#Λάουρα Νάργες

Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Είναι πιο αυστηρή ως μαμά, θα θέλαμε ένα ακόμη παιδί»

tlife.gr
Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις στιγμές που περνά με τον γιο του To άρθρο Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Είναι πιο αυστηρή ως μαμά, θα θέλαμε ένα ακόμη παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 29/03/2024

Για τη Λάουρα Νάργες η δημιουργία οικογένειας ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα

queen.gr
Η Λάουρα Νάργες έκανε ένα νέο post- εξομολόγηση για την αλλαγή στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια.Περισσότερα...
00:09 13/02/2024

Λάουρα Νάργες: Ο απολογισμός της για τη χρονιά που πέρασε – «Ολοκληρώθηκε με μια γροθιά στο στομάχι»

tlife.gr
Η Λάουρα Νάργες λίγο πριν φύγει οριστικά το 2023 έκανε τον δικό της απολογισμό για την To άρθρο Λάουρα Νάργες: Ο απολογισμός της για τη χρονιά που πέρασε – «Ολοκληρώθηκε με μια γροθιά στο στομάχι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 01/01/2024

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Φωτογραφίες από τα οικογενειακά Χριστούγεννα με τον γιο του στην Γερμανία

tlife.gr
Φωτογραφίες από τα οικογενειακά τους Χριστούγεννα μοιράστηκαν η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι. Το ερωτευμένο To άρθρο Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Φωτογραφίες από τα οικογενειακά Χριστούγεννα με τον γιο του στην Γερμανία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 30/12/2023

Ρουμελιώτη, Λιανός, Μπαλατσινού, & Νάργες: Οι τρυφερές χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα παιδιά τους

queen.gr
Αυτές οι μέρες είναι οικογενειακές και γνωστοί μας ηθοποιοί και παρουσιαστές έχουν μπει ήδη σε εορταστικό κλίμα με τα παιδιά τους. Δες τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν, ο Γιώργος Λιανός, η Τζένη Μπαλατσινού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Λάουρα Νάργες. Περισσότερα...
20:09 23/12/2023

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Στόλισαν στο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα με… βοηθό τον γιο τους

tlife.gr
Η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι φαίνεται πως μπήκαν στο εορταστικό κλίμα κάπως… αργοπορημένα σε To άρθρο Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Στόλισαν στο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα με… βοηθό τον γιο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 18/12/2023

Λάουρα Νάργες: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του Αλέξανδρου

okmag.gr
Η Λάουρα Νάργες διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της τον τελευταίο χρόνο και πιο συγκεκριμένα από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Ο μικρός Αλέξανδρος της έχει αλλάξει τη ζωή και κάθε τόσο τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί του στο Instagram. […] The post Λάουρα Νάργες: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του Αλέξανδρου appeared first on OK! Magazine.
23:58 12/11/2023

Χρήστος Σαντικάι: Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός; Είναι λίγο αστείο

thecaller.gr
Για την σύντροφό του Λάουρα Νάργες, το παιδί τους και το αν έχει δεχθεί ρατσισμό για την καταγωγή του, μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».Για την σύντροφό του Λάουρα Νάργες, το παιδί τους και το αν έχει δεχθεί ρατσισμό για την καταγωγή του, μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».Σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια που μπορεί να του έχουν κάνει, από τη στιγμή που έγινε γνωστός τραγουδσιτής, ανέφερε: «Αν κάποιος έχει πει “πω πω, τον Αλβανό” δεν […]
11:00 08/11/2023

Χρήστος Σαντικάι: «Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του»

neolaia.gr
Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε για την πατρότητα, την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, και τον ρατσισμό που έχει βιώσει.
10:46 08/11/2023

Μαρία Λουίζα Βούρου: Οι λεπτομέρειες από το πάρτι της βάφτισης του γιου της Λάουρα Νάργες

okmag.gr
Το πρωί του Σαββάτου (23/9) η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάφτισαν τον γιο τους, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών, με νονούς φίλους του ζευγαριού και του έδωσαν το όνομα, Αλέξανδρος. Η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον γιο τους βρέθηκε στους καλεσμένους της βάφτισης αυτής και μέσα από τα stories της είδαμε φωτογραφίες και […] The post Μαρία Λουίζα Βούρου: Οι λεπτομέρειες από το πάρτι της βάφτισης του γιου της Λάουρα Νάργες appeared first on OK! Magazine.
09:58 24/09/2023

Λάουρα Νάργες: Με ποια Ελληνίδα celebrity επέλεξε παρόμοιο ρομαντικό φόρεμα για τη βάφτιση του παιδιού της

okmag.gr
Ένα ρομαντικό φόρεμα επέλεξe για μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της η Λάουρα Νάργες και ξεχώρισε. Η νεαρή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βάφτισε τον γιο της με τον Χρήστο Σαντικάι το πρωί του Σαββάτου και έλαμπε μέσα στο χρυσό τούλινο φόρεμά της. Όπως αποκάλυψε η ίδια το φόρεμά της ήταν από το […] The post Λάουρα Νάργες: Με ποια Ελληνίδα celebrity επέλεξε παρόμοιο ρομαντικό φόρεμα για τη βάφτιση του παιδιού της appeared first on OK! Magazine.
20:58 23/09/2023

