#Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια Πανταζή στο ΟΠΑΠ Game Time: Η αγάπη της για τον Παναθηναϊκό και οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

sportime.gr
Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής μιλάει για την Ολυμπιακή χρονιά που διανύουμε, το ποδόσφαιρο και τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
10:46 19/01/2024

Κλέλια Πανταζή: Η τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική εορτή του συζύγου της, Λευτέρη Τσάκαλου

tlife.gr
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της, Λευτέρης To άρθρο Κλέλια Πανταζή: Η τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική εορτή του συζύγου της, Λευτέρη Τσάκαλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 15/12/2023

Κλέλια Πανταζή: «Το αυτοκολλητάκι μου» - Η φωτογραφία με τον 5 μηνών γιο της

mothersblog.gr
Μία elevator selfie με τον μικρό της γιο της δημοσίευσε η Κλέλια Πανταζή.Περισσότερα...
16:37 10/12/2023

Πανταζή - Τσάκαλος:Η διακόσμηση στο σπίτι τους και τα παιδικά δωμάτια

onsports.gr
Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν καταφέρει να…
11:17 09/10/2023

Κλέλια Πανταζή: Ο μικρός της γιος έγινε δύο μηνών - Η τρυφερή φωτογραφία

mothersblog.gr
Μία νέα φωτογραφία με τον μεγάλο και τον μικρό της γιο δημοσίευσε η Κλέλια Πανταζή.Περισσότερα...
16:37 24/09/2023

Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έγινε 2 μηνών

okmag.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Πανταζή, καθώς πριν από δύο μήνες έγινε μητέρα για τρίτη φορά. Η Ολυμπιονίκης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο. Η Κλέλια Πανταζή θέλησε να μοιραστεί δυο τρυφερά στιγμιότυπα με τα αγοράκια της, καθώς ο γιος της έγινε 2 μηνών και θέλησε να το γιορτάσει. […] The post Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έγινε 2 μηνών appeared first on OK! Magazine.
22:58 18/09/2023

Κλέλια Πανταζή: Ένας μικρός σεφ ο γιος της

mothersblog.gr
Η Κλέλια Πανταζή απαθανάτισε τον γιο της, Άγγελο, με σκούφο και ποδιά στην κουζίνα. Περισσότερα...
08:37 10/09/2023

Κλέλια και Άννη Πανταζή: Η απίθανη κοινή φώτο των παιδιών τους

queen.gr
Νέες φωτογραφίες των παιδιών τους δημοσίευσε στο Instagram η Κλέλια Πανταζή.Περισσότερα...
20:17 05/09/2023

Κλέλια Πανταζή: Η καλοκαιρινή δραστηριότητα που κάνει ο γιος της θα ενθουσιάσει κάθε παιδί

mothersblog.gr
Ένα στιγμιότυπο με τον μεσαίο της γιο, μοιράστηκε η Κλέλια Πανταζή μέσω Instagram.Περισσότερα...
16:37 23/08/2023

Κλέλια Πανταζή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον ενός μήνα γιο της

tlife.gr
Μια ιδιαιτέρως τρυφερή φωτογραφία με τον ενός μήνα γιο της δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο To άρθρο Κλέλια Πανταζή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον ενός μήνα γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 17/08/2023

H Άννυ Πανταζή απαθανατίζει τον νεογέννητο γιο της αδελφής της, Κλέλιας

govastileto.gr
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Κλέλια Πανταζή καθώς υποδέχτηκε πριν μερικές ημέρες μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, το τρίτο τους παιδί. Η Ολυμπιονίκης γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας. Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Κλέλια Πανταζή είχε δηλώσει: «Το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αποκτήσουμε τρίτο μωράκι. Στην αρχή ήμασταν […]
19:00 05/08/2023

Κλέλια Πανταζή στο TLIFE: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού – «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι»

tlife.gr
Μητέρα για τρίτη φορά έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 17/7 η Κλέλια Πανταζή και μαζί με To άρθρο Κλέλια Πανταζή στο TLIFE: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού – «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 19/07/2023

