#Κολομβία

Αρουάκο: «Χάσαμε τη σχέση μας με τη Γη και γι’ αυτό χάσαμε την ευτυχία»

documentonews.gr
Πέντε εκπρόσωποι της κοινότητας των ιθαγενών Αρουάκο της Κολομβίας βρέθηκαν στην Αθήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, και… Το άρθρο Αρουάκο: «Χάσαμε τη σχέση μας με τη Γη και γι’ αυτό χάσαμε την ευτυχία» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:10 24/04/2024

«Εκατό χρόνια μοναξιά»: Το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες έρχεται στο Netflix

thebest.gr
 Ο διάσημος νομπελίστας συγγραφέας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, που γεννήθηκε στην Αρακατάκα της Κολομβίας το 1927 και ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος, είναι βασικός εκπρόσωπος του ισπανόφωνου μαγικού ρεαλισμού, του λογοτεχνικού κινήματος που άνθισε στη Λατινική Αμερική τον 20ό αιώνα.
05:06 24/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκ στην Κολομβία! Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Σοκ στην Κολομβία! Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή! 23/04/2024 Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό βίας έγινε σε γήπεδο στην Κολομβία. Στο παιχνίδι της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν ένα μαχαίρι εκτοξεύτηκε από την εξέδρα και πέτυχε τον στόχο του... Δηλαδή τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Πάμπλο Τσεπελίνι. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ το σκορ ήταν 2-2, ο Τσεπελίνι πήγε να εκτελέσει κόρνερ και δέχθηκε ένα αντικείμενο. Επρόκειτο για ένα μαχαίρι, το οποίο ευτυχώς δεν τον βρήκε από την πλευρά της λεπίδας, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα ελαφρύ τραύμα. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά λόγω του συμβάντος, αλλά συνεχίστηκε κ
18:48 23/04/2024

Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)

onsports.gr
Σοκαριστική εικόνα σε επαγγελματικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κολομβία, ακόμα πιο…
18:18 23/04/2024

Κολομβία: Απίστευτο περιστατικό – Πήγε να εκτελέσει κόρνερ και του πέταξαν μαχαίρι (Video)

documentonews.gr
Σοκαριστικό περιστατικό στην Κολομβία και συγκεκριμένα στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση Ατλέτικο Νασιονάλ – Ιντεπετιέντε Μεντεγίν. Ενώ ο Πάμπλο Τσεπελίνι ετοιμαζόταν να… Το άρθρο Κολομβία: Απίστευτο περιστατικό – Πήγε να εκτελέσει κόρνερ και του πέταξαν μαχαίρι (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
11:10 23/04/2024

Σοκαριστικό περιστατικό στην Κολομβία: Πέταξαν μαχαίρι σε παίκτη που εκτελούσε κόρνερ - Δείτε βίντεο

Skai.gr
Ο Πάμπλο Τσεπελίνι της Ατλέτικο Νασιονάλ τραυματίστηκε-ευτυχώς ελαφρά-από μαχαίρι που του πέταξαν από την κερκίδα
09:38 23/04/2024

Ο Καναδάς εκπέμπει SOS από δεκάδες πυρκαγιές που ξέσπασαν εξαιτίας ακραίας ξηρασίας

Newsit
Από απίστευτη ξηρασία πλήττεται ο Καναδάς με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν δεκάδες πυρκαγιές τα τελευταία 24ωρα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εξαιρετικά επικίνδυνης περιόδου στην περιοχή γεγονός που αυξάνει την ανησυχία των αρχών ενόψει του δυνητικά «καταστροφικού» καλοκαιριού. Στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, που βρέχεται από τον Ειρηνικό, οι πυροσβέστες έχουν κινητοποιηθεί ειδικά στην κεντρική ... Περισσότερα To άρθρο Ο Καναδάς εκπέμπει SOS από δεκάδες πυρκαγιές που ξέσπασαν εξαιτίας ακραίας ξηρασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:01 23/04/2024

