#Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Θεοφάνεια: Από το Αγρίνιο στον Κεράτιο Κόλπο στην Κωνσταντινούπολη για το Σταυρό (video)

sinidisi.gr
Σε κλίμα κατάνυξης έγινε η θεία λειτουργία στο Φανάρι και η κατάδυση του Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο, ανήμερα των Θεοφανείων. Εκατοντάδες Έλληνες (ανάμεσά τους ο Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης), Ρωμιοί της Πόλης αλλά και εκδρομείς, παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, ενώ συγκινημένοι μίλησαν στην απεσταλμένη του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου και όσοι βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό στον Κεράτιο....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Θεοφάνεια: Από το Αγρίνιο στον Κεράτιο Κόλπο στην Κωνσταντινούπολη για το Σταυρό (video)
14:09 07/01/2024

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Survivor»

zappit.gr
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου και το «papakostories.gr». Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία […] The post Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Survivor» appeared first on Zappit.
12:00 06/08/2023

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Είμαι διαζευγμένη δέκα χρόνια, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον πρώην σύζυγο

Newsit
“Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε και πολύ ωραία παρέα” είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Στις ερωτήσεις του Κωνσταντίνου Μίχου για το Breakfast@star απάντησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και την προσωπική της ζωή. “Ίσως δεν με έχουν σκεφτεί στην ψυχαγωγία γιατί έλεγα πάντα ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Είμαι διαζευγμένη δέκα χρόνια, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον πρώην σύζυγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:44 05/05/2023

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε πολύ ωραία παρέα»

zappit.gr
Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος για το Breakfast@star και μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και την προσωπική της […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε πολύ ωραία παρέα» appeared first on Zappit.
10:56 05/05/2023

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν η κόρη μου μπήκε στην εντατική»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η anchorwoman του Star μίλησε […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν η κόρη μου μπήκε στην εντατική» appeared first on Zappit.
09:04 31/03/2023

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Οι ευχές για την κούκλα κόρη της που κλείνει τα 17 της χρόνια

okmag.gr
Ξεχωριστή ημέρα η 21 Οκτωβρίου για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια έφερε στη ζωή την κόρη της Μαριλίτα. Περήφανη μητέρα η δημοσιογράφος μοιράστηκε τις σκέψεις της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της. «Κανείς δε γεννιέται τέλειος γονιός. Όμως είναι το πιο όμορφο, το πιο αληθινό, το πιο ουσιώδες ταξίδι ζωής […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Οι ευχές για την κούκλα κόρη της που κλείνει τα 17 της χρόνια appeared first on OK.
01:04 21/10/2022

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου αναστατώνει με μπικίνι στην παραλία

zappit.gr
Τι κι αν ο Οκτώβρης έκανε την είσοδο του, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου φροντίζει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στα επαγγελματικά της κενά […] The post Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου αναστατώνει με μπικίνι στην παραλία appeared first on Zappit.
17:24 02/10/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην άντρα μου»

diaforetiko.gr
  Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην άντρα μου» Στην εκπομπή μαμά -δες και στη Ζωή Κρονάκη μίλησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου σε μια συνέντευξη για τον ρόλο της ως μητέρα, τον δεύτερο γάμο της αλλά και τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. «Κανένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο και εύκολο. Με τα χρόνια […]
23:44 11/09/2022

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου σαγηνεύει με αποκαλυπτικό μπικίνι στον καθρέφτη

zappit.gr
Σε μια δροσερή και άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση προχώρησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της […] The post Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου σαγηνεύει με αποκαλυπτικό μπικίνι στον καθρέφτη appeared first on Zappit.
21:06 11/09/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Ποζάρει με το μπικίνι της και δαμάζει τα κύματα η παρουσιάστρια του Star

