#Κριός

Τα ζώδια την Τετάρτη 17 Απριλίου

eleftherostypos.gr
Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Κριός Δώσατε μάχες με θάρρος και γενναιότητα σε επαγγελματικά θέματα που κλόνισαν συνεργασίες και σχέσεις. Από τις 20 Απρίλη θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και ενεργήστε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. […] Το άρθρο Τα ζώδια την Τετάρτη 17 Απριλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 17/04/2024

Οι κάρτες των Αγγέλων – Τα λόγια αγάπης θα γίνουν πράξεις δέσμευσης

Astrologikes-Provlepseis.gr
Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός Ο Φύλακας Άγγελος Υπάρχει ιδιαίτερη αίσθηση μέσα στην ψυχή σας, ότι κάποιος από τον φιλικό σας περίγυρο σας βλέπει τον τελευταίο καιρό, λίγο πιο ρομαντικά. Οι ημέρες θα έχουν καρμικές εκπλήξεις!   Ταύρος […]
21:37 15/04/2024

Ωροσκόπιο – Επιτυχίες σε σχέσεις και συνεργασίες

Astrologikes-Provlepseis.gr
Όλες οι σχέσεις θα βρουν τις απόλυτες τους ισορροπίες. Πιο αναλυτικά: Κριός Οι αποφάσεις που έχει πάρει το ταίρι σας, μάλλον σας έχουν αναστατώσει. Μέσα στο ερχόμενο  Σαββατοκύριακο  θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή όλα τα επόμενα κοινά σας βήματα […]
20:37 15/04/2024

Αστρολογία: Τα ζώδια που θα έχουν μια περίεργη ημέρα σημερα 10/4

koolnews.gr
Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, 10 Απριλίου 2024, τα ζώδια που πιθανότατα θα βιώσουν μια περίεργη ή απρόβλεπτη ημέρα είναι: Κριός: Ίσως νιώθετε μια ξαφνική έλξη για νέες εμπειρίες ή αλλαγές. Μην φοβηθείτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για απρόσμενες καταστάσεις. Δίδυμοι: Η επικοινωνία ίσως να είναι […] The post Αστρολογία: Τα ζώδια που θα έχουν μια περίεργη ημέρα σημερα 10/4 appeared first on Koolnews.gr.
07:58 10/04/2024

Να γιατί ο Κριός είναι διαφορετικός σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια

astrology.gr
Είσαι περήφανο Κριάρι, ή έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στον Κριό και νιώθεις ότι ξεχωρίζεις, αλλά τώρα θα σου εξηγήσω γιατί αισθάνεσαι έτσι!Περισσότερα...
14:28 09/04/2024

Συναστρίες Ζωδίων – Αγάπη και χρήμα για κάποιους

Astrologikes-Provlepseis.gr
Στο τέλος της εποχής του Κριού …. όλα πια τείνουν να έρθουν σε ισορροπία, ακόμη και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Για όλους: Κριός Οι γάμοι και οι δεσμεύσεις ακόμη δεν είναι κάτι που θέλετε. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο, […]
19:37 07/04/2024

Πόσο αντιπαθητικός μπορεί να γίνει ο Κριός;

astrology.gr
Άνετα θα το τερματίσει το κοντέρΠερισσότερα...
15:28 06/04/2024

Όλα όσα κάνει ο Κριός και καμαρώνει γι’ αυτά

astrology.gr
Φυσικά και τα κάνει και μπράβο του και μαγκιά του!Περισσότερα...
15:28 05/04/2024

Χαρτομαντεία KISMET – Πολλές οι συμπτώσεις για να είναι τυχαίες

Astrologikes-Provlepseis.gr
Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ   Κριός Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ Όλα αυτά τα υπέροχα, στον αστρολογικό θόλο … συμβαίνουν μέσα στην ζωδιακή σας εποχή. Επωφεληθείτε από όλα, και μιλήστε – δράστε και πάρτε αυτά που σας αξίζουν! […]
22:37 03/04/2024

Αστρολογία: 2 Απριλίου, τα 4 ζώδια που θα έχουν μία δύσκολη ημέρα

koolnews.gr
Σύμφωνα με τους αστρολόγους, τα 4 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη 2α Απριλίου είναι: Κριός Η 2α Απριλίου μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς, Κριέ. Μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή ευερέθιστοι και μπορεί να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε. Είναι σημαντικό να επιβραδύνετε και να κάνετε υπομονή σήμερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις […] The post Αστρολογία: 2 Απριλίου, τα 4 ζώδια που θα έχουν μία δύσκολη ημέρα appeared first on Koolnews.gr.
10:58 02/04/2024

Είναι άπιστος ο Κριός ή μήπως του έχει βγει το όνομα τσάμπα;

astrology.gr
Το ερώτημα που μου έχετε κάνει πολλοί και πολλές, βρίσκει απάντηση, σήμερα!Περισσότερα...
15:28 01/04/2024

