#Λα Κορούνια

Μεταγραφική ενίσχυση με διεθνή τερματοφύλακα στην Καλαμάτα

pressaris.gr
Μεταγραφικό "μπαμ" στην Καλαμάτα. Η "Μαύρη Θύελλα" προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Μαξίμ Κόβαλ. Ο 31χρονος διεθνής Ουκρανός γκολκίπερ έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σέριφ Τιρασπόλ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μέταλουργκ, Ντιναμό Κιέβου, Λα Κορούνια και Αλ Φατέχ. The post Μεταγραφική ενίσχυση με διεθνή τερματοφύλακα στην Καλαμάτα appeared first on pressaris.gr.
14:09 10/01/2024

ΟΦΗ: Ο Μελ νέος προπονητής των Κρητικών - Την Πέμπτη στην Ελλάδα

ProtoThema.gr
Ο Ισπανός προπονητής έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Λα Κορούνια, Μπέτις, Μάλαγα και Τενερίφη
17:00 13/12/2023

Οριστικό: Νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Πέπε Μελ - Αύριο στο Ηράκλειο

filathlos.gr
Οριστικό: Νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Πέπε Μελ - Αύριο στο Ηράκλειο 13/12/2023 Ο Πέπε Μελ διαδέχεται τον Λιθουανό Βάλντας Νταμπράουσκας στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. O 60χρονος Ισπανός τεχνικός θα φτάσει αύριο το απόγευμα στο Ηράκλειο για να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου. H διάρκεια του συμβολαίου με την ομάδα της Κρήτης ήταν το μοναδικό «αγκάθι» κατά τις διαπραγματεύσεις, καθώς η διοίκηση του ΟΦΗ ήθελε να τον «δέσει» με διετές συμβόλαιο, αλλά εκείνος επέμενε να υπογράψει έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Ισπανός τεχνικός θα δουλέψει εκτός της πατρίδας του. Η πρώτη φορά ήταν όταν ανέλαβε την
15:46 13/12/2023

ΟΦΗ μεταγραφές: Ο Λαμπρόπουλος τα βρήκε κι επιστρέφει Ελλάδα

aek1924.gr
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επαναπατρίζεται αφού έπειτα από τέσσερα χρόνια σε Λα Κορούνια και Μπόχουμ τα βρήκε με τον ΟΦΗ Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για το κέντρο της άμυνας. Ο Έλληνας στόπερ που είναι ελεύθερος πλέον τα βρήκε με τους Κρητικούς και αναμένεται να αποτελέσει τον νέο ηγέτη της άμυνας την επόμενη […] The post ΟΦΗ μεταγραφές: Ο Λαμπρόπουλος τα βρήκε κι επιστρέφει Ελλάδα appeared first on AEK1924.gr.
16:37 09/07/2023

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Σαβέριο

filathlos.gr
Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Σαβέριο 30/06/2023 Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (30/6) ο Κίκε Σαβέριο. Ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ από το Εκουαδόρ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους». Υπενθυμίζεται πως το σύνολο του Τόλη Τερζή αναχωρεί αύριο (1/7) για για τη Φιλιππούπολη καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Μπότεφ Πλόβντιβ.
09:46 30/06/2023

Κλείνει Κίκε Σαβέιρο ο Άρης

thessports.gr
Νέο μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Άρης, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση. Και το όνομα αυτού Κίκε Σαβέριο. Ο 24χρονος εξτρέμ, προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, μένει ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ο Σαβέιρο είναι από τον Ισημερινό, αλλά […] The post Κλείνει Κίκε Σαβέιρο ο Άρης first appeared on ThesSports.
09:53 27/06/2023

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: Ο κομήτης της «Σούπερ Ντέπορ»

Gazzetta
Για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ή μάλλον τη «Σούπερ Ντέπορ», που στο ταξίδι της στον ποδοσφαιρικό γαλαξία γοήτευσε όσο καμία άλλη άφηνοντας πίσω της σαν κομήτης την εκείνη την ανεκτίμητη ανάμνηση της απρόσμενης λάμψης. 
09:32 14/05/2023

