#Κηφισιά

Γραμμωμένα πόδια, παπούτσια χορού και φόρεμα μπαλέτου: Αλλάζει καριέρα η Φαίη Σκορδά… γίνεται χορεύτρια;

Newside.gr
Η Φαίη Σκορδά αγαπάει πολύ τον χορό και έχει ξεκινήσει μαθήματα σε σχολή χορού στην Κηφισιά, η οποία βρίσκεται κοντά στο νέο σπίτι που μένει με τους γιους της. Η νέα φωτογραφία από τον χορό που ανάρτησε η Φαίη Σκορδά Μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στα social media, στην οποία κάθεται μπροστά στον καθρέφτη, φορά ένα [...] Το άρθρο Γραμμωμένα πόδια, παπούτσια χορού και φόρεμα μπαλέτου: Αλλάζει καριέρα η Φαίη Σκορδά… γίνεται χορεύτρια; εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:02 24/04/2024

Κηφισιά: 17χρονος πωλούσε κροτίδες και βεγγαλικά μέσω social media

eretikos.gr
Εκατοντάδες κροτίδες και βεγγαλικά βρέθηκαν στην κατοχή ενός 17χρονου στην Κηφισιά, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμου που εμπορεύεται παράνομα βεγγαλικά και κροτίδες μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δραστηριότητα. Μετά από […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
17:59 24/04/2024

Λούκα Βιλντόζα: Διέρρηξαν το σπίτι του στην Κηφισιά

documentonews.gr
Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Λούκα Βιλντόζα. Άγνωστοι εισέβαλαν από την μπαλκονόπορτα στο σπίτι του Αργεντινού γκαρντ… Το άρθρο Λούκα Βιλντόζα: Διέρρηξαν το σπίτι του στην Κηφισιά εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
10:10 24/04/2024

Παναθηναϊκός: Θύμα διάρρηξης ο Λούκα Βιλντόσα, του έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα και ένα Rolex!

Παραπολιτικά
Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Λούκα Βιλντόσα στο σπίτι του στην Κηφισιά λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για τα playoffs της Euroleague. Οι δράστες έκλεψαν από τον Αργνετινό χρήματα, κοσμήματα και ένα Rolex.
10:01 24/04/2024

Διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόζα στην Κηφισιά - Του άρπαξαν χρήματα και ένα πανάκριβο Rolex

Newsit
Ο γνωστός μπασκεμπολίστας του Παναθηναϊκού Λούκα Βιλντόζα έπεσε θύμα «ποντικών», που έκαναν διάρρηξη στην οικία του στην Κηφισιά. Εισβολή των αγνώστων μακρυχέρηδων στο σπίτι του παίκτη των πράσινων Λούκα Βιλντόζα καταγγέλθηκε χθες, Τρίτη (23.04.24) το πρωί, στις 11:30, στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οι δράστες της διάρρηξης αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, άρπαξαν άγνωστο ... Περισσότερα To άρθρο Διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόζα στην Κηφισιά - Του άρπαξαν χρήματα και ένα πανάκριβο Rolex δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:01 24/04/2024

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

eleftherostypos.gr
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων έχει δημιουργηθεί και δυο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού λόγω τροχαίων ατυχημάτων. Το ανοδικό ρεύμα στον Κηφισό είναι ακινητοποιημένο από το ύψος της Ιεράς Οδού προς τη Νέα Χαλκηδόνα και το καθοδικό από τη Νέα Κηφισιά προς τη Γέφυρα Αχαρνών. Την ίδια ώρα πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην ανηφόρα της […] Το άρθρο Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:08 24/04/2024

Ο αντίκτυπος της δήλωσης ΣΟΚ Βρέντζου:΄΄Το ‘χρίσμα’ στο Νότιο όμιλο είχε αρχικά δοθεί στην Καλαμάτα΄΄

sportstonoto.gr
Ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Βρέντζος, έκανε γνωστό με τοποθέτησή του πώς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Κρήτης. Μεταξύ άλλων ανέφερε:΄΄Το ‘χρίσμα’ στο Νότιο όμιλο είχε αρχικά δοθεί στην Καλαμάτα (ακριβώς όπως είχε δοθεί πέρυσι στην Κηφισιά), με ‘επιλαχούσα’ την Καλλιθέα. Κι όταν φάνηκε ότι η Καλαμάτα δεν μπορεί με τίποτα […]
22:46 23/04/2024

Κηφισιά: Χωρίς Τσανάτζια με ΠΑΣ Γιάννινα, δύσκολα ο Τεϊσέιρα

Gazzetta
Ο Ντάριο Τσανάτζια συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δύσκολη η συμμετοχή του Τεϊσέιρα, έτοιμοι Ματέους Σάντος και Αναγνωστόπουλος.
22:01 23/04/2024

Διαιτησία: Το «ντου» του Τζαβέλλα στον Βάτσιο, τα παράπονα του Σπανού και το «shame on you» του Ίλιτς!

sportime.gr
Πλούσιο το «τρίτο» ημίχρονο στο Ατρόμητος - Κηφισιά. Η ένταση στα αποδυτήρια και τα παράπονα που έκαναν Σπανός, Ίλιτς και Τζαβέλλας στον Βάτσιο! Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.
13:47 23/04/2024