Σκύλος κλέβει τη μπάλα σε ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

thessports.gr
Αξιολάτρευτη όσο και κωμική στιγμή εκτυλίχθηκε την ώρα ενός ματς του κυπέλλου Κόπα Λιμπερταδόρες στην πόλη Ατλάντικο της Κολομβίας, στις 9 Απριλίου. Ένας σκυλάκος ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω και όρμησε στην μπάλα. Και οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν αντίρρηση να παίξουν με το νέο τους συμπαίκτη!
11:53 17/04/2024

Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στην Κολομβία

matrix24.gr
Ο Χάιμε Βάσκες, 54 ετών, ήταν δημοσιογράφος, δικηγόρος και αγωνιστής γνωστός επειδή «αποκάλυπτε τη διαφθορά» στην περιοχή, τόνισε ο πρόεδρος της Κολομβίας, ο Γουστάβο Πέτρο, μέσω X (του πρώην Twitter). Κολομβιανός δημοσιογράφος, ο οποίος ερευνούσε κυρίως υποθέσεις διαφθοράς, δολοφονήθηκε την [...]
14:46 16/04/2024

Εν ψυχρώ εκτέλεση δημοσιογράφου στην Κολομβία! (ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Κολομβιανός δημοσιογράφος, ο οποίος ερευνούσε κυρίως υποθέσεις διαφθοράς, δολοφονήθηκε την Κυριακή σε πόλη της βορειοανατολικής Κολομβίας, στα σύνορα με τη Βενεζουέλα, όπου συνολικά διαπράχθηκαν τουλάχιστον εννιά φόνοι στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές. Ο Χάιμε Βάσκες, 54 ετών, ήταν δημοσιογράφος, δικηγόρος και αγωνιστής γνωστός επειδή «αποκάλυπτε τη διαφθορά» στην περιοχή, τόνισε Το άρθρο Εν ψυχρώ εκτέλεση δημοσιογράφου στην Κολομβία! (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 16/04/2024

Κάντε ντους μαζί λέει στα ζευγάρια ο δήμαρχος της Μπογκοτά – Νερό για 54 μέρες έχει η πόλη

myvolos.net
Νερό με το δελτίο καταναλώνουν οι κάτοικοι της Μπογκοτά στην Κολομβία καθώς τα επίπεδα νερού στους ταμιευτήρες είναι εξαιρετικά χαμηλά λόγω του καιρικού φαινομένου που είναι γνωστό ως Ελ Νίνιο. Μάλιστα ο δήμαρχος της Μπογκοτά Κάρλος Φερνάντο Γκαλάν προτρέπει: «Κάντε ντους ως ζευγάρι. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική άσκηση εξοικονόμησης νερού, τίποτα άλλο. Κάτι τέτοιο θα μας […]
20:46 13/04/2024

Κολομβία: Αντιμέτωπη με την χειρότερη ξηρασία των τελευταίων δεκαετιών – Νερό με το δελτίο στην Μπογκοτά

eleftherostypos.gr
Αντιμέτωποι με την ξηρασία είναι εκατομμύρια κάτοικοι στην Κολομβία, οι οποίοι αναγκάζονται να περιορίσουν τη χρήση του νερού λόγω της μεγάλης έλλειψης. Το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο ωθεί τη στάθμη των δεξαμενών στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων δεκαετιών, με τους αξιωματούχους να έχουν χωρίσει την περιοχή γύρω από την πρωτεύουσα σε εννέα ζώνες – κάθε […] Το άρθρο Κολομβία: Αντιμέτωπη με την χειρότερη ξηρασία των τελευταίων δεκαετιών – Νερό με το δελτίο στην Μπογκοτά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 12/04/2024

Η… επανεμφάνιση του Ματαρίτα

thessports.gr
Ο Ρόναλντ Ματαρίτα είναι ξένο σώμα για τον Άρη, ενώ εδώ και καιρό έχει τεθεί εκτός ομάδας. Πριν από μερικές ημέρες, ο 29χρονος Κοσταρικανός έκανε μία ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας πως βρίσκεται στην Κολομβία. «Ήρθε η στιγμή να έρθω και να δω τον μικρό μου αδελφό, Χούαν Πάμπλο Βάργκας», έγραψε, με τα ΜΜΕ της […]
12:53 10/04/2024