Λάουρα Νάργες: Βάφτισε τον γιο της με τον Χρήστο Σαντικάι – Οι φωτογραφίες από το μυστήριο

okmag.gr
Την πιο ευτυχισμένη μέρα τους, μετά τη γέννηση του γιου τους, βιώνουν σήμερα (23/9) ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες. Η Λάουρα και ο αγαπημένος της Χρήστος βάφτισαν παρουσία αγαπημένων φίλων τους και συγγενών τον γιο τους, ο οποίος πήρε κι επίσημα το όνομα Αλέξανδρος. Οι φωτογραφίες από την εκκλησία Το ζευγάρι έφτασε στον […] The post Λάουρα Νάργες: Βάφτισε τον γιο της με τον Χρήστο Σαντικάι – Οι φωτογραφίες από το μυστήριο appeared first on OK! Magazine.
12:58 23/09/2023

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Βαφτίζουν σήμερα τον γιο τους

okmag.gr
Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βαφτίζουν σήμερα τον γιο τους. Έναν χρόνο μετά τον ερχομό του, ο μικρός θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος. Το μυστήριο της βάφτισης θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό. Η βάφτιση θα έχεις ως θέμα της τη ζούγκλα και οι καλεσμένοι σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει […] The post Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Βαφτίζουν σήμερα τον γιο τους appeared first on OK! Magazine.
07:58 23/09/2023

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, έγινε ενός έτους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Με μια συγκινητική ανάρτηση η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια του To άρθρο Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, έγινε ενός έτους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 21/09/2023

Στη μάχη καστανού - ξανθού για τη Λάουρα Νάργες νικητής ήταν το καστανό: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά

queen.gr
Μακριά ή καρέ, ξανθά ή καστανά, φαίνεται πως κάθε αλλαγή πηγαίνει πολύ στη Λάουρα Νάργες. Ωστόσο, αυτή την φορά ο λόγος που η ίδια άλλαξε ξανά τα μαλλιά της είναι αρκετά αινιγματικός.Περισσότερα...
08:17 08/09/2023

Λάουρα Νάργες: Γενέθλια στη Γερμανία δίπλα στην οικογένειά της και καλούς φίλους

govastileto.gr
Η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε για πρώτη φορά στο εξωτερικό μαζί με τον 11 μηνών γιο της, Αλέξανδρο! Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της στη Γερμανία, εκεί όπου για πρώτη φορά την υποδέχτηκαν μαζί με τον μικρό της. Ο λόγος του ταξιδιού δεν ήταν άλλος από την επιθυμία της να γιορτάσει τα φετινά […]
18:00 15/08/2023

Λάουρα Νάργες: Αγκαλιά με τον γιο της, Αλέξανδρο στη Γερμανία – Η μεγάλη συνάντηση με φίλους! Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε για πρώτη φορά στο εξωτερικό μαζί με τον 11 μηνών γιο της, To άρθρο Λάουρα Νάργες: Αγκαλιά με τον γιο της, Αλέξανδρο στη Γερμανία – Η μεγάλη συνάντηση με φίλους! Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 14/08/2023

Λάουρα Νάργες: Το πάρτι γενεθλίων και η απουσία του Σαντικάι

onsports.gr
Η Λάουρα Νάργες γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Γερμανία.
20:17 11/08/2023

Λάουρα Νάργες: Η τεράστια ανθοδέσμη έκπληξη για τα γενέθλιά της – Η απουσία του Χρήστου Σαντικάι, ο γιος της και τα «ευχαριστώ»

instyle.gr
Στον αστερισμό του λέοντα ανήκει η Λάουρα Νάργες καθώς όπως μας ενημέρωσε μέσω του instagram, είχε πριν λίγες ημέρες γενέθλια τα οποία τα γιόρτασε στη γενέτειρά της τη Γερμανία. Η 33χρονη παρουσιάστρια, όπως έγραψε σε ένα μακροσκελές κείμενο, κατά τη γιορτινή ημέρα δεν είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι, διότι απουσίαζε για […] The post Λάουρα Νάργες: Η τεράστια ανθοδέσμη έκπληξη για τα γενέθλιά της – Η απουσία του Χρήστου Σαντικάι, ο γιος της και τα «ευχαριστώ» appeared first on InStyle.
12:46 11/08/2023

Λάουρα Νάργες: Περιγράφει πώς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της – Ο λόγος που έλειπε ο Χρήστος Σαντικάι

tlife.gr
Η Λάουρα Νάργες είχε πριν δύο ημέρες τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε με τις καλύτερες To άρθρο Λάουρα Νάργες: Περιγράφει πώς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της – Ο λόγος που έλειπε ο Χρήστος Σαντικάι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 10/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load