Το Σύμπαν ετοιμάζει μια ξεχωριστή έκπληξη για τρία ζώδια. Ποιος είναι τυχερός στις 30 Μαρτίου

koolnews.gr
Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, η 30η Μαρτίου φέρνει μια ξεχωριστή ενέργεια, γεμάτη ευκαιρίες και χαρά για τρία ζώδια: 1. Κριός: Η δυναμική ενέργεια του Κριού ταιριάζει ιδανικά με την ατμόσφαιρα της 30ης Μαρτίου. Μπορεί να έρθει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, μια νέα γνωριμία ή μια απρόσμενη χαρά. Να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και […] The post Το Σύμπαν ετοιμάζει μια ξεχωριστή έκπληξη για τρία ζώδια. Ποιος είναι τυχερός στις 30 Μαρτίου appeared first on Koolnews.gr.
00:58 30/03/2024

Αλλαγή Ώρας: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

koolnews.gr
Η αλλαγή στην θερινή ώρα, που λαμβάνει χώρα κάθε άνοιξη και φέτος θα συμβεί 31/03/2024, μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο και την διάθεση μας. Ποια ζώδια όμως είναι πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις της αλλαγής ώρας 1. Κριός Ο Κριός είναι γνωστός για την ενέργεια και την δραστηριότητά του. Η “κλεμμένη” ώρα ύπνου μπορεί να τον […] The post Αλλαγή Ώρας: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο; appeared first on Koolnews.gr.
10:58 29/03/2024

Η αστρολογία μίλησε: Αυτά τα 3 ζώδια θα βρουν το έρωτα πριν καν αλλάξει η χειμερινή ώρα

koolnews.gr
Σύμφωνα με την αστρολογία, 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν τον έρωτα πριν αλλάξει η χειμερινή ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 31/03/2024: 1. Κριός: Η ενέργεια του Κριού είναι δυναμική και παθιασμένη. Αυτό το διάστημα, η επιρροή της Αφροδίτης φέρνει μια αίσθηση γοητείας και έλξης. Ο Κριός μπορεί να γνωρίσει κάποιον ενδιαφέροντα σε μια […] The post Η αστρολογία μίλησε: Αυτά τα 3 ζώδια θα βρουν το έρωτα πριν καν αλλάξει η χειμερινή ώρα appeared first on Koolnews.gr.
12:58 28/03/2024

Γυναίκα Κριός: Μια αληθινή δύναμη, μια γυναίκα που θέλει τα πάντα όλα και τα θέλει τώρα!

astrology.gr
Μια γυναίκα που μπορεί να κάνει ό,τι βάλει στο μυαλό της, αλλά και να το τζογάρει, με περισσή ευκολία!Περισσότερα...
14:28 27/03/2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

thecaller.gr
Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;Κριός Μπορεί να θέλεις να αφήσεις κάτι πίσω σου για πάντα σήμερα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις το πως να το κάνεις ή να το ακολουθήσεις. Τα πράγματα που δεν έχεις κάνει, ή οι εκκρεμότητες μπορεί να παρέμβουν προσωρινά. […]
08:00 27/03/2024

Πακτωλός χρημάτων τον Απρίλιο 2024: Αυτά τα ζώδια δεν θα ξέρουν που να βάλουν τα λεφτά

koolnews.gr
Η τύχη χαμογελάει σε μερικά ζώδια, τα οποία πρόκειται να πνιγούν στα λεφτά! Ποια είναι αυτά; Κριός: Η τύχη σας ευνοεί σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό, όπως κληρονομιά ή κέρδος από τυχερά παιχνίδια. Ταύρος: Η σκληρή δουλειά σας αποδίδει και οι επενδύσεις σας αποφέρουν καρπούς. Μπορεί να λάβετε αύξηση ή […] The post Πακτωλός χρημάτων τον Απρίλιο 2024: Αυτά τα ζώδια δεν θα ξέρουν που να βάλουν τα λεφτά appeared first on Koolnews.gr.
07:58 26/03/2024

Aries Style: Αυτά τα σύνολα ταιριάζουν ιδανικά σε μια Κριό

instyle.gr
Στην αρένα του ζωδιακού χάρτη, η Κριός αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον δυναμικούς και παθιασμένους χαρακτήρες. Με το φλογερό πνεύμα του Άρη ως η κινητήριο τους δύναμη, οι γεννημένες με αυτό το ζώδιο έχουν μια αίσθηση αποφασιστικότητας και προθυμίας για δράση, που τις καθιστά πρωταγωνίστριες σε κάθε περιβάλλον. Ας μιλήσουμε όμως για το στιλ […] The post Aries Style: Αυτά τα σύνολα ταιριάζουν ιδανικά σε μια Κριό appeared first on InStyle.
09:46 25/03/2024

Αστρολογία: Πώς να φλερτάρετε κάποιον, βάσει Ζωδίου

koolnews.gr
Αναζητάτε τρόπους για να φλερτάρετε με επιτυχία; Θέλετε να μάθετε τι ελκύει κάθε ζώδιο;Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά του φλερτ, βασισμένα στα 12 ζώδια.Μάθετε τι κάνει κάθε ζώδιο να λιώνει, ποια είναι η ιδανική προσέγγιση και ποια λάθη να αποφύγετε. Είτε είστε Κριός που θέλει να κατακτήσει έναν Ταύρο, είτε Παρθένος […] The post Αστρολογία: Πώς να φλερτάρετε κάποιον, βάσει Ζωδίου appeared first on Koolnews.gr.
13:58 22/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load