Η Άννη Πανταζή στο okmag: Όσα αποκάλυψε για τη γέννηση του 3ου γιου της αδελφής της

okmag.gr
Τον τρίτο γιο τους απέκτησαν χθες, Δευτέρα 17 Ιουλίου, η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος. Το ζευγάρι υποδέχθηκε με χαρά το τρίτο παιδί του και είναι στα καλύτερά του. Το okmag επικοινώνησε με την αδελφή της Κλέλιας, Άννη Πανταζή που μίλησε με χαρά για τον νεογέννητο ανιψιό της. «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη για […] The post Η Άννη Πανταζή στο okmag: Όσα αποκάλυψε για τη γέννηση του 3ου γιου της αδελφής της appeared first on OK! Magazine.
14:58 18/07/2023

Κλέλια Πανταζή: H πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

okmag.gr
Το τρίτο της παιδί έφερε εχθές στο κόσμο η Κλέλια Πανταζή. Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 17/7, υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Όπως αποκάλυψε το okmag, η ίδια βρισκόταν από το πρωί της Δευτέρας στο μαιευτήριο Ρέα για να κάνει μια εξέταση […] The post Κλέλια Πανταζή: H πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της appeared first on OK! Magazine.
08:58 18/07/2023

Η Κλέλια Πανταζή μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη έφερε στον κόσμο το τρίτο της γιο, τον «μαχητή» της

queen.gr
Η Κλέλια Πανταζή έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και για τους followers της με τρεις γιους είναι πλέον η «μάνα του λόχου».Περισσότερα...
08:17 18/07/2023

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή

zappit.gr
Το τρίτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο η Κλέλια Πανταζή, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο. Την χαρμόσυνη είδηση […] The post Γέννησε η Κλέλια Πανταζή appeared first on Zappit.
23:00 17/07/2023

Κλέλια Πανταζή: Πήγε να ψηφίσει μαζί με τον γιο της και ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία

okmag.gr
Σαββατοκύριακο εκλογών ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ και το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες και stories celebrities ή μη που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Κλέλια Πανταζή. Αφού είδαμε τους πολιτικούς αρχηγούς να ψηφίζουν και να κάνουν τις δηλώσεις τους αμέσως μετά, σειρά έχουν και οι celebrities της ελληνικής σόουμπιζ. […] The post Κλέλια Πανταζή: Πήγε να ψηφίσει μαζί με τον γιο της και ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία appeared first on OK! Magazine.
13:54 21/05/2023

Κλέλια Πανταζή για πρώτη φορά: «Λίγες μέρες μετά την είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε μια αποκόλληση, που μας τρόμαξε αρκετά»

tlife.gr
Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος περιμένουν το τρίτο τους παιδί, αφού όπως αποκάλυψαν μέσα To άρθρο Κλέλια Πανταζή για πρώτη φορά: «Λίγες μέρες μετά την είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε μια αποκόλληση, που μας τρόμαξε αρκετά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:00 20/04/2023

Η Κλέλια Πανταζή ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

govastileto.gr
Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος περιμένουν το τρίτο τους παιδί! Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής με μια ανάρτηση στα social media, είχε αποκαλύψει τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενημερώνοντας έτσι για την εγκυμοσύνη της. Μαζί με τον σύζυγό της και τους γιους τους, η εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή βρέθηκε στον καταρράκτη Μαν’ Κάτσα, ο οποίος βρίσκεται […]
18:10 18/04/2023

Κλέλια Πανταζή: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν υποδεχτεί τον τρίτο της γιο

okmag.gr
Η Κλέλια Πανταζή είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, κάτι που ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μόλις πριν από ένα μήνα. Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα εξομολογήθηκε για την τρίτη της εγκυμοσύνη: «Σε αυτή την εγκυμοσύνη υπήρξε ένα θέμα. Υπήρξε μια αποκόλληση τις πρώτες εβδομάδες. Όμως αυτό με έκανε να […] The post Κλέλια Πανταζή: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν υποδεχτεί τον τρίτο της γιο appeared first on OK! Magazine.
07:30 18/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load