#Καύσωνας

Καύσωνας και αφρικανική σκόνη από το Σαββατοκύριακο – Τι λένε Τσατραφύλλιας και Μαρουσάκης

Newsique.gr
Απρίλιος είναι, αλλά ο καιρός μας θυμίζει Αύγουστο… Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου και σε ορισμένες περιοχές θα ανέβει ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο… Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιώργο Τσατραφύλλια, «πολύ ζεστό αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο για τη χώρα μας με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και 9 βαθμούς πάνω από […] Το άρθρο Καύσωνας και αφρικανική σκόνη από το Σαββατοκύριακο – Τι λένε Τσατραφύλλιας και Μαρουσάκης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:58 12/04/2024

Καύσωνας με 62 βαθμούς στη Βραζιλία

protagon.gr
Οι αρχές της Βραζιλίας εξέδωσαν συστάσεις για τους πολίτες, καθώς οι θερμοκρασίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Οι νότιες περιοχές της χώρας απειλούνται από πλημμύρες The post Καύσωνας με 62 βαθμούς στη Βραζιλία appeared first on Protagon.gr.
17:09 18/03/2024

Καύσωνας, του Γιάννη Παναγόπουλου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης

monopoli.gr
Ο «Καύσωνας», μια παράσταση του Γιάννη Παναγόπουλου, βασισμένη σε διηγήματα της Βίβιαν Στεργίου, κάνει πρεμιέρα στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.
16:53 11/03/2024

Ποιο είναι το καλύτερο ποτό για ενυδάτωση; Και όχι, δεν είναι το νερό

thebest.gr
Η Ευρώπη «λιώνει» από τις υψηλές θερμοκρασίες, με την Ελλάδα, όπου ο Καύσωνας Κλέων συνεχίζει να προκαλεί ακραίες συνθήκες, να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν 45άρια.
17:00 12/11/2023

Καύσωνας στην Αυστραλία: Το Ελ Νίνιο ανεβάζει το θερμόμετρο 16 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο

naftemporiki.gr
Για «πολύ ασυνήθιστη ζέστη για τον μήνα Σεπτέμβριο» που θα επικρατήσει μέχρι την Τετάρτη σε Νότια Αυστραλία, Βικτώρια και Νέα Νότια Ουαλία προειδοποιεί η αυστραλιανή μετεωρολογική υπηρεσία. Οι ειδικοί προβλέπουν… Καύσωνας στην Αυστραλία: Το Ελ Νίνιο ανεβάζει το θερμόμετρο 16 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
08:00 18/09/2023

Αγορά αυτοκινήτου: Καύσωνας… και στις πωλήσεις!

Newsauto.gr
Και τον Ιούλιο η ελληνική αγορά αυτοκινήτου κατάφερε να υπερκεράσει τις όποιες διακυμάνσεις και προκλήσεις, αντανακλώντας τις ευρύτερες τάσεις της οικονομίας και της βιομηχανίας. Κατά τον Ιούλιο, συνεχίστηκε η ανοδική τάση των πωλήσεων σε σύγκριση με προηγούμενους μήνες. Παρά τις σημαντικά υψηλότερες τιμές και την ακρίβεια που υπάρχει, οι καταναλωτές φαίνεται ότι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον […] The post Αγορά αυτοκινήτου: Καύσωνας… και στις πωλήσεις! appeared first on NewsAuto.gr.
14:01 10/08/2023

Αποχαιρετήστε τον χειμώνα: Καύσωνας στο νότιο ημισφαίριο, ρεκόρ θερμοκρασίας στους ωκεανούς

myvolos.net
Καύσωνας στη Χιλή, ρεκόρ θερμοκρασίας στην επιφάνεια των ωκεανών και ξηρασία στον Αμαζόνιο. Οι δυσοίωνες ενδείξεις της κλιματικής αλλαγής συνεχίζονται, καθώς η πρωτεύουσα της Αργεντινής, Μπουένος Αϊρες, ζει τον θερμότερο Αύγουστο των τελευταίων 117 ετών, αν και η θερμοκρασία θα έπρεπε κανονικά να είναι πολύ πιο ήπια με δεδομένο ότι το νότιο ημισφαίριο διανύει την […]
07:46 06/08/2023