Δισεκατομμύρια στο βυθό της Καρταχένα: “Πόλεμος” για χρυσό, ασήμι και σμαράγδια στο ισπανικό πλοίο που βύθισαν οι Αγγλοι το 1708 (βίντεο)

eretikos.gr
Εδώ και δεκαετίες η Κολομβία, η Ισπανία και μία εταιρεία αναζήτησης θησαυρών διεκδικούν τον πολύτιμο θησαυρό του Σαν Χοσέ. Τον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσει η ανέλκυσή του. Χρυσός, ασήμι, σμαράγδια – σήμερα ο θησαυρός του Σαν Χοσέ πρέπει να αξίζει αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ. Το ναυάγιο με τον θησαυρό βρίσκεται στις ακτές της Κολομβίας, σε 600 μέτρα βάθος. Τώρα η […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 09/04/2024

Απίστευτο! Ναρκέμπορους από Κολομβία και Μεξικό στέλνουν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ, λέει η Ρωσία

el.gr
Τι ανακοινώθηκε! Το άρθρο Απίστευτο! Ναρκέμπορους από Κολομβία και Μεξικό στέλνουν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ, λέει η Ρωσία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:09 09/04/2024

DW: Σε ποιον ανήκει ο αμύθητος θησαυρός του Σαν Χοσέ;

tovima
Εδώ και δεκαετίες η Κολομβία, η Ισπανία και μία εταιρεία αναζήτησης θησαυρών διεκδικούν τον πολύτιμο θησαυρό του Σαν Χοσέ. Τον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσει η ανέλκυσή του.
14:00 30/03/2024

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

filathlos.gr
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα 28/03/2024 Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 19 έως τις 25 Μαρτίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.  Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Περαία Θεσσαλονίκης, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα & Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» και «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έξι αγώνες από τη La Liga 2, τη Serie C, τα διεθνή φιλικά, το Challenge Cup Σκωτίας και την πρώτη κατηγορία της Κολομβίας και κέρδισε 9.126,89 ευρώ. Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 2
16:46 28/03/2024

Ισημερινός: «Κρατούμενοι εξεγέρθηκαν στην φυλακή που κρατούνταν ο πιο ισχυρός αρχηγός συμμορίας στη χώρα» [vid]

onalert.gr
Ο Ισημερινός, ανάμεσα στην Κολομβία το Περού, τις δυο χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή κοκαΐνης στην υφήλιο, σπαράσσεται τα τελευταία χρόνια χρόνια από κύμα βίας συμμοριών. The post Ισημερινός: «Κρατούμενοι εξεγέρθηκαν στην φυλακή που κρατούνταν ο πιο ισχυρός αρχηγός συμμορίας στη χώρα» [vid] appeared first on OnAlert.
09:28 28/03/2024

Νέο διπλωματικό επεισόδιο Κολομβίας - Αργεντινής λόγω δηλώσεων του Μιλέι: Χαρακτήρισε τον Κολομβιανό ομόλογό του «τρομοκράτη»

Skai.gr
Εξαιτίας των δηλώσεών του, «η κολομβιανή κυβέρνηση διέταξε την απέλαση διπλωματών της πρεσβείας της Αργεντινής στην Κολομβία», σημείωσε το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του
04:37 28/03/2024

Κολομβία: Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 8 αντάρτες των πρώην FARC σε ευρεία επιχείρηση του στρατού

in.gr
Η κυβέρνηση του προέδρου της Κολομβίας, Γουστάβο Πέτρο, έχει ανακοινώσει ότι αναστέλλεται σε τρεις νομούς η ισχύς συμφωνίας αμοιβαίας κατάπαυσης του πυρός που είχε συναφθεί με την οργάνωση FARC.
05:00 27/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load