Πέθανε ο πρώην προπονητής των Ρεάλ και Λα Κορούνια, Αρσένιο Ιγκλέσιας

Gazzetta
Ημέρα πένθους στο ισπανικό ποδόσφαιρο καθώς έφυγε από τη ζωή του στα 92 του χρόνια η εμβληματική φιγούρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρσένιο Ιγκλέσιας.
14:02 05/05/2023

Λούκας Πέρεθ: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ, πάλεψε για μένα και άλλαξε τη ζωή μου»

thessports.gr
Ο Λούκας Πέρεθ, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στο ESPN όπου σχολίασε όλη την πορεία της καριέρας του. Ο Ισπανός σέντερ φορ, που πλέον έχει επιστρέψει στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, αναφέρθηκε εκτενώς και στο πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ […] The post Λούκας Πέρεθ: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ, πάλεψε για μένα και άλλαξε τη ζωή μου» first appeared on ThesSports.
20:32 14/04/2023

Η στιγμή που στεγνωτήριο ρούχων εκρήγνυται – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

neolaia.gr
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας του καθαριστηρίου στη Λα Κορούνια της Ισπανίας καταγράφει τη στιγμή που ο πελάτης κλείνει πίσω του την πόρτα και μέσα σε οκτώ δευτερόλεπτα το στεγνωτήριο εκρήγνυται.
18:46 04/04/2023

Απίστευτο στατιστικό του Ολυμπιακού με ΑΕΚ - Κράτησε το ρεκόρ του

filathlos.gr
Απίστευτο στατιστικό του Ολυμπιακού με ΑΕΚ - Κράτησε το ρεκόρ του 13/03/2023 Ο Ολυμπιακός ήταν τελικά η ομάδα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Από τη στιγμή που η Ένωση μπήκε στην «Opap Arena», μέχρι και χθες, είχε 14 νίκες (10 στο πρωτάθλημα και 4 για το Κύπελλο Ελλάδας), όμως οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που πέτυχαν την πρώτη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να σπάσει το δικό τους ρεκόρ, όταν είχαν μπει τη σεζόν 2004-05 στο νέο Καραϊσκάκη. Τότε ο Ολυμπιακός είχε 15 νίκες στο νέο γήπεδό του, έχοντας αντιμετωπίσει τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Λίβερπουλ, η Μονακό, η Λα Κορούνια και ε
10:04 13/03/2023

Λούκας Πέρεθ: Σκόραρε στο πρώτο ματς μετά τη... ρομαντική επιστροφή του στη Λα Κορούνια (vid)

Gazzetta
Ο Λούκας Πέρεθ επέστρεψε στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, πληρώνοντας μέρος της ρήτρας και κατάφερε να βρει δίχτυα στο πρώτο του ματς.
22:44 08/01/2023

Υποδοχή… Μεσία στον Λούκας Περεθ! (pic)

thessports.gr
Ο Λούκας Πέρεθ επέστρεψε για ακόμα μια φορά στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αφήνοντας την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και την Κάντιθ, για να βοηθήσει την «Ντέπορ» στην προσπάθεια της να πάρει την άνοδο  από την τρίτη κατηγορία! Μάλιστα, για να καταστεί δυνατή αυτή η μεταγραφή, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πλήρωσε από την […] The post Υποδοχή… Μεσία στον Λούκας Περεθ! (pic) first appeared on ThesSports.
12:08 03/01/2023

Η συνήθεια του Λούκας και ο… ΠΑΟΚ!

thessports.gr
Έτοιμος για μια ακόμα θητεία στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι ο Λούκας Πέρεθ, που ετοιμάζεται να αφήσει την Κάντιθ και τη Λα Λίγκα, για να ενταχθεί στην αγαπημένη του ομάδα, παρότι αυτή αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα! Πιο συγκεκριμένα, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε εξέλιξη, με Ντέπορ και […] The post Η συνήθεια του Λούκας και ο… ΠΑΟΚ! first appeared on ThesSports.
22:50 31/12/2022