Καιρός σήμερα: Καύσωνας με 40 βαθμούς – «Πέφτουν» οι άνεμοι

Newsit
Πολύ ζεστός αναμένεται ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου. Η θερμοκρασία θα εκτιναχθεί έως τους 40 βαθμούς Κελσίου. Εξασθενούν οι άνεμοι. Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας το μεσημέρι – απόγευμα. Η ορατότητα στα δυτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Καύσωνας με 40 βαθμούς – «Πέφτουν» οι άνεμοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 04/08/2023

Καιρός: Προ των πυλών νέος τριήμερος καύσωνας – Πού θα έχουμε 40άρια – Αναλυτικά οι περιοχές και οι θερμοκρασίες

thecaller.gr
Καιρός - Καύσωνας: Προ των πυλών βρίσκονται νέες μεγάλες θερμοκρασίες στη χώρα μας, με τη μεγαλύτερη άνοδό τους να σημειώνονται την Πέμπτη (03/08) κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά όπου θα φτάσουν τοπικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.Καιρός - Καύσωνας: Προ των πυλών βρίσκονται νέες μεγάλες θερμοκρασίες στη χώρα μας, με τη μεγαλύτερη άνοδό τους να σημειώνονται την Πέμπτη (03/08) κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά όπου θα φτάσουν τοπικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.Όπως προκύπτει από τα προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό, άλλος ένας καύσωνας θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα, […]
08:00 01/08/2023

Ο καύσωνας επιστρέφει: Οι τρεις δύσκολες μέρες με 40αρια

ieidiseis.gr
Πρώτα βροχές και στη συνέχεια καύσωνας. Ποιες μέρες η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Μπορεί σήμερα Τρίτη 1η Αυγούστου να αναμένονται κατά τόπους μερικές βροχές και καταιγίδες, ωστόσο ο καύσωνας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και επιστρέφει μέσα στην εβδομάδα.  Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο υδράργυρος θα πάρει και πάλι την ανιούσα προ το τέλος της εβδομάδας. Πριν όμως από αυτό, αναμένονται βροχές και καταγίδες σε ορισμένα τμήματα της επικράτειας.  Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, το θερμόμετρο την Τετάρτη αναμένεται να αγγίξει τους 38 βαθμούς, έπειτα από αρκετές μέρες που η θερμοκρασία κινούνταν σε χαμηλότερα -και πιο ευχάριστα- επίπεδα. Πέμπτη, Παρασκε
06:46 01/08/2023

Καύσιμα: «Καύσωνας» στις τιμές ενόψει της εξόδου του Αυγούστου [γράφημα]

pagenews.gr
Πού κατατάσσεται η Ελλάδα στις τιμές σε σύγκριση με την Ευρώπη
00:46 01/08/2023

Καύσωνας και φωτιες – Τι λένε οι επιστήμονες

olympia.gr
Αλλάζει η κατάσταση όσον αφορά στον καιρό σε ολόκληρη την Μεσόγειο, όπως απέδειξε ο φετινός Ιούλιος ο οποίος ήταν ο θερμότερος που έχει καταγραφεί σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην περιοχή της Μεσογείου. Την ίδια στιγμή, μια ακόμη «απειλή» αποτελούν οι πυρκαγιές οι οποίες και πάλι δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Μεσόγειο […] Καύσωνας και φωτιες – Τι λένε οι επιστήμονες - olympia
16:28 30/07/2023

Καύσωνας: Ποιες ελληνικές θάλασσες «έβρασαν»

naftemporiki.gr
Το πρόσφατο κύμα καύσωνα που βίωσε η χώρα μας για δεκαπέντε ημέρες δοκίμασε τις αντοχές του πληθυσμού και κατέστησε δύσκολη την αντιμετώπηση των πυρκαγιών. Πέρα από αυτά όμως, επηρέασε επίσης… Καύσωνας: Ποιες ελληνικές θάλασσες «έβρασαν» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:00 29/07/2023

