#Λαγοκέφαλος

Κρήτη: Λαγοκέφαλος δάγκωσε και έστειλε στο νοσοκομείο ψαρά

sinidisi.gr
Ο λαγοκέφαλος ήταν κρυμμένος και ο ψαράς στην Κρήτη, δεν το είχε αντιληφθεί. Λίγο αργότερα βρισκόταν για ράμματα σε νοσοκομείο…...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κρήτη: Λαγοκέφαλος δάγκωσε και έστειλε στο νοσοκομείο ψαρά
11:09 13/10/2023

Κρήτη: Λαγοκέφαλος επιχειρεί να δαγκώσει ακόμα και γλάρο - ΒΙΝΤΕΟ

thebest.gr
Ερασιτεχνικό βίντεο καταγράφει λαγοκέφαλο να προσπαθεί να δαγκώσει ακόμη και τα πόδια γλάρου.
20:00 24/08/2023

Κρήτη: Λαγοκέφαλος επιχειρεί να δαγκώσει ακόμα και γλάρο (δείτε βίντεο)

in.gr
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν επαγγελματίες για τους λαγοκέφαλους, οι οποίοι επιτίθενται και στους ανθρώπους όπως συνέβη πρόσφατα με λουόμενη στο Μαράθι της Κρήτης, ενώ σε βίντεο καταγράφεται απόπειρα επίθεσης ακόμα και σε γλάρο.
03:00 21/08/2023

Μαράθι Χανίων: Λαγοκέφαλος δάγκωσε γυναίκα που κολυμπούσε

patrasevents.gr
Το μαγιό που φορούσε η γυναίκα την έσωσε από το τοξικό δάγκωμα του ψαριού
04:53 19/08/2023

Χανιά: Λαγοκέφαλος επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα στο Μαράθι

lamianow.gr
Ο λαγοκέφαλος πλησίασε τη γυναίκα που κολυμπούσε αμέριμνη σε παραλία στα Χανιά. Πώς απέφυγε τα χειρότερα από το δάγκωμα του τοξικού ψαριού… Ακόμη ένας λαγοκέφαλος γίνεται είδηση στα Χανιά και την Κρήτη, μετά από επίθεση που έκανε σε γυναίκα. Το θέμα έκανε γνωστό η άτυχη κοπέλα που θέλει να προειδοποιήσει όσους και όσες πηγαίνουν στο Μαράθι για μπάνιο. […] The post Χανιά: Λαγοκέφαλος επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα στο Μαράθι appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 18/08/2023

Κάλυμνος: Λαγοκέφαλος «τέρας» στο αγκίστρι ψαρά

lamiafm1.gr
Είναι ο μεγαλύτερος που έχει εντοπιστεί στις ελληνικές θάλασσες, με την όψη του να τρομάζει, βρέθηκε στην Κάλυμνο. Πρόκειται για ένα καταστροφικό είδος για τα ψάρια της περιοχής και επικίνδυνο για τον άνθρωπο, αφού έχουν καταγραφεί πολλές επιθέσεις σε λουόμενους, ειδικά όταν είναι κοπάδια ή παρόμοιου μεγέθους, όπως αυτός από την Κάλυμνο. Ο λαγοκέφαλος άρπαξε αγκίστρι […] The post Κάλυμνος: Λαγοκέφαλος «τέρας» στο αγκίστρι ψαρά appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
09:04 11/07/2022

Κάλυμνος: Λαγοκέφαλος «τέρας» ψαρεύτηκε στο λιμάνι του νησιού

NewsBomb
Στον εξωτερικό μόλο, στο λιμάνι της Καλύμνου που αράζει το Blue Star, η θαλάσσια περιοχή είναι γεμάτη από λαγοκέφαλους, μάλιστα…Περισσότερα...
16:56 09/07/2022

Κάλυμνος: Λαγοκέφαλος «τέρας» στο αγκίστρι ψαρά – Ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα

