#Κώστας Σόμμερ

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Έτσι απάντησαν στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού – «Το σκεφτόμασταν έντονα»

tlife.gr
Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να To άρθρο Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Έτσι απάντησαν στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού – «Το σκεφτόμασταν έντονα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 19/04/2024

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οικογενειακή βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια ήρεμη οικογενειακή βόλτα θέλησαν να απολαύσουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη με τα To άρθρο Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οικογενειακή βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 13/04/2024

Κώστας Σόμμερ: Για πρωινό στην Κρήτη με τη μητέρα του

okmag.gr
Ο Κώστας Σόμμερ αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα όπου εκεί συνάντησε τη μητέρα του και πήγαν οι δυο τους για πρωινό. Ο ηθοποιός βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα τόσο την οικογένιά του όσο και τη σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη μαζί με τα παιδιά τους. Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη […] The post Κώστας Σόμμερ: Για πρωινό στην Κρήτη με τη μητέρα του appeared first on OK! Magazine.
15:58 21/10/2023

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Βόλτα με τον γιο και την κόρη τους στα νότια προάστια – Φωτογραφίες

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη από την ημέρα που ήρθαν To άρθρο Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Βόλτα με τον γιο και την κόρη τους στα νότια προάστια – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 18/10/2023

Κώστας Σόμμερ: Με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη στην εκδήλωση για την υποψηφιότητά του στις εκλογές – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Κώστας Σόμμερ, όπως έχει γίνει γνωστό από το καλοκαίρι, κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του To άρθρο Κώστας Σόμμερ: Με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη στην εκδήλωση για την υποψηφιότητά του στις εκλογές – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 26/09/2023

Κώστας Σόμμερ: «Άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική από όταν έγινα πατέρας»

neolaia.gr
«Θέλεις να κάνει κάτι που θα μείνει στα παιδιά σου» είπε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με το Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά».
15:46 21/09/2023

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Φωτογραφίζει τον Κώστα Σόμμερ ενώ ταΐζει στην κόρη τους – Φωτογραφία

tlife.gr
Όμορφες οικογενειακές στιγμές πέρασαν φέτος ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι To άρθρο Βαλεντίνη Παπαδάκη: Φωτογραφίζει τον Κώστα Σόμμερ ενώ ταΐζει στην κόρη τους – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 28/08/2023

Κώστας Σόμμερ: Ταΐζει την κόρη του μέσα στο πλοίο

okmag.gr
Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι πολύ ευτυχισμένοι γονείς και δεν μας το κρύβουν! Πρόσφατα, βάφτισαν την κόρη τους, Σιμόνη στο Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το ζευγάρι πήγε πρόσφατα διακοπές και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απαθανάτισε τον Κώστα Σόμμερ να ταΐζει την κορούλα τους μέσα στο […] The post Κώστας Σόμμερ: Ταΐζει την κόρη του μέσα στο πλοίο appeared first on OK! Magazine.
16:58 28/08/2023

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη: Απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι με τα δύο παιδιά τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής του διανύει ο Κώστας Σόμμερ με την σύζυγό To άρθρο Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη: Απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι με τα δύο παιδιά τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 18/08/2023

Κώστας Σόμμερ: Στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πατούλη

okmag.gr
Ο Κώστας Σόμμερ συντάσσεται στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πατουλη από τη μάχη για την Περιφέρεια, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ ο οποίος ασχολείται με τον αθλητισμό και το επιχειρείν εδώ και χρόνια στον Νότιο τομέα της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζει δυναμικά στον στίβο της Περιφέρειας στο πλευρό […] The post Κώστας Σόμμερ: Στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πατούλη appeared first on OK! Magazine.
16:58 11/08/2023

Κώστας Σόμμερ: Ανέβασε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά τους

instyle.gr
Ο Κώστας Σόμμερ ανήρτησε μία πολύ τρυφερή δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη ποζάρει ο ίδιος με την κορούλα του και στη δεύτερη η σύζυγός του Βαλεντίνη Παπαδάκη με τον γιο τους. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και συχνά μοιράζεται στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή. Στη λεζάντα ο […] The post Κώστας Σόμμερ: Ανέβασε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά τους appeared first on InStyle.
14:46 04/07/2023

