρίφη 2» με τηνΚατερίνα Ζαρίφη. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε μεταξύ άλλων για την δουλειά του, την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη: Συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε: «Περνάει η σχέση από φουρτούνες, αλλά τον […]
23:00 10/01/2024

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Κατερίνα Ζαρίφη: Στις σχέσεις μου είμαι και λίγο τσαμπουκάς

Newsit
«Είναι εμπειρίες από το παρελθόν που μου έχουν μείνει», εξομολογείται η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη». Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για την πορεία της στο τραγούδι, τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και τις σχέσεις της με το ... Περισσότερα To άρθρο Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Κατερίνα Ζαρίφη: Στις σχέσεις μου είμαι και λίγο τσαμπουκάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 09/01/2024

Σάσα Μπάστα: «Η πρώτη κουβέντα που έκανα με το παιδί μου ήταν από το τηλέφωνο»

zappit.gr
Τη Σάσα Μπάστα υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε το κατώφλι του… σπιτιού […] The post Σάσα Μπάστα: «Η πρώτη κουβέντα που έκανα με το παιδί μου ήταν από το τηλέφωνο» appeared first on Zappit.
17:00 03/01/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: Το «αντίο» στον Βασίλη Καρρά – «Είμαστε για πάντα καψούρηδες, καλό πέρασμα»

tlife.gr
Στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε το δικό της αντίο στον Βασίλη To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: Το «αντίο» στον Βασίλη Καρρά – «Είμαστε για πάντα καψούρηδες, καλό πέρασμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 03/01/2024

Κατερίνα Ζαρίφη: «Κάγκελο» έμεινε με τις εικόνες που έδειξε on air η Κατερίνα Καινούργιου

zappit.gr
Στην τελευταία εκπομπή του 2023 για την Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη, την Παρασκευή, όπου και συνάντησε την […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Κάγκελο» έμεινε με τις εικόνες που έδειξε on air η Κατερίνα Καινούργιου appeared first on Zappit.
18:00 29/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load