#Κώστας Μαρκόπουλος

Λαμία : Την Τετάρτη (27/12) ορκίζεται το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και ο Φάνης Σπανός – οι 45 που εξελέγησαν και θα ορκιστούν

lamianow.gr
Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου (18.00) ορκίζεται και ανανεώνει την θητεία του ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος ο Φάνης Σπανός. Μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 το νέο Περιφερειακό συμβούλιο αναλαμβάνει δουλειά από 1/1/2024 και θα απαρτίζεται πλέον από 45 περιφερειακούς συμβούλους. Να σημειώσουμε πως ο συνδυασμός του Φάνη Σπανού εκλέγει 27 συμβούλους και οι αντίστοιχοι των Απόστολου Γκλέτσου 9, Κώστα Μαρκόπουλου 4, Κώστα Μπασδέκη 3 και Λουκά Αποστολίδη, 2 συμβούλους. Οι εκλεγμένοι που απαρτίζουν το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο ανά θέση σταυροδοσίας Φάνης Σπανός Φθιώτιδα - 6 ΣΑΝΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝ
11:37 26/12/2023

Κώστας Μαρκόπουλος : “Επιθυμώ μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, δεν τη θέλω υποδουλωμένη σε συμφέροντα” – BINTEO

lamianow.gr
Λίγες ώρες πριν την κάλπη της Κυριακής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος μας μιλάει για τις σκέψεις του αναφορικά με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Γιατί αποφασίσατε να διεκδικήσετε την Περιφέρεια Στερεάς, μετά από Κοινοβουλευτική πορεία 15 χρόνων και μία επιστημονική πορεία ομολογουμένως επιτυχή; Η ενεργός πολιτική είναι για όσους έχουν επιτύχει […] The post Κώστας Μαρκόπουλος : “Επιθυμώ μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, δεν τη θέλω υποδουλωμένη σε συμφέροντα” – BINTEO appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
00:37 06/10/2023

Στη Λαμία περιόδευσε ο Κώστας Μαρκόπουλος

lamianow.gr
Περιόδευσε ο Κώστας Μαρκόπουλος στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Λαμίας. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προοπτικές. Επισκέφθηκε ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΑΕΔ, ΔΕΔΔΗΕ, ΚΕΥΠ και την 63 ΜΕ και ιδιαίτερης σημασίας συζήτηση είχε με τους εργαζομένους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συναντήθηκε με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Φθιώτιδας όπου συζητήθηκε η συμβολή του Δικηγορικού Συλλόγου στην […] The post Στη Λαμία περιόδευσε ο Κώστας Μαρκόπουλος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
00:37 16/09/2023

Ο Κώστας Μαρκόπουλος για την δημοσκόπηση της Pro Rata

lamianow.gr
Διαβάστε σχετικά “Αδιάβαστη, πιθανά πιεσμένη… και σίγουρα επηρεασμένη από τις κακές συμβουλέςπου έδωσε στην Κουμουνδούρου και οδήγησε στην ήττα, η εταιρεία δημοσκοπήσεωνprorata έδωσε στην δημοσιότητα έρευνα για τις περιφερειακές εκλογές απόλυταασύμβατη με ότι συμβαίνει γύρω μας. Δεν θα κάνω κρίση για την πρόθεσηψήφου…αλλά θα υπογραμμίσω ότι δεν γίνεται το 19% μόνο των ψηφοφόρων τουΚΚΕ να […] The post Ο Κώστας Μαρκόπουλος για την δημοσκόπηση της Pro Rata appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
11:37 13/09/2023

Debate στην ΕΡΤ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ζητά ο Κώστας Μαρκόπουλος

lamianow.gr
Με επιστολή αλλά και με προσωπική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, ο Κώστας Μαρκόπουλος ζήτησε debate μεταξύ όλων των Υποψηφίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συγχρόνως πρότεινε στην ΕΡΤ να γίνει το ίδιο για κάθε Περιφέρεια. Το κείμενο της επιστολής του υποψηφίου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας: “Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της ΕΡΤ, Η παρουσία […] The post Debate στην ΕΡΤ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ζητά ο Κώστας Μαρκόπουλος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
15:37 04/09/2023