Ο Κώστας Σόμμερ κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές με τον Γιώργο Πατούλη

govastileto.gr
Ο Κώστας Σόμμερ πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε πως θα ταχθεί στο πλευρό του Γιώργο Πατούλη, «Νέα Αρχή», ως δημοτικός σύμβουλος. «Η ανακοίνωση μου ως υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής με τον φίλο […]
11:00 16/06/2023

Στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη ο Κώστας Σόμμερ στις επόμενες εκλογές!

irafina.gr
Την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Κώστας Σόμμερ. Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποια επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη ως δημοτικός σύμβουλος τον συνδυασμό «Νέα Αρχή». «Η ανακοίνωση μου ως υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας […]
22:46 15/06/2023

Κώστας Σόμμερ: Υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Η ανακοίνωση

tlife.gr
Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram επέλεξε ο Κώστας Σόμμερ να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του To άρθρο Κώστας Σόμμερ: Υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 15/06/2023

Κώστας Σόμμερ: Η συγκίνησή του στη βάφτιση της μονάκριβης κορούλας του

tanea.gr
Ο Κώστας Σόμμερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στη βάφτιση της μονάκριβης κόρης του.
13:00 06/06/2023

Κώστας Σόμμερ: «Η μητέρα μου συγκινήθηκε που δώσαμε στην κόρη μας το όνομά της»

govastileto.gr
Ο Κώστας Σόμμερ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» κι αναφέρθηκε στη βάφτιση της κόρης του, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί ο ίδιος και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη. Αρχικά ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν κυρία η κόρη μας, δεν έκλαψε πολύ στην κολυμπήθρα. Η μητέρα μου συγκινήθηκε που δώσαμε στην […]
16:00 03/06/2023

Κώστας Σόμμερ: Η συγκίνηση της μητέρας του στη βάφτιση και το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού

okmag.gr
Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βάφτισαν την Παρασκευή 2 Ιουνίου την κόρη τους στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Η 5 μηνών μικρή πήρε το όνομα Σιμόνη, από τη γιαγιά της. Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με τον Κώστα Σόμμερ να παραδέχεται πως η μητέρα του συγκινήθηκε […] The post Κώστας Σόμμερ: Η συγκίνηση της μητέρας του στη βάφτιση και το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού appeared first on OK! Magazine.
14:58 03/06/2023

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Σήμερα η βάφτιση της κόρης τους

okmag.gr
Τη μικρή τους πριγκίπισσα θα βαφτίσουν σήμερα στα νότια προάστια ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι που έχει έναν μεγαλύτερο γιο, τον Ιάσονα, απέκτησε τον περασμένο Δεκέμβρη την κόρη του, που θα πάρει το όνομα Σιμόνη, από τη γιαγιά της. Η βάφτιση της 5 μηνών κόρης του ζευγαριού θα γίνει σήμερα Παρασκευή […] The post Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Σήμερα η βάφτιση της κόρης τους appeared first on OK! Magazine.
07:58 02/06/2023

Βαλεντίνη Παπαδάκη: To τρυφερό στιγμιότυπο της 5 μηνών κόρης της

okmag.gr
Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απέκτησαν την κόρη τους τον περασμένο Δεκέμβρη και από τότε ζουν τις πιο όμορφες στιγμές τους. Μάλιστα στο ζευγάρι ετοιμάζεται για τη βάφτισή της που θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στα νότια προάστια σε κλειστό κύκλο με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό τους. Το θέμα της βάφτισης της 5 μηνών κόρης του ζευγαριού θα είναι […] The post Βαλεντίνη Παπαδάκη: To τρυφερό στιγμιότυπο της 5 μηνών κόρης της appeared first on OK! Magazine.
00:58 01/06/2023

Κώστα Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η βάφτιση της κορούλας τους θα γίνει σε λίγες ημέρες – Ποια είναι η νονά;

instyle.gr
Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι ξετρελαμμένοι με τη μικρούλα τους και ετοιμάζονται να τη βαφτίσουν σε λίγες ημέρες. Ο ίδιος ο ηθοποιός ανέφερε πως όλα είναι έτοιμα, καθώς έχουν επιμεληθεί με τη σύζυγό του Βαλεντίνη όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτισή της. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από […] The post Κώστα Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η βάφτιση της κορούλας τους θα γίνει σε λίγες ημέρες – Ποια είναι η νονά; appeared first on InStyle.
17:50 28/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load