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

blueskytv.gr
Η Κηφισιά «απέδρασε» με νίκη από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα on BLUE SKY.
11:46 23/04/2024

Ανέκδοτο: Ο πλούσιος,η διαθήκη και οι δυο κληρονόμοι …!Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Πεθαίνει ένας πλούσιος πατέρας και αφήνει μια μεγάλη κληρονομιά στους δυο γιους του. Συναντιέται, λοιπόν, ο μεγάλος με το μικρό να συζητήσουν τη μοιρασιά: – Μεγάλος: Λοιπόν αδελφάκι μου, εγώ δεν θέλω να σ αδικήσω. Ακου, λοιπόν, την πρότασή μου και αν διαφωνείς τη ξανασυζητάμε. – Λοιπόν, τη βίλλα στην Κηφισιά θα την πάρω εγώ, […] The post Ανέκδοτο: Ο πλούσιος,η διαθήκη και οι δυο κληρονόμοι …!Τρελό γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
16:59 22/04/2024

Νέα Μάκρη: Θέσεις εργασίας στην Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής

irafina.gr
Προκήρυξη θέσεων για τον ορισμό διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Αξιωματικών, στη Σχολή Πυροσβεστών, στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης και στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Ακαδημία (ΠΥΡΑ). Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις αφορούν τις σχολές: Σχολή Αξιωματικών με έδρα την Κηφισιά Σχολή Πυροσβεστών με έδρα την […]
15:46 22/04/2024

Παναιτωλικός: Κι όμως! Στην πιο δύσκολη θέση από όλους!

sportime.gr
Ο Παναιτωλικός είναι στο +1 από τον Βόλο και στο +2 από την Κηφισιά, αλλά έχει το πιο «περίεργο» πρόγραμμα! Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.
14:47 22/04/2024

Ουρά 15 χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση

Newsit
Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στην κίνηση των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς για ακόμη μια μέρα Κηφισός, Αττική Οδός, Κηφισιάς, Ποσειδώνος και η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου βρίσκονται στο κόκκινο. Στον Κηφισό τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν σταματημένα στην άνοδο από τo Μοσχάτο μέχρι τη Λυκόβρυση και στην κάθοδο η κίνηση γίνεται με δυσκολία από ... Περισσότερα To άρθρο Ουρά 15 χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Ζοάο Πέδρο: «Aκόμη δύο πολέμους να κερδίσουμε, απίστευτοι οι οπαδοί μας»

agrinionews.gr
Έτοιμος για τα δύο εναπομείναντα κομβικά ματς δήλωσε μετά τη νίκη στην Τρίπολη ο Ζοάο Πέδρο, χαρακτηρίζοντάς τα… «πολέμους». Αρχικά, τόνισε στον Πάρη Τσελεπίδη και το monobala.gr: «Δεν έχουμε κάποιο μαγικό ραβδί στα δύο τελευταία μας παιχνίδια, στα οποία κάναμε δύο νίκες μακριά από το Αγρίνιο. Απλώς βγήκε η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, όπως συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Όπως ισχύει με μας στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής χρονιάς». Για τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες που ήρθαν μετά την… ανώμαλη προσγείωση με την εντός έδρας από τον Βόλο ανέφερε: «Σίγουρα μετά την ήττα μας στην έ
10:49 22/04/2024

Κηφισιά: Αυτό τον παίκτη έχουν βάλει στο μάτι

sportime.gr
Ο παίκτης της Κηφισιάς που έχει προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
18:46 21/04/2024

«Διπλό» παραμονής του Παναιτωλικού στην Τρίπολη

blueskytv.gr
Ο Παναιτωλικός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πέρασε νικηφόρα (2-0) από την Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα κι έκανε το βαθμολογικό άλμα που επιζητούσε, καθώς έφτασε στους 30 βαθμούς και άφησε πίσω του Βόλο και Κηφισιά. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν το παιχνίδι με στόχο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και το πέτυχαν, αφού στο πρώτο τέταρτο […] «Διπλό» παραμονής του Παναιτωλικού στην Τρίπολη on BLUE SKY.
14:46 21/04/2024

Νίκη της Κηφισιάς στο Περιστέρι και συνεχίζει να ελπίζει: Υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα

blueskytv.gr
Η Κηφισιά «απέδρασε» με νίκη (2-1) από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Η ομάδα των βορείων προαστίων χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να φτάσει στους 3 βαθμούς και να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της παραμονής, ενώ η νίκη της σήμανε και τον μαθηματικό υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα […] Νίκη της Κηφισιάς στο Περιστέρι και συνεχίζει να ελπίζει: Υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα on BLUE SKY.
12:46 21/04/2024

Κηφισιά: Ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για τη φιλοξενία

Gazzetta
H Κηφισιά λίγο μετά τη νίκη της στην έδρα του Ατρομήτου ευχαρίστησε τη διοίκηση των Περιστεριωτών για την εξαιρετική φιλοξενία.
01:00 21/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load