#Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ένας υπερατλαντικός έρωτας! Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους και οι συμπτώσεις

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα οι οποίοι σε λίγους μήνες To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ένας υπερατλαντικός έρωτας! Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους και οι συμπτώσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:03 17/10/2024

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» το κοινό του Ηρωδείου – Η Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι διάσημοι θεατές

Newsit
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (15.10.2024) για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο και τραγούδησε για το φιλανθρωπικό Σωματείο Aurora που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους. Πλήθος κόσμου γέμισε από νωρίς το Ηρώδειο, ενώ ανάμεσα στους θεατές βρίσκονταν οι γονείς του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς και η σύντροφός του, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» το κοινό του Ηρωδείου – Η Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι διάσημοι θεατές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:36 16/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα περιμένουν αγόρι, αποκάλυψε ο πατέρας του τραγουδιστή

Newsit
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να γίνουν γονείς. Ο πατέρας του τραγουδιστή επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν κι αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι. Ο ίδιος παρευρέθηκε στη συναυλία του γιου του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο και μίλησε στους δημοσιογράφους για τη χαρούμενη περίοδο που βιώνει το ζευγάρι. Μάλιστα, ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα περιμένουν αγόρι, αποκάλυψε ο πατέρας του τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:10 16/10/2024

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Αλεξάνδρα Νίκα

Newsit
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να γίνουν γονείς. Ο πατέρας του τραγουδιστή επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν κι αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι. Ο ίδιος παρευρέθηκε στη συναυλία του γιου του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο και μίλησε στους δημοσιογράφους για τη χαρούμενη περίοδο που βιώνει το ζευγάρι. Μάλιστα, ... Περισσότερα To άρθρο Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 16/10/2024

Αλεξάνδρα Νίκα: Στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, λίγο πριν γεννήσει το πρώτο παιδί τους

in.gr
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.
08:10 16/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Μια ξεχωριστή συναυλία έδωσε απόψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο. Πλαισιωμένος από ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:54 15/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: H on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το μωρό που περιμένουν με την Αλεξάνδρα Νίκα

tlife.gr
Πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα βρίσκεται To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: H on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το μωρό που περιμένουν με την Αλεξάνδρα Νίκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:03 14/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ψάχνουν το σπίτι των ονείρων τους πριν γίνουν γονείς – Το όνομα που θα πάρει ο γιος τους

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα επισφράγισαν τη σχέση τους με ένα σύμφωνο To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ψάχνουν το σπίτι των ονείρων τους πριν γίνουν γονείς – Το όνομα που θα πάρει ο γιος τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:34 13/10/2024

Δημήτρης Πανόπουλος – Εβελίνα Νικόλιζα για Γερμανού: «Καλοδουλεμένη ευχή» – «Δεν είδε την κοτρόνα να ‘ρχεται»

zappit.gr
Με το τηλεοπτικό ενσταντανέ που είχαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κωνσταντίνος Αργυρός το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) ασχολήθηκαν ο […] The post Δημήτρης Πανόπουλος – Εβελίνα Νικόλιζα για Γερμανού: «Καλοδουλεμένη ευχή» – «Δεν είδε την κοτρόνα να ‘ρχεται» appeared first on Zappit.
18:34 13/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα φέρονται να ψάχνουν σπίτι για οικογένεια στο Ψυχικό

Newsit
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και θέλουν όλα να είναι έτοιμα, πριν γεννηθεί ο γιος τους. Το ζευγάρι κοιτάζει για σπίτι στην περιοχή του Ψυχικού. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα κλείνουν τις εκκρεμότητες που παραμένουν ανοιχτές πριν τη γέννηση του παιδιού τους. Προτεραιότητα για το ζευγάρι είναι η μετακόμιση ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα φέρονται να ψάχνουν σπίτι για οικογένεια στο Ψυχικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:37 13/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που η Ναταλία Γερμανού του εύχεται on air να γίνει «μπαμπάς γενναίος»