Φωκίδα: 4 υποψήφιους ανακοίνωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος

lamianow.gr
Στην γνωστοποίηση 4 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό της Φωκίδας προχώρησε ο Κώστας Μαρκόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, υποψήφιοι με την παράταξη “Στερεά Περιφέρεια” θα είναι οι: Γεννήθηκε στην Σώταινα Δωρίδος, όπου και τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Λύκειο της Άμφισσας. Το έτος 1966 εισήλθε στο Πυροσβεστικό Σώμα. Τελείωσε τη […] The post Φωκίδα: 4 υποψήφιους ανακοίνωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 24/08/2023

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος

lamianow.gr
Οριζοντίως και καθέτως κινείται στην Στερεά ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος και συναντιέται με πολίτες, τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες και φίλους του. Την Παρασκευή επισκέφθηκε την Κύμη, παραβρέθηκε στο θέατρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κύμης και απόλαυσε την χορωδία σε μια εκπληκτική βραδιά. Το Σάββατο επισκέφθηκε την Τανάγρα σε τοπική εκδήλωση του Λαογραφικού Μουσείου και το βράδυ […] The post Συνεχίζει την περιοδεία του ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 21/08/2023

Κ. Μαρκόπουλος: Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας Αταλάντης, Καινούργιου και Αμφίκλειας (φωτο)

lamianow.gr
Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας Αταλάντης, Καινούργιου και Αμφίκλειας πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από τις υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους Αλίκη Λιάσκα, Μαρίνα Κροντήρη, Βάσω Βούλγαρη-Γκλάβα και Τάνια Κλημαντήρη.     Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ολοκλήρωση της ενημέρωσης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρωτοβάθμια περίθαλψη και τα Κέντρα Υγείας στη Φθιώτιδα. Κοινή διαπίστωση είναι […] The post Κ. Μαρκόπουλος: Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας Αταλάντης, Καινούργιου και Αμφίκλειας (φωτο) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 11/08/2023

Κ.Μαρκόπουλος: Καλωσορίζω κάθε ανατρεπτική υποψηφιότητα στην Περιφέρεια

lamianow.gr
Με αφορμή την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στον Απόστολο  Γκλέτσο στην διεκδίκηση της Περιφέρειας ο Κώστας Μαρκόπουλος δήλωσε ότι: κάθε υποψηφιότητα αλλά και κάθε προσωπική συμμετοχή σε συνδυασμούς που συμβάλλει στην αποδόμηση και οριστική απομάκρυνση της σημερινής πολιτικής ηγεσίας στην Περιφέρεια Στερεάς είναι θετικό γεγονός.  Πρέπει να είναι κοινός τελικός στόχος η ανατροπή της ανικανότητας, της μίζερης […] The post Κ.Μαρκόπουλος: Καλωσορίζω κάθε ανατρεπτική υποψηφιότητα στην Περιφέρεια appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
19:37 07/08/2023

Περιφέρεια Στερεάς – σοβαρές καταγγελίες Μαρκόπουλου : “Η πολιτική δεν είναι ζούγκλα – υποψήφιοι μου εκβιάζονται” (Aud)

lamianow.gr
Ισχυρό μήνυμα προς όλους για την  κάθοδο του στις εκλογές στέλνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μαρκόπουλος,  αποκαλύπτοντας πως οι υποψήφιοι του  συνδυασμού του δέχονται πολλές πιέσεις στα όρια  των εκβιασμών.  Ο υποψήφιος περιφερειάρχης σε ερώτηση  για το πότε θα προβεί σε ανακοίνωση για τα υπόλοιπα ονόματα του συνδυασμού του  απάντησε  πως αυτό θα […] The post Περιφέρεια Στερεάς – σοβαρές καταγγελίες Μαρκόπουλου : “Η πολιτική δεν είναι ζούγκλα – υποψήφιοι μου εκβιάζονται” (Aud) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
15:37 20/07/2023

