#Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει με την αδερφή της και οι fans είπαν πόσο ίδιες είναι

queen.gr
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η αδερφή της, Δώρα Μιχαλοπούλου, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η εντυπωσιακή ομοιότητα και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.Περισσότερα...
11:09 23/03/2024

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με τη Μαρία Μπακοδήμου

real.gr
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “I Love Σου Κου”.
21:09 18/02/2024

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Το να αποκτήσεις παιδί δεν είναι για όλους, δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας”

sinidisi.gr
“Παρεξηγήθηκα στον αέρα με κάτι που μου είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα”, αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός. Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη ανοίγει τα χαρτιά της...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Το να αποκτήσεις παιδί δεν είναι για όλους, δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας”
18:09 18/02/2024

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε Νικολούλη στον Σκαραβαίο και ο Γιάννης Τσορτέκης ο αγαπημένος του κοινού

queen.gr
Ο ενθουσιασμός της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιάννη Τσορτέκη στον Σκαραβαίο, τη νέα αστυνομική σειρά του Alpha που έκανε πρεμιέρα χθες και στην ουσία διαδέχθηκε τον Γιατρό. Περισσότερα...
07:09 05/02/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα θέματα που θίγει η ‘Εθνική Ελλάδος’ είναι όλα όσα μας απασχολούν σήμερα»

monopoli.gr
Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαριέλλα Σαββίδου συναντήθηκαν ξανά με αφορμή την επιστροφή της σειράς Εθνική Ελλάδος στο Mega.
18:53 02/02/2024

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Με φλερτάρουν περισσότερο από τα social media»

tlife.gr
Στην τηλεοπτική εκπομπή «Status», με τον Κωνσταντίνο Καμέα, ήταν καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Με φλερτάρουν περισσότερο από τα social media» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 02/12/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Σπάραζα όταν έλεγαν κάτι άσχημο για εμένα»

govastileto.gr
Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Status» με τον Κωνσταντίνο Καμέα και μίλησε μεταξύ άλλων και για το πως αντιδρούσε στα αρνητικά σχόλια, αλλά και για το πώς βίωσε την επιτυχία στα χρόνια της δραχμής. Αρχίκα, ο Κωνσταντίνος Καμέας ρώτησε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ «Έκλαιγες όταν άκουγες κάτι άσχημο για σένα;» και η […]
22:00 01/12/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είναι φορές που ξυπνάω και είμαι μόνη, έρημη, απένταρη»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όταν συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είναι φορές που ξυπνάω και είμαι μόνη, έρημη, απένταρη» appeared first on Zappit.
22:00 15/11/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έλεγε ότι θα μπορούσα να γίνω λαϊκό είδωλο, δεν έγινα όμως»

zappit.gr
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στο Oneman και στην Χριστίνα Φαραζή και μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και για το αν […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έλεγε ότι θα μπορούσα να γίνω λαϊκό είδωλο, δεν έγινα όμως» appeared first on Zappit.
23:00 13/11/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Σπάνια έξοδος με την αδελφή της Δώρα – Tα εμπριμέ looks που επέλεξαν

okmag.gr
Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη η παράσταση «Γέρμα» με τη Μαρία Κίτσου στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο Πόρτα. Ο χαρισματικός συγγραφέας και σκηνοθέτης της εποχής μας, ο Σάιμον Στόουν, εμπνέεται από την κλασική τραγωδία «Γέρμα» την ξαναγράφει και τη μεταφέρει στο σήμερα. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Παίζουν οιΙωσήφ Ιωσηφίδης, Μαρία Κίτσου, Ασπασία Κράλλη, Μαριάννα Μαριγώνη, […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Σπάνια έξοδος με την αδελφή της Δώρα – Tα εμπριμέ looks που επέλεξαν appeared first on OK! Magazine.
11:58 03/11/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Το να τσιτωθώ και να μη φαίνεται η ρυτίδα δεν σημαίνει ότι είναι και ωραίο»

