#Κωνσταντίνος Ξένος

Πώς θα νικήσουμε την ατονία τώρα το καλοκαίρι;

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 27/6; Νιώθετε ατονία; Μήπως λείπει σίδηρος; Η αιματολόγος Θεοδώρα Κωστελίδου εξηγεί τα είδη της αναιμίας, καθώς και πώς εκδηλώνεται. Στη συνέχεια, ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος προτείνει τρόφιμα που βοηθούν […] The post Πώς θα νικήσουμε την ατονία τώρα το καλοκαίρι; appeared first on OK! Magazine.
12:58 27/06/2023

 Υπάρχει σωστή διατροφή για την κυτταρίτιδα;

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Τι θα δούμε σήμερα; Καπνίζεις; Γιατί ταλαιπωρείς τους πνεύμονές σου; Η πνευμονολόγος – φυματιολόγος και Πρόεδρος Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας Σταματούλα Τσικρικά μάς υπενθυμίζει γιατί το να κόψει κάποιος […] The post  Υπάρχει σωστή διατροφή για την κυτταρίτιδα; appeared first on OK! Magazine.
13:58 07/06/2023

Tα καλά που προσφέρει στον οργανισμό μας η κατανάλωση κεφίρ

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Tο κεφίρ είναι ελιξίριο της μακροζωίας! Ο Κωνσταντίνος Ξένος αναλύει όλα τα καλά που προσφέρει στον οργανισμό μας η κατανάλωση κεφίρ. Πόσες παγίδες μπορεί να κρύβει η άμμος; Ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Γιάννης Μπάρκης αναλύει τα συμπτώματα […] The post Tα καλά που προσφέρει στον οργανισμό μας η κατανάλωση κεφίρ appeared first on OK! Magazine.
10:58 06/06/2023

Πόσο καλά είναι τα υποκατάστατα ζάχαρης για τον οργανισμό μας

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη με γλυκαντικές ουσίες; Ο Κωνσταντίνος Ξένος εξηγεί πόσο καλά είναι τα υποκατάστατα ζάχαρης για τον οργανισμό μας. Η εγκυμοσύνη μετά τα 40 εγκυμονεί κινδύνους; Ο Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας & Εμβρυομητρικής Ιατρικής Γεώργιος Φαρμακίδης, μας […] The post Πόσο καλά είναι τα υποκατάστατα ζάχαρης για τον οργανισμό μας appeared first on OK! Magazine.
12:52 23/05/2023

Σοφία Αλιμπέρτη: Έξοδος για φαγητό με την ομάδα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς»

okmag.gr
Η εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» απόλαυσε το γεύμα της σε εστιατόριο της Αγίας Παρασκευής την περασμένη Παρασκευή 19 Μαΐου. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος έκαναν μεσημεριανή έξοδο για φαγητό στο εστιατόριο Nick and the fish μαζί με τους συνεργάτες τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1. […] The post Σοφία Αλιμπέρτη: Έξοδος για φαγητό με την ομάδα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» appeared first on OK! Magazine.
10:42 23/05/2023

Πού οφείλονται τα τικ και ποια είναι η συνηθέστερη ηλικία εμφάνισής τους

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Πού οφείλονται τα τικ που εμφανίζονται στα παιδιά; Η παιδίατρος Άννα Παρδάλη αναλύει τις πιθανές αιτίες των τικ, καθώς και ποια είναι η συνηθέστερη ηλικία εμφάνισής τους. Μαθαίνουμε να κάνουμε σωστά τις δουλειές του σπιτιού, χωρίς […] The post Πού οφείλονται τα τικ και ποια είναι η συνηθέστερη ηλικία εμφάνισής τους appeared first on OK! Magazine.
12:36 22/05/2023

To ζεϊμπέκικο της Σοφίας Αλιμπέρτη στο πλατό του «Ζήσε αλλιώς»