Καιρός: Καύσωνας τέλος - Πού θα «χτυπήσουν« τα μπουρίνια τις επόμενες ώρες

NewsBomb
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις καταιγίδες Περισσότερα...
15:00 26/07/2023

Καύσωνας: Πώς θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα – Αυτά είναι τα μέτρα

tromaktiko.gr
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, ημέρα κορύφωσης του καιρικού φαινομένου – καύσωνα με την ονομασία «ΚΛΕΩΝ» σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), διευκρινιστική εγκύκλιο για τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα. Σύμφωνα με την εγκύκλιο, επιβάλλεται παύση […] The post Καύσωνας: Πώς θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα – Αυτά είναι τα μέτρα appeared first on Tromaktiko.gr.
07:47 26/07/2023

Καιρός αύριο: Καύσωνας με 46 βαθμούς – Πού και πότε θα πέσουν καταιγίδες

Newsit
Ακόμα πιο καυτός θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη, 26 Ιουλίου με τη θερμοκρασία να ανηφορίζει μέχρι τους 46 βαθμούς Κελσίου. Από το μεσημέρι και μετά το σκηνικό θα αλλάξει με καταιγίδες. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός, όμως μετά το μεσημέρι στη βορειοδυτική χώρα και πιο ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Καύσωνας με 46 βαθμούς – Πού και πότε θα πέσουν καταιγίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 25/07/2023

Καύσωνας: Η ακτινοβολία επιδρά στον εγκέφαλο των παιδιών, λέει παιδίατρος

lamianow.gr
Με τον Ιούλιο του 2023 να είναι ο πιο θερμός που έχει καταγραφεί ποτέ, στην ΕΡΤ μίλησε ο παιδίατρος και εντατικολόγος, Τάσος Χατζής σχετικά με το πώς θα πρέπει να προφυλαχθούν από τον καύσωνα τα παιδιά που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες εστιάζοντας στην πρόληψη των γονέων. «Πάνω από όλα να κάνουμε πρόληψη. Πρόληψη σημαίνει το παιδί να είναι σε […] The post Καύσωνας: Η ακτινοβολία επιδρά στον εγκέφαλο των παιδιών, λέει παιδίατρος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
21:37 24/07/2023

Καύσωνας: Το ΣΟΚ του Λίβα έρχεται

Newsauto.gr
Ο προγνώστης της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την κατάσταση του καιρού την προσεχή Τετάρτη λόγω του λίβα που θα επικρατήσει. Οι καύσωνες θα φτάσουν στο τέλος τους, και οι προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου δείχνουν μια ελαφρά υποχώρηση της θερμοκρασίας. Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για την κατάσταση του καιρού […] The post Καύσωνας: Το ΣΟΚ του Λίβα έρχεται appeared first on NewsAuto.gr.
10:00 24/07/2023

Καύσωνας: Ξεκινά η εβδομάδα με 42 βαθμούς  – Πότε αναμένεται να δροσίσει

tromaktiko.gr
Συνθήκες καύσωνα και σήμερα Δευτέρα με τη θερμοκρασία να χτυπά «κόκκινο» φτάνοντας στους 42 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά έως 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Οι μέγιστες τιμές της θα φθάσουν στα ηπειρωτικά τους […] The post Καύσωνας: Ξεκινά η εβδομάδα με 42 βαθμούς  – Πότε αναμένεται να δροσίσει appeared first on Tromaktiko.gr.
08:46 24/07/2023

Καύσωνας: Μέχρι 42 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ

tromaktiko.gr
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων το οποίο αναφέρεται στο θερμό κύμα που προκαλεί από τις 12-7-2023 κατά διαστήματα συνθήκες καύσωνα με την ονομασία CLEON σε πολλές περιοχές της χώρας, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία. Συνοπτικά: Τη Δευτέρα 24-7-2023 πρόσκαιρη υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Την Τρίτη 25-7-2023 και την Τετάρτη 26-7-2023 νέα […] The post Καύσωνας: Μέχρι 42 βαθμούς η θερμοκρασία τη Δευτέρα σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ appeared first on Tromaktiko.gr.
03:46 24/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load