okmag.gr
Η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ξανά στη σκηνή τον ρόλο που αποτελεί για πολλούς την κορυφαία ερμηνεία της καριέρας της, τη θρυλική τραγουδίστρια Σεβάς Χανούμ, μιλά στο ΟΚ! για τον ρόλο και ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται στις αισθητικές παρεμβάσεις. Είσαι πάντα περιποιημένη και μοιάζει σαν να μην έχεις κάνει αισθητικές παρεμβάσεις […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Το να τσιτωθώ και να μη φαίνεται η ρυτίδα δεν σημαίνει ότι είναι και ωραίο» appeared first on OK! Magazine.
07:58 19/10/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται στα social: «Αυτό το… πικ νικ το ‘χει μάθει και η μαμά μου»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης 10/10 η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε με τη […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται στα social: «Αυτό το… πικ νικ το ‘χει μάθει και η μαμά μου» appeared first on Zappit.
11:00 10/10/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όταν δείχνεις το σώμα σου γυμνό, λες «αυτό είναι» και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλη συνέντευξη παραχώρησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Με […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όταν δείχνεις το σώμα σου γυμνό, λες «αυτό είναι» και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα» appeared first on Zappit.
20:00 07/10/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όταν μέσα σε μια σχέση μπαίνουν τα media, δεν πάει καλά, με εμένα πάντως δεν πήγε καλά»

tlife.gr
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Η αγαπημένη ηθοποιός To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όταν μέσα σε μια σχέση μπαίνουν τα media, δεν πάει καλά, με εμένα πάντως δεν πήγε καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 21/09/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η 56χρονη ηθοποιός ποζάρει μόνο με την πετσέτα της και κόβει την ανάσα

instyle.gr
Τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 56χρονη ηθοποιός εξακολουθεί να είναι καλλίγραμμη και γοητευτική και δεν διστάζει να αναρτά πολύ συχνά φωτογραφίες της με μαγιό. Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επισκέφτηκε μία βραχώδη ερημική παραλία και […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η 56χρονη ηθοποιός ποζάρει μόνο με την πετσέτα της και κόβει την ανάσα appeared first on InStyle.
14:46 18/09/2023

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει σαν μοντέλο 11 μήνες μετά τη γέννα και η αδερφή της είπε το αυτονόητο

queen.gr
Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε επίσης μία μεγάλη αλήθεια για την 25χρονη ηθοποιό. Περισσότερα...
15:17 02/08/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τη φωτιά στη Ρόδο: “Ματώνει η καρδιά μου, περπάτησα εκεί τα πρώτα βήματα της ζωής μου”

instyle.gr
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε τη θλίψη της για την πύρινη λαίλαπα που μαίνεται στη Ρόδο για έβδομη μέρα και έχει προκαλέσει βιβλικές καταστροφές. Η γνωστή ηθοποιός είχε σκοπό να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Νησί των Ιπποτών, που είναι η γενέτειρά της, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί λόγω […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τη φωτιά στη Ρόδο: “Ματώνει η καρδιά μου, περπάτησα εκεί τα πρώτα βήματα της ζωής μου” appeared first on InStyle.
16:46 24/07/2023

«Το νησί μας καίγεται»: Σπυροπούλου, Χειμωνέτος αλλά & Βαλάντης με Σεΐτη ζητούν βοήθεια για τη Ρόδο

queen.gr
Οι Ροδίτες ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές στέλνουν μηνύματα μέσω των social media και δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τους. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιώργος Χειμωνέτος, Βαλάντης και Μιχάλης Σεΐτης αγωνιούν για τον τόπο καταγωγής τους και οργανώνουν βοήθεια. Περισσότερα...
14:17 24/07/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για φωτιές στην Ρόδο: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

zappit.gr
Αποσβολωμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις με τις φωτιές στην Ρόδο η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, όπου είναι κι ο τόπος καταγωγής της. Η […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ για φωτιές στην Ρόδο: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του» appeared first on Zappit.
10:00 24/07/2023

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Την είδε η Ναταλία Γερμανού και τρόμαξε – Ξεγελά το χρόνο και της αρέσουν οι μικρότεροι

koolnews.gr
Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ κόντρα στην επιστήμη δηλώνει ότι υπάρχει τρόπος να ξεγελάσεις το χρόνο! Αυτό συνέβη πριν δύο μέρες όπου ηθοποιός είχε γενέθλια και έκλεισε τα 56 της χρόνια! Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων σχολίασε χαρακτηριστικά Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσεις το χρόνο ; Οχι λένε οι […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Την είδε η Ναταλία Γερμανού και τρόμαξε – Ξεγελά το χρόνο και της αρέσουν οι μικρότεροι appeared first on Koolnews.gr.
08:58 24/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load