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Σήμερα, μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων, να κάνουμε σωστά τις δουλειές του σπιτιού, χωρίς να καταπονείται το σώμα μας, ενώ η Σοφία Αλιμπέρτη με τον δικό της μοναδικό τρόπο αφήνει το σίδερο και το ρίχνει στον χορό! Όσα […] The post To ζεϊμπέκικο της Σοφίας Αλιμπέρτη στο πλατό του «Ζήσε αλλιώς» appeared first on OK! Magazine.
13:02 18/05/2023

Πότε το πλαστικό μπουκάλι μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την υγείας μας

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». πότε ένα πλαστικό μπουκάλι μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την υγεία μας; Η Χριστίνα Λαγογιάννη, Leader μίας εταιρείας για λύσεις Ασφάλειας Τροφίμων και Αγροτικής Παραγωγής, αποκαλύπτει πόσα μικρόβια μπορεί να συγκεντρώσει. Όλοι μας σκεφτόμαστε […] The post Πότε το πλαστικό μπουκάλι μπορεί να γίνει επικίνδυνο για την υγείας μας appeared first on OK! Magazine.
11:58 15/05/2023

Κρατερός Κατσούλης: «Γνώρισα το οργανικό στρες για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια»

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα στο «Ζήσε αλλιώς». Στη σημερινή εκπομπή, ο αγαπημένος ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης, που πρωταγωνιστεί φέτος στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;», μοιράζεται μαζί μας την προσωπική του εμπειρία με την υπερκόπωση που του «χτύπησε» την […] The post Κρατερός Κατσούλης: «Γνώρισα το οργανικό στρες για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια» appeared first on OK! Magazine.
13:00 11/05/2023

Μας παχαίνουν οι ξηροί καρποί; 

okmag.gr
Οι ξηροί καρποί είναι ένα αγαπημένο σνακ. Μας παχαίνουν όμως; Πρέπει να τους καταναλώνουμε ψημένους ή άψητους; Αλατισμένους ή ανάλατους; Γιατί είναι καλό οι εγκυμονούσες να τρώνε αράπικα φιστίκια; Ο Κωνσταντίνος Ξένος απαντά μέσα από την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» σε όλα τα ερωτήματα και επισημαίνει πόσους ξηρούς καρπούς πρέπει να τρώμε για να διατηρηθεί η φόρμα […] The post Μας παχαίνουν οι ξηροί καρποί;  appeared first on OK! Magazine.
12:30 09/05/2023

Αποτρίχωση: Υπάρχει περίπτωση το laser να μας δημιουργήσει εντονότερη τριχοφυΐα;

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Υπάρχει περίπτωση το laser να μας δημιουργήσει εντονότερη τριχοφυΐα; Επιτρέπεται να ξυριζόμαστε, ενώ έχουμε κάνει laser; Το ξύρισμα αυξάνει την τριχοφυΐα; Η δερματολόγος Βασιλική Μουσάτου λύνει όλες τις […] The post Αποτρίχωση: Υπάρχει περίπτωση το laser να μας δημιουργήσει εντονότερη τριχοφυΐα; appeared first on OK! Magazine.
13:06 08/05/2023

Τι χρώμα έχει η γλώσσα σας; 

okmag.gr
Το «Ζήσε αλλιώς» επιστρέφει σήμερα στις 16:00 στον ΑΝΤ1 με μία ακόμα ενδιαφέρουσα εκπομπή. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. Όσα θα δούμε σήμερα Γνωρίζουμε τη Sugar, τον πρώτο σκύλο ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα, καθώς και τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, […] The post Τι χρώμα έχει η γλώσσα σας;  appeared first on OK! Magazine.
13:36 04/05/2023

Μπέσσυ Αργυράκη: Εξομολογήθηκε στη Σοφία Αλιμπέρτη τη μεγάλη της αδυναμία

ieidiseis.gr
Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» της Σοφίας Αλιμπέρτη, για να μάθει όσα την ενδιέφεραν για την σωστή διατροφή.Η Μπέσσυ Αργυράκη εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» και ζήτησε τις συμβουλές του Κωνσταντίνου Ξένου για τα περιττά κιλά της. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, παράθεσε την μεγάλη αδυναμία που έχει στα γλυκά, λέγοντας: «Μπορώ να ζω με γλυκά. Χτες μου φέρανε 25 καστανάκια μαρόν. Δεν υπάρχουν σήμερα. Το βράδυ που ξάπλωσα ένιωσα κάτι και είπα «λες να φύγω από καστανάκι;», Δεν είναι κρίμα από τον Θεό;», είπε χαμογελώντας. «Μετά μου πέρασε βέβαια αφού ζω για να τρώω γλυκά και τρώω φαγητό για να ζω. Από την κοιλιά της μαμάς μου αυτό. Η μαμ
19:25 03/05/2023

