#Κώστας Παναγόπουλος

Δημοσκόπηση Alpha: Προβάδισμα 20,6% για τη Νέα Δημοκρατία – Μάχη για τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

tilegrafimanews.gr
Χωρίς «αντίπαλο» παίζει η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της Alco για λογαριασμό του Alpha, στην οποία προηγείται με 20,6% μονάδες του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ. Στη μέτρηση επιβεβαιώνεται η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολιτικό σκηνικό, καθώς τον εμπιστεύονται οι πολίτες ως πρωθυπουργό σε ποσοστό τεράστιο σε σχέση με τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς. Η ΝΔ όχι μόνο κινείται σε ποσοστά κοντά σε εκείνα των εθνικών εκλογών αλλά ανεβάζει κιόλας τα ποσοστά της σε σχέση με την έρευνα του Σεπτεμβρίου. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει κι άλλο (σχεδόν δύο μονάδες) ενώ το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ανεβαίνει, όπως και το ΚΚΕ. Στη δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας
01:46 07/11/2023

Ο Παναγόπουλος ανέλαβε τον Αρη Πετρούπολης

Gazzetta
Ο Κώστας Παναγόπουλος μετά από πέντε και πλέον χρόνια στη Σουηδία επέστρεψε σε ελληνικό πάγκο.
07:00 24/06/2023

Δημοσκόπηση Alpha: Στις 21,7 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ – Ποια κόμματα «καταρρέουν»

paraskhnio.gr
Διαφορά 21,7% στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων αποτυπώνει η πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha. Στην έρευνα που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, η επόμενη Βουλή φαίνεται να είναι επτακομματική. Σε αυτήν μπαίνουν η ΝΔ ως πρώτη και με μεγάλη Το άρθρο Δημοσκόπηση Alpha: Στις 21,7 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ – Ποια κόμματα «καταρρέουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 12/06/2023

Με 31,5% έναντι 28,8%, η ΝΔ νίκησε τον ΣΥΡΙΖΑ στους νέους 17-24 ετών

thecaller.gr
Με 31,5% έναντι 28,8%, η Νέα Δημοκρατία νίκησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην ηλικιακή κατηγορία των ψηφοφόρων 17-24 ετών, στις εκλογές 2023.Με 31,5% έναντι 28,8%, η Νέα Δημοκρατία νίκησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην ηλικιακή κατηγορία των ψηφοφόρων 17-24 ετών, στις εκλογές 2023.O διευθύνοντας σύμβουλός της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, μιλώντας στον Alpha σχολίασε, ότι η συγκεκριμένη παράμετρος αποτελεί μία από τις ανατροπές των εκλογών της 21ης Μαΐου, οι οποίες πιστώνονται κατά κύριο λόγο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
23:42 21/05/2023

Οδεύοντας προς τις κάλπες

eleftherostypos.gr
Το επισήμανε και ο Κώστας Παναγόπουλος, παρουσιάζοντας τη δημοσκόπηση της Alco στην τηλεόραση του Alpha. Κρατήστε αυτά τα νούμερα είπε, όταν έδειξε την κάρτα με τα αποτελέσματα στο ερώτημα σε ποιον θα δίνατε δεύτερη ευκαιρία να κυβερνήσει. Ο Μητσοτάκης πήρε 37% και ο Τσίπρας 29%. Για ορισμένους αναλυτές τα ποσοστά αυτά αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό […] Το άρθρο Οδεύοντας προς τις κάλπες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:16 22/02/2023

Θα πάνε οι νέοι στις κάλπες;

myvolos.net
Στις τελευταίες εθνικές εκλογές, τον Ιούλιο του 2019, οι νέοι ηλικίας 17-24 ετών αποτέλεσαν το 8,4% του εκλογικού σώματος, λέει στην «Κ» ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ερευνών Alco, Κώστας Παναγόπουλος. «Με βάση τα στοιχεία του exit poll», σημειώνει, «περίπου 1 στους 3 απείχε». Στην πραγματικότητα, όμως, μπορεί να ψήφισαν οι μισοί από αυτούς που […]
22:32 02/01/2023

Παναγόπουλος – Φελέκης στο pagenews.gr: Δημοσκοπήσεις, Κίνημα Αλλαγής και νέο πολιτικό σκηνικό

pagenews.gr
Παναγόπουλος – Φελέκης στο pagenews.gr: Ο Διευθύνων Σύμβουλος ΑlCO κ. Κώστας Παναγόπουλος και ο δημοσιογράφος – πολιτικός αναλυτής κ. Νίκος Φελέκης σχολίασαν τις δημοσκοπήσεις και τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν ξανά τις δημοσκοπήσεις, για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη και αν αποτελεί κίνδυνο για το ΣΥΡΙΖΑ.
17:12 17/12/2021

ΣΕΓΑΣ: Ο Κώστας Παναγόπουλος αμφισβητεί τις πρακτικές του Λευτέρη Αυγενάκη. Μην μπερδεύεστε…

sportime.gr
Ακόμα μία προσπάθεια να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα από την Αναγέννηση. από το sportime.gr.
21:41 28/03/2021

Παναγόπουλος: «Ψήφος αποδοκιμασίας της αστήρικτης επιχειρηματολογίας»

Gazzetta
Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος μίλησε για την ψήφο των σωματείων και την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού. 
18:09 21/03/2021

