#Κώστας Πελετίδης

Στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου οι αγρότες: Άνοιξαν τα διόδια, δεν έλειψε η ένταση

agrinionews.gr
Στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου συγκεντρώθηκαν αγρότες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του που βαίνουν προς κλιμάκωση. Οι αγρότες μάλιστα σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων και η διέλευση των οχημάτων έγινε για λίγη ώρα ελεύθερα. Από την κινητοποίηση δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, αφού η γέφυρα έκλεισε από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα εισόδου των τρακτέρ της περιοχής και να μπλοκάρει ο δρόμος. Οι αγρότες κατήγγειλαν τη στάση της κυβέρνησης και της Αστυνομίας που δεν επέτρεπαν να φτάσουν στο σημείο, συμβολικά, τρακτέρ από την Αιτωλοακαρνανία. Ακολούθησε συγκέντρωση και στην πλευρά του Αντιρρίου για να επιτραπεί η
15:46 10/02/2024

Πάτρα - Η Δημοτική Αρχή στην συγκέντρωση και πορεία για την Παλαιστίνη

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής συμμετείχαν απόψε (Παρασκευή 26 Ιανουαρίου) στη συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για το λαό της Παλαιστίνης, με κεντρικό σύνθημα: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη, καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή»! Η Δημοτική Αρχή, το Εργατικό Κέντρο, οι φορείς και ο λαός της Πάτρας ένωσαν και πάλι τη φωνή τους με τη φωνή των λαών όλου του Κόσμου, απαιτώντας να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης από το κράτος του Ισραήλ που στηρίζεται από τις ΗΠΑ και τους άλλους  συμμάχων τους.
20:00 26/01/2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη του προεδρείου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δέχτηκε το πρωί της Τρίτης 7/11/2023 στο Δημαρχείο την εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Αχαΐας, κ.
19:00 07/11/2023

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Οι «μάχες» του δεύτερου γύρου της Κυριακής και τα μεγάλα «ντέρμπι»

tilegrafimanews.gr
Στην Αθήνα, ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έπιασε το 43% οπότε θα διεκδικήσει τη δημαρχία στις 16 του μήνα. Το ίδιο θα συμβεί και στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Θεσσαλία που ταλαιπωρήθηκε από τις πλημμύρες ο Κώστας Αγοραστός θα αντιμετωπίσει τον κοινό υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια. Ο Κώστα Μπακογιάννης άγγιξε το όριο της αυτοδυναμίας του 43% και με 41,1% είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το β΄ γύρο στον δήμο της Αθήνας. Δεύτερος με μεγάλη απόσταση από τον νυν Δήμαρχο Αθηναίων έρχεται ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, με 14,2%. Ο Κώστας Ζαχαριάδης που είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε τρίτος με λιγότερο από μια μονάδα διαφορά, δίνοντας μάχη για την τρίτη θέση με τον Νίκο Σοφιανό τ
16:46 09/10/2023

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Πατρέων για το θάνατο του Θεοφάνη Γκανά

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Αντιπρόεδρο του Δ.
21:00 11/09/2023

Πάτρα: Ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δέχτηκε σήμερα (Παρασκευή 28 Ιουλίου) το πρωί, στο Δημαρχείο, την επίσκεψη του Ολυμπιονίκη του taekwondo Μιχάλη Μουρούτσου.
14:00 28/07/2023

Πάτρα: Συλλυπητήρια Πελετίδη για την εκδημία της Ευτέρπης Κωνσταντέλου

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με ανακοίνωση του εκφράζει την θλίψη του, για τον θάνατο της Ευτέρπης Κωνσταντέλου και συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους της.
21:00 23/06/2023

Πάτρα: Τους μικρούς ρομποτιστές που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα στο Ηράκλειο υποδέχτηκε ο Κ. Πελετίδης

thebest.gr
Μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας και τους εθελοντές προπονητές τους που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο της Κρήτης κατακτώντας τρία (3) χρυσά, δύο (2) αργυρά και τρία (3) χάλκινα μετάλλια, υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 25 Μάη 2023 στο Δημαρχείο της οδού Μαιζώνος, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος.
18:30 25/05/2023

Πάτρα: Ψήφισε στο Στρούμπειο ο Κώστας Πελετίδης

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (Στρούμπειο), σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.
15:02 21/05/2023

Κώστας Πελετίδης: Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας, δεν έχει ακόμα δικαιωθεί

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης σχετικά με την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Σήμερα 19η Μαΐου, τιμάμε όπως κάθε χρόνο την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες.
19:26 19/05/2023

Συλλυπητήρια Πελετίδη στην οικογένεια του εκλιπόντος Βασίλη Δρόσου

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με ανακοίνωση του εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του συμπολίτη οδοντίατρου Βασίλη Δρόσου.
17:32 19/05/2023

Το έργο στην παραλιακή οδό των Αραχωβιτίκων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

thebest.gr
Η κατασκευή της παραλιακής οδού των Αραχωβιτίκων, είναι ένα ακόμη ιδιαίτερα χρήσιμο έργο, για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, που κατασκευάζει αυτή την περίοδο ο Δήμος Πατρέων, βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή.
17:20 18/05/2023

Πάτρα: Ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε το έργο ανάπλασης των Ζαρουχλεΐκων

thebest.gr
Στα έργα ανάπλασης που είναι σε εξέλιξη στις νότιες λαϊκές γειτονιές του Δήμου Πατρέων περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης 17 Μάη 2023 ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μελά, την Πρόεδρο του Νοτίου Διαμερίσματος Άννα Πελεκούδα, τον διαμερισματικό συμβούλο, Δημήτρη Μπούσια και υπηρεσιακούς παράγοντες.
21:36 17/05/2023

Ο Κώστας Πελετίδης στη γιορτή του Πήγασου Μπεγουλακίου για την άνοδό του στην Α2 ΕΣΚΑ-Η

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Πήγασος Μπεγουλακίου – Κρόνος.
11:10 17/05/2023

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η 2η έκθεση Εικαστικών των ΚΔΑΠ ΑμεΑ - Παρέστη και ο Κ. Πελετίδης

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης παρευρέθηκε, την περασμένη Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, στα εγκαίνια της 2ης Πανελλήνιας Έκθεσης Εικαστικών των ΚΔΑΠ ΑμεΑ, με τίτλο «Η μάσκα στο σήμερα», που έλαβε χώρα στον Πολυχώρο Πολιτισμού στο Νότιο Πάρκο (Ιχθυόσκαλα).
19:14 15/05/2023

Συγχαρητήρια Πελετίδη, σε ΝΟΠ και Ερμή- Ανανεώνεται η σύμβαση παραχώρησης του κολυμβητηρίου στον ΝΟΠ

thebest.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εκφράζει τα συγχαρητήρια του και τη μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση για την επάνοδο του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Πατρών στην πραγματική του θέση, που είναι η Α1 Εθνική κατηγορία της υδατοσφαίρισης καθώς και για την άνοδο του Ερμή στην Α2 Εθνική Βόλεϊ που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη του αθλήματος.
09:58 09/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load