Newsit
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, που του έδωσε ευχές λίγο πριν γεννηθεί το παιδί που περιμένει η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που συνομίλησε με την Ναταλία Γερμανού, ζει μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής του. Απολαμβάνει την επιτυχία στα επαγγελματικά του και ετοιμάζεται να γίνει πατέρας, στην ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που η Ναταλία Γερμανού του εύχεται on air να γίνει «μπαμπάς γενναίος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:19 12/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με την Αλεξάνδρα Νίκα

zappit.gr
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εντοπίστηκε από την κάμερα του Πρωινό και την Άννα Καλλινίκου. Ενώ έχει γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής […] The post Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με την Αλεξάνδρα Νίκα appeared first on Zappit.
14:53 07/10/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα τον παρακολουθεί στο Royal Albert Hall με φουσκωμένη κοιλιά

Newsit
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθήλωσε το κοινό, σε συναυλία, στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου. Ανάμεσα στους θεατές και η εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Νίκα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βίωσε μια από τις πιο έντονες βραδιές της πορείας του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και αποθεώθηκε. Η εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Νίκα και ο αδερφός του τραγουδιστή, Παύλος, στέκονταν ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα τον παρακολουθεί στο Royal Albert Hall με φουσκωμένη κοιλιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:45 03/10/2024

Αποθέωση για τον Αργυρό στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και αφιέρωσε τραγούδι στη Μαρινέλλα (vid)

Gazzetta
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χόρεψε ζεϊμπέκικο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και καταχειροκροτήθηκε.
00:10 28/09/2024

«Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall» – Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «τα έσπασε» στο Λονδίνο

Newsbeast.gr
Ζεϊμπέκικο χόρεψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, το βράδυ της Πέμπτης, 26ης Σεπτεμβρίου. Ο Αργυρός τραγουδούσε το «Αθήνα μου», χόρευε ζεϊμπέκικο και φώναξε στη μητέρα του: «Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall», εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον χορό του έχουν γίνει ήδη viral, με τους θαυμαστές να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό του. Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στη Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο». «Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τρα
21:03 27/09/2024

"Είμαι παιδί γενναίο": Η συγκινητική αφιέρωση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην οικογένειά του και την Μαρινέλλα στη συναυλία του στο Λονδίνο

Παραπολιτικά
Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο εμβληματικό Royal Albert Hall
11:36 27/09/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στο ξακουστό Royal Albert Hall του Λονδίνου – Τραγούδησε με ελληνική σημαία και συγκίνησε με την αφιέρωση στη Μαρινέλλα

eleftherostypos.gr
Μία σπουδαία βραδιά ζει, απόψε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς τραγουδά στο περίφημο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή στην καριέρα του, αφού ο εν λόγω χώρος έχει συνδεθεί με πολύ μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών και ορχηστρών. Μίκης Θεοδωράκης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση, είναι η μικρή λίστα […] Το άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στο ξακουστό Royal Albert Hall του Λονδίνου – Τραγούδησε με ελληνική σημαία και συγκίνησε με την αφιέρωση στη Μαρινέλλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:06 27/09/2024

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα

Παραπολιτικά
Ο γνωστός τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας μέσα στον Δεκέμβριο
08:37 19/09/2024

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για το πρόβλημα με την υγεία του και τον Άγιο Παΐσιο: "Κρέμασε το πέλμα και έσερνα το πόδι μου"

Παραπολιτικά
«Είχα απαυδήσει! Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα στον Άγιο Παΐσιο. Είπα πως “μετά από επτά μήνες δεν αντέχω άλλο, βοήθα με, κάνε κάτι”» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός
07:19 17/09/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για το παιδί που θα αποκτήσει με την Αλεξάνδρα Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου

Newsit
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα περιμένουν το πρώτο του παιδί, πριν τα φετινά Χριστούγεννα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα από το Λονδίνο. Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής τους. Αναμένεται τότε να είναι ήδη γονείς, καθώς η σύντροφος του τραγουδιστή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Κάτι που ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για το παιδί που θα αποκτήσει με την Αλεξάνδρα Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:37 15/09/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load