Φθιώτιδα : Στα Κέντρα Υγείας του Νομού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος (φώτο)

lamianow.gr
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από την Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κα Αλίκη Λιάσκα, Διευθύντρια Οφθαλμολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας, επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας Δομοκού, Στυλίδας, Μακρακώμης και το ΤΟΜΥ Λαμίας. Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα κτιρίων, εξοπλισμού και στελέχωσης αλλά και ιδιαίτερα προβλήματα κάθε μονάδας. Η διαπίστωση ήταν κοινή και πικρή. Ελάχιστο προσωπικό, ελάχιστοι γιατροί, […] The post Φθιώτιδα : Στα Κέντρα Υγείας του Νομού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος (φώτο) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 19/07/2023

Νέα ονόματα για την Φθιώτιδα ανακοίνωσε ο υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος

lamiafm1.gr
Στον δρόμο για τις αυτοδιοικητικές κάλπες καθημερινά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες δημοσιοποιούν τις διακηρύξεις τους αλλά και τους συνεργάτες τους. Τα ονόματα νέων υποψηφίων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του “Στερεά Περιφέρεια” ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μαρκόπουλος. Τα ονόματα των υποψηφίων είναι Έλενα Μέρα: Βασιλική Βούλγαρη Γκλάβα Βασιλική Δημητράτζου Η Βασιλική […] The post Νέα ονόματα για την Φθιώτιδα ανακοίνωσε ο υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
15:53 06/07/2023

Κώστας Μαρκόπουλος: “Στην αυτοδιοίκηση σημασία έχουν τα πρόσωπα-Το ΕΣΥ δεν μπορεί να στέκεται σε πήλινα πόδια”

lamiafm1.gr
Συνεχίζει τις ανακοινώσεις στελεχών του συνδυασμού του αλλά και τις επαφές με φορείς ο ευποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος. Με έμφαση στα θέματα υγείας των οποίων είναι γνώστης αλλά και σχολιάζοντας την παραίτηση Τσίπρα και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙ FM-1 96,2. Πιστεύει ότι το αποτέλεσμα των […] The post Κώστας Μαρκόπουλος: “Στην αυτοδιοίκηση σημασία έχουν τα πρόσωπα-Το ΕΣΥ δεν μπορεί να στέκεται σε πήλινα πόδια” appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
16:53 29/06/2023

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποίησε ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος

lamiafm1.gr
Στο Νοσοκομείο Λαμίας βρέθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος.   Συναντήθηκε με εκλεγμένους του Συλλόγου εργαζομένων (παρά το γεγονός ότι δεν έχουν συνταχθεί σε σώμα) και με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών. Επισκέφθηκε πολλά τμήματα και συνομίλησε με πάρα πολλούς εργαζομένους όλων των επιπέδων. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι το Νοσοκομείο αποδίδει χάριν στις υπεράνθρωπες […] The post Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποίησε ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
16:53 28/06/2023

Επίσκεψη στο Κυριάκι Βοιωτίας από τον Υποψ. περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μαρκόπουλο

lamianow.gr
Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο Κυριάκι, τίμησαν την μνήμη της Παναγίας της Αρβανίτισσας. Ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μαρκόπουλος, παρευρέθηκε στον εσπερινό, καθώς και στην γιορτή, που ακολούθησε στο πνευματικό κέντρο της ενορίας του χωριού. Τον Κώστα Μαρκόπουλο καλωσόρισε θεσμικά, ο τοπικός Πρόεδρος της Κοινότητας Κυριακίου, κ. Ιωάννης Φορτώσης, ενώ ο ιερέας της ενορίας […] The post Επίσκεψη στο Κυριάκι Βοιωτίας από τον Υποψ. περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μαρκόπουλο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
13:37 19/06/2023