Ζήσε αλλιώς: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν παθαίνουμε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση;

happytv.gr
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν παθαίνουμε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση; Ο γαστρεντερολόγος, Γεώργιος Αναγνωστόπουλος εξηγεί όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Θυρεοειδής: Μαθαίνουμε τι είναι μύθος και τι αλήθεια στις παθήσεις του πιο «ύπουλου» αδένα από την ενδοκρινολόγο – διαβητολόγο, Παρασκευή Μεντζελοπούλου. Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Ξένος μάς λέει ποια είναι τα «ναι» και τα «όχι» στη διατροφή του […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ζήσε αλλιώς: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν παθαίνουμε γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση;
13:12 02/05/2023

Πώς θα νικήσουμε την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση πριν το καλοκαίρι;

okmag.gr
Το «Ζήσε αλλιώς» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, Dr. Oz που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. Η κυτταρίτιδα […] The post Πώς θα νικήσουμε την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση πριν το καλοκαίρι; appeared first on OK! Magazine.
12:42 02/05/2023

Μύθοι και αλήθειες για την τριχόπτωση

okmag.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς»; Η Tik Toker Δώρα Τερζάκη δείχνει έξυπνα hacks καθαριότητας για να γίνει η ζωή όλων μας πιο εύκολη στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Το πρόβλημα της τριχόπτωσης αφορά […] The post Μύθοι και αλήθειες για την τριχόπτωση appeared first on OK! Magazine.
13:50 27/04/2023

«Ζήσε αλλιώς» – Η Κάτια Ταραμπάνκο εξομολογείται για την ψωρίαση: «Ήταν παντού, ήμουν χάλια ψυχολογικά»

okmag.gr
Αντιμέτωπη με ένα αυτοάνοσο, την ψωρίαση βρίσκεται από μικρή ηλικία η Κάτια Ταραμπάνκο. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM μοιράζεται την εμπειρία της στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» σήμερα Τετάρτη στις 16:00 στον ΑΝΤ1. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά μέσα από […] The post «Ζήσε αλλιώς» – Η Κάτια Ταραμπάνκο εξομολογείται για την ψωρίαση: «Ήταν παντού, ήμουν χάλια ψυχολογικά» appeared first on OK! Magazine.
13:16 26/04/2023

ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ: Όσα θα δούμε στη σημερινή εκπομπή

happytv.gr
Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ: Όσα θα δούμε στη σημερινή εκπομπή
13:52 25/04/2023

«Ζήσε αλλιώς»: Η Shaya εξομολογείται πώς αντιμετώπισε τα ινομυώματα λίγους μήνες πριν μείνει έγκυος

okmag.gr
Ανάμεσα στους celebrities που εκμυστηρεύονται στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν βρίσκεται και η Shaya. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 και στα θέματα της εκπομπής για την Τρίτη 25 Απριλίου περιλαμβάνονται και τα […] The post «Ζήσε αλλιώς»: Η Shaya εξομολογείται πώς αντιμετώπισε τα ινομυώματα λίγους μήνες πριν μείνει έγκυος appeared first on OK! Magazine.
13:04 25/04/2023

«Ζήσε Αλλιώς»: Όσα θα δούμε σήμερα στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στις 16:00

okmag.gr
Το «Ζήσε αλλιώς» έρχεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη μας προσκαλεί καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 έχοντας στο πλευρό της τον Χειρουργό-Οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε  για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής  Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής […] The post «Ζήσε Αλλιώς»: Όσα θα δούμε σήμερα στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στις 16:00 appeared first on OK! Magazine.
14:02 20/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load