#Κομοτηνή

Προσλήψεις 39 συμβασιούχων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

NewsBomb
ΑΣΕΠ: Με 39 άτομα ενισχύεται το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής Περισσότερα...
17:58 02/07/2022

Στον Άρη ο Ματέους Αραούχο Βελόσο (photo)

pressaris.gr
Στον Άρη και στο ανδρικό βόλεϊ ο Ματέους Αραούχο Βελόσο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Ματέους Αραούχο Βελόσο. Ο Βραζιλιάνος, με ύψος 1.98μ., αγωνίζεται ως διαγώνιος και είναι γεννημένος στις 10/09/1992. Πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, […] The post Στον Άρη ο Ματέους Αραούχο Βελόσο (photo) appeared first on pressaris.gr.
09:52 02/07/2022

Η “FIREX HELLAS Ε.Ε.” από την Κομοτηνή, στη μεγαλύτερη έκθεση πυρασφάλειας της Ευρώπης, στο Αννόβερο της Γερμανίας

inkomotini.news
Ο Νίκος Στεργίου και η σύζυγός του Βίκυ, βρέθηκαν εκεί και ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνολογίες του κλάδου.
11:44 01/07/2022

Τα φαρμακεία σήμερα στην Κομοτηνή

inkomotini.news
Τα φαρμακεία σήμερα στην Κομοτηνή.
08:27 01/07/2022

Απαλλαγή από το άγχος – Του Μητροπολίτη Μαρωνείας

ekklisiaonline.gr
Με τίτλο “Απαλλαγή από το άγχος”, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων εξέδωσε το μήνυμά του για την Κυριακή 3 Ιουλίου. “Σε παλαιότερες εποχές στην καθημερινή επικοινωνία των ανθρώπων άκουγε κανείς το ‘’έχει ο Θεός’’, αυτό μαρτυρεί την εμπιστοσύνη που έχει ο άνθρωπος στην πρόνοια του Θεού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος. Το άρθρο Απαλλαγή από το άγχος – Του Μητροπολίτη Μαρωνείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:52 30/06/2022

30 γωνιές ανακύκλωσης 6 ρευμάτων θα προμηθευτεί ο Δήμος Κομοτηνής

inkomotini.news
30 γωνιές ανακύκλωσης 6 ρευμάτων θα προμηθευτεί ο Δήμος Κομοτηνής.
18:52 30/06/2022

Καλοκαιρινές αναγνώσεις για νήπια, για τρεις εβδομάδες, στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής

inkomotini.news
Καλοκαιρινές αναγνώσεις για νήπια, για τρεις εβδομάδες, στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής.
11:32 30/06/2022

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν. Μακεδονίας - Θράκης για την Κτηνοτροφία

alexpolisonline.com
Στην Κομοτηνή την Παρασκευή 24-6-2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» συνήλθε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστου Μέτιου και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, σχετικά με τα προβλήματα των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και προέβησαν στην έκδοση του παρακάτω ομόφωνου ψηφίσματος: Ψ Η Φ Ι Σ Μ ΑΤα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, μετά από εισήγηση του κ. Περιφερειάρχη, με αφορμή την επιστολή των εκπροσώπων των κτηνοτροφικών συλλόγων της Περιφέρειας ΑΜΘ την οποία και παραθέτουμε:«Οι εκπρόσωποι των κτηνοτροφικών συλλόγων τ
23:06 29/06/2022

Ξεκάθαρο «ΟΧΙ στις εξορύξεις χρυσού» από την ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας - Θράκης

alexpolisonline.com
Με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη ολοκληρώθηκε η πρώτη διά ζώσης - μετά τα μέτρα κατά της πανδημίας - συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αν. Μακεδονίας - Θράκης (ΠΕΔ ΑΜ-Θ), στην πόλη της Ορεστιάδας. Σημειώνεται πως μετά από σχετική απόφαση του σώματος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ, συνεδριάσεις από τούδε και στο εξής θα γίνονται σε διαφορετικές πόλεις της Περιφέρειας και όχι μόνο στην έδρα της ΠΕΔ ΑΜ-Θ (Κομοτηνή).Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ιδιαίτερα σημαντικό θέμα των εξελίξεων εξόρυξης χρυσού στις Σάπες. Το θέμα εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ενώ τοποθετήσεις έγιναν τόσο από τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιά
16:34 29/06/2022