«Καμία έξωση στον στίβο, τελεία και παύλα»

sportsfeed.gr
Για επικοινωνιακούς λόγους Κώστας Παναγόπουλος και Βασίλης Σεβαστής επιχείρησαν να επενδύσουν στην αγωνία των σωματείων της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας «επανάσταση« για την έξωση του στίβου από τις εγκαταστάσεις τους Καυτανζογλείου σταδίου. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης του σταδίου με την Τασούλα Κελεσίδου και τον Σπύρο Κέλλη […] The post «Καμία έξωση στον στίβο, τελεία και παύλα» appeared first on SPORTSFEED.
12:55 06/02/2021

Παναγόπουλος και Σεβαστής παρουσίασαν το έργο και τη δράση του ΣΕΓΑΣ την τελευταία 20ετία

politik.gr
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, είχαν την ευκαιρία, σε μια δίωρη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, να παρουσιάσουν τον απολογισμό του έργου της…
18:42 03/02/2021

ΣΕΓΑΣ: Δείτε ζωντανά την διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου

sportime.gr
ΣΕΓΑΣ: Ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος, και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου. Το άρθρο ΣΕΓΑΣ: Δείτε ζωντανά την διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
12:45 03/02/2021

ΣΕΓΑΣ: Την Πέμπτη αποφασίζει για τις εκλογές

sportsfeed.gr
Στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης (14/1) θα αποφασίσει η απερχόμενη διοίκηση για την προκήρυξη των εκλογών στην ομοσπονδία. Βασίλης Σεβαστής και Κώστας Παναγόπουλος βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις προκειμένου να καταλήξουν στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στον ΣΕΓΑΣ. Με τις διαδικασίες στο Μητρώο να συνεχίζονται και τα εγγεγραμμένα σωματεία να έχουν φτάσει τα 250, μένει η […] The post ΣΕΓΑΣ: Την Πέμπτη αποφασίζει για τις εκλογές appeared first on SPORTSFEED.
17:14 11/01/2021

Προς τι τα νεύρα;

sportsfeed.gr
Τους τελευταίους μήνες, Κώστας Παναγόπουλος και Βασίλης Σεβαστής προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν στον έλεγχο τους την ομοσπονδία του στίβου. Ο πρώτος χρησιμοποιώντας επικοινωνιακά κόλπα και ο δεύτερος την πολιτική και τα στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ που έχουν ριζώσει σε διάφορα πόστα. Το ίδιο χρονικό διάστημα, το δίδυμο κοιμάται και ξυπνάει με […] The post Προς τι τα νεύρα; appeared first on SPORTSFEED.
11:11 29/11/2020

Συνάντηση Σεβαστή – Παναγόπουλου με αντιπροσωπεία αθλητών – προπονητών

sportsfeed.gr
Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ υποδέχθηκαν σήμερα ο Κώστας Παναγόπουλος με τον Βασίλη Σεβαστή, αντιπροσωπεία αθλητών και ομοσπονδιακών προπονητών. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που ακολούθησε τη συνάντηση: «Εποικοδομητικές και ουσιαστικές ήταν οι συναντήσεις που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ Βασίλης Σεβαστής με αντιπροσωπεία αθλητών και προπονητών, στα γραφεία […] The post Συνάντηση Σεβαστή – Παναγόπουλου με αντιπροσωπεία αθλητών – προπονητών appeared first on SPORTSFEED.
19:52 29/10/2020

Συνάντηση της ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία προπονητών

Gazzetta
Συνάντηση με αντιπροσωπεία προπονητών θα έχουν την Πέμπτη (29/10), ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ Βασίλης Σεβαστής.
06:21 26/10/2020

Συνάντηση Παναγόπουλου, Σεβαστή με αθλητές στίβου

thebest.gr
Με αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών του στίβου θα συναντηθούν στα γραφεία της ομοσπονδίκας ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, την ερχόμενη Πέμπτη (29/10) στις 13:00.
08:12 25/10/2020

Συνάντηση Παναγόπουλου-Σεβαστή με αντιπροσωπεία αθλητών/ριών

sportsfeed.gr
Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, την επόμενη Πέμπτη 29/10 θα γίνει στα γραφεία της ομοσπονδίας συζήτηση μεταξύ των αθλητών και των δύο παραγόντων. Το παρών θα δώσουν από την πλευρά της ομοσπονδίας ο πρόεδρος, Κώστας Παναγόπουλος, και ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Σεβαστής, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι της ολιγομελούς -λόγω κορονοϊού- […] The post Συνάντηση Παναγόπουλου-Σεβαστή με αντιπροσωπεία αθλητών/ριών appeared first on SPORTSFEED.
13:43 23/10/2020

Κώστας Παναγόπουλος: “Ο νόμος Αυγενάκη παραβιάζει ατομικά δικαιώματα”

sportime.gr
Ο Κώστας Παναγόπουλος, μέσω της διαδικτυακής σελίδας του ΣΕΓΑΣ,  αναφέρθηκε... Το άρθρο Κώστας Παναγόπουλος: “Ο νόμος Αυγενάκη παραβιάζει ατομικά δικαιώματα” εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
17:05 14/09/2020

Παναγόπουλος: «Το σχέδιο Νόμου δεν συνιστά μεταρρύθμιση, αλλά απορρύθμιση»

analitis.gr
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, με αφορμή το σχέδιο Νόμου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άσκησε εκ νέου κριτική, αφού σε δήλώσεις του που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «το σχέδιο Νόμου δεν συνιστά μεταρρύθμιση, αλλά απορρύθμιση».
14:26 14/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load