zappit.gr
Συνεχίζει τις διακοπές η Κατερίνα Παπακωστοπούλου κι απολαμβάνει την καλοκαιρινή ανάπαυλα, λίγο πριν επιστρέψει στις επάλξεις της ενημέρωσης και στα […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Ποζάρει με το μπικίνι της και δαμάζει τα κύματα η παρουσιάστρια του Star appeared first on Zappit.
15:44 17/08/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Η παρουσιάστρια του Star φοράει το μαγιό της και εντυπωσιάζει

thecaller.gr
Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου απολαμβάνει στιγμές και ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στο Ιόνιο, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram.Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου απολαμβάνει στιγμές και ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στο Ιόνιο, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram.Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου ανέβασε φωτογραφίες, όπου ποζάρει με μαγιό μπικίνι και εντυπωσιάζει! «Καλές διακοπές σε όλους με υγεία! Αφήστε τον αέρα να ανακατέψει τα μαλλιά και την αλμύρα να καθαρίσει το […]
18:08 07/08/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Κάτω από τον καυτό ήλιο η παρουσιάστρια του Star

zappit.gr
Να πολεμήσει τον καύσωνα στην Αττική προσπάθησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου κι έτσι επισκέφθηκε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, ώστε να […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Κάτω από τον καυτό ήλιο η παρουσιάστρια του Star appeared first on Zappit.
13:46 26/07/2022

Ακολουθία του Νυμφίου- Βύρωνας ΤΩΡΑ: Ομολόγησε θαύμα στην Παναγία Παρηγορήτρια (VIDEO)

ekklisiaonline.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ : Μέγα θαύμα ομολόγησε η κυρία Κατερίνα Παπακωστοπούλου από τον Κορυδαλλό, είχα ατύχημα με μεγάλο πρόβλημα στη μέση και με έσωσε η Παναγία. Το άρθρο Ακολουθία του Νυμφίου- Βύρωνας ΤΩΡΑ: Ομολόγησε θαύμα στην Παναγία Παρηγορήτρια (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:46 17/04/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Η ασθένεια της κόρης μου επιδείνωσε τη σχέση με τον πρώην σύζυγο μου»

zappit.gr
Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου φιλοξένησε η Ζωή Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η γνωστή […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Η ασθένεια της κόρης μου επιδείνωσε τη σχέση με τον πρώην σύζυγο μου» appeared first on Zappit.
18:40 29/01/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Η κόρη μου έπαθε σοβαρή μικροβιακή λοίμωξη, έμεινε 10 ημέρες στην εντατική»

tlife.gr
Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Μαμάδες» για το πρόβλημα υγείας της κόρης της, αλλά και To άρθρο Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Η κόρη μου έπαθε σοβαρή μικροβιακή λοίμωξη, έμεινε 10 ημέρες στην εντατική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 28/01/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Η υγεία της επιδεινωνόταν χωρίς να την ωφελούν οι ενδοφλέβιες αντιβιώσεις

Newsit
Όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου σε συνέντευξη της. Στην περιπέτεια της κορούλας της, Μαριλίτας αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου μιλώντας στο περιοδικό Hello! και τον Γιάννη Βίτσα. Πριν από έντεκα χρόνια, η Μαριλίτα εισήχθη με πνευμονία και υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε αρκετό διάστημα. Είχε πάθει μια λοίμωξη από ένα καναρίνι που είχατε ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Η υγεία της επιδεινωνόταν χωρίς να την ωφελούν οι ενδοφλέβιες αντιβιώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:04 02/01/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Είχε κολλήσει χλαμύδια της ψιττάκωσης από ένα εξωτικό καναρίνι»

zappit.gr
Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα κι αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε περάσει η […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Είχε κολλήσει χλαμύδια της ψιττάκωσης από ένα εξωτικό καναρίνι» appeared first on Zappit.
13:34 01/01/2022

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν από την περιπέτεια με τον κορονοϊό

tlife.gr
Μέσω skype εμφανίστηκε σήμερα στο Happy Day η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star που To άρθρο Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν από την περιπέτεια με τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:20 13/12/2021

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Θετική στον κορωνοϊό

neolaia.gr
Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό.
17:06 10/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load