Το ΤΕΕ Θράκης παρουσίασε στη Λ. Μενδώνη τα προβλήματα της Υ.Α. που χαρακτηρίζει αρχαιολογικό χώρο μεγάλη έκταση της βόρειας Ροδόπης περιλαμβάνοντας και τμήμα της πόλης της Κομοτηνής

inkomotini.news
Το ΤΕΕ Θράκης παρουσίασε στη Λ. Μενδώνη τα προβλήματα της Υ.Α. που χαρακτηρίζει αρχαιολογικό χώρο μεγάλη έκταση της βόρειας Ροδόπης περιλαμβάνοντας και τμήμα της πόλης της Κομοτηνής.
16:04 29/06/2022

Η σκόνη του χρόνου…

eleftherostypos.gr
Λέμε πολλές φορές ότι «Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα». Ισως και να το λέμε και να το πιστεύουμε, αλλά αναρωτιέμαι πόσοι Αθηναίοι ξέρουν πώς είναι το Διδυμότειχο -εκτός αν έχει κάποιος υπηρετήσει μέρος της στρατιωτικής του θητείας- η Κομοτηνή, η Ξάνθη, η Αλεξανδρούπολη, που τους τελευταίους μήνες, χάρη στην οραματική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη […] Το άρθρο Η σκόνη του χρόνου… εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:12 29/06/2022

Δήμος Κομοτηνής: Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση για τον σχεδιασμό της αστικής κινητικότητας της επόμενης δεκαετίας

inkomotini.news
Ο Δήμος Κομοτηνής έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, δηλαδή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου με επίκεντρο την κινητικότητα κατοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών που θα υποδεικνύει με σαφήνεια τα μέτρα και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να αναπτύξει κατά την επόμενη δεκαετία.
10:20 29/06/2022

Συστάθηκε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

alexpolisonline.com
Συστάθηκε μετά από έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ, Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (ΑΝ.ΟΡ.ΑΜΘ). Πρόκειται για μία ανώνυμη εταιρεία ειδικού σκοπού που θα έχει στόχο να παρέχει επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ (αλλά και τους τοπικούς φορείς) για την εφαρμογή της αναπτυξιακής της πολιτικής σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς της, όπως για παράδειγμα στην εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση δημόσιων έργων, στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.ά.Μέτοχοι στ
02:12 29/06/2022

Κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα θα επισκεφθεί την Κομοτηνή

inkomotini.news
Κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα θα επισκεφθεί την Κομοτηνή.
23:42 28/06/2022

Αγωνία στο Δήμο Κομοτηνής για τους αυτοσχέδιους σκουπιδότοπους

in.gr
«Είναι τεράστιος ο περιβαλλοντικός κίνδυνος εάν ξεσπάσει πυρκαγιά σε παλιά ελαστικά εξαιτίας των υλικών από τα οποία κατασκευάζονται» δηλώνει ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης.
10:56 28/06/2022

Ο Λευτέρης Κακιούσης θα τιμηθεί στην 1η αθλητική γιορτή μπάσκετ στην παραλία Κρυονερίου Ροδόπης

inkomotini.news
Στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής.
22:04 27/06/2022

Δήμος Κομοτηνής: Καθαρισμοί αυτοσχέδιων σκουπιδότοπων για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών

inkomotini.news
Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας στο 25310-22810 όταν θέλουν  να ανακυκλώσουν Ηλεκτρικές Συσκευές, Ογκώδη Απόβλητα και Κλαδιά.
15:32 27/06/2022

Ο “Εύμολπος” Κομοτηνής καταχειροκροτήθηκε και στο Ναύπλιο

inkomotini.news
Το βραβευμένο χορωδιακό σύνολο γέμισε με μελωδίες την πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, το ιστορικό σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας.
12:42 27/06/2022

Ακόμη μία ένοπλη ληστεία περιπτέρου στην Κομοτηνή

inkomotini.news
Ακόμη μία ένοπλη ληστεία περιπτέρου στην Κομοτηνή.
12:14 27/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load