Xουάν Ντομίνγκεθ: Το παιδικό του όνειρο και ο Βαλερόν

Gazzetta
Ο Χουάν Ντομίνγκεθ, μίλησε στο Podcast του Αστέρα Τρίπολης για το παιδικό του όνειρο, το παιδικό του είδωλο Χουάν Βαλερόν και την Λα Κορούνια που του άλλαξε τη ζωή.
15:26 16/12/2022

Champions League: Βραδιά γεμάτη ρεκόρ για την Λίβερπουλ

filathlos.gr
Champions League: Βραδιά γεμάτη ρεκόρ για την Λίβερπουλ 13/10/2022 Η Λίβερπουλ ήταν ασταμάτητη στην Σκωτία και επικράτησε με το εμφατικό 7-1 της Ρέιντζερς, αποδεικνύοντας στους φίλους της ότι η χρονιά που έχει αρχίσει πολύ «στραβά», ίσως και να μην είναι... χαμένη! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήγε στα αποδυτήρια με το ρευστό 1-1, αλλά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, σημείωσε έξι τέρματα και έγραψε ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  Οι «κόκκινοι», έγιναν η -μόλις- τέταρτη ομάδα που σημειώνουν έξι τέρματα σε ένα ημίχρονο στην  ιστορία του Champions League και η τρίτη που το πετυχαίνει στο δεύτερο ημίχρονο.  Παράλληλα, η Λίβερπουλ είναι η μον
10:00 13/10/2022

ΒΙΝΤΕΟ: «Στη λίστα της ΑΕΚ για τα μετόπισθεν ο Μοντέρο»!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: «Στη λίστα της ΑΕΚ για τα μετόπισθεν ο Μοντέρο»! 16/08/2022 Η ΑΕΚ αυτήν την εβδομάδα θα επιδιώξει να «τρέξει» τη δεύτερη περίπτωση κεντρικού αμυντικού που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της μετά την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, με την Ένωση να έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ένας στόπερ που έχει πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ είναι ο 23χρονος Ισπανός της Μπεσίκτας, Φρανθίσκο Μοντέρο! Ο ύψους 1,85μ. Μοντέρο είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Μπεσίκτας εδώ και ένα χρόνο, παίρνοντας πέρυσι κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 750.000 ευρώ και αποτελώντας συμπαίκτη
09:44 16/08/2022

Θέλει να επιστρέψει στην Λα Κορούνια ο Λούκας Πέρεθ

pressaris.gr
Ο Λούκας Πέρεθ θέλει να επιστρέψει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά η ομάδα της Γαλικίας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της Κάντιθ. The post Θέλει να επιστρέψει στην Λα Κορούνια ο Λούκας Πέρεθ appeared first on pressaris.gr.
11:00 14/08/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Το έχει ξανακάνει! Όταν ο Παναθηναϊκός έχει… γυρίσει από δύο γκολ διαφορά

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Το έχει ξανακάνει! Όταν ο Παναθηναϊκός έχει… γυρίσει από δύο γκολ διαφορά 05/08/2022 Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Σλάβια Πράγας με 2-0 και καλείται σε μία εβδομάδα να κάνει την ανατροπή για να προκριθεί στα play offs του Europa Conference League. Οι «πράσινοι» δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ούτε είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε δύσκολη θέση από μία ομάδα της Τσεχίας και της Πράγας, την Σπάρτα όμως, όχι τη Σλάβια. Τότε, το 2009 είχαν χαμογελάσει στο τέλος. Στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, ο Παναθηναϊκός είχε χάσε με 3-1 στην Πράγα αλλά στον επαναληπτικό η ομάδα του Χενκ Τεν
10:46 05/08/2022

Θέλει Λούκας Πέρεθ η Λα Κορούνια

thessports.gr
Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχασε πέρσι στο… τσακ την άνοδό της στην Segunda Division και αναζητά τους τρόπους έτσι ώστε την νέα χρονιά να πετύχει τον στόχο. Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και η κίνηση που γίνεται για να εντάξει τον Λούκας Πέρεθ στο δυναμικό της. Γέννημα θρέμμα της περιοχής ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ […]
14:26 29/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load