Newsit
Ο λαγοκέφαλος άρπαξε το αγκίστρι του ψαρά, ο οποίος με μεγάλη δυσκολία τον τράβηξε στη στεριά. Η Κάλυμνος στο επίκεντρο για τις εικόνες που προκαλούν αίσθηση… Ο λαγοκέφαλος ζύγισε πάνω από 6 κιλά και τον ψάρεψε ο Μιχάλης Μαμουζελλος, που καθημερινά περνά τον ελεύθερο του χρόνο σε πολλά σημεία του νησιού, ψαρεύοντας με το καλάμι ... Περισσότερα To άρθρο Κάλυμνος: Λαγοκέφαλος «τέρας» στο αγκίστρι ψαρά – Ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:42 09/07/2022

Μεσολόγγι: Ανησυχία για την παρουσία επικίνδυνου ψαριού

NewsBomb
Ολοένα και πιο έντονη κάνει την παρουσία του στις ελληνικές θάλασσες ο Λαγοκέφαλος.Περισσότερα...
19:46 05/06/2021

Το επικίνδυνο τοξικό ψάρι Λαγοκέφαλος έφτασε στο Μεσολόγγι- ΦΩΤΟ

thebest.gr
Μπορεί οι επαγγελματίες αλιείς στην περιοχή του Μεσολογγίου να το έχουν πάρει κάπως “ελαφρά” ή και να αστειεύονται, όμως η πρώτη ίσως αλίευση μεγάλου λαγοκέφαλου, είναι γεγονός και προκαλεί ανησυχία.
19:42 05/06/2021

Κρήτη: Λαγοκέφαλος σε υψόμετρο 420 μέτρων από τη θάλασσα! Οι εικόνες που θα θυμάται για καιρό (Φωτό)

Newsit
Στα μάτια του δεν πίστευε ένας Ηρακλειώτης, ο οποίος πηγαίνοντας στο λιόφυτό του βρήκε ένα λαγόψαρο, ή μάλλον – για να ακριβολογούμε – τα υπολείμματά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κρήτη: Λαγοκέφαλος σε υψόμετρο 420 μέτρων από τη θάλασσα! Οι εικόνες που θα θυμάται για καιρό (Φωτό) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:21 09/12/2020

Κρήτη: Λαγοκέφαλος ενός μέτρου στα δίχτυα ψαράδων! Η περιπέτεια στη θάλασσα και οι εικόνες στη στεριά (Φωτό)

Newsit
Ακόμα ένας λαγοκέφαλος στην Κρήτη. Πιάστηκε στα δίχτυα των ψαράδων που κατάλαβαν ότι πρόκειται για το επικίνδυνο και τοξικό ψάρι… Έκπληκτοι στη θέα του λαγοκέφαλου ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κρήτη: Λαγοκέφαλος ενός μέτρου στα δίχτυα ψαράδων! Η περιπέτεια στη θάλασσα και οι εικόνες στη στεριά (Φωτό) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:45 15/05/2020

Ηλεία: Λαγοκέφαλος - γίγας 3,8 κιλά στον Άγιο Ανδρέα - ΦΩΤΟ

dete.gr
Μετά τον λαγοκέφαλο των 5,5 κιλών που αλίευσαν ψαράδες στα Χανιά, ένα ακόμα μεγάλο ψάρι του είδους αλιεύτηκε στα νερά του Ιονίου και στην περιοχή του Αγ. Ανδρέα στην Ηλεία. Ο Γιώργος Κολόσακας, προχθές “σήκωσε” από τη θάλασσα, έναν λαγοκέφαλο βάρους 3,8 κιλών σαφώς από τα μεγαλύτερα που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή. Ο αριθμός των λαγοκέφαλων που αλιεύονται στην περιοχή αυξάνεται διαρκώς και φαίνεται πόσο έχουν μεταναστεύσει και στο Ιόνιο… Ο λαγοκέφαλος (επιστημονική ονομασία: Lagocephalus sceleratus) είναι ψάρι που ζει κυρίως στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Μετά το 2003 εμφανίστηκε και στη Μεσόγειο, καθώς και στο Αιγαίο, ως λεσσεψιανός […]
22:33 11/12/2019

Σοκ και δέος! Λαγοκέφαλος… τέρας στη Βιάννο [pic]

Newsit
Τρόμο προκαλεί το μέγεθος του λαγοκέφαλου που έπιασε ψαράς στη Βιάννο. To άρθρο Σοκ και δέος! Λαγοκέφαλος… τέρας στη Βιάννο [pic] δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
15:39 24/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load