Κώστας Μαρκόπουλος: Ενημερωτική συνάντηση με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ευβοίας

lamianow.gr
Ενημερωτική συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ευβοίας είχε ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος. Η συζήτηση περιλάμβανε τον ρόλο του ΤΕΕ ως τεχνικό σύμβουλο της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Περιελάμβανε τις μελέτες και την υλοποίηση των Δημοσίων Έργων του Ν. Ευβοίας αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς καθώς επίσης και τις προοπτικές που διανοίγονται για […] The post Κώστας Μαρκόπουλος: Ενημερωτική συνάντηση με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ευβοίας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
18:46 26/05/2023

Με την διοίκηση του ΤΕΕ Εύβοιας συναντήθηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος

lamiafm1.gr
Ενημερωτική συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ευβοίας είχε ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος. Η συζήτηση περιλάμβανε τον ρόλο του ΤΕΕ ως τεχνικό σύμβουλο της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Περιελάμβανε τις μελέτες και την υλοποίηση των Δημοσίων Έργων του Ν. Ευβοίας αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς καθώς επίσης και τις προοπτικές που διανοίγονται για […] The post Με την διοίκηση του ΤΕΕ Εύβοιας συναντήθηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
17:04 26/05/2023

Κώστας Μαρκόπουλος: Στην εκδήλωσδη για το «Κουρμπάνι» στον Νέο Μοναστήρι Δομοκού

lamiafm1.gr
Στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού για το έθιμο Κουρμπάνι, παρέστη ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος. Τη θεία λειτουργία πριν από το έθιμο τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών. Μαζί του ήταν ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Μπάμπης Λιόλιος, ο κ. Βάϊος Γκανής αγρότης & οινοποιός, η τ. Βουλευτής κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, ο κ. Αντώνης Βουλκούδης μέλος του […] The post Κώστας Μαρκόπουλος: Στην εκδήλωσδη για το «Κουρμπάνι» στον Νέο Μοναστήρι Δομοκού appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
10:50 26/05/2023

Συνεχίζει να “οργώνει” την Φθιώτιδα ο Κώστας Μαρκόπουλος – επαφές σε Λαμία και Σπερχειάδα (φώτο)

lamianow.gr
Ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφθηκε την Λαμία, όπου είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και άλλους παράγοντες της πόλης και παρέστη στην εκδήλωση για τα “Διάκεια”, στην πλατεία Διάκου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Σπερχειάδα, στην εκδήλωση για την 3η ανθοκομική έκθεση,όπου συνομίλησε με πολίτες, τον Δήμαρχο κ. Χατζή και τον Υπ. Δήμαρχο κ. Καραγιάννη. Συνεχάρη την Πρόεδρο […] The post Συνεχίζει να “οργώνει” την Φθιώτιδα ο Κώστας Μαρκόπουλος – επαφές σε Λαμία και Σπερχειάδα (φώτο) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:26 16/05/2023

Κώστας Μαρκόπουλος: “Η Περιφέρεια Στερεάς δεν έχει καμία ουσιαστική επαφή με την Κυβέρνηση, για αυτό και είναι ουραγός στην χρηματοδότηση και πρωταθλητής στα χρέη”

lamianow.gr
“Η Περιφέρεια Στερεάς δεν έχει καμία ουσιαστική επαφή με την Κυβέρνηση, για αυτό και είναι ουραγός στην χρηματοδότηση και πρωταθλητής στα χρέη και δεν έχει καμία επαφή με τις Βρυξέλλες με εξαίρεση κάποια υποχρεωτικά ταξίδια ενημέρωσης και κάποια αναψυχής”. Αυτό τονίζει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μαρκόπουλος, αναλύοντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis […] The post Κώστας Μαρκόπουλος: “Η Περιφέρεια Στερεάς δεν έχει καμία ουσιαστική επαφή με την Κυβέρνηση, για αυτό και είναι ουραγός στην χρηματοδότηση και πρωταθλητής στα χρέη” appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:30 26/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load